imah » Lahirna eusi » Sony HDC-4300: Tilu 4K Sénsor Gambar!

Sony HDC-4300: Tilu 4K Sénsor Gambar!


AlertMe

hdc4300others150120028 1Sony geus pasti pencét milestone sejen di desain kaméra revolusioner maranéhanana sapanjang taun. Ngawanohkeun ka nu anyar HDC-4300! The alam kaméra Sistim 4K mimitina ngagunakeun tilu sensor 2K gambar 3 / 4 inci. The HDC téhnologi kaméra runtuyan nyadiakeun kamampuhan pikeun nganggo magnification tinggi lega rentang zum lenses (anu ngarojong éta B4-Gunung) bari ngajaga sawah ditangtoskeun tina jero keur hirup siaran acara. The HDC-4300 sanggup 4K /HD Operasi, kalawan 2x, 3x Super slow Motion salaku standar, sarta kalawan speeds malah luhur nepi ka 8x sadia! Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun ngahasilkeun replays kualitas luhur tur istimewa dina épék program. prisma karek direkayasa ngamungkinkeun pikeun téhnologi alignment precision ultra luhur nalika incorporating tilu sensor gambar 4K. proofing Ieu kahareup generasi saterusna ITU-R BT.2020 widens rohangan kelir pikeun master atanapi posting pilihan produksi pikeun layanan 4K isukan urang!

"Kaméra ieu nyadiakeun kamampuhan 4K sarta workflow yén produser eusi nu instan wawuh jeung nyaman hdc4300others150120022kalayan " ceuk Rob Willox, manajer marketing pikeun sistim kreasi eusi, Sony'S Profesional Leyuran Amérika. "Urang geus dimekarkeun hiji pendekatan anu ngamungkinkeun dasar runtuyan HDC pamaké badag nu aya pikeun employ kaunggulan 4K kayaning 8x laju pigura tinggi na 4K motong-kaluar jeung zum bari maké infrastruktur wawuh jeung jalur sinyal."

The HDC-4300 téh sapinuhna cocog sareng rupa-rupa produk aya na workflows, kaasup viewfinders, adapters lénsa badag sarta unit kontrol kamera. Aya mangrupa investasi kawates dina asesoris tambahan, ngajaga waragad na inventory handap pikeun imah produksi.

Rencana on ningali revolusioner dina Sony Sistim kaméra HDC-4300 4K sarta nyieun lalampahan ka @IBC2015! Aula 0 stan 0.E01 jeung Aula 12 stan 12.A10

ibc_logo15_large

kira-kira Sony:

h1_sonylogo_x2Sony teh supplier ngarah tina solusi AV / IT pikeun usaha di sakuliah rupa-rupa sektor kaasup, kaamanan video na ritel média jeung siaran,, angkutan jeung pasar tempat badag. Ieu delivers produk, sistem na aplikasi pikeun ngaktipkeun kreasi, manipulasi jeung distribusi eusi audio-visual digital anu nambahkeun nilai keur usaha na konsumén maranéhanana. Kalawan pangalaman leuwih 25 taun 'di delivering inovatif produk-ngarah pasar, Sony ieu ideally ditempatkeun pikeun nganteurkeun kualitas luar biasa tur nilai ka konsumén na. Sony'S division Layanan Profesional nawarkeun nasabah na ngakses ka kaahlian sarta kanyaho lokal professional terampil di sakuliah Éropah. Collaborating kalawan jaringan tina mitra téhnologi ngadegkeun, Sony delivers solusi tungtung-to-tungtung éta alamat pangabutuh customer urang, integral tina software sarta Sistem kana ngahontal cita bisnis individu masing-masing organisasi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka ramatloka urang.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019