Unak Artikel

wartos

Tuturkeun Sequence Opening Inticalally Badan Ti "Better Call Saul" Sareng Tutorial Anyar Tina Beureum Giant

Portland, ATAWA - Séptémber 19, 2019 - Red Giant nembé nembé nyebarkeun tutorial anu sanés, minggu ieu diilhami ku sababaraha grafis gerak anu paling disengaja (kantos ngahaja) anu dimaénkeun dina urutan judul pembuka, nyaéta Better Call Saul. Seth Worley parantos deui, ngalaksanakeun suasana sareng hilarity ka hiji tutorial anu gunana anu bakal ngagaduhan seniman grafis cita-cita anu nyiptakeun épék campy kurang ti lima menit. Dina tutorial énggal ayeuna anu sayogi dina saluran YouTube Red Giant, Seth nembongkeun kami kumaha nyieun deui rupa anu teu disengaja tina tingkatan judul Better Call Saul nganggo gratis ...

Maca deui "

SeeBoundless Nyiptakeun Modél Realitas 3D Augment tina Amazon Rainforest Kalayan Blackmagic EGPU Pro

Fremont, CA - Séptémber 20, 2019 - Desain Blackmagic ngumumkeun ayeuna yén Blackmagic eGPU Pro parantos dianggo ku SeeBoundless pikeun ngabantosan nyiptakeun modél 3D dimekarkeun ageung gede (AR) modél hujan hutan hujan Amazon. Salaku bagian tina eksposisi TIME anu bakal datang di Amazon, Blackmagic eGPU Pro digunakeun unggal dintenna pikeun ngamajukeun rébuan gambar babarengan bari di lokasi di Amazon. SeeBoundless mangrupikeun laboratorium téknologi, studio desain sareng firma komunikasi, sareng caritaan immersive sareng fotogrammétik anu dianggo ku toko warta, pendidik sareng organisasi di sakumna dunya. Dina 2016, SeeBoundless ngamimitian ngembangkeun standarna ...

Maca deui "

Sora Wawasan sareng José Frías

Kalayan karir anu kantos dugi ka dintenna dina ngarékam langkung ti dasawarsa ka tukang, Produksi Ségum Campur José Frías parantos lami-lami mikacinta kana industri audio. Sanaos anjeunna mimiti ngamimitian musik, anjeunna ngayakeun seueur peran produksi audio anu béda, anu parantos nyababkeun damelna pikeun proyék-proyék pikeun klien berprofil tinggi, sapertos Motorola, IBM, ESPN, Time Magazine sareng seueur deui. Anjeunna ngabagikeun carita na di cicilan panganyarna tina DPA "Sora Wawasan" P&P: Kumaha anjeun ngamimitian anjeun janten campuran alat? Abdi ngagaduhan ngamimitian salaku mixer sora produksi kirang langkung dalapan ...

Maca deui "

KUSI Ngaronjatkeun kaméra Kaméra ka JVC 2 / 3-Inch DIPASIHKE CAM GY-HC900

WAYNE, NJ (Séptémber 19, 2019) - JVC Profesional Video, pamisahan JVCKENWOOD USA Corporation, dinten ngumumkeun KUSI, hiji stasiun televisi bebas milik McKinnon Broadcasting anu ngalayanan San Diego (DMA #29), parantos ngagaleuh 11 GY ‑ HC900 Sambungkeun CAM 2 / camcorder siaran 3 inci pikeun proyék ENG sareng EFP. Diangkat dina bulan Agustus, kaméra anyar dianggo ngabantosan ngahasilkeun 65 jam warta dina unggal minggu. Kaméra anyar ngagentos camcorders 11 JVC GY-HM700 camcorder ProHD anu parantos dianggo saprak stasion transisi ka produksi HD dina April 2008. Fred Swift, lulugu insinyur KUSI, nyatakeun kualitas vidéo mangrupikeun alesan utama ...

Maca deui "

ATEME Ngahasilkeun Aliran Work-IP & Jasa Multi-layar di NPC Media

ATEME, pamimpin munculna solusi pangiriman video pikeun siaran, kabel, DTH, IPTV sareng OTT, ngumumkeun ayeuna yén NPC Media, Operator Layanan Diurus sareng usaha bareng antara Nine Entertainment Co sareng Seven West Media, parantos ngalaksanakeun solusi TITAN ATEME pikeun nawiskeun Main Layar DTT sareng TV di mana waé saluran OTT di SD sareng HD ka pemirsa di sakuliah Australia. ATEME nyayogikeun NPC Media nganggo solusi di-IP anu lengkep, anu kalebet TITAN Live Software, TITAN Mux, sareng Sistem Manajemén ATEME (AMS). Solusi anu disayogikeun damel alur kerja sederhana, éfisién sareng skalér nalika nyayogikeun NPC Media kalayan kauntungan ieu: Superior Bandwidth Efficiency: the ...

