imah » wartos » The HPA Announces 2014 Winners Téknik Awards kaunggulan tur HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi

The HPA Announces 2014 Winners Téknik Awards kaunggulan tur HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi


AlertMe

MACOM, Nvidia, Wöhler / Cinnafilm pikeun Téknik kaunggulan, naék-CDL, DigitalFilm Tangkal Garner Honors pikeun Kreativitas sarta Inovasi
2014 HPA Logo
(Los Angeles, CA) - The Hollywood Post Alliance (r) geus ngumumkeun panarima tina organisasi 2014 Téknik kaunggulan Award sarta HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi. panghargaan kasebut dimekarkeun pikeun mikawanoh kaunggulan teknis jeung inovasi kreatif nu terus ngajalankeun industri pos produksi dina kamajuan jeung rojongan ciptaan eusi. The honors coveted bakal bestowed on 6th Nopember, 2014 salila taunan kasalapan HPA Awards Gala di Center Skirball Budaya di Los Angeles, CA.

The Téknik kaunggulan Award spotlights pausahaan sarta individu anu narik kana kapinteran teknis na kreatif jeung nerapkeun ka tungtutan pos produksi dunya nyata bari raising propil téknologi narabas.

Winners tina 2014 HPA Téknik Awards kaunggulan nyaeta:

MACOM: 12G-SDI Chipset
12G-SDI nyaéta laju data hareup dina évolusi SDI, sarta MACOM geus diwanohkeun munggaran chipset lengkep industri pikeun ngaktipkeun aplikasi produksi 4K video salajengna generasi. kulawarga urang newest of SDI equalizers, reclockers jeung drivers sambungan kabel ngarojong resolusi video 4K dina pigura 60 per detik ngaliwatan tumbu tunggal jeung complements portopolio crosspoint switch industri-ngarah urang.

"Tim MACOM ieu ngahormatan ka nampa hiji Téknik kaunggulan Award ti Hollywood Pos Alliance " ceuk Hasnain Bajwa, Wawakil Présidén Senior jeung General Manajer, High-Performance Analog dina MACOM. "Pami didorong bisa dipikawanoh pikeun prestasi teknis urang ku misalna hiji panel esteemed of insiders industri jeung ngahatur nuhun kanggo kontribusi ti nasabah urang, mitra tur ngarojong salaku urang mantuan ngaktipkeun migrasi ka 12G-SDI keur generasi saterusna pakakas siaran video. "

Nvidia: Nvidia VCA
Ngagancangkeun rarancang jeung VFX workflows kalawan Nvidia (r) Visual komputasi Perkakas (VCA), cara panggancangna nepi photorealistic model 3D interaktif digital jeung adegan. Perkakas jaringan-napel Ieu gampang integrates kana workflow rarancang jeung timbangan pikeun sababaraha VCAs, unggal turunna waktu keur noiseless, katerangan global dumasar fisik.

"The Hollywood pangakuan pos Alliance ngeunaan Nvidia VCA nyaeta validasi kumaha Perkakas GPU Rendering kami geus ngarobah cara filmmakers, seniman tur animators jalan. Nvidia VCA ngaluarkeun kudu antosan jam pikeun pilem rendered tur ngamungkinkeun seniman pikeun berinteraksi jeung ngedit model digital poto-nyata maranéhanana sacara real waktu, nyirorot accelerating proses review sarta persetujuan, " ceuk Jeff Brown, Wapres jeung umum manajer di visualisasi Profesional sarta Desain di Nvidia.

Wöhler / Cinnafilm Joint Modal: Tachyon Wormhole
Tachyon Wormhole mangrupakeun Retiming dumasar-file na leyuran Standards Transcoding anu tumerapna ngadorong komoditi hardware perusahaan pikeun nganteurkeun eusi dumasar kana waktu atawa sarat standar. Pinuh otomatis jeung koreksi pitch audio jeung caption retiming, Tachyon Wormhole prosés dua file gancang ti nyata waktu, sakaligus, dina server tapak suku tunggal leutik.

Ernie Sanchez, COO, Cinnafilm, Inc. commented, "Kusabab éta peer basis, sababaraha panghargaan nu dipake rasa sarua kareueus salaku pangajén HPA Téknik kaunggulan. Kami sabenerna ngahormatan bisa dipikawanoh kadua kalina ku HPA pikeun prestasi urang, sarta kami thrilled yén kami earned eta ngaliwatan Maskumambang calakan kalayan tim di Wöhler ".

The HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi ieu katimu ngakuan pausahaan sarta individu anu geus nunjukkeun kaunggulan, naha dina ngembangkeun workflow sarta prosés pikeun ngarojong storytelling kreatif jeung / atawa inovasi teknis. A juri ti peers sarta ahli Industri nangtukeun winners HPA Hakim Award.

