imah » jobs » Éntri Tingkat Produksi Produksi Grafik

Bubuka Proyék: Desainer Tahap Produksi Grafis


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kageulisan Cortex
location: Pantai Pompano FL US
Pengalaman produksi mangrupakeun tambah. Posisi ieu produksi 70% sareng 30% kreatif). Belajar dina Illustrator sareng Photoshop, pangaweruh dasar InDesign.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)