Unak Artikel

wartos

OMNIMAGO Milih MediaPulse Xytech pikeun Ngalabarkeun Manajemén Proyék Pangabutuh

Spesialis produksi produksi Jerman Jerman OMNIMAGO GmbH, parantos milih software manajemén sumberdaya MediaPulse Xytech salaku solusi panganténna pikeun pangaturan jadwal, tagihan sareng pangaturan proyék. Nu nembe dileupaskeun di IBC 2019, MediaPulse 2019 nampilkeun antarmuka pangguna anu parantos dikembangkeun pikeun nempatkeun fungsionalitas anu ditargetkeun di tangan sadaya pangguna dina perusahaan, kalebet unggal anggota staf, freelancer sareng vendor nyiptakeun alur kerja otomatis-tungtung-ujung otomatis anu tiasa diaksés dina naon waé alat disambungkeun ka internet. All-in-One Solution Headquartered di Ingelheim sareng lokasi kadua di Leipzig, OMNIMAGO mangrupikeun perusahaan jasa média anu damel, damel bareng siaran TV umum sareng komérsial, pilem sareng TV ...

Maca deui "

Telestream Announces Vérsi 9 of ScreenFlow Video Edit & Screen Rekaman Software

Nevada City, California, Nopémber 12th - Telestream, pamimpin global alat media digital, média streaming sareng teknologi pangiriman, dinten ngumumkeun kasadiaan sanés layar ScreenFlow 9, versi panganyarna tina édisi video anu meunang-panghargaan perusahaan sareng software rekaman layar pikeun Mac. Diwangun pikeun para pemasar, pendidik, palatih online, Vlogger sareng saha waé anu peryogi anu berpatutan, gampang ngagunakeun rekaman layar sareng aplikasi éditor video, ScreenFlow nyiptakeun pidéo kualitas luhur, profesional kalayan gampang. Dimimitian dina $ 129, vérsi 9 naékkeun deui bar ku pakakas panyuntingan streamlines anyar, kamampuan rekaman multiscreen, édisi klip anyar, alur kerja panyuntingan proxy resolusi tinggi, sareng seueur deui. "Fitur anyar ...

Maca deui "

ARCHION's EDITSTOR OMNI MEMBANTU PATAGONIA ACCELERATE CREATIVE PROSES EDITORIAL ARTIVITI ARTIVITI DENGAN THOUSANDS VIDEOS PRODUK AND DOKUMENTARY FILMS Los Angeles, CA, Nov. 12, 2019 - Archion Technologies, hiji pamimpin dina panyiptakeun jaringan panyimpen video kinerja tinggi-luhur ,, parantos ngumumkeun yén Patagonia, Inc., perusahaan anu damel baju pikeun nanjak-kitu ogé pikeun ski, snowboarding, surfing, mabur, fishing biking gunung sareng jalan satapak, parantos investasi dina sistem panyimpenan Archion 384TB EditStor Omni. Patagonia parantos ngagunakeun solusi panyimpen Archion pikeun sadayana tina pilem pilem, komunikasi perusahaan, sareng video branding, saé ...

Maca deui "

Perancis TV Masangkeun Sistem Pebble Beach anyar 'Solusi Automasi Marina Lite di Pulo Martinique

Weybridge, UK, Nopémber 12th, 2019 - Pebble Beach Systems, lulusan otomatis, manajemén eusi sareng spesialis saluran terpadu, dinten dikonfirmasi yén Perancis TV Outre-Mer (divisi daérah luar negeri Perancis TV), parantos masang kontrol automasi Marina Lite énggal. sistem di fasilitas anyar di Pulo Martinique. Salah sahiji ukur tilu wilayah di luar negeri Perancis anu ngagaduhan saluran TV lokal sorangan, stasiun Martinique ningalkeun studio berita sareng tim produksi lokal mandiri. Sistem Marina Lite ngagentos sistem automasi sepuh sareng dipasang salaku bagian tina pindah organisasi kana fasilitas anu énggal. The Marina ...