Maca deui "

GlobalConnect ngiringan Nevion Virtuoso sareng VideoIPath pikeun produksi jauh sareng kontribusi

Nevion, panyadia anu meunang-penghargaan tina solusi produksi media virtualized, parantos ngumumkeun ayeuna yén GlobalConnect parantos nyebarkeun Nevion Virtuoso, alat media anu ditetepkeun software, sareng Nevion VideoIPath, parangkat lunak orchestration sareng SDN, kanggo produksi jauh sareng aplikasi kontribusi. Panyadia jaringan jaringan serat utama, pusat data sareng solusi méga, nganggo solusi pikeun nyayogikeun panyadia média utama liga maén bal Denmark, Superliga, ogé ngadukung produksi jauh tina olahraga séjén sapertos bal baso. GlobalConnect butuh solusi anu anyar pikeun ngagentos infrastruktur anu aya anu ngalebetkeun boh jasa anu dikomprés sareng teu dikomprés kalayan jalan anu jelas dina ahirna ...

Maca deui "

Vionlabs 'nembé ngaluncurkeun Platform Discovery Konten ngéléhkeun Panginten anu Terbaik di IBC2019

Stockholm, Swédia, 19 Séptémber, 2019 - Vionlabs, ngumumkeun yén platform na AI-Discovery Content-Powered na Platform na parantos menang dina TVB Éropa Best of Show di IBC2019. Penghargaan IBC Best of Show diayakeun ku Future Publishing sareng ngagungkeun inovasi sareng kaunggulan dina téknologi média sareng hiburan anu diluncurkeun mangtaun taun ka tukang ti 1,700 paméran perusahaan dina siaran taunan sareng acara perdagangan video ieu. Kéngingna ngartos dampak pasar platform pamanggihan eusi Vionlabs salaku alat pangalaman pamaké anu luar biasa. Konsumén dinten ieu nyéépkeun 25% atanapi langkung seueur waktos-layar pikeun milari hal anu ditonton. Vionlabs nyiptakeun eusina ...

Maca deui "

Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE) Pikeun Ngahargaan Ngawasi Penyunting Sora / Désainer Sora Cece sareng Penghargaan Biro Karir

2020 MPSE Emas Reel Penghargaan Slated pikeun Januari 19, 2020. Studio City, California - Éditor Motion Gambar Sora (MPSE) dinten ayeuna ngumumkeun yén éta bakal ngahormatan Akademi anu menang-meunangna pangajaran Akademi Cecelia "Cece" Hall sareng penghargaan Pencapaian Karir 2020 MPSE. Balé nampi nominasi Oscar pikeun nyunting sora dina 1987 pikeun karyana na Top Gun sareng kéngingkeun Oscar opat taun ka pengker pikeun The Hunt for Red Oktober. A presiden anu lami dina MPSE, anjeunna seueur salami taun salaku wakil presiden senior pikeun sora produksi produksi di Paramount Pictures sareng ayeuna ngajarkeun desain anu hadé di UCLA. Anjeunna bakal ...

Maca deui "

Broadcast Pix Talks Talk Live-based Live Production di MTE2019

Chelmsford, Massa - 18, 2019 - Broadcast Pix ™ bakal nunjukkeun solusi produksi terpadu na sareng mingpin sési pendidikan gratis dina produksi live dumasar awan di minggu hareup nalika Media Technology Expo. Kajadian gratis anu dilakukeun ku Advanced Broadcast Solutions, bagian tina Media Code Media, MTE2019 dimimitian di Fremont Studios di Seattle tanggal Séptémber 24, sareng pindah ka Leftbank Annex di Portland, Ore., Dina Séptémber 26. Dina dua dinten acara, Chuck Williamson ti Broadcast Pix bakal ngajalajah kamajuan anyar dina control-over-IP anu parantos ngajantenkeun produksina basis jauh kalayan ngagunakeun internét umum. Broadcast Pix Commander ™ dijalankeun umum ...

