Unak Artikel

wartos

Medialooks Nyayogikeun eSports Giant ESL sareng Solusi Angkutan Video

Medialooks Nyayogikeun eSports Giant ESL sareng perusahaan angkutan Video Pengangkutan Video Dunya anu pangsaéna sareng watesan watesan jarak sareng kasusah basa sareng alat streaming streaming Medialooks 'low-latency. Bern, Switzerland - Oktober 17, 2019 - Medialooks, panyadia solusi streaming angkutan low-latency low-latency pikeun produksi jauh, nembé nyayogikeun solusi transportasi video ka ESL - perusahaan eSports panggedéna di dunya - anu masihan mangpaat kauangan finansial sareng operasional pikeun anak perusahaan anyarna, ESL Swiss. ESL ngajalankeun sababaraha studio TV, mangrupikeun penyiar eSports pangbadagna di Twitch, sareng ngoperasikeun liga internasional sareng turnamén mérek sapertos ESL One, Intel® Extreme Masters, ESL Pro League sareng anu sanésna ...

Maca deui "

Dell Blue Nyiptakeun Visceral "Sagala Ngitung" Titik Pikeun Alienware

Dell Blue, agénsi kreatif internal pikeun Dell, nembé nyiptakeun thrilling: titik 60 pikeun Alienware, panyadia laptop kaulinan premium sareng desktop. Di tengah-tengah tagline "Sanggup Kaayaan," tempatna ngagambar tukang kaulinan hirup nyata anu dikepung ku Yiliang "Peter" Peng aka Doublelift, saurang pamaén Liga Legenda profésional anu ayeuna muterkeun pikeun organisasi esports Team Liquid. Salaku tambahan, éta ngarebut wawasan anu paling kritis tina kaulinan PC saingan sareng perspektif esports bari indah komunikasi dina sakumna Alienware (PC, monitor, keyboard, mouse, sareng headset). Titik kasebut ditayangkan dina siaran, online, sareng sosial. Dilaksanakeun ku diaku…

Maca deui "

D2D Technologies dipilih ku PBS pikeun nyayogikeun peralatan pikeun Sistem Kacepetan Alarm Wireless

D2D Technologies ngumumkeun yén perusahaan dipilih ku Public Broadcasting Service (PBS) salaku mitra jualanana pikeun nyayogikeun solusi ngaropéa ka sadaya stasiun tivi umum pikeun sisipan sareng siaran data pesen darurat anu tunduk sareng FCC anu bakal diarahkeun parobihan kana Wéb Darurat Sistem waspada (WEA). Sistem PBS PERHATOSAN seluruh nagara nyayogikeun jalur pesen siaran anu tahan sareng dipercaya anu mastikeun pangiriman sadaya Warta Darurat Wireless sareng mangrupikeun program kasalametan umum anu ayeuna dilakukeun ku PBS. Peran PBS PERHATOSAN dina ningkatkeun daya tahan umum sareng tingkat dunya tina WEA sistem parantos dicatet ...

Maca deui "

PROJEKI ARTWORKS TRANSFORMS INTO PIXEL ARTWORKS

- Transisi ka nami anyar ngagambarkeun ambisi perusahaan ngabengkokkeun, ngawangun sareng ngarobah téknologi di pasar anu béda - Projection Artworks, spesialis-pangajén pangajén dina téknologi cahaya sareng piksel, parantos ditambihkeun ka Pixel Artworks, ngagungkeun evolusi perusahaan sareng ngembangkeun panggunaan. téknologi inovatif salaku teras ngalih kana pasar global anyar. Tom Burch, Direktur Ngatur Pixel Artworks, saurna, "Langkung salami, kaahlian pelayanan kreatif, téknis, sareng pangiriman kami parantos ningkat sareng kamajuan anu luar biasa dina téknologi tampilan dumasar piksel. Mangtaun-taun urang parantos nyarioskeun carita klien ngalangkungan medium pangsaéna pikeun proyék éta naha ...

