wartos

Simplestream ngajalankeun Olahraga Video Platform keur simplify peluncuran salajengna Generation Olahraga OTT Services

Jumaah 19th Oktober 2018 - London - Simplestream, pamingpin di hirup, hirup-2-VOD sarta dina paménta jasa OTT, geus ngumumkeun peluncuran na Olahraga Video Platform. Ieu tungtung-to-tungtung, dumasar-awan, leyuran labél bodas seamlessly nyandak broadcaster, Panyekel hak jeung distributor pikeun gancang ngajalankeun jeung mertahankeun jasa OTT generasi saterusna dina sababaraha layar tur sakuliah wewengkon mana nu diturutan hak. kaistiméwaan kaasup low streaming latency, manajemén acara live, generasi otomatis tina highlights video na integrations data keur real-time cocok, liga na pamuter stats, tambah immersive dumasar aplikasi HTML5 nu bisa diuk di sakuliah alat naon baé, ambéh fans olahraga naon .. .

Maca deui "

CDM Panyiaran na Leyuran demonstrate Bluefish444 IngeSTream na IngeSTore solusi software di Broadcast India 2018

Hirup SDI Edit-Sedengkeun-Rékam na Live SDI mun NDI ngalirkeun North Melbourne, Australia, Oktober 19, 2018 - Bluefish444, produsén of-kualitas pangluhurna industri video profésional urang uncompressed 4K SDI, ASI, Video Leuwih IP & HDMI I / O kartu na converters mini, announces CDM Panyiaran na Leyuran bakal demonstrating live SDI Edit-Sedengkeun-Rékam kalawan software IngeSTore Bluefish444 urang, sarta hirup SDI mun konversi NDI® kalawan IngeSTream di Broadcast India 2018. IngeSTore nyaeta Bluefish444 urang multi-kanal complimentary 3G / HD / SD newak software, sahingga ingest kana lingkup format, kaasup CODEC uncompressed na DVCPRO complimentary, sarta DNxHD, ProRes, AVC-intra, Sony XDCAM, sarta JPEG 2000 CODEC via lisensi sadia on ...

Maca deui "

Salapan mil Circle, Les Umberger nganteurkeun VFX pikeun Jay Rock urang "Win"

ATLANTA- Salapan mil Circle disadiakeun efek visual firepower pikeun Win, anu video musik anyar ti Jay Rock. Salapan diréktur Kreatif mil urang Les Umberger dilayanan salaku épék visual ngawas dina proyék nu ieu diarahkeun ku Dave Meyers jeung Dave Free, jeun pitur nu rapper superstar ku band marching, maén kolam renang, moro ducks na dodging projectiles dina medan perang a. Win aya single munggaran tina panebusan, Jay Rock urang acclaimed album anyar dina Top Dawg Hiburan. video nu presents anjeunna, sarta sémah Kendrick Lamar, dina runtuyan skenario surreal, kalawan sakabeh matak Peta dina nada muted sarta anyaman ...

Maca deui "

MPSE sarta CAS Amal Golf sarta Pasanggiri Poker raises Dana keur Dana Scholarship

Leuwih ti 100 pro sora nyokot bagian dina acara taunan 10th. Studio City, California - Puluhan professional sora hiburan nempatkeun kaahlian golf na poker maranéhna pikeun uji dina MPSE & CAS Taunan Amal Golf jeung Poker Pasanggiri Oktober 14th di Angeles Nasional Golf Club di Sunland, California. Acara diangkat dana pikeun di Ethel Crutcher Scholarship Fund dina MPSE urang, nu nyadiakeun mentoring sarta rojongan pikeun artis sora murid, sarta afforded hiji kasempetan pikeun anggota dua organisasi 'pikeun bersantai sarta seneng-seneng. scramble-gaya turnamén golf acara urang dimeunangkeun ku Tim Dub Panggung mibanda unggal na ...