Maca deui "

Mitra CNN sareng Compadre kanggo 2020 Pilkada Pilihan

Badan Pemasaran Kreatif Ngembangkeun Sistem Promosi Pikeun Ngahasilkeun Lansekap Pamilihan; Produksi Streamline kanggo Tim Internal CNN Compadre agénsi pamasaran kreatif Compadre hasil gawé bareng CNN pikeun nyieun pakét promosi multiplier pikeun sinyalna pamilihan 2020 maranéhanana. Bungkusan anu dicandak salami kalungguhan nepi ka debat Démokratik munggaran sareng bakal teras-terasan ngalangkungan pamilihan wengi 2020. Kalayan langkung seueur kajadian, calon, sareng sinyalna ti kantos sateuacanna, siklus pamilihan ieu meryogikeun pakét anu tiasa ngandung aliran inpormasi tanpa kaleungitan masalah anu nyata. Sapertos kitu, kréatif diideuan ku konsép, "Sorangan," anu ngamangpaatkeun grafik pikeun masihan fokus ...

Maca deui "

Dejero, Musion 3D sareng Vodafone Romania Menang Penghargaan Industri pikeun Konsert Live Rock Pertama Dunya Nganggo 5G sareng Teknologi Holographic

Penghargaan IABM BaM ngakuan kolaborasi proyék di IBC 2019 Rai, Amsterdam, Belanda - IBC nangtung 11.C15, Séptémber 16, 2019 - Dejero, saurang produser dina solusi anu diurus awan anu nyayogikeun Emmy® penghargaan angkutan video sareng konektipitas Internét bari mobile atanapi di lokasi terpencil, parantos diwanohkeun maénkeun peran anu penting dina ngadukung konsér rock live munggaran di dunya anu nganggo 5G sareng téknologi holographic, meunang panghargaan IABM BaM dina kategori kolaborasi proyék. Dejero sareng Musion 3D, pamimpin téknologi holographic, damel bareng sareng Vodafone Romania pikeun ngaktifkeun gitaris taun 11 ngagabung band rock ...

Maca deui "

Vecima Sorotan Produk Barisan Produk Anjog di IBC2019

Strip Latency Lemah, Automation Aliran Alatan, Platform Aplikasi Media Hyper-konpigurasikeun, sareng téknologi Arsitéktur aksés anu kasebar bakal dipedar. Vecima, pamimpin pasar dina jaringan pangiriman kontén sareng téknologi panyimpen video dioptimalkeun pikeun panyadia jasa sareng kontén, sareng pamimpin industri kabuka, solusi generasi anu kasebar kabuka, ngumumkeun éta bakal nunjukkeun streaming latency rendah, automatisasi alur kerja, média gabungan platform aplikasi, sareng nyebarkeun téknologi arsitéktur aksés di IBC2019. Streaming Low Latency - Solusi TruLiveTM Vecima's TruLive mangrupikeun suite fitur canggih anu sacara dramatis ngurangan laten live video IP streaming tina jaringan pangiriman eusi. Kalayan TruLive, eusi nilai luhur ...

Maca deui "

Vecima Ngaleungitkeun Titik Gintasan Bagian Motong sareng ContentAgent V3.8

Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) nembé ngaleupaskeun édisi mutus tina solusi automation workflow automation ContentAgent® anu kuat di IBC2019. Bagian tina portofolio Pangiriman sareng Panyimpen Kandungan Vecima, ContentAgent mangrupikeun aplikasi parangkat lunak anu kuat sareng gampang dianggo pikeun ngatur sareng automating alur kerja berbasis file. Didirikeun di 1997 ku professional industri di puseur komunitas média anyar London, solusi ContentAgent parantos ti saprak janten global dikelompokeun, alat scalable anu digunakeun di sakuliah dunya ku fasilitas pos-produksi, perusahaan produksi, penyiar, lembaga pendidikan, sareng organisasi perusahaan anu sanés. ContentAgent tiasa ngajadikeun otomatis tugas-tugas umum anu umum dina pos-produksi sapertos kartu kaméra ...

Maca deui "

Ngaluarkeun BirdDog P4K - A 4K Bandwidth Full NDI® PTZ Kaméra Ngadaptarkeun 1 "Sony Sensor

IBC 2019, 13-17 Séptémber, Nangtung 6.C11- BirdDog, produsén utama alat NDI parantos ngumumkeun peluncuran BirdDog P4K na, 4K bandwidth NDI Kaméra PTZ pinuh. BirdDog P4K gaduh 1 ”Sony Exmor R CMOS backlit Sensor sareng 14.4 juta piksel. Kalayan sensitipitas cahya anu saé pisan mangrupikeun kaméra idéal pikeun sagala aplikasi siaran, olahraga, studio jauh, kamar berita, sareng rumah ibadah anu ngahasilkeun nembak anu berkualitas tinggi. BirdDog P4K gaduh set fitur anu éksténsif sareng rupa-rupa pilihan kaluaran. Kalayan sababaraha pilihan format kalebet; bandwidth pinuh NDI, NDI HX2, H.264, HEVC / H.265, sareng RTSP ngadukung ...