Maca deui "

DPA USA ngabagéakeun Matt Frazier salaku Manajer Penjualan Wétan Laut

LONGMONT, CO, OKTOBER 17, 2019 - DPA Mikrofon ngabagéakeun Matt Frazier salaku Pangatur Penjualan Daérah Kulon. Ngalaporkeun ka Christopher Spahr, Wakil Présidén Penjualan sareng Pemasaran pikeun DPA USA, Frazier, anu ngagaduhan pangalaman taun ampir 15 dina penjualan produk sareng pangrojong, tanggung jawab pikeun penjualan di sapanjang wilayah beulah kalér Amérika Serikat. "Kami bungah pisan upami Matt ngagabung tim kami di nagara éta," saur Spahr. "DPA ngagaduhan kamekaran hébat dina sababaraha taun ka pengker sareng pangalaman jangka panjang Matt dina musik sareng industri audio pro bakal ngabantosan kami terus ngembangkeun pangakuan brand urang ka ...

Maca deui "

nyamur ngumumkeun kamekaran gancang operasi AS sareng hires anyar

nyamur parantos ngumumkeun rakit édisi énggal pikeun penjualan AS, latihan sareng tim pangrojong, ngembangkeun pangkalan staf Amérika di hub di New York sareng Los Angeles. Dina 2016, nyamar dibuka kantor New York di Brooklyn, dirarancang minangka rohangan karya anu kabuka sareng kolaborasi pikeun ngahijikeun komunitas Pantai Wétan anu nyamar pangguna pikeun demos, latihan sareng pertemuan sosial. Kantor di Los Angeles énggal ngiringan, muka panto di 2018 di Kacamatan Seni di kota, nawiskeun lingkungan anu sami pikeun komunitas kreatif buzzing LA. Ngadeg tim AS nyaéta Grif Palmer, anu ngagabung dina Januari ...

Maca deui "

Cinegy nunjukkeun téknologi meunang-unggul dina NATEXPO 2019

Nangtung A41-7, NATEXPO, Rusia, 5-7 November 2019: Cinegy, pamimpin global pikeun parangkat lunak playout dina premis, hibrida sareng di méga, bakal nunjukkeun penghargaan éta Cinegy Air PRO, Cinegy Capture PRO, Cinegy Multiviewer. ogé Cinegy Desktop sareng Bioskop Cinegy dina Paviliun Bavarian di NATEXPO dina bulan Nopémber. Produk cinegy tiasa ngolah format SD, HD, 4K / UHD sareng format 8K - ogé nanganan HDR - pikeun néwak, playout, monitoring, news, edit, atanapi MAM. Sadaya téknologi anu dipidangkeun di NATEXPO sayogi langsung. Salaku tambahan, Cinegy ayeuna parantos ngaoptimalkeun lini produkna janten siap 8K sareng ...

Maca deui "

Lembur Jukut sumping ka Broadcast India 2019 sareng portopolio Kuat tina Solusi Kaca-ka-Kaca

MONTREAL - 8: 00 IST Oktober 17, 2019 - Rumput Lembur dinten ieu ngumumkeun yén éta bakal nunjukkeun perbaikan solusi anu didorong ku aplikasi di Broadcast India 2019, (Oktober, 17-19, nangtung E-503) nunjukkeun kumaha ngabantuan siaran, panyekel hak-hakna. sareng panyadia ladénan média pikeun nyiptakeun, ngatur sareng nganteurkeun kontén anu pikaresepeun sareng immersive anu ngagambar pamiarsa dina alat naon waé. "Di Broadcast India 2019 kami bakal nekenkeun kumaha urang palanggan tiasa ngadangu tantangan mediascape shift ieu pikeun ngirimkeun konsumen anu nyangka konsumen." Saur Somu Patil, wakil presiden, Asia, Grass Valley. "Kalayan panyebaran IP langkung kabuka ti aya padagang anu sanés, sémah ka stan kami ...

Maca deui "

Mike Ruddell ngagabung sareng Ncam pikeun ngadukung kamekaran AR sareng VR dina Broadcast and Live Production

Ncam Technologies, pamekar ngarah téknologi realitas ngembangkeun real-time pikeun industri média sareng hiburan, parantos ngumumkeun janjian langsung Mike Ruddell kana peran Diréktur Pangembangan Bisnis Global - Olahraga & Broadcast. Seueur kana kamekaran ayeuna di pasar inti Ncam ngeunaan grafik siaran, pilem sareng TV VFX, olahraga, sareng perusahaan AR, Mike bakal maénkeun bagian konci dina salajengna ngembangkeun ayana Ncam di pasar olahraga. Mike parantos aya di pinggir olahraga sareng téknologi siaran kanggo langkung ti 19 taun. Nyepeng gelar Sarjana Téknik Broadcast, Mike ngamimitian karirna salaku Diréktur Téknis di ...

