imah » jobs » Éntri-Level Video Editor / Creator

Bubuka proyék: Entry-Level Video Editor / Creator


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: G-Plans.com
location: San Diego CA US
Pinter dina Adobe premiere & Saatos Balukar. Candak katingal di video kaasup dina tumbu ieu sarta pastikeun yén anjeun bisa nyieun pidio sarupa ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)