Unak Artikel

wartos

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Bitmovin, pamimpin dunya dina téknologi pidéo online, ngumumkeun yén Hulu di Jepang, pamimpin layanan streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut ogé HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online di Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, disebut ogé PLAY) parantos milih Bitmovin Encoding pikeun nganteurkeun pidéo kualitas bermutu tinggi ka mana waé parangkat anu dioptimalkeun bitrates sacara masif. Solusi ieu dikirim ku mitra integrasi Jepang anu dilantik ku Bitmovin, Sistem Usum kabel kabel, (Shinagawa-ku, Tokyo, Présidén sareng CEO: Kenji Tsuchiya, disebat disebut ICS), sareng salajengna ...

Maca deui "

Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Video Matrox® suksés ngumumkeun yén FastServe Avid® | Pangladén pidéo Ingest ™ ayeuna ngadukung kartu codec Matrox M264 S2 H.264 pikeun kanal XAVC, saluran kerja produksi langsung. Kolaborasi téknologi ieu ngamungkinkeun kuat, generasi hareup FastServe | Pelayan pidéo ingest kanggo disandikeun dugi ka dalapan aliran XAVC anu berkualitas sakaligus tina kaméra in-studio, feed satelit, sareng sumber input anu sanés. Cepat | Ingest bakal nunjukkeun mangpaat saluran saluran HD sareng 1080pXAVC dina IBC 2019, dina Avid nangtung 7.B55. Ngalengkepan poténsi XAVC Dirancang pikeun ngabantosan warta langsung, warta olahraga, hiburan, sareng produsén multi-kaméra nungkulan tantangan baseband ...

Maca deui "

Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio

AMSTERDAM, Belanda - Séptémber 13, 2019 -At IBC 2019 (Stand B15, Hall 7), Matrox® sareng Vimeo bakal ngiringan pasukan pameran pikeun ngalaksanakeun karya produksi produksi awan-multi, kaméra multi-kaméra dina jaringan umum. Kolaborasi téknologi ieu bakal nampilkeun encoder Matrox Monarch EDGE ngirimkeun opat kaméra kaméra HD lengkep ka perangkat lunak Vimeo Studio 6 Live Production Switcher pikeun kualitas siaran-kualitas, tapi produk-produk multi-kaméra produktip pikeun live streaming acara. Matrox Monarch EDGE ngamungkinkeun anjakan paradigma kumaha produsén acara live nyiptakeun kontén multi-kaméra anu hadé nganggo kakayaan méga. Encoder anu kuat ieu ngaronjatkeun efisiensi operasional bari ngaminimalkeun ongkos di situs ku ngajaga bakat sareng / atanapi produksi ...

Maca deui "

Vizrt Milih Kartu Matrox X.mio5 Q25 kanggo Power Viz Engine 4

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén Vizrt, produsén perangkat lunak visual anu dihartikeun software (#SDVS), parantos milih platform Matrox X.mio5 Q25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur (NIC) kakawasaan mesin mesin Viz Engine 4 na. Generasi saterusna mesin grafis inti Vizrt sareng platform komposit pidéo, Viz Engine 4 ngungkabkeun kartu Matrox X.mio5 Q25 25 GbE NIC pikeun ngaktifkeun video saluran 4K multi-kanal unrivaled I / O langkung tina 25 GbE pikeun seni virtual studio nyetél sareng produksi réalitas réalitas. Hadirin ti IBC 2019 tiasa ningali platform nyetir poto-nyata, grafis kanyataanana ditambah dina ...

Maca deui "

Matrox Ngalangkungan Program Uji Interop JT-NM JC-NM, ngagambarkeun Komitmen Berpanjangan pikeun SMPTE ST 2019

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video senang ngumumkeun yén kartu Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, sareng Matrox DSX LE5 D25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur parantos sukses dina kaduana Panganyarna Tugas Force Joint di Networked Media (JT-NM) program anu kauji pikeun standar SMPTE ST 2110 sareng spésifikasi NMOS / JT-NM TR-1001. Partisipasi sareng kontribusi Matrox ka inisiatif tés ngagambarkeun komitmen anu diperyogikeun dina ngajaga standar pangluhurna pikeun interoperability multi-vendor di SMPTE ST 2110, panyebaran dumasar IP. Balik deui ka IBC 2019 IP Showcase, program JT-NM Diuji nawaran ...