Maca deui "

Broadpeak, inca Jaringan, sarta Espial Aktipkeun scalable Pangiriman IP Video pikeun Hiawatha Communications Broadband

RENNES, Perancis - Oct. 18, 2018 - Broadpeak®, a panyadia anjog sahiji jaringan pangiriman eusi (CDN) jeung solusi video streaming pikeun panyadia eusi na operator mayar-TV di sakuliah dunya, sarta inca Jaringan, pamingpin pangiriman video calakan nyadiakeun carrier- kelas solusi pangiriman video sareng pangalaman pamaké-kelas dunya, kiwari ngumumkeun yén maranéhna geus partnered nyadiakeun panyadia layanan internét basis Minnesota Hiawatha Broadband Communications (HBC) kalawan leyuran pangiriman video IP dipercaya jeung scalable. The manajemén palanggan sarta pamaké pangalaman anu Powered by platform Nyiar Awan IPTV Espial urang, nu mangrupakeun leyuran TV-sakumaha-a-jasa anu nyandak HBC nawarkeun jasa TV basis aplikasi IPTV na ...

Maca deui "

Harmonik Appoints Deborah Clifford mun Board Anak ti Direksi

. San Jose, Calif - Oct. 18, 2018 - harmonik (NASDAQ: HLIT) dinten ngumumkeun eta geus dimekarkeun dewan parusahaan direksi jeung janjian tina Deborah Clifford. "Aku delighted ngabagéakeun Debbie ka dewan kami," ceuk Patrick Harshman, Presiden jeung CEO harmonik. "Keuangan kuat Her sarta pangalaman kapamimpinan operasional bakal hiji asset pikeun harmonik salaku urang neruskeun bentukna masa depan pangiriman video tur jasa broadband ngaliwatan inovasi dina SaaS video na leyuran aksés sambungan kabel virtualized". Ibu Clifford ayeuna fungsi salaku wakil presiden tina finansial tata jeung analisis dina Autodesk, desain 3D, rékayasa ngarah jeung ...

Maca deui "

Adat-direkayasa Bolero S ensures dipercaya wasit Communications pikeun Bundesliga Jerman

WUPPERTAL / Frankfurt Jérman - Oct. 18, 2018 - acara olahraga badag skala Dinten urang, kitu ogé sarat siaran teknis maranéhanana, anu tumuwuh di hiji Pace astounding. Papanggih jeung ngaleuwihan sarat ieu, Riedel Communications geus ngagagas Diurus division Olahraga Layanan maranéhanana, comprised téknologi custom-direkayasa dipasangkeun kalayan pengawasan éksténsif jeung rojongan ku insinyur Riedel-mumpuni. Diantara kahiji untung tina jasa ieu mangrupa DFL Deutsche Fußball Liga, anu geus partnered kalawan Riedel mendesain a infrastruktur dipercaya pikeun Bundesliga komunikasi wasit Jerman. Jeung sistem telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel Bolero, diwanohkeun dina 2017, Riedel boga platform telepon di antara kamar jeung kamar dipercaya kalawan kualitas audio beredar nu ...

Maca deui "

Laundry nyiptakeun Electrifying Tembongkeun Paket pikeun NFL Network urang "The Kyle Brandt Football Pangalaman"

Desain & studio animasi laundry nembe dijieun pakét acara anyar keur "The Kyle Brandt Football Pangalaman" on NFL Network. Numutkeun laundry, Kyle Brandt éta hiji kipas tina heubeul "The George Michael Olahraga Mesin" CGI kabuka sarta miharep hal kawas éta pikeun acara sorangan. Dina kolaborasi nutup ku tim NFL Network, laundry digali epik grafik olahraga sarta palettes warna neon kandel ti telat '80s sarta mimiti' 90s ngamekarkeun sapotong teh. Tim nu landed dina, basa-di-macana acara pakét retro-diideuan ku pulas modern wae antara "Rajana Wawakil," Seni Deco, sarta "Tron". Ningali ...

Maca deui "

Ngabayangkeun Communications ka showcase Juara Praktis jeung Strategi Migrasi di CAPER2018

[Buenos Aires, Oktober 17, 2018] - Dina CAPER2018 (Oktober 24-26, Centro Kosta Salguero), Bayangkeun ahli Communications bakal gabung pasangan channel lokal Viditec (Nangtung # Abdi-20) kana demonstrate pendekatan praktis pikeun inovasi nu nyandak pausahaan media mun pribados jalur na Pace transisi maranéhna pikeun arsitéktur hareup generasi. "Organisasi média Sababaraha boga méwah tina situs Greenfield sarta anggaran limitless, atawa resiko-kasabaran ka bank dina téhnologi unproven," ceuk Bayangkeun Communications 'Sergio Yáñez, Wawakil Présidén, CALA Penjualan. "Éta ditéang praktis, inovasi kabuktian nu mantuan aranjeunna ngajalankeun usaha maranéhna kiwari jeung nyadiakeun hiji jalur gampang navigable keur ...

