imah » diulas » The 2017 NAB Tembongkeun featuring nu patepung Pangaruh

The 2017 NAB Tembongkeun featuring nu patepung Pangaruh


AlertMe

logo_met-effect_vertical_nabshownu 2017 NAB Tembongkeun ieu featuring nu patepung Pangaruh. Upami anjeun teu acan ngalaman atanapi ngan saukur teu perhatoskeun kana parobihan anu kantos robih sareng konvergénsi média, hiburan, sareng téknologi (karéta anjeun kedah ditunda tempat anu handap) maka konperénsi ieu pasti bakal aya anu hadir. The patepung Pangaruh mangrupa akronim pikeun Media, Hiburan, sarta Téhnologi, sarta dina hiji waktu, unggal éta huma pisan has anu bisa jadi shared dina kalimah sarua, tapi éta pisan béda ku harti.

Hiji pangbagi umum yén maranéhna sagala nu dibagikeun (éta) jeung masih aya: The National Association of siaran. Ngan terang, nalika urang hadir kana 2017 NAB Tembongkeun yén moal aya mung Broadcasters, tapi para profesional ti daérah: Digital Media, Film, Entertainment, Telecom, Post-Production, Academia, Mobile, House of Worship, Advertising, Militer, Government, Retail, Security, Sports, Live Kajadian , Video Online, IT, Virtual sareng Augmented Realitas, sareng daptar na teraskeun! virtual-kanyataanana

Salaku acara belah sapanjang minggu tina April 22nd-27th, 2017, di Pusat Konvénsi Las Vegas- bakal aya jalma-jalma anu langkung 100,000, korporasi perusahaan bakal kabentuk, tim pangembangan bakal digawé pikeun nyayogikeun sagala tungtutan klien anu ayeuna sareng ka hareup, inovasi anu bakal nawiskeun kasempetan terbatas sadayana bakal Blok sareng seamlessly sareng pangalaman immersive bakal dipasihkeun "gratis haratis "Ka unggal NAB acara attendee yén hails ti Tokyo ka Los sudut sarta sakabéh titik dina-antara!

Jadi disiapkeun keur ngalaman patepung Pangaruh anu bakal “desain ulang pisan sifat kumaha urang hirup, damel, sareng maén ” di NAB 2017!

Pikeun ngadaptar AYEUNA: Pindah ka dieu: registration.experientevent.com/showNAB171/?Tracking=WB03&_ga=1.232293852.2141273096.1486149387

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 22-27, 2017 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, NAB Tembongkeun nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2017 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup. Dina 2016, NAB Tembongkeun Hirup narima leuwih 1.3 juta pemirsa online jeung mangsa 2017 NAB TembongkeunKami diharepkeun ngaleuwihan 1.5 juta pemirsa.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019