Maca deui "

Ayeuna Matrox Ngirimkeun Kartu Kodeu 4Kp60 XAVC Card Codec X ngan ukur Saluran Dunya

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kartu codec hardware Matrox M264 S4 H.264 ayeuna dikirimkeun. Upami nembé parantos nyampurnakeun program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"), kartu codec Matrox M264 S4 ngadukung dugi ka opat saluran 4K anu teu pernah terjadi tina XAVC Intra, XAVC Long, atanapi encoding AVC-ULTRA. tina kartu slot tunggal. Digabungkeun sareng onboard de-interlacing sareng scaling fungsionalitas, kartu Matrox M264 S4 nyayogikeun cara anu sederhana, murah pikeun ngatur komputasi, nungtut 4: 2: 2 10-bit sareng 4: 2: 0 8-bit workflows. Broadcast OEM ayeuna tiasa nganteurkeun encode / decode luar biasa ...

Maca deui "

BBright Milih Kartu Matrox SMPTE ST 2110 NIC kanggo rentang Anyar Pelayanan Produksi Media

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video, panyadia kelas dunya anu motong kartu SMPTE ST 2110 panganteur jaringan (NIC) pikeun OEM, berkenan ngumumkeun yén BBright, panyadia solusi ngarah pikeun saluran HD HD panyebaran, nyaéta ngaluncurkeun rentang inovatif server produksi média berbasis Matrox pikeun alur kerja SMPTE ST 2110. Leveraging kartu jaringan Matrox ST 2110 25 GbE, UHD-Channel, pangheulana platform basis data basis BBright IP, bakal nunjukkeun pameran seni, video 4K I / O langkung ti 25 GbE di IBC 2019, dina pendirian BBright 2.B39. Baris generasi generasi UHD, platform produksi média Dina upaya pikeun nyumponan média anu kantos-ayeuna…

Maca deui "

Kartu Codec Hardware Matrox M264 Kéngingkeun Validasi XAVC ™ kanggo Aliran Kerja High Density 4K

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kulawarga Matrox M264 kartu codec hardware H.264 parantos parantos ngalengkepan program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"). Salaku solusi 4K XAVC multi kanal pikeun platform basis PC, kartu Matrox M264 sanggup ngadukung nepi ka opat aliran 4K60p XAVC Intra sareng encoding XAVC Long / dekoding tina kartu slot tunggal. Ngaliwatan kamampuan XAVC anyar ieu, OEM ayeuna tiasa nganteurkeun rupa-rupa kapadetan anu luhur, solusi anu disahkeun 4K XAVC — kalebet sistem replay, server ingest, server playout, generator karakter, sareng seueur deui. Encoding industri anu ngarah

Maca deui "

MultiDyne angsal census Digital

Akuisisi nguatkeun monitor audio sareng portopolio pangolahan nganggo solusi anu dipasang sareng openGear énggal, nalika manjangkeun serat angkutan kulawarga Hauppauge, NY, Séptémber 13, 2019 - Serep Optik Solusi MultiDyne parantos ngagaduhan Census Digital berbasis Toronto, ahli dina pamrosesan sinyal profésional-propésional, distribusi , konversi sareng alat ngawaskeun. Akuisisi nguatkeun proposisi nilai MultiDyne pikeun ngawaskeun audio pamariosan sareng ngolah aplikasi dina siaran, produksi langsung sareng AV komersial. MultiDyne ogé bakal nyandak kapamilikan solusi transportasi serat Bénsus Digital anu aya, kalebet rangkep tina solusi modél rackmount sareng openGear modél anu ngalengkepan garis produk serat-optik luas MultiDyne. "MultiDyne sareng Census Digital dikenal di sakuliah dunya salaku ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Fremont, California - Jumuah, 13 Séptémber 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun ATEM Mini anu édisi produksi live biaya rendah énggal khusus didamel pikeun ngidangkeun live streaming ka YouTube sareng presentasi bisnis via Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di sakuliah dunya kanggo US $ 295. ATEM Mini bakal ditingalikeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 7.B45. ATEM Mini anyar ngagampangkeun nyieun produksi kaméra multi profésional pikeun streaming langsung ka YouTube atanapi presentasi bisnis inovatif nganggo Skype. Kantun nyambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara input kaméra pidéo kualitas luhur 4 ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Video Anyar Blackmagic assist 12G