Maca deui "

Zegami urang Visual Data Exploration Platform ngajalankeun kana Pasar Broadcast

Oxford University spinout tumerapna kakawasaan AI jeung intuisi manusa ngaliwatan platform data visual unik nu janji kaputusan smarter on kualitas na kandungan, sarta Dursasana panongton kuat [Oxford, Britania Raya, Oktober 16, 2018] - Zegami, hiji parusahaan Éksplorasi data visual anu ngagabungkeun media digital, data sarta kecerdasan jieunan (AI) kana platform dumasar-awan tunggal pikeun gancang nimba informasi berharga jeung nangtukeun pola dina, anu launching kana industri siaran. Geus nyieun hiji dampak dina séktor kayaning olahraga, ritel panalungtikan médis, téhnologi Éksplorasi Zegami urang kuat visual, nu dimimitian dina dunya kadokteran molekular, nyaéta ...

Maca deui "

Captionmax transisi ka bentang laut software pedaran audio

Bacaan, UK, 18th Oktober 2018: bentang laut Panyiaran, pelopor dina Audio Pedaran (Video Description) téhnologi, dinten ngumumkeun yén Captionmax, salah sahiji pausahaan diakses média-layanan pinuh panggedena Amérika Kalér urang, geus dibeuli dilaksanakeun sababaraha lisensi bentang laut urang Kauntungan Audio Pedaran workstation jeung software processing linier audio. jual mangrupakeun sateuacanna signifikan kana pasar Amérika Kalér pikeun bentang laut, dumasar dina bagian dina kamajuan produk nu ngaktipkeun Kauntungan pikeun persis cocog framerates na parameter teknis lianna anu husus pikeun pasar AS. Leuwih ti éta, pausahaan baris kolaborasi on ngembang hareup, fitur giat komersil nu bakal nguntungkeun para nasabah arus jeung calon of ...

Maca deui "

V-Nova secures investasi signifikan tina Novator Mitra

• Pupuhu Novator Thor Björgólfsson ngagabung V-Nova dewan direksi. • portopolio Novator urang ngawengku sababaraha operator mobile utama kaasup Play (Polandia), WOM (Chili) jeung Nova (Islandia). • Investment strengthens na expands ayana pasar keur solusi komprési PERSEUS. Sacara pribadi dilaksanakeun V-Nova Limited, a panyadia anjog sahiji solusi komprési video, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diamankeun hiji-juta multi pound investasi ngajalankeun pertumbuhan salajengna sakuliah bisnis. Sungut inovasi-lead bakal dilegakeun tim panalungtikan sarta perkembangannya jang meberkeun nguatkeun na PERSEUS video codec pikeun applicability sakuliah séktor industri sababaraha tur dilegakeun fungsi komérsial na sacara internasional jang meberkeun ngagancangkeun penetrasi pasar na. ...

Maca deui "

M & E Évolusi Ngabantu Sadaya tina Industri Story Visual

"Ulah dahar kuring nalika kuring ngahemat hirup anjeun!" - D'éléh, "10,000 SM," Warner naros, 2008 anyar, abdi maca di BBC News ngeunaan hal ieu saeutik fossilized (deuterostome) ngeunaan ukuran tina hiji sisikian keusik yén kapanggih di Central China, tur mangrupakeun karuhun-lami 540-juta taun anjeun jeung kuring - tinyurl.com/gpo6sxk. Awon sucka saeutik 'ku paling standar; tapi mun naon éta di sabudeureun wanoh, eta meureun seemed kawas pakewuh. Tur aya varian anjeunna (atawa dirina) masih sabudeureun. Ieu dilakukeun kuring mikir yén évolusi téh sadayana sabudeureun urang, utamana dina M & E ...

Maca deui "

Harmonik miheulaan Cas pikeun Virtualized Cable Aksés jeung Video Streaming di SCTE Cable-Tec Expo

San Jose, Calif - Oct. 17, 2018 - harmonik. (NASDAQ: HLIT) dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal demonstrate groundbreaking inovasi anyar dina aksés sambungan kabel virtualized sarta video streaming di SCTE Cable-Tec Expo, Oct. 22-25, dina Atlanta . solusi software-centric harmonik urang téh sangkan generasi saterusna jasa sambungan kabel basis IP, kaasup scalable gigabit internét na-kualitas punjul video multiscreen. "Ngaronjat kompetisi ti propaider laden OTT na shifting paripolah konsumen geus dijieun tantangan jeung kasempetan pikeun operator sambungan kabel global," ceuk Nimrod Ben-Natan, Wapres senior na umum manajer di harmonik urang Cable Aksés Usaha. "Operator dinten kedah janten nimble, ngurangan biaya bari delivering ...

