imah » Lahirna eusi » The Next Big Thing pikeun siaran: Kandaraan Hybrid?

The Next Big Thing pikeun siaran: Kandaraan Hybrid?


AlertMe

Salaku industri warta evolves, stasiun lokal kudu bersaing jeung eusi online, aktip husus, média nasional, sarta dina sababaraha kasus, stasiun gedé di wewengkon sabudeureunana. Dina paralel, waragad jenis nu tangtu eusi syndicated geus jadi kirang ékonomi pikeun stasiun meuli, bari audiences neuteup ka stasiun lokal nyadiakeun eusi éta maranéhna teu bisa manggihan nguap.

Ken Zamkow

Ken Zamkow

Ku kituna, kumaha stasiun lokal bisa bersaing dina pasar média pisan rame, bari budgets anu ngeuyeumbeu, upami teu nyirorot? Hiji cara nu stasion geus kapanggih pikeun mantuan aranjeunna bersaing nyaeta ku ngahasilkeun jumlah gede tina warta lokal jeung eusi olahraga, anu media sejenna teu tiasa salawasna nyadiakeun, sarta mangrupakeun leuwih nguntungkeun pikeun stasiun ti program syndicated tangtu. téknologi anyar kawas beungkeutan sélular backpacks video uplink geus nulungan siaran tetep waragad video uplink handap, bari maturan kalenturan gede di sinyalna hirup, hasilna leuwih ngalakonan warta lokal sarta olahraga eusi - leuwih ti eta - jeung kurang duit.

Bari beungkeutan sélular geus asalna diposisikan sorangan salaku alternatif pikeun truk Néng, aya dina kanyataanana sababaraha tahapan dina nyoko téhnologi nu. Dina poé mimiti, sabudeureun 2009, téhnologi ieu dianggap minangka novelty atawa cadangan. Ieu ngan hal anjeun ngan bakal ngagunakeun lamun a satelit atanapi treuk microwave éta teu sadia, atawa lamun hayang meunang shot live unik, kayaning nembak gerak, atanapi di jero wangunan mana aya garis ti tetempoan.

Jeung maturation teknologi - kaasup ngembangkeun husus multi-arah arrays anteneu sélular, algoritma smarter pikeun ngatur lalulintas sarta ngaramal kabiasaan jaringan, ningkat encoding video, alat beungkeutan leuwih leutik, ditingkatkeun kadali jauh sarta manajemén armada via awan, sarta panjang hirup batré - sarta tangtu, kamajuan dina speeds LTE jeung sinyalna sélular sakabéh, téhnologi geus memang dilakonan naon eta geus mimitina nangtukeun kaluar pikeun ngalakukeun: kiwari, di acara warta pegatna utama, sarta acara olahraga badag kawas nu Super Saeful, Piala Dunya, atawa Olimpiade, crews sawah beuki ngandelkeun beungkeutan sélular salaku padika utamana ngeunaan uplink ti maranéhanana deploying truk tradisional pikeun jenis ieu kajadian.

Tur ayeuna, sigana kawas industri urang geus réngsé hiji bunderan pinuh: beuki, siaran anu ngarobahna ka tipe anyar leyuran - kandaraan warta hibrid nu ngandelkeun kombinasi beungkeutan sélular, KA-Band satelit, Sarta IP microwave, dina kandaraan leutik sarta leuwih nimble ti vans warta tradisional. téhnologi nu ngaheéat on waragad, sarta ngidinan crews janten leuwih fleksibel, ngalaporkeun on pindah, dina sagala jinis cuaca, ti lokasi sagala, sarta kalawan pangsaeutikna jalma dina taneuh.

Naon anu kauntungan?

  • Ongkos jeung sinyalna: Sélular na KA-Band satelit, Sanajan deployed babarengan, anu nyata handap di ongkos ti KU-band satelit. Ku ngagabung babarengan duanana téknologi sélulér sarta KA, stasiun meunang sinyalna sampurna. Sélular ngoperasikeun di paling wewengkon, kaasup mana euweuh KA-sinyalna atawa salila cuaca goréng, sarta KA tiasa nyandak leuwih di wewengkon mana sinyalna sélular diwatesan.

The kandaraan sorangan, umumna hiji SUV atawa mini van, oge nurunkeun di ongkos ti kandaraan warta tradisional. Sajaba ti éta, ieu kandaraan anyar bisa dioperasikeun pinuh ku salaku saeutik salaku hiji jalma, salajengna ngurangan jumlah sumberdaya diperlukeun di lapangan.

  • diakses: Salian keur bisa nutupan carita dina rupa bumi kasar, keur sanggup fisik nuturkeun carita ieu jadi gampang jeung kandaraan warta hibrid. Hiji SUV ngajadikeun eta gampang gerak sabudeureun dina cuaca goréng atawa kaayaan jalan kasar. Ku ngagunakeun sélular salila cuaca parna, taya résiko karuksakan angin mun masts na satelit masakan. SUVs bisa meunang ngadeukeutan ka carita nalika rupa bumi nu geus nangtang, sarta leuwih gampang parkir di beuki tempat batan van warta tradisional.

Tapi sanajan sababaraha kandaraan tradisional lalaki facelift a: beuki stasiun anu dimimitian ngaleupaskeun KU heubeul satelit alat-alat tina vans maranéhanana aya sarta retrofitting aranjeunna kalayan sélular + KA band satelit, Mun ngahemat waragad pangiriman.

Ringkesanana

Ngaliwatan sababaraha tukang taun kami geus katempo téhnologi beungkeutan sélular datangna umur, sarta jadi sumberdaya dipercanten kanggo industri siaran. Urang neangan nu leuwih laporan widang hirup di kaayaan warta megatkeun ayeuna datang ti beungkeutan sélular ti tina kandaraan tradisional, sarta trend hijina baris nuluykeun kalayan jenis anyar tutumpakan warta hibrid fléksibel. métode uplink Tradisional moal ngaleungit sakabehna, sanajan. Pikeun acara nu tangtu, kawas kaulinan profil tinggi, Propinsi sahiji alamat Uni, sarta leuwih, siaran bakal tetep ngandelkeun uplink tradisional pikeun taun datang. téknologi tapi keur 90% sésana tina eusi warta, anyar IP basis kawas sélular na KA bakal sumber utama ngaliwatan sababaraha taun ka hareup.

Salaku pasar média terus reshaping, téknologi ieu bakal konci dina mastikeun-kualitas luhur acan ongkos-éféktif jeung produksi eusi gampang sakuliah dewan, jeung kandaraan warta hibrid jadi beuki deployed ku stasiun lokal jeung jaringan.


AlertMe

Ken Zamkow

VP Marketing, Amérika dina LiveU

tulisan panganyarna ku Ken Zamkow (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!