Maca deui "

Genius Produsén Produksi Guna Kaméra Blackmagic pikeun Aliran WorkLip eLearning

Fremont, CA, AS - 12 Nopémber, 2019 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén perusahaan produksi basis Los Angeles Genius Dihasilkeun ngagunakeun alur kerja Blackmagic pikeun ngahasilkeun immersive atikan sareng desain desain instruksional pikeun elearning. Produksi nganggo Kaméra Studio Blackmagic 4K sareng Kaméra Studio, sareng ATEM Televisi Studio Pro HD sareng DaVinci Resolve pikeun produksi Desain Blackmagic lengkep pikeun ngirimkeun aliran kerja. Filmmaker K. Rocco Shields diadegkeun Genius Dihasilkeun dina 2012 kusabab kasuksésan penghargaan dirina anu menang "Love Is All You Need," anu museurkeun kana épék anu ngabahayakeun, bencana homophobia, sareng prasangka. Pilem ieu janten ...

Maca deui "

Channel TV Nash Ukraina milih Dua Konsol Artemis Calrec Kanggo 24 / 7 News Programming

HEBDEN BRIDGE, UK, NOVEMBER 12, 2019 - saluran warta Ukraina saluran Nash TV parantos ngagaleuh dua konsol audio 32-fader Artemis Light pikeun program 24 / 7 berbasis Kiev. Nash TV mangrupikeun palanggan anyar sareng mangrupikeun tambahan penting dina kasuksésan Calrec di nagara éta. Alexander Filipushko, Kapala Insinyur Sora di Nash TV, ngomentaran, "Insinyur sora kami dididik anu hadé dina konsol anu aya di pasar, sareng Artemis Calrec medal kaluar pikeun konsol idéal pikeun kaperluan urang dibere kualitas pagelaranna, nganggo premium diwangun -in ngolah sareng pilihan jaringan anu canggih. Urang bogoh ka gaduh kamampuan nganggo duanana MADI sareng ...

Maca deui "

Penjualan Nevion tumuwuh langkung ti hiji katilu di Amérika

Nevion, panyadia anu meunang-penghargaan tina solusi produksi média virtualisasi, parantos ngalaman kamekaran di pesenan di Amérika na daérah 34% dugi 2019, dibandingkeun dina waktos anu sami dina 2018. Jualan perangkat lunak sareng jasa di daérah ogé parantos langkung ti dua kali dina jangka waktu éta, ngagambarkeun kanaékan paménta pikeun solusi IP, dumasar kana produk anu ditetepkeun ku software unggulan. Di 2019, Nevion parantos nandatanganan sababaraha tawaran anu penting sareng para nasabah anyar sareng Amérika di Amérika, paling umumna nganggo jaringan siaran nasional Amérika Serikat sareng panyadia jasa satelit internasional. Proyék propil anu luhur ayeuna nuju di prosés ...

Maca deui "

Panyiar milari program virtual pikeun mangpaatkeun perpustakaan eusi

Langkung langkung ti sapertilu (36%) penyiar gagal ngagunakeun pustaka eusi na sanaos nyanghareupan ningkatkeun persaingan ti jasa streaming, numutkeun panaliten ku ATEME, pamimpin munculna solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT. Sanaos ampir sadayana (98%) tina siaran anu ditaliti nganggo pustaka konténna pikeun nyiptakeun saluran énggal pikeun acara-acara atanapi acara-acara khusus, seuseueurna (82%) diarahkeun pikeun ngalakukeunana sacara gancang, teu siga anu mitra streamingana. 44% siaran ngumumkeun butuh waktu nepi ka tilu dinten pikeun nyiptakeun saluran anyar, bari langkung saé (38%) ucapkeun ...

Maca deui "

Prestasi Koir di Kuala Lumpur Kahontal Sora Kristal Himpunan Hatur nuhun kana Mikrofon DPA

ALLEROED, DENMARK, NOVEMBER 12, 2019 - DPA Microphones 'nembe ngaluncurkeun 4097 CORE Supercardioid Choir Mikrofon dianggo sacara hébat di Kuala Lumpur nalika hiji paduan suara lalaki sareng awéwé 12 dikumpulkeun di Dataran Kemerdekaan pikeun nyirian ulang taun 50 Dinten Penguatan. Balé Kota Kuala Lumpur. Acara anu judulna Hari Penguatkuasa DBKL, parade dina parade sempena Sambutan Jubilei Emas ku Enforcement. Éta mangrupikeun dina pagelaran langsung ku Koir Kota DBKL anu ngalaksanakeun payuneun pamiarsa kirang langkung 2,000. Mr Ajun Mubari, pingpinan perusahaan sewa audio malaysia ...