Fremont, California - Jumaah, 13 September 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Blackmagic Video Assist 12G anu mangrupikeun modél anyar perusahaan ngahijikeun gabungan sareng solusi ngarékam populér. Modél anyar ieu gaduh layar HDR langkung saé, diwangun dina ruang lingkup, batré anu ditingkatkeun, 12G-SDI sareng seueur deui. Blackmagic Video assist 12G bakal sayogi dina bulan Séptémber 2019 ti resmér Blackmagic Design di sakuliah dunya tina AS $ 795. Video Blackmagic assist 12G bakal nunjukkeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 # 7.B45. Anyar Blackmagic Video Assist 12G HDR nambihan monitoring sareng rékaman kana sagala kaméra SDI atanapi HDMI dina sagala HD, Ultra HD, 2K ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Blackmagic RAW 1.5

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun Blackmagic RAW 1.5 update software anyar kalayan dukungan Adobe Premiere Pro sareng Avid Media Composer, ditambah uji Blackmagic RAW Speed ​​pikeun Mac, PC sareng Linux, sahingga palanggan tiasa ngusahakeun langkung lega kisaran platform sareng parangkat ngedit software nganggo file RAF Blackmagic na. Blackmagic RAW 1.5 sayogi diunduh ayeuna tina situs wéb Blackmagic Design. Blackmagic RAW 1.5 bakal nunjukkeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 # 7.B45. Pembaruan Blackmagic RAW 1.5 anyar kalebet Uji Speed ​​Speed ​​Blackmagic RAW anu ayeuna sayogi dina Windows sareng Linux kanggo ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngumumkeun Pangénggalna Broadcast BlackSagagic

Fremont, California - Jumaah, 13 September 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun update parangkat lunak énggal pikeun kaméra Blackmagic URSA Broadcast anu nambihan dukungan Blackmagic RAW ogé salaku desain pamrosesan gambar anyar pikeun kualitas ningkat. Ogé tambahkeun nyaéta kadali lensa anu langkung saé, diropéa dina kadali pangguna layar sareng seueur deui. Broadcast Update Blackmagic URSA bakal sayogi diunduh dina bulan Nopémber tina situs wéb Blackmagic Design. Blackmagic URSA Broadcast Update bakal nunjukkeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 # 7.B45. Blackmagic Camera 6.7 Update ningal algoritma de-mozaik énggal anu sacara dramatis ningkatkeun réspon sensor kaméra URSA Broadcast, hasilna ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Videohub Master Control Pro

Fremont, California - Séptémber 13, 2019 - Desain Blackmagic dinten ieu ngumumkeun Videohub Master Control Pro, panel kontrol router anu nembé dirancang anu ngamungkinkeun ngagulung knob muter sadaya sumber sareng tujuan tujuan sareng ogé tombol langsung asupkeun mana-mana jalur jalan. Videohub Master Control Pro anyar nyayogikeun dina LCD kalayan gampang dibaca labél grafis anti aliased pikeun aksés pinuh ka unggal titik cross paling gedé dina 288 x 288 Videohub router. Videohub Master Control Pro bakal ritel kanggo $ 695. Videohub Master Control Pro bakal nunjukkeun dina ruangan Blackmagic Design IBC 2019 7.B45. Videohub Master Control Pro ngamungkinkeun ...

