imah » diulas » Marshall Electronics Go-All to Deliver Broadcast Solution Online streaming Streaming for Texas Card House Poker Club

Marshall Electronics Go-All to Deliver Broadcast Solution Online streaming Streaming for Texas Card House Poker Club


AlertMe

Desain Omega Broadcast dina Miniall Miniature HD sareng Compact HD Kaméra Ngaageungkeun Pikeun Nangkepkeun Kaulinan Kartu Tinggi

Austin, TX, Agustus 24, 2020  ̶ Nalika Texas Card House, klub poker légal anu munggaran di Texas, milarian nyiptakeun kualitas siaran, solusi streaming langsung anu dirancang pikeun nyayogikeun pamirsa online na pandangan anu caket sareng pribadi tina sadaya aksi turnamén na profil tinggi, éta ngancik 30 taun Samaun industri Omega Broadcast, panyadia ti siaran peralatan video Ningali tetep dina anggaran bari teu badé berkompromi kana kualitas, Omega Broadcast mendakan jawaban anu dipilari Marshall CV503 Miniatur HD sareng Kaméra Zum Compact CV350.

"Kami parantos dianggo Marshall dina jaman baheula sareng terang aranjeunna bakal janten pilihan anu cocog pikeun naon anu aya padamelan Texas Card House," saur David Fry, Wakil Présidén, Omega Broadcast. "Produk Marshall ogé tim penjualan sareng tim ngadukung kelas dunya, sareng kami terasa tiasa damel deui sareng aranjeunna."

Pikeun proyék na, tim Omega ngararancang sareng masang pigura khusus anu ngagantung luhureun genep suku méja tabel salapan-suku, anu khusus diperyogikeun kanggo turnamén propil anu luhur. Sadaya peralatan éléktronik dipasang sacara sa jero pigura, anu kalebet tujuh kaméra, dua mikrofon, sareng opat lampu. Alatna dipasang kabel kana kantor deui pikeun ningali pribadi ngaliwatan kaméra Marshall tambahan sareng hiji Controller RCP. Pikeun unggal turnamen anu ngalirkeun profil tinggi, palakon game dirékam nganggo panyiar anu masihan koméntar di rohangan tukang. Sadaya aliran éta ngagaduhan tunduh 30-menit pikeun ngajagi integritas patandingan.

Kanggo Texas Card House, kaméra CV350-10XB Marshall dianggo pikeun pandangan pamaén ogé pikeun nutup dina kartu sareng nyorot logo Texas Card House. Kalayan sensor gambar na, kaméra CV350-10XB nyarios pamuter anu ngobrol sareng ngalih arahna ka pamuter anu khusus, anu masihan pamirsa pangalaman ningali teras ngadangukeun. Dukungan 2.5 megapiksel 1/3 inci HD Sensor anu ngajalankeun luhur, CV350-10XB tiasa néwak gerakan-gerakan sadaya pamaén. CV350-10XB ngadukung sambungan listrik RS-485 ngaliwatan kotak pasokan listrik 12V.

Salaku tambahan, kaméra CV503 Marshall dianggo ogé dina tabel sareng kanggo nembak anu lega dina fasilitas pasanggiri. Kalayan sensor megapiksel 2.5, 1 / 2.86 inci, CV503 mendakan anu jelas-jelasHD pidio Kaméra CV503 gaduh lénsa lensa M12 anu tiasa ditukeurkeun. Kaméra ieu ogé bisa dibenerkeun jarak jauh ngaliwatan RS-485 atanapi menu galaksi.

Rumah Sakit Texas dimulai kaluar ngan ukur sababaraha ratus pemirsa sareng berkat kualitas sareng kajelasan kamera Marshall, aranjeunna ayeuna gaduh 10,000 pamirsa online, "tambah Fry. Pausahaan parantos resep pisan ku hasilna, aranjeunna ngarencanakeun pikeun nerapkeun téknologi inovatif ieu sapanjang pasilitasna sanés. "

Diadegkeun di Austin di 2015, misi Texas Card House pikeun nyangking aman, kelas kelas poker ka pamaén anu sapanjang kaayaan anu hébat di Texas. Klubna nawiskeun sababaraha lokasi di sapanjang Texas kanggo anggotana anu resep kana rupa-rupa bentuk poker dina klub sosial upscale kalayan sual profésional sareng program ganjaran pangsaéna di nagara éta.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)