Maca deui "

Boston Limited ngaluncurkeun Stream +, hiji solusi anu dioptimalkeun pikeun pangekoditas horisontal horisontal ultra-tinggi skala ageung

The Hague, Belanda - November 12, 2019 - Boston Limited, dinten ngumumkeun peluncuran Stream + salami alamat keynote ti Manoj Nayee, diréktur manajemén Boston Limited, nalika Xilinx Developer Forum (XDF) Eropa, 12 - 13 Nopémber, The Den Haag. Walanda. Stream + mangrupikeun solusi anu dioptimalkeun anu ngamungkinkeun ngodelkeun pidéo live-kaméra skala ageung berkualitas tinggi. Alat anyar ieu dikonpigurasi nganggo blok gedong Supermicro® sareng diusahakeun ku kartu akselerasi Xilinx Alveo sareng parangkat lunak V-Nova's P +. Jasa pidéo hyperscale sapertos jaringan sosial sareng e-olahraga kedah ngémutan sareng ngaladénan sajumlah aliran langsung ka pamakéna. Prasarana pangladén anu dibutuhkeun pikeun nyugemakeun ...

Maca deui "

Migawé kolaborasi sareng Imperial College London, Three Media parantos ngalaksanakeun "caket" kana platform optimis nyata dina produk na XEN: Pipeline; ngamankeun patuh SLA sareng kauntungan sakabéh

Proyék riset ngahasilkeun perbaikan kinerja anu signifikan, akurasi simulasi, sareng optimasi anu didorong AI pikeun prosés kerja atanapi prosés usaha Manchester, UK - 12 November 2019 - Tilu Media, spesialis média sareng panyadia produk tina XEN: Pipeline, dinten ngumumkeun parantosan 18 Proyék pangintegrasi sareng Imperial College London. Tujuanana proyék nyaéta pikeun ngajantenkeun pangolahan ranté pasokan média langkung saé ku cara ngaidentipikasi cara pikeun ngirangan biaya sareng ngamaksimalkeun aliran kerja, prosés sareng efisiensi sumberdaya. Proyék éta, anu disebut Digital Media Data Analytics (DMDA), diawalan sareng dipimpin ku Three Media ditéang sareng tim Imperial College London anu dipingpin ku ...

Maca deui "

Derana TV Milih Téhnologi LiveU pikeun Operasi Newsgathering na

Derana TV, saluran hiburan premium Sri Lanka, parantos nyebarkeun téknologi LiveU sapanjang operasi wartos na - Ada Derana - kanggo newsgathering anu terus-terusan, di Sri Lanka sareng luar negeri. Ada Derana, dianggap salaku wartos warta anu paling henteu stabil sareng komprehensif di nagara éta, bakal nganggo sababaraha unit LiveU pikeun nutupan pamilihan présidén, dijadwalkeun 16th Nopémber 2019. Madhawa Madawala, Diréktur Eksekutif sareng COO, di Derana TV, nyarios, "Milih LiveU parantos kaputusan anu paling pinter sareng strategis - ngalengkepan kami sareng téknologi anu tiasa ngarambat tempat sareng kami. Kami ngagaduhan tim warta ti 100 urang anu geared pikeun nganteurkeun ...

Maca deui "

LAURA PODOLAK WADDELL GOLEKSI MEDIA GRAVITY MEDIA UNTUK MANGKATKEUN ITS NORTH AMERICAN STRATEGIC PARTNERSHIPS

Tilas Pac-12 Jaringan Diréktur Jaringan Senior bakal ngawaskeun jasa pangiriman pikeun proyék operasi studio utama Gravity Media, panyadia global panyebaran fasilitas siaran langsung sareng jasa produksi ka pamilik kontén, panyipta sareng distributor, parantos ngalantik mantan Pac-12 Jaringan Sr. Sutradara, Produksi Produksi Laura Podolak Waddell salaku diréktur anyar, Manajemén Partéi Strategik pikeun Amérika Kalér. Laura ngiringan tim kanggo ningkatkeun hubungan brand sareng fokus kana hiji proyék operasi studio anu teruskeun yén Gravity Media ngawaskeun média utama sareng merek téknologi. Sanggeus ampir dasawarsa produksi warta lokal pikeun stasiun radio di Colorado ...

