Unak Artikel

wartos

Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE) Pikeun Ngahargaan Ngawasi Penyunting Sora / Désainer Sora Cece sareng Penghargaan Biro Karir

2020 MPSE Emas Reel Penghargaan Slated pikeun Januari 19, 2020. Studio City, California - Éditor Motion Gambar Sora (MPSE) dinten ayeuna ngumumkeun yén éta bakal ngahormatan Akademi anu menang-meunangna pangajaran Akademi Cecelia "Cece" Hall sareng penghargaan Pencapaian Karir 2020 MPSE. Balé nampi nominasi Oscar pikeun nyunting sora dina 1987 pikeun karyana na Top Gun sareng kéngingkeun Oscar opat taun ka pengker pikeun The Hunt for Red Oktober. A presiden anu lami dina MPSE, anjeunna seueur salami taun salaku wakil presiden senior pikeun sora produksi produksi di Paramount Pictures sareng ayeuna ngajarkeun desain anu hadé di UCLA. Anjeunna bakal ...

Maca deui "

Broadcast Pix Talks Talk Live-based Live Production di MTE2019

Chelmsford, Massa - 18, 2019 - Broadcast Pix ™ bakal nunjukkeun solusi produksi terpadu na sareng mingpin sési pendidikan gratis dina produksi live dumasar awan di minggu hareup nalika Media Technology Expo. Kajadian gratis anu dilakukeun ku Advanced Broadcast Solutions, bagian tina Media Code Media, MTE2019 dimimitian di Fremont Studios di Seattle tanggal Séptémber 24, sareng pindah ka Leftbank Annex di Portland, Ore., Dina Séptémber 26. Dina dua dinten acara, Chuck Williamson ti Broadcast Pix bakal ngajalajah kamajuan anyar dina control-over-IP anu parantos ngajantenkeun produksina basis jauh kalayan ngagunakeun internét umum. Broadcast Pix Commander ™ dijalankeun umum ...

Maca deui "

Mitra CNN sareng Compadre kanggo 2020 Pilkada Pilihan

Badan Pemasaran Kreatif Ngembangkeun Sistem Promosi Pikeun Ngahasilkeun Lansekap Pamilihan; Produksi Streamline kanggo Tim Internal CNN Compadre agénsi pamasaran kreatif Compadre hasil gawé bareng CNN pikeun nyieun pakét promosi multiplier pikeun sinyalna pamilihan 2020 maranéhanana. Bungkusan anu dicandak salami kalungguhan nepi ka debat Démokratik munggaran sareng bakal teras-terasan ngalangkungan pamilihan wengi 2020. Kalayan langkung seueur kajadian, calon, sareng sinyalna ti kantos sateuacanna, siklus pamilihan ieu meryogikeun pakét anu tiasa ngandung aliran inpormasi tanpa kaleungitan masalah anu nyata. Sapertos kitu, kréatif diideuan ku konsép, "Sorangan," anu ngamangpaatkeun grafik pikeun masihan fokus ...

Maca deui "

Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania Menang Penghargaan Industri pikeun Konsert Live Rock Pertama Dunya Nganggo 5G sareng Teknologi Holographic

Penghargaan IABM BaM ngakuan kolaborasi proyék di IBC 2019 Rai, Amsterdam, Belanda - IBC nangtung 11.C15, Séptémber 16, 2019 - Dejero, saurang produser dina solusi anu diurus awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan angkutan video sareng konektipitas Internét bari mobile atanapi di lokasi terpencil, parantos diwanohkeun maénkeun peran anu penting dina ngadukung konsér rock live munggaran di dunya anu nganggo 5G sareng téknologi holographic, meunang panghargaan IABM BaM dina kategori kolaborasi proyék. Dejero sareng Musion 3D, pamimpin téknologi holographic, damel bareng sareng Vodafone Romania pikeun ngaktifkeun gitaris taun 11 ngagabung band rock ...