Maca deui "

AJA Ngaronjatkeun panarima IP Mini-Converter sareng Anyar UltraHD & Rojongan Input Rojongan

Perbaikan prestasi kalebet dukungan UltraHD pikeun IPR-10G2 Converters Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Dinten ieu di IBC 2019, Sistem Video AJA ngumumkeun update firmware v2.2 anyar anu ngenalkeun hiji perbaikan perbaikan prestasi pikeun panarima IP Mini-Converter na, kaasup ngadukung UltraHD anyar dugi ka 50p pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI, ogé dukungan Rujukan Input pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G2-SDI. Dukungan UltraHD Anyar pikeun IPR-10G2-HDMI sareng IPR-10G-HDMI dina tingkat pigura anu luhur dugi ka 50p ditarjamahkeun ngabantosan fasilitas produksi anu maksimalkeun maksimalkeun prasarana 10GigE. Aplikasi ngawaskeun nguntungkeun tina ukuran ukuran raster, kalebet multiviewer dimana gambar UltraHD ...

Maca deui "

AJA Ngumumkeun Software Desktop v15.5

Ngenalkeun dukungan Logam di macOS, full 2SI SMPTE raster dukungan pikeun 8K, dukungan RGB pikeun néwak sareng playback 8K sareng seueur tambihan anu sanés Amsterdam, Belanda, Konferensi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - AJA Video Sistem ngenalkeun Desktop Software v15.5 pikeun KONA, Io sareng T-TAP produk dinten ayeuna di IBC 2019. Perangkat lunak perangkat lunak gratis ningkatkeun paningkatan kinerja utama anu nyayogikeun profesional video sareng kabébasan kreatif sareng ningkatkeun kalenturan aliran kerja di Windows®, Linux® sareng macOS®, kalayan perbaikan antawisna dukungan 2SI SMPTE raster pikeun 8K, dukungan RGB pikeun 8K néwak sareng playback sareng HDR énggal. Pola Uji di Kaméra Kontrol AJA. ...

Maca deui "

AJA Ngenalkeun Kartu Cocog OpenGear® Anyar di IBC 2019

OG-FS-Mini nyandak singkronisasi pigura video dina arsitéktur openGear; OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI dilegakeun skala pesaing openGear AJA sareng scan kamampuan ngarobah Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Nangtung 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Gedong dina kulawarga produk na tina produk openGear®, AJA Video Systems ngumumkeun tilu kartu openGear anyar di IBC 2019, kalebet OG-FS-Mini, OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI. OG-FS-Mini ngagaduhan fungsionalitas AJA anu nembé ngumumkeun panyerapan kerangka FS-Mini anu nembé ngumumkeun Mini-Converter sareng arsitéktur openGear, sedengkeun OG-ROI-DVI sareng OG-ROI-HDMI ngadukung DVI atanapi HDMI ka skala SDI wilayah-of-interest. konvérsi scan sareng puteran gambar dina format openGear. Unggal kartu dirancang pikeun dianggo dina ...

Maca deui "

AJA Ngaluncurkeun Singkronisasi Frame-Mini Frame di IBC 2019

Alat ngagabungkeun kualitas luhur 3G-SDI, HD sareng SD pigura sinkronisasi sareng luhur, turun, cross-konversi kana kompak Mini-Converter Amsterdam, Belanda, Konférénsi IBC, Stand 7.C25 (Séptémber 13, 2019) - Ayeuna di IBC 2019 AJA Sistem Video ngenalkeun FS-Mini, singkatan utiliti pigura kualitas siaran anyar anu ngabungkus fungsionalitas anu kabuktian produksi sareng sadaya kabébasan téknologi sinkronisasi pigura FS AJA ngarah kana Mini-Converter. FS-Mini ngarojong singkronisasi pigura sareng luhur, ka handap, konversi silang tina 3G-SDI, sinyal video HD sareng SD. "Tina produksi pikeun disiarkeun sareng acara langsung, para profesional sering peryogi alat sareng tapak suku anu langkung alit, ku kituna urang hoyong ...

Maca deui "