Maca deui "

NEP Grup acquires sis hirup

NEP Grup, hiji di sakuliah dunya outsourced teknis pasangan produksi ngarojong produser eusi Premier olahraga hirup jeung hiburan, dinten ngumumkeun akuisisi miboga sis hirup Limited, a panyadia anjog tina jasa konektipitas sarta cabangna Layanan Émbaran Olahraga basis Inggris ( "sis"). akuisisi The complements NEP urang Layanan Broadcast jeung Media Leyuran usaha, strengthening rojongan parusahaan of live olahraga, siaran jeung hiburan klien peuntas UK, Éropah jeung di sakuliah dunya. tambahan nu oge konsisten kalayan strategi nyatakeun NEP urang tumuwuh bagean Media Leyuran na, sarta kamampuhan konektipitas anu kritis mun NEP delivering a suite pinuh ku jasa junun nu ngaktipkeun klien NEP urang ...

Maca deui "

Pitt Athletics, NEP Grup Rakan; Ngajalankeun Pitt Studios

Pitt Athletics jeung universitas Pittsburgh, ditéang jeung NEP Grup, bakal unveil Pitt Studios Kemis, Oct. 4 kalawan upacara motong pita, wisata jeung média roundtable di Kajadian Petersen Center. "Kami thrilled mun unveil Pitt Studios," ceuk Diréktur Athletics samah Lyke. "Ieu geus mangrupa kolaborasi terrific antara departemen athletic, universitas jeung NEP Grup. Jeung kaahlian jeung pitulung tina NEP, Pitt aya alusna disusun pikeun peluncuran tina Network Priangan sareng fasilitas kaayaan-of-nu-seni siaran nu aya diantara nu pangalusna di nagara éta. "Pitt Athletics geus ngajalin a unik ...

Maca deui "

Diéléktrik ngahontal Pasar-Anjog 500th Spéktrum Repack Antenna milestone

KSHV-DT di Shreveport pesenan hiji broadband anteneu UHF bantu dirancang custom-pikeun UHF anyar Channel 16 ngerjakeun Raymond, Maine, Oktober 17, 2018 - diéléktrik geus aggressively nyita posisi-ngarah pasar salaku supplier TV repack jeung urutan tina anteneu 500th na pikeun prosés repack multi-fase. Nexstar Media Grup Station KSHV-DT, porsi pasar Shreveport, LA, bakal install anteneu dina kuartal kahiji 2019 di alignment kalawan fase 2 tina FCC repack jadwal transisi. 500th repack anteneu diéléktrik urang téh broadband Tua-P4-4 / 10H-1 SM, sisi-Gunung, anteneu bantu yén pamakéan stationcan on duanana assignments channel UHF na ayeuna jeung engke. Diéléktrik custom-dirancang anteneu to radiate dina pola suuk ngawangun unik, arah, ngaoptimalkeun sinyalna leuwih wewengkon Shreveport jeung Texarkana. KSHV seamlessly bakal transisi tina UHF Channel 44 ka na ...

Maca deui "

CP Communications Powers Triathlon sinyalna kalayan IP Streaming jeung kabeungkeut sélular jejaring

acara live ahli produksi urang Mobile solusi sudut pandang ngaoptimalkeun pamakéan rubakpita jeung kualitas salila genep acara di hiji titik harga ongkos-efisien New York, NY, Oktober 17, 2018 - CP Komunikasi, pamingpin di solusi na jasa pikeun Productions acara live kompléks inovatif, exhibited nu kakuatan pinuh ku IP streaming sarta kabeungkeut jejaring sélular pikeun produksi olahraga hirup di 2018 Subaru IRONMAN Mont-Tremblant, hiji acara triathlon profésional streamed on Facebook Live. Arsitektur pinuh IP na mobile dibawa bareng Mobile kontribusi sudut pandang jeung transmisi sistem ti ayeuna-dibuka division Beureum House Streaming CP Communications 'pikeun ngolah jeung nganteurkeun sinyal kaméra live ti genep ...

Maca deui "
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29KPosts