Unak Artikel

wartos

Jaringan TVU Jaringan Anyar pikeun Produksi Sosial Ngahasilkeun Komunikasi Vokal-Real-waktos sareng Interaksi Diantara Produksi Crew sareng Bakat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

VIEW MOUNTAIN, CA - 29 Mei 2020 - Jaringan TVU, téhnologi sareng pamimpin pasar di IP sareng solusi vidéo live dumasar awan sareng awan, ayeuna ngumumkeun perkenalan Partyline, pamekaran groundbreaking pikeun produksi sosial. Kalayan Partyline, pamilon sauran tiasa ngahontal tingkat komunikasi sareng interaksi anu unik ti lokasi terpencil najan aya dina studio fisik anu sami nalika ngahasilkeun program live sareng pre-direkam. Partyline ngamungkinkeun personel produksi, bakat, sareng alat pikeun kolaborasi jarak jauh sacara real waktos kalayan kualitas video HD lengkep sareng nyonto sareng pidéo sareng video anu sampurna. Partyline nyieun debut salaku bagian terpadu tina ...

Maca deui "

Atomos Ninja V sareng LUMIX S1H RAW firmware reureuh

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Mei 2020) - Apdet firmware anu ngamungkinkeun Atomos Ninja V anu diantisipasi jauh sareng Panasonic LUMIX S1H RAW liwat kombinasi HDMI, hanjakalna parantos rada ditunda tina jadwal pelepasan 25th Asli aslina, pikeun mastikeun tingkat rekaman RAW anu paling luhur. Isu téknis anu teu dihaja parantos terang dina babak ahir uji béta anu peryogi koréksi sateuacan pangiriman. Perusahaan damel bareng pikeun ngarengsekeun pangembangan pas mungkin. Hapunten ka palanggan silih kami ngantosan fungsi anu dibebaskeun ku ieu. Punten Catet yén Panasonic bakal ngaleupaskeun firmware Ver 2.0 dina Méi ...

Maca deui "

DIT EDUARDO EGUIA ON MONTOR MANDALORIAN

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

DIT Eduardo Eguia rinci ngeunaan prosés imaging anu digunakeun dina Mandalorian The Mandalorian ngeunaan perkawis moro hiji kunjungan luhur di luhur galaksi, jauh tina otoritas Républik Anyar. Éta mangrupikeun visi backstory ngeunaan George Lucas ', pikeun tema pamburu ku pamburu Star Wars anu dihijikeun babarengan Boba Fett sareng Hans Solo dina dongéng anu epik tina Episode V - The Empire Strikes Back. Visi na dibere kahirupan ku panyipta seri sareng Produser Eksekutif Jon Favreau. Kalayan produksi usum 2 parantos dibungkus dina awal bulan Fébruari sareng produksi produksi anu ayeuna dilaksanakeun, ...

Maca deui "

PHABRIX suksés ngalangkungan ST 2110 sareng Uji coba AMWA NMOS TR-1001-1 JT-NM

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Mei 2020) - PHABRIX suksés ngumumkeun yén panyusun Qx rasterizer na Sx TAG hasil suksés ka uji diri ku kriteria AMWA NMOS TR-1001-1 sareng SMPTE 2110 nembé tés diri JT-NM Spring 2020. Program JT-NM Diuji, dirarancang ku Joint Tugas Force on Media Network Media (JT-NM), nawiskeun calon pembukuan alat berbasis IP langkung seueur sareng wawasan anu didokumentasikeun kumaha cara paralatan alignasi sareng SMPTE ST 2110, SMPTE ST 2059 sareng standar sareng AMWA NMOS TR-1001-1. Hasilna dipedar dina JT-NM Spring 2020 Katalog Diuji Diri. Qx Rasterizer Qx ST 2110 "JT-NM Diuji Diri" inti ...

Maca deui "

Rumah Sakit Baltimore ngahontal Pagawe Kaséhatan Kaséhatan Ngaliwatan Live Streaming sareng Teradek

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Épéktip 28 Mei 2020 Martin Jenoff didédikasikeun pikeun ngaluarkeun béja di sabudeureun Baltimore. Anjeunna némbak sareng éditan di stasion berita jaringan lokal dua dinten saminggu, ngiringan kelompok videographers lokal, sareng Focal Point Productions na parantos nyalira, parantos nyayogikeun layanan streaming langsung salami dasawarsa. Anjeunna nyarios, "Balik maka éta sesah payah. Anjeun kedah ngajelaskeun naon éta na naha anjeun ngalakukeun éta. Tapi anu dirobih nalika Facebook Live sareng YouTube Live dilakukeun jadi istilah rumah tangga. Ayeuna kuring konsentrasi dina ngalakukeunana ogé. Saatos nuturkeun Teradek ...

Maca deui "

AJA Ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Perekam HD Multi-Channel sareng 4K / UltraHD / 2K / HD Recorder / Player sareng 12G-SDI Connectivity Grass Valley, CA (28 Mei 2020) - Sistem Video AJA parantos ngumumkeun Ki Pro Ultra 12G, saluran tunggal 4K / UltraHD tunggal-saluran parékam sareng pamuter atanapi parékam HD opat-saluran, nampilkeun konektipitas 12G-SDI sareng host fitur anu unik sareng kuat. Ki Pro Ultra 12G nawiskeun saluran tunggal 4K / UltraHD dugi ka 50 / rekaman 60p sareng puter balik deui sareng ti Apple ProRes atanapi Avid DNxHR, kalayan pilihan konektipitas fleksibel kaasup 12G-SDI, HDMI v2.0 sareng input serat sareng output pilihan. Alternatipna Ki Pro Ultra 12G nyayogikeun ka opat saluran audio serentak sareng 1080 50 / 60p ...

Maca deui "

International Hockey Federation (FIH) sareng NAGRA nandatanganan kerjasama sapuluh taun pikeun nganteurkeun kaulinan ngarobih pangalaman digital pikeun peminat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sacara caket kerjasama sareng FIH, NAGRA bakal nyebarkeun sareng ngajalankeun platform olahraga langsung-ka-konsumen - kalebet aplikasi mobile sareng website - anu bakal nyiptakeun "bumi hoki" pikeun komunitas hoki global Lausanne, Swiss, Cheseaux, Swiss , sareng Phoenix, Arizona - 28 Mei 2020 - International Hockey Federation (FIH), badan pamaréntahan dunya pikeun sukan hoki, sareng NAGRA, perusahaan Kudelski (SIX: KUD.S) sareng panyadia mandiri bebas dunya di dunya perlindungan kontén sareng solusi video multiscreen, parantos nandatanganan kitraan sapuluh taun anu ngahijikeun kapamimpinan olahraga ngadegkeun FIH sareng NAGRA anu janten pamimpin pasar digital ...

Maca deui "

Posts anyar