imah » Lahirna eusi » Sony HDC-4300: Tilu 4K Sénsor Gambar!

Sony HDC-4300: Tilu 4K Sénsor Gambar!


AlertMe

hdc4300others150120028 1Sony geus pasti pencét milestone sejen di desain kaméra revolusioner maranéhanana sapanjang taun. Ngawanohkeun ka nu anyar HDC-4300! The alam kaméra Sistim 4K mimitina ngagunakeun tilu sensor 2K gambar 3 / 4 inci. The HDC téhnologi kaméra runtuyan nyadiakeun kamampuhan pikeun nganggo magnification tinggi lega rentang zum lenses (anu ngarojong éta B4-Gunung) bari ngajaga sawah ditangtoskeun tina jero keur hirup siaran acara. The HDC-4300 sanggup 4K /HD operasi, sareng 2x, 3x Super Slow Motion salaku standar, sareng kalayan kecepatan anu langkung luhur dugi ka 8x sayogi! Hal ieu ngamungkinkeun pangguna pikeun ngahasilkeun replay anu berkualitas tinggi sareng kakhususan dina épék program. Prisma anu karék dirékayasa ngamungkinkeun téknologi alignment presisi ultra-luhur nalika ngahijikeun tilu sénsor gambar 4K. Ngabuktosan ka hareup ieu generasi saterusna ITU-R BT.2020 ngalegaan rohangan warna pikeun pilihan produksi pos atanapi master pikeun layanan 4K énjing!

"Kaméra ieu nyadiakeun kamampuhan 4K sarta workflow yén produser eusi nu instan wawuh jeung nyaman hdc4300others150120022kalayan " ceuk Rob Willox, manajer marketing pikeun sistim kreasi eusi, Sony'S Profesional Leyuran Amérika. "Urang geus dimekarkeun hiji pendekatan anu ngamungkinkeun dasar runtuyan HDC pamaké badag nu aya pikeun employ kaunggulan 4K kayaning 8x laju pigura tinggi na 4K motong-kaluar jeung zum bari maké infrastruktur wawuh jeung jalur sinyal."

HDC-4300 sapinuhna cocog sareng rupa-rupa produk anu aya sareng alur kerja, kalebet viewfinders, adaptor lensa ageung sareng unit kontrol kaméra. Aya investasi terbatas pikeun asesoris tambahan, ngajaga biaya sareng inventaris turun pikeun bumi produksi.

Rencana on ningali revolusioner dina Sony Sistim kaméra HDC-4300 4K sarta nyieun lalampahan ka @IBC2015! Aula 0 stan 0.E01 jeung Aula 12 stan 12.A10

ibc_logo15_large

kira-kira Sony:

h1_sonylogo_x2Sony mangrupikeun panyadia solusi AV / IT anu utami pikeun usaha di sagala rupa séktor kalebet, média sareng siaran, kaamanan video sareng ritel, angkutan sareng pasar tempat anu ageung. Éta nganteurkeun produk, sistem sareng aplikasi pikeun ngaktipkeun kreasi, manipulasi sareng distribusi kontén audio-visual digital anu nambihan nilai pikeun bisnis sareng konsuménna. Kalayan pangalaman langkung ti 25 taun dina nganteurkeun produk anu ngarah ka pasar, Sony ieu ideally ditempatkeun pikeun nganteurkeun kualitas luar biasa tur nilai ka konsumén na. SonyDivisi Jasa Profesional nawiskeun palanggan na aksés kana kaparigelan sareng pangetahuan lokal para ahli terampil di Éropa. Kolaborasi sareng jaringan mitra téknologi mapan, Sony nganteurkeun solusi tungtung-ka-tungtung anu nyumponan kabutuhan pelanggan, ngahijikeun parangkat lunak sareng sistem pikeun ngahontal tujuan bisnis masing-masing organisasi. Kanggo inpormasi lengkep mangga buka halaman wéb kami.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)