Maca deui "

Kasuksésan Bolong Terpantauan primestream pikeun 2019

Lurus langsung tina meunang pangaji TVBEurope 'Best of Show' di IBC2019, Primestream, pamimpin industri Media Asset Management sareng aliran kerja, bakal neraskeun nunjukkeun solusi software na ngaktifkeun organisasi média, penyiar sareng organisasi multinasional pikeun moto, ngahasilkeun, ngatur sareng nganteurkeun kontén, dina acara perdagangan global, kalebet NAB Show New York sareng Broadcast India salami minggu Oktober 14, sareng CAPER dina sasih bulan. Ngagungkeun taun 20 dina bisnis di 2019, Primestream ngamimitian taun ku ngaleungitkeun visi énggal pikeun perusahaan, kalebet logo anu dirancang sareng nyusun ulang portopolio produk na. Primestream mendakan tampilan anu sanés ngan ukur kanggo perusahaan ...

Maca deui "

Recreate Spookiest Panon-Popping Hollywood Hollywood nganggo Tutorial Anyar ti Beureum Giant

The Thing with a Hundred Mata: Tutorial épék visual panganyarna dina Red Giant YouTube nunjukkeun para pamirsa kumaha cara méré palaku anu paling creepiest sareng coolest dumasar kana karakter tina film Hollywood sareng TV. Portland, ATAWA - 10 Oktober, 2019 - Red Giant siap kanggo Lebaran sareng tutorial anu pangahirna: The Thing with a Hundred Eyes, a new VFX how to out now on YouTube. Dijieun ku Desainer Red Giant's Leo Hageman, video pondok anu tiasa ditingali ku cara ngagunakeun gambar lensa kontak digital gratis Red Giant anu nampilkeun saratus prasetél panon anu béda, dumasar kana ...

Maca deui "

Komunikasi Komunikasi nunjukkeun Acara Berita Otomatis sareng Pemukiman Eusi Langsung di NAB New York

Pamimpin produksi acara langsung bakal ngantebkeun AI, ngabeungkeut sélulér sareng inovasi akuisisi konténna tina kulawarga homegrown sareng Mobile Viewpoint solution St. Petersburg, Florida, Oktober 16, 2019 - CP Communications, pamimpin dina solusi inovatif sareng jasa pikeun acara langsung produksi, bakal ngantebkeun konci AI, kabeungkeut sélular, sareng solusi akuisisi konténna ti kulawarga Red House Streaming (RHS) di NAB New York bulan ieu. Pameran CP Komunikasi di Booth N910 di NAB New York, anu lumangsung ti Oktober 16-17 di Jacob K. Javits Center di Manhattan. CP Komunikasi taun kamari diluncurkeun merek RHS na ...

Maca deui "

ENCO Ngaktifkeun Captions Live Lip-Synced kalayan Peningkatan EnCaption4 Anyar

Debuting di NAB Show New York, kamampuan antosan video terintegrasi anyar dina solusi captioning otomatis ngatasi ketelapan anu aya dina captioning feed live Southfield, MI, Oktober 16, 2019 - Panas kana tumit anu parantos suksés paméran di IBC2019 di Amsterdam sareng Radio Show di Dallas, ENCO nuju ka NAB Show New York kalayan kamampuan anyar anu kuat dina sistem captioning automated unggul enCaption4. Pameran dina stan N355 ti Oktober 16 ka 17, perusahaan bakal ngumumkeun fitur tundaan video énggal anu ngamungkinkeun panyambungan caption kelas lip-singkronisasi sanajan ngaturkeun feed langsung. Perbaikan anyar anu debut ...

Maca deui "

Diéléktrik ngaluncurkeun Software Generator Proposal pikeun Streamline Proposal Téknik Teknét Powerlite ™ Low-Power Antenna

Alat parencanaan basis anyar Dielectric sacara nyimpen kakuatan pikeun ngajalajah sareng ngararancang konfigurasi kana tangan stasiun LPTV sareng konsultan RAYMOND, Maine, Oktober 16, 2019 - Neruskeun pikeun nguatkeun naséhat para nasabah sareng desain antena basis software canggih, Dielectric parantos ngarilis gratis Alat perencanaan berbasis Excel-dikenal salaku Proposal Generators-anu masihan panyiar sareng konsér RF maranéhna kabisa pikeun ngahasilkeun usulan téknis sorangan. Gulung willfocus awal dina sistem anteneu listrik-daya Powerlite ™. Konsumén tiasa ngunduh Proposal Generator pikeun modél antena tinangtu na tina situs wéb Dielectric, sareng nyimpen dinten dugi ka minggu dibandingkeun generasi proposal téknis tradisional. Pamaké tiasa gaduh ...

