walungan leutik

Unak Artikel

wartos

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga. NEWBURY taman, Calif, April 17, 2019 -. Platinum Tools® (www.platinumtools.com), pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, nembe ngumumkeun reps na tina Taun di na pasamoan jualan taunan salila 2019 ...

Maca deui "
Magewell jeung distributor Mobile Video Alat jeung Best Tembongkeun Award pikeun kulawarga ngarobah Pro

Magewell NDI® Converters Win TV Téhnologi "Best Tembongkeun" Award dina NAB 2019

kulawarga ngarobah Pro ngahormatan pikeun inovasi, fitur-richness jeung ongkos-efektivitas di bridging sinyal video tradisional kalayan hirup IP workflows April 17, 2019 - Nanjing, Cina: The NAB Tembongkeun perdana kulawarga ngarobah Pro Magewell ngeunaan-euyeub fitur, NDI basis hardware ® encoders éta hiji kasuksésan resounding, earning respon rongkah ti nasabah sarta coveted Best Tembongkeun Award ti Future purwakarta publikasi TV Téhnologi. Alat ngarobah Pro Magewell urang ngidinan pamaké mawa tradisional, sinyal baseband video kana hirup, basis IP produksi jeung AV workflows maké téhnologi NDI populér NewTek urang. encoders ngarobah Pro transformasi HDMI atanapi SDI sumber asupan kana-kualitas pinuh NDI aliran kalawan latency pisan low ...

Maca deui "

HPA Awards muka Telepon Pikeun éntri Pikeun Téknik kaunggulan Award

Keur taun 14th, The Hollywood Association Profesional (HPA®) bakal ngahargaan pausahaan sarta individu anu narik kana kapinteran teknis na kreatif pikeun ngembangkeun téknologi narabas jeung HPA Téknik kaunggulan Award. Sauran pikeun éntri keur Téknik kaunggulan Award dibuka dinten, sarta kiriman bakal tutup on May 24, 2019. Joachim Zell, VP Téknologi pikeun EFILM na korsi tina Téknik Komite Award kaunggulan HPA, ngomong, "ayaan Leres dina widang kami perenahna di sahingga mungkin keur filmmakers sadar visions artistik maranéhanana. Éta nu jadi tujuan nu drive ngembangkeun prosés teknis na rékayasa nu mawa ...

Maca deui "

Qligent Celebrates Dua Awards bergengsi di 2019 NAB Tembongkeun

platform visi Analytics ngéléhkeun pangakuan IABM BAM Awards® 2019 tambah Future urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku TV Téhnologi Melbourne, Florida, April 17, 2019 - Qligent dihijikeun hiji pita rapih sabudeureun na tersukses NAB Tembongkeun ka tanggal dua panghargaan Industri bergengsi keur na platform Visi Analytics anyar. Dipikawanoh ku IABM jeung Future, anu panghargaan demonstrate kumaha Qligent geus pencét tombol katuhu sabudeureun kakuatan nu maju analytics brings ka pajoang panempo na churn customer dina pasaran televisi beuki bengkah. Qligent urang Visi Analytics nawarkeun solusi data badag dumasar-awan kuat ngawas kualitas Dursasana panempo, sarta ...

Maca deui "

Bittree Celebrates langkung Award ngéléhkeun pikeun Ohi-sangkan Audio Patchbay

solusi Patch32A Anyar dirancang pikeun mantuan para nasabah seamlessly sasak analog tradisional jeung networked IP audio Glendale, CA - April 16, 2019: Bittree - produsén ngarah kualitas luhur audio, video jeung data sistem patching - akang perlu hal piala badag sanggeus hela dina luar biasa opat accolades industri coveted di 2019 NAB Tembongkeun. Dirancang pikeun streamline integrasi analog tradisional jeung dumasar jaringan-IP patching audio, Patch32A Ohi audio patchbay parusahaan ieu ngahormatan jeung Best Tembongkeun panghargaan ti quartet publikasi ku grup média internasional Future purwakarta: Pro Sora News, TV Téhnologi, Sora. ..

