Unak Artikel

wartos

PBT EU mangrupikeun PlayBox Neo 20 Channel dina Box sareng SubtitleNEXT Webinar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

"Think out of the Box" sareng PBT EU anu bakal datang "Saluran dina Box" Wébinar Terakhir dina Kauntungan Operasional & Alur Kerja - 14 April 2021, 11am (EEST) Kanggo pelepasan langsung - 9 April 2021, Sofia, Bulgaria - IABM-member sareng didirikeun spesialis integrasi sistem PBT EU bakal ngagaduhan wéb informatif ngeunaan pembaruan fitur pangénggalna dina SubtitleNEXT ogé kauntungan anu dikirimkeun ku Saluran dina téknologi Box ka penyiar. SubtitleNEXT mangrupikeun sistem tarjamahan anu kuat anu parantos diadopsi ku seueur média, produksi, fasilitas pos sareng lembaga akademik, nyayogikeun jasa aksés anu kualitas luhur anu tiasa didamel ...

Maca deui "

AVK sareng Satore Studio Partner pikeun Nganteurkeun nyamur xR Studio di Portugal

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perusahaan AVK Soluçoes Audiovisuais anu berbasis di Lisbon ngumumkeun kolaborasi sareng spesialis kreatif sareng alur kerja di Satore Studio, pikeun ngembangkeun studio virtual anyar anu didukung ku alur kerja panyamaran Extended Reality (xR) sareng nampilkeun panyamaran vx 2 sareng server média rx panganyarna. Studio bakal janten pamasangan permanén ngamungkinkeun AVK pikeun nganteurkeun produksi virtual anu jero dina siaran TV, pilem, video musik, iklan sareng acara perusahaan. "Nalika urang mutuskeun pikeun nanem modal dina téknologi xR, nyamar nempatkeun urang hubungan sareng Tupac Martir, Pendiri Satore Studio, anu nembé ngalih ka Portugal," émut Rui Fonseca, Insinyur Pidéo di AVK. "Milikna ...

Maca deui "

Penyiaran Panyiaran Thailand sareng Ngembang sareng PlayBox Neo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bangkok, Thailand, 7 April 2021 - PlayBox Neo ngumumkeun parantosan ékspansi sistem berbasis AirBox Neo-20 pikeun Thai Broadcasting's Workpoint TVservice. Dioperasikeun ti kantor pusat studio di Pathum Thani di beulah kalér ibukota Thailand, Workpoint TV didirikeun taun 1989, mimitina museur kana acara gim sapertos Golden Stageand henteu lami deui ngembang janten jembar eusi. Produksi jaringan ieu kalebet program anu unggul dina Televisi Asia Jarachon, Fan Pan Tae, Todsagun Kid, Lharn Phoo Koo E-Jooand Wittaya Subphayuth. Dua tina produksi na ogé nampi nominasi pikeun International Emmy Awards. "Kami parantos nganggo alat-alat PlayBox Neo salami mangtaun-taun," koméntar Saran Chaichanachortsagul, Workpoint TV Broadcast Engineering Supervisor. ...

Maca deui "

Integrasi KMH Audio-Video Ngajaga Proyék Relokasi News 12 di Lacak

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Brooklyn, NY, 8 April 2021 - Ngalangkungan fasilitas siaran sok nangtang. Jumlah peralatan anu kedah dialihkeun sareng dipasang deui parantos cukup pikasieuneun. Anu langkung penting nyaéta kanyataan moal aya gangguan pikeun operasi sadidinten, khususna pikeun program dina-udara. News 12 Networks damel damel bareng sareng KMH Audio-Video Integrasi dina pamindahan tahapan dua fasilitas anu misah kana hiji lokasi tengah Bethpage, NY. Proyék multi-taun ayeuna nuju dilakukeun sareng, nalika réngsé, fasilitas énggal bakal nganteurkeun pamutahiran anu signifikan dina épisiénsi aliran kerja, kualitas dina udara sareng kalenturan produksi. KMH parantos konsultasi sareng News 12 ...

Maca deui "

Sistem Video TAG Nyetak Tanda Tinggi dina Inok Kaamanan OWASP

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TAG Video System Skor Markus Tinggi dina OWASP Security Audit Tel Aviv, Israél - 6 April 2021 –TAG Video Systems parantos nampi tanda-tanda anu luhur pikeun protokol kaamanan na saatos audit dua-bagéan anu ketat sareng tuntas dumasar kana kriteria anu dikembangkeun ku Open Web Application Security Proyék (OWASP). Numutkeun ka Paul Briscoe, lulugu arsiték TAG, hasil tina Inok ieu mangrupikeun bukti kasuksesan Perusahaan dina nyayogikeun kaamanan anu langkung luhur pikeun konsuménna. TAG mangrupikeun pamimpin dunya dina 100% SW, 100% IP, 100% COTS / Cloud, Probing, Monitoring sareng Multiviewing solusi, pikeun sadayana tina opat aplikasi siaran utama (Live Production, ...

Maca deui "

Clear-Com's Eclipse HX Vérsi 12.1 Nganteurkeun IP Ditingkatkeun sareng Kamampuan Nirkabel, Aliran Kamampuhan 5 GHz Band kanggo FreeSpeak Edge

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngamutahirkeun parangkat lunak pangénggalna Clear-Com's® Eclipse® HX Digital Matrix Intercom, vérsi 12.1, nguatkeun jabatanana salaku solusi panganteur basis IP anu paling fleksibel sareng dinamis dina pasaran, nganteurkeun kamampuan ditingkatkeun pikeun sistem IP FreeSpeak ™ nirkabel warisan sareng warisan, ningkatkeun kapadetan palabuhan IP, sareng ngadukung kamampuan Lapisan 3 tambahan. Salaku tambahan, EHX 12.1 nampilkeun alat pamariksa band radio 5GHz énggal pikeun ngabantosan pangguna FreeSpeak Edge® kalayan seleksi saluran. Mangrupikeun pangguna pikeun duanana transceiver warisan sareng IP, kamampuan kartu E-IPA diperluas dina pembaruan ieu, kalayan dukungan pikeun palabuhan E1 ngamungkinkeun pangguna pikeun nampi dugi ka 50 FreeSpeak II® beltpacks sareng langkung ...

Maca deui "

CP Komunikasi Nambahkeun CamSTREAM SRT pikeun Ngembang Kulawarga Produk Streaming Rumah Tangga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Modél RHS CamSTREAM sadaya-dina-hiji, nyolok-na-maénkeun RHS CamSTREAM khusus alamat alur produksi produksi REMI low-latency pikeun olahraga sareng berita langsung; jaringan penyiaran utama di antawis anu mimiti mésér sistem pikeun produksi olahraga REMI langsung St. Petersburg, Florida, 8 April 2021 - CP Komunikasi, pamimpin solusi inovatif sareng jasa pikeun produksi acara langsung, terus ngagedékeun na Red House Streaming (RHS) CamSTREAM kulawarga produk pikeun minuhan sarat produksi REMI anu ngarobah. Perusahaan ayeuna ngenalkeun CamSTREAM SRT, hiji produksi jauh sareng solusi streaming anu diwangun khusus pikeun olahraga modern sareng tantangan produksi berita. CamSTREAM SRT teraskeun kana jalur anu didirikeun ku CP Komunikasi sareng ...

Maca deui "

Posts anyar

Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!