Maca deui "

Vecima Sorotan Produk Barisan Produk Anjog di IBC2019

Strip Latency Lemah, Automation Aliran Alatan, Platform Aplikasi Media Hyper-konpigurasikeun, sareng téknologi Arsitéktur aksés anu kasebar bakal dipedar. Vecima, pamimpin pasar dina jaringan pangiriman kontén sareng téknologi panyimpen video dioptimalkeun pikeun panyadia jasa sareng kontén, sareng pamimpin industri kabuka, solusi generasi anu kasebar kabuka, ngumumkeun éta bakal nunjukkeun streaming latency rendah, automatisasi alur kerja, média gabungan platform aplikasi, sareng nyebarkeun téknologi arsitéktur aksés di IBC2019. Streaming Low Latency - Solusi TruLiveTM Vecima's TruLive mangrupikeun suite fitur canggih anu sacara dramatis ngurangan laten live video IP streaming tina jaringan pangiriman eusi. Kalayan TruLive, eusi nilai luhur ...

Maca deui "

Vecima Ngaleungitkeun Titik Gintasan Bagian Motong sareng ContentAgent V3.8

Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) nembé ngaleupaskeun édisi mutus tina solusi automation workflow automation ContentAgent® anu kuat di IBC2019. Bagian tina portofolio Pangiriman sareng Panyimpen Kandungan Vecima, ContentAgent mangrupikeun aplikasi parangkat lunak anu kuat sareng gampang dianggo pikeun ngatur sareng automating alur kerja berbasis file. Didirikeun di 1997 ku professional industri di puseur komunitas média anyar London, solusi ContentAgent parantos ti saprak janten global dikelompokeun, alat scalable anu digunakeun di sakuliah dunya ku fasilitas pos-produksi, perusahaan produksi, penyiar, lembaga pendidikan, sareng organisasi perusahaan anu sanés. ContentAgent tiasa ngajadikeun otomatis tugas-tugas umum anu umum dina pos-produksi sapertos kartu kaméra ...

Maca deui "

Ngaluarkeun BirdDog P4K - A 4K Bandwidth Full NDI® PTZ Kaméra Ngadaptarkeun 1 "Sony Sensor

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 6.C11- BirdDog, produsén utama alat NDI parantos ngumumkeun peluncuran BirdDog P4K na, 4K bandwidth NDI Kaméra PTZ pinuh. BirdDog P4K gaduh 1 ”Sony Exmor R CMOS backlit Sensor sareng 14.4 juta piksel. Kalayan sensitipitas cahya anu saé pisan mangrupikeun kaméra idéal pikeun sagala aplikasi siaran, olahraga, studio jauh, kamar berita, sareng rumah ibadah anu ngahasilkeun nembak anu berkualitas tinggi. BirdDog P4K gaduh set fitur anu éksténsif sareng rupa-rupa pilihan kaluaran. Kalayan sababaraha pilihan format kalebet; bandwidth pinuh NDI, NDI HX2, H.264, HEVC / H.265, sareng RTSP ngadukung ...

Maca deui "

Síminn milih MediaKind pikeun nganteurkeun sinyalna UHD tina Liga Premier Inggris ka pamirsa di Islandia

Téknologi Sumbangan sareng Distribusi MediaKind ngajaga integritas sareng panyebaran terus sinyalna langsung tina sinyalna live Síminn tina Liga Premier Inggris kalebet solusi MK RX1, latency rendah, multi-codec, multi service decoder profésional sareng Diréktur MK, kontrol anu kuat sareng manajemén aksés anu kondisional software software Tutup kolaborasi sareng Premier League Productions mastikeun solusi anu tos diuji sareng dikonpigurasi anu nyayogikeun tampilan pangsaéna sareng pangalaman audio saé pikeun pamirsa Síminn FRISCO, TEXAS - Séptémber 14, 2019 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, parantos dipilih ku Síminn , penyiaran Islandia, ngajagi sareng nganteurkeun hartiana anu luhur (HD) ...

Maca deui "

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Bitmovin, pamimpin dunya dina téknologi pidéo online, ngumumkeun yén Hulu di Jepang, pamimpin layanan streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut ogé HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online di Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, disebut ogé PLAY) parantos milih Bitmovin Encoding pikeun nganteurkeun pidéo kualitas bermutu tinggi ka mana waé parangkat anu dioptimalkeun bitrates sacara masif. Solusi ieu dikirim ku mitra integrasi Jepang anu dilantik ku Bitmovin, Sistem Usum kabel kabel, (Shinagawa-ku, Tokyo, Présidén sareng CEO: Kenji Tsuchiya, disebat disebut ICS), sareng salajengna ...

