imah » Story urang

Story urang

Ryan Salazar, NU NGADEGKEUN

Ryan Salazar, NU NGADEGKEUN Magazine siaran Darso

The gagasan poko tina up-na-datang média pengusaha Ryan Salazar, Broadcast Darso ngarebut éta niches yén toko lianna geus tuang kumisan jeung akur ka pasar anyar jeung téhnologi ngabentuk di hudang dina. "Magazine Darso Broadcast GSM dirancang pikeun masihan dulur sakabeh warta industri sakumaha eta kajadian," touts Salazar. "Bayangkeun, ratusan pabrik ngarah sarta firms humas ... kabeh disadap kana hiji tempat babagi megatkeun warta industri! Sajaba ti éta, Broadcast Darso boga panulis staf nulis eusi aslina unggal poe. panulis ieu geus pangarang pikeun ampir unggal print na e-publikasi ngarah di industri! "

Eusi Lahirna, Manajemén eusi na Pangiriman eusi - ayeuna teh ALL katutupan! Eusi éta konci dina perdagangan média sarta nyaho sumber tunggal pikeun éta Cangkuang pentingna. Maranéhanana ngomong yén nyaho geus satengah perangna - urang saena anjeun katutupan keur nu satengah terus sababaraha!

Siaran Darso geus ngaganti publikasi heubeul nu spouted disiarkeun warta produksi di print salaku hiji médium. Urang teu ukur bade kaluar mun meunang warta hal - hal nu keur dikirimkeun ka katuhu pikeun ramatloka kami! Siaran Darso nyertakeun unggal acara industri di sakuliah dunya sarta di hal nu ilahar, jeung sinyalna video online katuhu tina acara lanté.

"Urang kudu sambungan kalayan sagala firms humas luhureun, siaran jeung pabrik, kaasup organisasi kawas Nasional Association of siaran (NAB), Paguyuban Motion Picture & Televisi Insinyur (SMPTE), National Academy of Télévisi Seni & Élmu (NATAS) jeung leuwih, "nyatakeun Salazar.

industri perlu sora a - sarta Broadcast Darso anu aya nyadiakeun eta. Kumisan ti sakabeh eusi nu Anjeun geus datang ka nyangka ti sumber nu boh gumantung kana kiwari atawa nu geus kaliwat, pamiarsa nu jadi delighted ningali hiji overabundance tina bahan ranging ti teknis kana whimsical na mana bae di-antara. Siaran Darso Sigana di tech anyar jeung munculna na presents eta ti sudut pandang nu kapentingan duanana jelema dina industri jeung luar maranéhanana.

Mikiran ngarobah careers dina média? Siaran Darso boga listings of Hot Jobs nu teu ngan baris nyekel panon anjeun tapi berpotensi nempatkeun maneh dina "movers-na-shakers" kategori jeung ningkatkeun earnings anjeun! Manggihan pagawean sampurna anu teu ngan baris nyaluyukeun maneh tapi ogé jadi hiji cocok idéal pikeun penjajahan anyar anjeun! Cross-karéta nambahan duanana Anjeun kaweruh jeung pangalaman tapi ogé basa finansial anjeun! karya anu kaluar aya - Act AYEUNA pikeun robah kana hadé!

Sedengkeun frase "The Awan" mecenghul sarta éta nauseam ad sahingga bisa hirup kalawan gancang overused, masa depan eusi media na minuhan paménta on alat nu bagerak jeung komputer ngandelkeun dina Awan guna masihan konsumen modern naon geus aranjeunna miharep kabeh sapanjang - Eusi iraha jeung di mana nya merenah pikeun aranjeunna pikeun nempokeunana. Kami sanajan bagian tina organisasi badag museur dina Awan - kasadaran nu Broadcast Darso baris mantuan nyebarkeun.

Ku kituna loba daerah, jadi loba nutupan - tapi Broadcast Darso bakal aya pikeun mastikeun yén anjeun aya! carita sapopoé baris mantuan tetep anjeun nepi-to-tanggal dina Industri média kantos-ngarobah tina tiniest of fluctuations kana modifikasi utama! Kalawan well-informed pangarang nyieun maneh jadi well-informed salaku salah kedah di pasaran média! Aya nyatu gawé pikeun ngalakukeun - sahingga pikeun ayeuna, tetep informasi anjeun ayeuna tur cicing blogged-di!

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!