Maca deui "

Kajadian World Championship gaya Red Bull Street pikeun nyiarkeun langsung di 4K UHD HDR di sakumna dunya via Insight TV

Wawasan TV, penyiar 4K UHD HDR terkemuka, panyipta konténna sareng penjual format, parantos bareng sareng saluran multi-platform global Red Bull TV pikeun nyiarkeun akhir 2019 Street-Style Football World Championship di 4K UHD HDR dina Nopémber 15. Di tempatna di Rajana, Florida, acara 90 menit-menit bakal disiarkeun langsung dina sadaya saluran linear Insight TV (boh HD sareng UHD) di luar pamirsa AS ogé bakal tiasa livestream turnamén maén bal dina Red Bull TV sareng Insight Platform SVOD TV. Bakal disiarkeun deui dinten payun dina waktos primetime pikeun jalma anu ...

Maca deui "

Puthiya Thalaimurai TV nganggo Quicklink TX pikeun birokrat, wawancara politikus sareng wartawan

Puthiya Thalaimurai TV, bagian tina New Gen Media Corporation, nganggo Quicklink TX dina saluran warta langsung 24 × 7 pikeun wawancara birokrat penting, politikus sareng wartawan bebas di dunya. Diluncurkeun dina 2011, Puthiya Thalaimurai TV parantos janten langkung populer di India sareng mancanagara kusabab jabatan redaksi bebas. Saluran ningal masalah-masalah ngalangkungan panon jalma biasa sareng janten platform anu ngudag pandangan sareng pamanggih jalma. Nganggo Quicklink TX, Puthiya Thalaimurai TV tiasa ngenalkeun tamu kana diskusi nganggo alat anu diaktipkeun Skype. Salaku Quicklink TX tiasa nampi ti sareng ngirim ...

Maca deui "

nyamur kakuatan gx kisaran video intensif pintonan MTV 2019 VMA

Dina bulan Agustus 2019, MTV ngadamel 36th Awards Music Video taunan na di Prudential Center di Newark, AS. Anugrah na ningal pagelaran tina sababaraha nami panggedéna dina musik modern kalebet Taylor Swift, Shawn Mendes, Missy Elliot, sareng Miley Cyrus pikeun nami tapi sababaraha. Broadcast global, acara ningali pamiarsa langkung ku nada 1.5million pikeun ningali acara. Acara ieu ngagemkeun unsur-unsur video-video dina sadaya acara anu dianggo nalika pagelaran sareng pikeun panggung desain sareng daptar téks paraga anu ngalaksanakeun sareng presenter. Firma desain hiburan Visual Noise Creative LLC nyebarkeun sapuluh nyamar ...

Maca deui "

Gerakan Rugét Atur-Atur sareng Matthews Rock n 'RollerTM Wheel Set

Burbank, California - Peralatan Studio Matthews, dikenal pikeun solusi pinter anu ngagampangkeun kahirupan anu dipasang, ngenalkeun Rock n 'RollerTM Wheel Sets. Parantos janten tambahan penting pikeun cengkraman cirining Matthews sareng lampu anu nangtung, Rock n 'Rollers gancang kantun dihapus, siap lancar ngagulung batu, kabel listrik, pelengkap kabel, kerikil, aspal, beton henteu rata, sareng jukut lemes. Dirancang ku pamundut sareng input ti DIT, ops Steadicam, asisten video, cengkraman sareng gaffers, ieu tambihan tambahan anu usul ban semi-pneumatic busa 3, 3 "lebar ku 8" diameter anu moal lebar sareng ningkatkeun stabilitas. Kalayan puteran gelar 360, aranjeunna maneuver arah mana waé acan ...

Maca deui "

NUGEN Nawiskeun Audio Post Plug-Ins Unequaled kanggo Proyék Musik sareng Télévisi

LOS ANGELES, NOVEMBER 7, 2019 - Salaku merek parangkat lunak édisi audio top-line pikeun panyampur televisi sareng musik sareng produser di saindenging jagat, NUGEN Audio parantos ngagaduhan kaunggulan anu signifikan dina sapanjang industri. Nalika Campur Insinyur Jorel Corpus nampi salinan bungkusan Produser perusahaan dina hiji acara anu sacara GRAMMY, anjeunna enggal sadar yén ieu pelengkap sampurna pikeun alur kerja anu tos aya pikeun proyék musik sareng televisi na. Corpus ngécéskeun yén sateuacan nampi parangkat lunak, anjeunna parantos ngupingkeun hal-hal anu saé ngeunaan NUGEN sareng, saatos nganggo plug-in, anjeunna gancang sadar kana sajauh solusi na ...

Maca deui "