Maca deui "

Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Video Matrox® suksés ngumumkeun yén FastServe Avid® | Pangladén pidéo Ingest ™ ayeuna ngadukung kartu codec Matrox M264 S2 H.264 pikeun kanal XAVC, saluran kerja produksi langsung. Kolaborasi téknologi ieu ngamungkinkeun kuat, generasi hareup FastServe | Pelayan pidéo ingest kanggo disandikeun dugi ka dalapan aliran XAVC anu berkualitas sakaligus tina kaméra in-studio, feed satelit, sareng sumber input anu sanés. Cepat | Ingest bakal nunjukkeun mangpaat saluran saluran HD sareng 1080pXAVC dina IBC 2019, dina Avid nangtung 7.B55. Ngalengkepan poténsi XAVC Dirancang pikeun ngabantosan warta langsung, warta olahraga, hiburan, sareng produsén multi-kaméra nungkulan tantangan baseband ...

Maca deui "

Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio

AMSTERDAM, Belanda - Séptémber 13, 2019 -At IBC 2019 (Stand B15, Hall 7), Matrox® sareng Vimeo bakal ngiringan pasukan pameran pikeun ngalaksanakeun karya produksi produksi awan-multi, kaméra multi-kaméra dina jaringan umum. Kolaborasi téknologi ieu bakal nampilkeun encoder Matrox Monarch EDGE ngirimkeun opat kaméra kaméra HD lengkep ka perangkat lunak Vimeo Studio 6 Live Production Switcher pikeun kualitas siaran-kualitas, tapi produk-produk multi-kaméra produktip pikeun live streaming acara. Matrox Monarch EDGE ngamungkinkeun anjakan paradigma kumaha produsén acara live nyiptakeun kontén multi-kaméra anu hadé nganggo kakayaan méga. Encoder anu kuat ieu ngaronjatkeun efisiensi operasional bari ngaminimalkeun ongkos di situs ku ngajaga bakat sareng / atanapi produksi ...

Maca deui "

Vizrt Milih Kartu Matrox X.mio5 Q25 kanggo Power Viz Engine 4

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén Vizrt, produsén perangkat lunak visual anu dihartikeun software (#SDVS), parantos milih platform Matrox X.mio5 Q25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur (NIC) kakawasaan mesin mesin Viz Engine 4 na. Generasi saterusna mesin grafis inti Vizrt sareng platform komposit pidéo, Viz Engine 4 ngungkabkeun kartu Matrox X.mio5 Q25 25 GbE NIC pikeun ngaktifkeun video saluran 4K multi-kanal unrivaled I / O langkung tina 25 GbE pikeun seni virtual studio nyetél sareng produksi réalitas réalitas. Hadirin ti IBC 2019 tiasa ningali platform nyetir poto-nyata, grafis kanyataanana ditambah dina ...

Maca deui "

Matrox Ngalangkungan Program Uji Interop JT-NM JC-NM, ngagambarkeun Komitmen Berpanjangan pikeun SMPTE ST 2019

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video senang ngumumkeun yén kartu Matrox X.mio5 Q25, Matrox X.mio3 IP, sareng Matrox DSX LE5 D25 SMPTE ST 2110 jaringan panganteur parantos sukses dina kaduana Panganyarna Tugas Force Joint di Networked Media (JT-NM) program anu kauji pikeun standar SMPTE ST 2110 sareng spésifikasi NMOS / JT-NM TR-1001. Partisipasi sareng kontribusi Matrox ka inisiatif tés ngagambarkeun komitmen anu diperyogikeun dina ngajaga standar pangluhurna pikeun interoperability multi-vendor di SMPTE ST 2110, panyebaran dumasar IP. Balik deui ka IBC 2019 IP Showcase, program JT-NM Diuji nawaran ...

Maca deui "

Ayeuna Matrox Ngirimkeun Kartu Kodeu 4Kp60 XAVC Card Codec X ngan ukur Saluran Dunya

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kartu codec hardware Matrox M264 S4 H.264 ayeuna dikirimkeun. Upami nembé parantos nyampurnakeun program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"), kartu codec Matrox M264 S4 ngadukung dugi ka opat saluran 4K anu teu pernah terjadi tina XAVC Intra, XAVC Long, atanapi encoding AVC-ULTRA. tina kartu slot tunggal. Digabungkeun sareng onboard de-interlacing sareng scaling fungsionalitas, kartu Matrox M264 S4 nyayogikeun cara anu sederhana, murah pikeun ngatur komputasi, nungtut 4: 2: 2 10-bit sareng 4: 2: 0 8-bit workflows. Broadcast OEM ayeuna tiasa nganteurkeun encode / decode luar biasa ...

