imah » diulas » NewTek Ushers Evolution Of Visual Crita Visual Software-Defined Defence at IBC 2019

NewTek Ushers Evolution Of Visual Crita Visual Software-Defined Defence at IBC 2019


AlertMe

Teu aya ragu anu gaduh otomatis révolusionér, perangkat lunak produksi langsung terbatas, sareng solusi gancang / gampang pikeun video IP ngamungkinkeun NewTek pikeun terus-terusan ngagedekeun ékspansi kamampuan pangguna. NewTek ngembangkeun deui dunya produksi video, sareng buta video IP paling pasti bakal nunjukkeun bakat unik ieu dina pertengahan September tabuh IBC 2019.

Kusabab 1985, NewTek parantos ngajantenkeun sektor téknologi video IP ku ngahasilkeun alat pidéo langsung sareng pasca produksi, kitu ogé perangkat lunak imaging visual pikeun komputer pribadi. Taun ieu, di kota asal na San Antonio, Texas, perusahaan saluareun akar Kansas na sareng nunjukkeun kumaha jarakna parantos sumping salaku lantera inovasi téknologi. Dina Séptémber 4th, 2019, NewTek digedékeun kana sérorisasi Software Visual Cerita Visual-Defined dimana éta nunjukkeun kakuatan universal IP video.

Présidén R&D pikeun Vizrt kumpulan

Numutkeun kana Dr Andrew Palang, presiden na R&D pikeun Grup Vizrt, (merek indung pikeun NewTek), inti misi na NewTek nyaeta pikeun "Nguatkeun carios pidéo sareng dilangkepan jangkauanana, janten pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun nyiptakeun acara sareng dipilampah pesen" Pintu teraskeun salajengna "Éta langkung jelas ti kantos yén IP henteu ngan standar pikeun produksi video, éta mangrupikeun masa depan pidéo." Anjeunna ogé nyebatkeun sababaraha produk énggal perusahaan sareng kumaha masing-masing nawiskeun hal anu luar biasa pikeun naon waé tingkat pamaké. Sababaraha produk anyar ieu kalebet:

Nu Nyipta Carita Langsung

Hatur nuhun ka NewTek Premium Aksés Parangkat Lunak, juru carios ayeuna langkung sanggup ngaoptimalkeun total biaya kapimilikna NewTek sistem produksi nganggo fitur pangahirna pang anyarna, sareng ieu sadayana berkat Live Story Creator. Live Story Creator make Microsoft® Word® pikeun ngawangun skrip dina Microsoft Word kalayan pemicu pikeun tindakan, anu ngamungkinkeun éta gampang ngalaksanakeun pintonan anu dimuat kana TriCaster® atanapi VMC1. Akses Premium ogé kalebet ngarékam NDI® sareng skala anu tiasa dicampurkeun kalayan sinkronisasi pinuh pikeun produksi multi-kaméra anu gampang, rasio aspek média digital sareng rangka pigura pikeun layar digital / pangiriman LiveGraphics, NDI KVM, LivePanel, Advance Audio, Virtual PTZ, sareng seueur deui.

The TriCaster 410 Ditambah

Sistem TriCaster nyayogikeun profesional média digital sareng set hébat kamampuan produksi média, anu nempatkeun kualitas, konsistensi, sareng efisiensi salaku prioritas utama. TriCaster 410 Plus teu aya deui sanés kusabab jalanna janten sistem anu dipasang dina rak kalayan fitur sapertos:

  • Éditor luar 8 4 M / Es
  • Kaluaran campuran 4
  • Nyetél média sosial nyata-waktos
  • Live Streaming
  • Duka video
  • Rekaman Multi-saluran
  • Pamirsa multi terpadu
  • grafik
  • Komposisi
  • audio campur kode
  • susunan maya
  • Pangiriman audio sareng data
  • Integrasi NDI pikeun pidio

TriCaster 410 Plus dikembangkeun ku téknologi anu ditetepkeun ku software, anu nyepeng poténsi pikeun ngahasangkeun seniman batin dina naon waé média anu cukup bakat ku profésional pikeun pinuh ngamangpaatkeun sareng ngahurungkeun unggal pigura video kana naon anu pasti bakal janten karya seni kameunangan artistik.

NewTek Silalatu tambah 4K

NewTek Ngarobih spark tiasa néwak video langsung tina kaméra anu disambungkeun atanapi alat pikeun transportasi dina jaringan sapertos leungit visually. Kajaba anu énggal nyaéta Spark Plus ™, anu mangrupikeun alat jalur lebar lebar lebar anu nyokong resolusi dugi ka 4K ti HDMI-to-NDI sareng ampir henteu aya latén. Alat Spark Plus mangrupikeun cara pangleutikna, panggancangna sareng paling gampang pikeun meunangkeun sumber pidéo 4K ti mana waé dina jaringan.

Kalayan upaya téknologi anyar ieu, NewTek ngarobih cara-cara kumaha carita visual tiasa dilebetkeun. The NewTek acara bakal diayakeun di IBC2019, Balé 7 Booth #C12 di Pusat konvénsi RAI di Amsterdam ti Séptémber 13-17 dimana éta bakal nunjukkeun téma na ogé solusi tambahan sapertos:

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal NewTek di IBC 2019, teras pariksa deui www.newtek.com/ibc2019/.


AlertMe