imah » Story urang

Story urang

Ryan Salazar, NU NGADEGKEUN

Ryan Salazar, NU NGADEGKEUN Magazine siaran Darso

The gagasan poko tina up-na-datang média pengusaha Ryan Salazar, Broadcast Darso ngarebut éta niches yén toko lianna geus tuang kumisan jeung akur ka pasar anyar jeung téhnologi ngabentuk di hudang dina.  "Majalah Broadcast Beat didesain kanggo masihan sadayana berita industri pikeun kajadian," touts Salazar. "Bayangkeun, ratusan pabrikan ngarah sareng firma hubungan masarakat… sadayana didaptarkeun kana hiji tempat kanggo ngabagi berita industri anu ngabobol! Salaku tambahan, Broadcast Beat ngagaduhan panulis staf nyerat eusi aslina unggal dinten. Panulis ieu parantos nyerat ampir unggal cetak sareng e-publikasi terkemuka dina industri! "

Nyiptakeun Eusi, Manajemén Eusi sareng Pangiriman Kontén - sadayana SUNGGUHNA! Eusi mangrupikeun konci dina perdagangan média sareng terang hiji sumber pikeun anu penting pisan. Aranjeunna nyarios yén terang nyaéta satengah perang - kami nampi anjeun pikeun satengah éta JEUNG Kitu SABAT!

Broadcast Beat parantos ngagantikeun publikasi lami anu nyebarkeun berita produksi siaran dina cetak salaku média. Kami henteu ngan ukur badé milarian beja - éta dikintunkeun langsung kana halaman wéb kami! Broadcast Beat nyertakeun unggal acara industri di dunya sareng dina kaseueuran kasus, kalayan cakupan video online langsung tina lantai acara.

"Kami ngagaduhan hubungan sareng sadayana firma hubungan luhur, penyiar sareng pabrikan, kalebet organisasi sapertos National Association of Broadcasters (NAB), Society of Motion Picture & Television Engineers (SMPTE), National Academy of Television Arts & Science (NATAS) sareng seueur deui, "nyatakeun Salazar. 

Industri peryogi sora - sareng Broadcast Beat aya kanggo nyayogikeunana. Salain tina sadaya kontén anu anjeun ngarepkeun tina sumber anu anjeun percanten ayeuna atanapi baheula, pamiarsa resep ningali seueur teuing bahan mimitian ti téknis dugi ka aneh sareng dimana-mana di antara. Broadcast Beat katingali dina téknologi anyar sareng anyar sareng nampilkeunana tina sudut pandang anu dipikaresep pikeun anu aya di industri sareng anu di luar.

Mikir ngarobah karir dina média? Broadcast Beat ngagaduhan daptar Jobs Hot anu henteu ngan ukur bakal narik anjeun tapi berpotensi nempatkeun anjeun dina kategori "movers-and-shakers" sareng ningkatkeun penghasilan anjeun! Milarian padamelan anu sampurna anu henteu ngan bakal cocog sareng anjeun tapi ogé bakal janten pertandingan anu cocog pikeun pendudukan anyar anjeun! Palang-ngalatih pikeun ningkatkeun dasar élmu sareng pangalaman anjeun tapi ogé basis kauangan anjeun! Pagawéanna aya di ditu - BERTINDAK AYEUNA pikeun parobihan janten langkung saé!

Sedengkeun kalimat "The Cloud" muncul sareng katingalina gancang-gancang teuing digunakeun iklan nauseam, masa depan eusi média sareng minuhan paménta dina alat sélulér sareng komputer ngandelkeun Cloud supados masihan konsumén modéren naon anu aranjeunna pikahoyong sapanjang - eusi iraha sareng dimana éta merenah pikeun aranjeunna pikeun ningalian. Kuring malah mangrupikeun bagian tina organisasi ageung anu paduli sareng Awan - kasadaran anu Broadcast Beat bakal ngabantosan sumebar.

Sakitu seueur daérah, seueur pisan anu kedah dibahas - tapi Broadcast Beat bakal aya pikeun mastikeun yén anjeun aya! Carita sadidinten bakal ngabantosan anjeun pikeun tetep mutahir dina industri média anu kantos robih tina fluktuasi pangleutikna dugi ka modifikasi utama! Kalayan panulis anu hadé anu ngajantenkeun anjeun ogé terang sakumaha anu kedahna aya di pasar média! Aya seueur padamelan anu kedah dilakukeun - janten kanggo ayeuna, jaga inpormasi anjeun ayeuna sareng tetep blog!