Maca deui "

BBright Milih Kartu Matrox SMPTE ST 2110 NIC kanggo rentang Anyar Pelayanan Produksi Media

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video, panyadia kelas dunya anu motong kartu SMPTE ST 2110 panganteur jaringan (NIC) pikeun OEM, berkenan ngumumkeun yén BBright, panyadia solusi ngarah pikeun saluran HD HD panyebaran, nyaéta ngaluncurkeun rentang inovatif server produksi média berbasis Matrox pikeun alur kerja SMPTE ST 2110. Leveraging kartu jaringan Matrox ST 2110 25 GbE, UHD-Channel, pangheulana platform basis data basis BBright IP, bakal nunjukkeun pameran seni, video 4K I / O langkung ti 25 GbE di IBC 2019, dina pendirian BBright 2.B39. Baris generasi generasi UHD, platform produksi média Dina upaya pikeun nyumponan média anu kantos-ayeuna…

Maca deui "

Kartu Codec Hardware Matrox M264 Kéngingkeun Validasi XAVC ™ kanggo Aliran Kerja High Density 4K

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 —Matrox® Video dinten ngumumkeun yén kulawarga Matrox M264 kartu codec hardware H.264 parantos parantos ngalengkepan program verifikasi XAVC resmi ku Sony Imaging Products & Solutions Inc. ("Sony"). Salaku solusi 4K XAVC multi kanal pikeun platform basis PC, kartu Matrox M264 sanggup ngadukung nepi ka opat aliran 4K60p XAVC Intra sareng encoding XAVC Long / dekoding tina kartu slot tunggal. Ngaliwatan kamampuan XAVC anyar ieu, OEM ayeuna tiasa nganteurkeun rupa-rupa kapadetan anu luhur, solusi anu disahkeun 4K XAVC — kalebet sistem replay, server ingest, server playout, generator karakter, sareng seueur deui. Encoding industri anu ngarah

Maca deui "

MultiDyne angsal census Digital

Akuisisi nguatkeun monitor audio sareng portopolio pangolahan nganggo solusi anu dipasang sareng openGear énggal, nalika manjangkeun serat angkutan kulawarga Hauppauge, NY, Séptémber 13, 2019 - Serep Optik Solusi MultiDyne parantos ngagaduhan Census Digital berbasis Toronto, ahli dina pamrosesan sinyal profésional-propésional, distribusi , konversi sareng alat ngawaskeun. Akuisisi nguatkeun proposisi nilai MultiDyne pikeun ngawaskeun audio pamariosan sareng ngolah aplikasi dina siaran, produksi langsung sareng AV komersial. MultiDyne ogé bakal nyandak kapamilikan solusi transportasi serat Bénsus Digital anu aya, kalebet rangkep tina solusi modél rackmount sareng openGear modél anu ngalengkepan garis produk serat-optik luas MultiDyne. "MultiDyne sareng Census Digital dikenal di sakuliah dunya salaku ...

Maca deui "

Desain Blackmagic Ngémbarkeun Mini ATEM Anyar

Fremont, California - Jumuah, 13 Séptémber 2019 - Desain Blackmagic dinten ngumumkeun ATEM Mini anu édisi produksi live biaya rendah énggal khusus didamel pikeun ngidangkeun live streaming ka YouTube sareng presentasi bisnis via Skype. ATEM Mini bakal sayogi dina bulan Nopémber 2019 ti penjual Desain Blackmagic di sakuliah dunya kanggo US $ 295. ATEM Mini bakal ditingalikeun dina stan Blackmagic Design IBC 2019 7.B45. ATEM Mini anyar ngagampangkeun nyieun produksi kaméra multi profésional pikeun streaming langsung ka YouTube atanapi presentasi bisnis inovatif nganggo Skype. Kantun nyambungkeun ATEM Mini sareng para nasabah tiasa ngalih langsung antara input kaméra pidéo kualitas luhur 4 ...

Maca deui "