The 2014 winners tina HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi téh:

Amérika Society of Cinematographers: Warna Daptar Putusan (naék CDL)
The naék CDL mantuan mulasara jeung komunikasi hajat kreatif, ti produksina, dailies, pos, VFX, redaksi, dina multi-fasilitas, multi ngajual lingkunganana. The naék CDL nyandak creatives pikeun ngeset katingal tina shot via Sistim-bebas koréksi warna primér komunkasi sakumaha metadata ti dina nangtukeun ngaliwatan dailies na pos. Dimekarkeun ku Komite Téhnologi naék - grup lega anggota Industri digawé ngabantuan industri - di naék CDL disadiakeun kalawan bébas, nyimpen waktu jeung duit, ngaronjatkeun hasil artistik sarta pangalaman panongton di Lolobana gambar gerak, nempokeun TV, sarta VFX.

David Reisner, D-Bioskop konsultan commented, "Kami ngahormatan bisa dipikawanoh ku kolega kami di HPA. The naék CDL dikembangkeun pikeun mantuan kabeh pamilon dina produksi jeung pos pipa paling efektif ngahasilkeun hasil pangalusna sarta nganteurkeun visi kreatif ngeunaan filmmakers mun audiences. The naék CDL ukur bisa geus dijieun ku filmmakers, komunitas pos, sarta kolaborasi aktif ngical paralatan '. "

DigitalFilm Tangkal: Awan Post workflow prakarsa (ProStack)
ProStack nyandak instan diakses, produksi pos lega deployable. ProStack pek kapasitas na rubakpita diperlukeun pikeun ngatur sakabéh pos process- tinggi-tungtung warna koreksi, VFX jeung DI workflows- kana leyuran scalable. Desain fléksibel tur implementasi incorporates pakakas pangalusna pikeun unggal pakasaban, kumaha nyambungkeun sakabéh pamaké via gudang awan. ProStack, ditéang jeung Critique, integrates sakabéh spéktrum workflows dumasar-file kana hiji hub, bari sakaligus embracing peran ngembang produksi jeung fasilitas pos.

Guillaume Aubuchon, DigitalFilm Tangkal CTO commented, "Urang geus fokus kana ngamekarkeun sistem anu sabenerna awan dumasar sarta gampang useable pikeun klien urang, hiji lingkungan OpenStack kalawan aksés aman tur sakedapan. Ieu mangrupa ngahargaan bisa dipikawanoh ku HPA pikeun digawé kami on ProStack, sarta kami ngahormatan pikeun nampa kami kadua C & I Award ".

Leon Silverman, Présidén HPA commented, "The HPA Awards geus jadi hiji pangakuan penting jeung perayaan kreativitas dina kandungan, téhnologi jeung inovasi workflow. panghargaan Ieu sataun pikeun Téknik kaunggulan tur Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi ngagambarkeun deukeut anyar signifikan jeung foundational. The HPA téh reueus bisa mikawanoh ieu prestasi beredar ".

Tiket keur Awards HPA bakal sadia dina telat September. Éta bisa dibeuli online di www.hpaawards.net, Ku nelepon HPA di + 1 (213) 614.0860 atanapi ku tulisan [EMAIL PROTECTED]. Inpo leuwih ngeunaan Awards HPA jeung Hollywood Pos Alliance bisa kapanggih dina www.hpaonline.com.

Kanggo inpo tentang Awards HPA atawa informasi HPA umum, mangga ngahubungan Alicia Rock, [EMAIL PROTECTED] atanapi nelepon + 1 (213) 614.0860. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan kasempetan sponsor pikeun 2014 Awards HPA, mangga ngahubungan Garrett Randall, [EMAIL PROTECTED], Atawa + 1 (310) 882.9204.

# # #

ngeunaan Hollywood Pos Alliance (r)
Hollywood Pos Alliance (HPA) fungsi komunitas profésional tina usaha jeung perorangan anu nyadiakeun kaahlian, rojongan, parabot jeung infrastruktur keur nyiptakeun jeung pagawean tina gambar gerak, tivi, commercials, média digital sarta eusi media dinamis lianna.

Ngeunaan HPA (r) Awards
The HPA Awards anu dijieun pikeun piara kasadaran produksi pos, ngamajukeun kaunggulan kreatif sarta teknis, ngakuan prestasi bakat pos produksi, sarta ngawangun involvement dina Hollywood Pos Alliance.

Media Contact:
ngahurungkeun komunikasi strategis
p: 818.980.3473
Christine Jatiluhur, [EMAIL PROTECTED] or
Mimi Rossi, [EMAIL PROTECTED]


AlertMe