Maca deui "

Síminn milih MediaKind pikeun nganteurkeun sinyalna UHD tina Liga Premier Inggris ka pamirsa di Islandia

Téknologi Sumbangan sareng Distribusi MediaKind ngajaga integritas sareng panyebaran terus sinyalna langsung tina sinyalna live Síminn tina Liga Premier Inggris kalebet solusi MK RX1, latency rendah, multi-codec, multi service decoder profésional sareng Diréktur MK, kontrol anu kuat sareng manajemén aksés anu kondisional software software Tutup kolaborasi sareng Premier League Productions mastikeun solusi anu tos diuji sareng dikonpigurasi anu nyayogikeun tampilan pangsaéna sareng pangalaman audio saé pikeun pamirsa Síminn FRISCO, TEXAS - Séptémber 14, 2019 - MediaKind, pamimpin téknologi média global, parantos dipilih ku Síminn , penyiaran Islandia, ngajagi sareng nganteurkeun hartiana anu luhur (HD) ...

Maca deui "

Hulu di Jepang milih Bitmovin pikeun nganteurkeun pangalaman online generasi hareup

Bitmovin, pamimpin dunya dina téknologi pidéo online, ngumumkeun yén Hulu di Jepang, pamimpin layanan streaming video online dioperasikeun ku HJ Holdings, Inc. Minato-ku, Tokyo, Présidén: Hiroyuki Oho, teras disebut ogé HJ, dina kolaborasi sareng PLAY Inc., perusahaan pimpinan Platform Video Online di Jepang (Shibuya-ku, Tokyo, Présidén: Kazumichi Kuroda, disebut ogé PLAY) parantos milih Bitmovin Encoding pikeun nganteurkeun pidéo kualitas bermutu tinggi ka mana waé parangkat anu dioptimalkeun bitrates sacara masif. Solusi ieu dikirim ku mitra integrasi Jepang anu dilantik ku Bitmovin, Sistem Usum kabel kabel, (Shinagawa-ku, Tokyo, Présidén sareng CEO: Kenji Tsuchiya, disebat disebut ICS), sareng salajengna ...

Maca deui "

Avid Milih Kartu Codec Matrox M264 pikeun Kualitas High-Channel, XAVC Sénsor sareng Channel Generation salajengna

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Video Matrox® suksés ngumumkeun yén FastServe Avid® | Pangladén pidéo Ingest ™ ayeuna ngadukung kartu codec Matrox M264 S2 H.264 pikeun kanal XAVC, saluran kerja produksi langsung. Kolaborasi téknologi ieu ngamungkinkeun kuat, generasi hareup FastServe | Pelayan pidéo ingest kanggo disandikeun dugi ka dalapan aliran XAVC anu berkualitas sakaligus tina kaméra in-studio, feed satelit, sareng sumber input anu sanés. Cepat | Ingest bakal nunjukkeun mangpaat saluran saluran HD sareng 1080pXAVC dina IBC 2019, dina Avid nangtung 7.B55. Ngalengkepan poténsi XAVC Dirancang pikeun ngabantosan warta langsung, warta olahraga, hiburan, sareng produsén multi-kaméra nungkulan tantangan baseband ...

Maca deui "

Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio

AMSTERDAM, Belanda - Séptémber 13, 2019 -At IBC 2019 (Stand B15, Hall 7), Matrox® sareng Vimeo bakal ngiringan pasukan pameran pikeun ngalaksanakeun karya produksi produksi awan-multi, kaméra multi-kaméra dina jaringan umum. Kolaborasi téknologi ieu bakal nampilkeun encoder Matrox Monarch EDGE ngirimkeun opat kaméra kaméra HD lengkep ka perangkat lunak Vimeo Studio 6 Live Production Switcher pikeun kualitas siaran-kualitas, tapi produk-produk multi-kaméra produktip pikeun live streaming acara. Matrox Monarch EDGE ngamungkinkeun anjakan paradigma kumaha produsén acara live nyiptakeun kontén multi-kaméra anu hadé nganggo kakayaan méga. Encoder anu kuat ieu ngaronjatkeun efisiensi operasional bari ngaminimalkeun ongkos di situs ku ngajaga bakat sareng / atanapi produksi ...

Maca deui "