Maca deui "

GatesAir na Foccus Digital ningkatkeun ISDB-Tb pamancar keur TV Rékam di Brazil

Foccus Digital bakal masang sareng komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis pikeun ngaronjatkeun efisiensi dina pagelaran di kota konci, kalawan tambahan pamutahiran situs kakuatan handap ekspektasi CINCINNATI, April 17, 2019 - GatesAir, pamingpin global dina nirkabel, leuwih deui-hawa eusi solusi pangiriman pikeun siaran TV na radio, geus ditutup sejen ISDB-Tb deal TV digital badag di Brazil jeung Foccus digital, pasangan GatesAir di-nagara. Foccus Digital bakal ngahijikeun jeung komisi salapan GatesAir ULXTE pamancar cair-tiis keur TV Rékam, salah sahiji jaringan siaran panggedena di Brasil urang, dina pasar siaran konci kaasup Belo Horizonte, Porto Alegre, Rio de Janeiro na São Paulo. Deliveries bakal ...

Maca deui "

Newport Beach Film Festival Embraces kakawasaan Gagasan Jeung 2019 Festival trailer

The Newport Beach Film Festival (NBFF), di partnership kalawan Garasi Tim Mazda jeung sabalikna, nembe ngumumkeun sékrési resmi 2019 marquee trailer Play na: The Power of Gagasan. Film promosi ciri anu budak ngora anu geus bray dina crossfire of cerai pait kolotna '. Dina salah sahiji usaha kabur, anjeunna retreats kana kanyamanan imajinasi na. Naon anjeunna teu sadar teh kakuatan nu pamendak na kudu di dunya. 2019 Newport Beach Film Festival trailer: youtu.be/0DT5opmG2Bs The Newport Beach Film Festival geus jadi salah sahiji festival pilem gaya hirup anjog di AS, bringing Oranyeu ...

Maca deui "

Calrec urang Brio 12 tanda TVB urang 10th Calrec konsol

HEBDEN sasak, UK, April 16, 2019 - TVB, anu penyiar panggedéna di Hong Kong, ieu gedong on warisan na kalawan Calrec Audio jeung meuli hiji Brio12, na 10th Calrec konsol beuli to date. The Brio anyar ngagabung hiji armada of konsol Artemis, kaasup dua balok Artemis jeung salah konsol Artemis Lampu éta dibeuli taun ka tukang, jadi bagian tina dina bade pamutahiran téhnologi audio TVB urang. The Brio12 ieu dipake salaku konsol dibabawa tur ieu paling nembe dipake keur acara olahraga hirup, kaasup nu 2019 Tissot UCI Lagu Ngabuburit Piala Dunya diayakeun di bulan Januari jeung Series SIXDAY ...

Maca deui "

CATV TOKUSHIMA, Inc. ngawangun Live 4K Broadcast System Kira Ursa Broadcast, ATEM Switchers na HyperDeck Studio 12G

Fremont, CA - April 17, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén CATV TOKUSHIMA, Inc. diganti 2K sistem siaran live maranéhna ku 4K anyar infrastruktur siaran live diwangun sabudeureun jeung produk Blackmagic Desain. Ieu kaasup Ursa Broadcast, ATEM Télévisi Studio Pro 4K, ATEM Kamera Control Panel na HyperDeck Studio 12G. CATV TOKUSHIMA, Nyarita. ieu dumasar dina Tokushima, Jepang. Aranjeunna ngahasilkeun warta lokal, SMA kaulinan baseball sarta sagala rupa program siaran live kayaning festival tarian Awa panganyarna. tari Awa Tokushima mangrupakeun salah sahiji seni pintonan Jepang tradisional anu geus di sabudeureun pikeun 400 taun, saprak periode Edo. ...