Maca deui "

Komunikasi CP sareng MultiDyne ngumumkeun Partéi Produksi Live

Komunikasi CP bakal ngungkit "multi pamasaran van" MultiDyne pikeun produksi langsung leutik; partnership bakal di demonstrasi di NAB New York St. Petersburg, Florida / Hauppauge, NY, Oktober 16, 2019 - CP Komunikasi, pamimpin solusi inovatif sareng jasa pikeun produksi acara live rumit, ngumumkeun yén éta bakal nambihan mobile XDUMX kaki kaki MultiDyne van kana armada produksi kendaraan na. MultiDyne ngenalkeun van di 22 salaku "van marketing mobile" anu dua kali janten pameran pikeun produk MultiDyne di tempat perdagangan Amérika Kalér, sareng kamar pameran mobile pikeun acara jalan MultiDyne sareng inisiatif latihan. Komunikasi CP, lila-lila MultiDyne ...

Maca deui "

GatesAir Ngahasilkeun Kontras Transmisi TV Digital Chili

Proyék mimitina bakal nyebarkeun pemancar 124 salami tilu taun kalayan langkung seueur anu nuturkeun, nyumponan jalan transisi transisi 2022 DTV Amérika Kidul pikeun kota sekundér CINCINNATI, Oktober 16, 2019 - GatesAir, pamimpin global dina solusi pangiriman kontén udara tanpa kabel, over-the-air pikeun siaran radio sareng TV, parantos kéngingkeun kontrak transmisi TV digital (DTV) ageung sareng Televisión Nacional de Chile (TVN Chile), penyiar layanan umum Chili. Kontrak kasebut nyatakeun gencatanana tilu taun pemancar 124 ISDB-Tb DTV di kota-kota utama di seluruh Chili, kalayan penyebaran awal fokus dina pusat metropolitan Concepcion sareng Kota Valparaiso. TVN Chile milih GatesAir, salah sahiji ...

Maca deui "

Shanxi Televisi di Cina Mésér Kaluar Calrec Brio Anu Kadua pikeun Studio Anyar na

HEBDEN BRIDGE, OCTOBER 16, 2019 - Shanxi Televisi anu berpusat di China parantos milih konsol audio Calrec Brio36 kanggo program pamariosan na acara bicara bérés kalayan tujuan. Brio dipasang di studio énggal, anu munggaran dianggo pikeun nutupan Game Nasional Pemuda China, diayakeun ieu Agustus, kalayan langkung ti 10 siaran langsung anu ngahasilkeun di studio unggal dinten. Ieu mangrupikeun pamasangan Brio anu kadua anu kadua sareng anu munggaran dipasang sataun katukang. "Kami resep pisan sareng Brio anu pangheulana, anu kabuktian henteu intuitif pikeun dianggo, kalayan kualitas sora sareng stabilitas anu lumayan," koméntar Mr. Wu ...

Maca deui "

Evercast, LLC milih Steven B. Cohen salaku Evangelist di Los Angeles

Teknolog Industri ngarah pikeun ngabantosan perkenalan sareng ngadopsi sistem kolaborasi jauh pikeun Production and Post. LOS ANGELES— Evercast, LLC, hiji Scottsdale, pamekar basis Arizona tina platform kolaborasi live-streaming anu kuat, parantos nyéwa Steven B. Cohen salaku Evangelist pikeun ningkatkeun panawaran, ngadukung pertumbuhan sareng téknologi ngadopsi di Media & Entertainment. Cohen mendakan keterampilan anu luas dina téknologi digital pikeun produksi pilem sareng televisi ngaliwatan tulisan sareng Sony Pictures Studios, Ascent Media Group, Digital Cinema Distribution Coalition and Cohen Communications, Inc. Anjeunna parantos mekarkeun sareng nyebarkeun sistem kolaborasi terpencil di sakumna dunya pikeun panyipta kontén kaasup kalebet direktur. Paul Verhoven, Yakobus ...

Maca deui "