Maca deui "

mitra Globecast kalawan TechTV pikeun ngjalankeun HD channel gaya hirup TechStorm di Asia

Globecast, anu panyadia solusi global pikeun media, ngumumkeun eta geus partnered kalawan TechTV keur peluncuran HD channel TechStorm, saluran gaya hirup digital URANG SUNDA SAKUMNA ngeunaan papanggihan inovatif coolest jeung carita tina pangusaha anu dilakukeun ku maranehna kajadian. saluran anu launching sakuliah Asia jeung anu mimitina aya dina platform bayar-TV utama di Singapura. Globecast ieu nyadiakeun layanan playout pinuh, kaasup narima playlist jeung eusi pikeun ngawangun saluran, Nyiapkeun eusi éta, kalawan na rohangan ngédit tur patuh dilumangsungkeun lamun diperlukeun. saluran anu lajeng uplinked ku Globecast mun MEASAT-3 keur sebaran. TechStorm bakal beuki sadia on ...

Maca deui "

Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan Dolby Atmos kana hambalan Tilu Campur

Culver Kota, Calif.- Salaku bagian tina perluasan lumangsung sumberdaya na sora, Sony Pictures Post Layanan Produksi geus ditingkatkeun tilu hambalan campuran dina pisan Sony Pictures ngarojong sora Pergaulan pikeun pilem jeung televisi dina immersive format Dolby Atmos. Di antarana teh 344-korsi Cary Grant Teater, studio panggedéna. Sony Pictures kiwari boga tujuh hambalan campuran nu ngarojong Dolby Atmos sarta ngarencanakeun keur boga salapan dina sababaraha taun ka hareup. proyék kahiji nu kadaptar pikeun hiji campuran immersive di bioskop ditingkatkeun nyaeta Sony Pictures 'lancah-Man ™: Jauh ti Imah, nu ngajadikeun jalan -na pikeun Amérika Kalér ...

Maca deui "

Universal Produksi Musik jeung Killer lagu Rakan kalawan Abbey Road Studios pikeun ngjalankeun Groundbreaking Produksi Musik Katalog "Abbey Road Masters"

musik aslina dirékam sarta curated di dunya-kawentar London studio panta Monica - Universal Produksi Musik jeung parusahaan adina Killer lagu, dua merek musik produksi ngarah di dunya, geus partnered kalawan Abbey Road Studios pikeun ngjalankeun a katalog musik produksi anyar, Abbey Road Masters . Abbey Road Masters bakal nyieun sarta milah musik aslina, sakabéh nu bakal dirékam, campur jeung mastered di iconic Abbey Road Studios tur taat kana studio standar rekaman exceptionally tinggi. The sabak awal Kaluaran kaasup Indie soundtrack, Score kontémporér, Pop Alternatif voices, Indie Rock schwa, The Implengan orchestra sarta Piano Cinematic. ...

Maca deui "

ACCESS acquires NetRange MMH GmbH mun Jieun salajengna-Gen nyambung Dina-Car jeung Imah Hiburan Leyuran

Tokyo, Jepang, 16 April 2019 -.. ACCESS Éropa GmbH, cabangna ACCESS CO, LTD, a panyadia global canggih solusi IT dipuseurkeun di sabudeureun téknologi software mobile na jaringan, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus kaala NetRange MMH GmbH ( 'NetRange' ), panyadia global bodas dilabélan, turnkey Smart TV jeung ékosistem OTT kaasup OS.CAR, anu disambungkeun platform mobil infotainment anyar. NetRange jadi cabangna kaluar liwat-milik ka ACCESS Éropa GmbH sakumaha April 15th, 2019. akuisisi asalna dina waktu nalika konvergénsi antara industri otomotif jeung média keur ngumpul Pace. Dina-mobil konektipitas ieu ngamungkinkeun para kasus pamakéan anyar jero kandaraan, bari ...

Maca deui "

Facilis Téhnologi Announces Line Produk Anyar di NAB

Hudson, MA (April 16th, 2019) - Di NAB 2019, Facilis, a supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi, ngumumkeun na hub anyar garis Tanjungjaya Panyimpenan dimekarkeun husus pikeun nungtut média workflows produksi . Diwangun salaku hiji platform sagemblengna anyar, Facilis hub ngawakilan évolusi tina Facilis Dibagi File System jeung virtualization block-tingkat jeung kinerja multi konektipitas diperlukeun dina lingkungan kreatif dibagikeun. "Hub Tanjungjaya Panyimpenan mangrupa produk sagala-anyar, dumasar kana hub Server populér urang nu diwangun dina 2017. Ieu jawaban ka requests konsumén urang 'pikeun chassis server langkung kompak, handap-ongkos ...

Maca deui "

tim Make.TV up kalawan mixer nepi nyieun 'perangna royale' acara kaulinan live peuntas AS

Seattle, WA - April 16, 2019 - Make.TV, dipaké ku inohong dina warta, esports, olahraga jeung hiburan pikeun nanganan video hirup di awan, geus ngagabung gaya kalayan layanan livestreaming interaktif Microsoft urang, mixer, mawa mixer matchups ka Toko Microsoft peuntas mixer AS diwangun dina 2017 na boasts leuwih 20 juta pamaké aktif bulanan. Mixer éta platform munggaran streaming kalawan latency sub detik, dubbed gancang ti streaming Lampu, dina Windows 10 PC, Xbox One, ios sarta Android. Mixer sarwa esports turnamén mingguan di milu Toko Microsoft, nu disiarkeun langsung di mixer. The turnamén nu hiji hit badag, kalayan ...

Maca deui "

Wawasan TV UHD Network Ayeuna Sadia pikeun Pausahaan NCTC Anggota

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar jeung produsen asli UHD-eusi, geus nandatanganan hiji pasatujuan jeung Koperasi Télévisi Cable Nasional (NCTC) nawarkeun jaringan 4K / UHD -na pikeun anggota NCTC urang nasional. MTC, nu ngagaduhan Tengah Catskill ulang gion of New York, nyaéta kahiji pikeun ngjalankeun wawasan TV. pengumuman ieu dijieun pikeun poé ku Tandaan Romano, VP, Amérika, wawasan TV. NCTC ngawakilan leuwih ti 750 leutik tur pertengahan ukuran kabel bebas tur lega-band operator peuntas AS Dina watesan perjanjian, sadaya sistem anggota NCTC bakal tiasa milih-ka hiji perjangjian kenop kalawan wawasan ...

Maca deui "

AQ Broadcast urang aVS server resolves tantangan ngawaskeun di NTV

penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. nyaéta pamaké lila-nangtung tina solusi AQ Broadcast, kaasup QSeries newsroom jeung software transmisi na server video aVS. Thames Valley, UK 16 April 2019 - penyiar Kanada Newfoundland Broadcasting Company Ltd. (NTV) geus ngalegaan reliance na on AQ téhnologi Broadcast ku nambahkeun hiji AQ Video Server anyar (aVS) kana infrastruktur monitoring na. Sporting jumlahna aya palabuhan 16 sanggeus ékspansi, unit keur dipaké pikeun nangkep transmisi eupan ka sareng ti rupa-rupa sumber béda jeung nyadiakeun ngabejaan bisi tina masalah naon wae keur kauninga. AQ CEO Broadcast Neil Hutchins nyebutkeun ...

Maca deui "

Goldcrest Post Terus Tumuwuh; Brings on Samaun Colorists Ken Sirulnick jeung Evan Aom

Sirulnick ( "RBG", "Jane Fonda di Lima Rasul") jeung Aom ( "Moonlight Sonata", "keur Elmo") mawa daptar panjang accolades sarta pangalaman jero dina fitur bebas sarta documentaries. New York City-Full-jasa fasilitas pos-produksi Goldcrest Post ieu ngembangna tapak suku na di pilem bebas jeung pagawean dokumenter ngaliwatan tambahan konci pikeun roster kreatif na. parusahaan geus ngajalin a partnership kalawan lem Edit, anu butik pagawean dipingpin ku Colorist na Emmy Award-Unggul redaktur Ken Sirulnick. Sirulnick marengan lila-waktos koordinator pos produksi na Yordania Thompson-DeSon, bakal butuh nepi tinggal di Goldcrest. Sajaba ti, Goldcrest geus ditandatanganan leupas colorist / redaktur Evan Aom, anu sks kaasup Sundance ...

Maca deui "