imah » jobs » Samentara - Diréktur Film - National Sakola Luhur Institut (NHSI)

Bubuka proyék: samentara - Diréktur Film - National Institute Sakola Luhur (NHSI)


AlertMe

posisi: samentara - Diréktur pilem - National Sakola Luhur Institut (NHSI)
pausahaan: Northwestern Universitas
location: Evanston IL US

Institut SMP Nasional (NHSI) Diréktur pilem

posisi ieu keur Institute Nasional Sakola Luhur (nu "Cherub" program) Divisi Film & Video dina Northwestern Universitas di Evanston, Illionis.

Kusabab 1931, Nasional Sakola Luhur Institut, hiji organisasi nonprofit, geus dibawa mahasiswa beredar ka kampus Evanston Northwestern Universitas pikeun pangalaman pendidikan sengit. Labs inti Film & Video Divisi urang nyadiakeun hiji yayasan husus disiplin unsur anu diantarana anu nimpah kaméra, Produksi, sarta Screenwriting. (Pikeun émbaran leuwih lengkep, mangga buka: nhsi.northwestern.edu/film-video-division/ )

Divisi Film NHSI ieu néangan calon mumpuni pikeun ngajalankeun na 5-minggu panas Film Institute dina kampus Northwestern.

Iraha: Ieu bagian waktu gawé ti bulan Maret ngaliwatan Méi 2017 jeung karya pinuh waktu ti bulan Juni 22 - Agustus 2, 2017.

Tugas Di antarana:
Nyewa, ngawaskeun sarta ngawas hiji staf kira 20

Struktur jeung koordinat pre-usum panas jeung latihan lumangsung pikeun sakabéh staf

Mantuan di pre-panas Institute tata jeung organisasi, kaasup:

Nyieun katalog Tangtu elective sareng almenak panas

Ngabantu Diréktur NHSI kalawan asrama na spasi kelas alokasi

Ngakibatkeun tur langsung aspék dinten-ka-poé program di antarana:

Rencanana tur atur dintenna pikeun jadwal dinten ti Institute

Rapat poean kalayan siswa jeung dosen pikeun babagi inpormasi sarta instruksi

Rapat mingguan sareng dosen formal tur unggal poé informal tetep ramo dina pulsa unggal jalma milu dina program

Panempatan Siswa dina Kelas Elektif sareng Kelas

Ngajaga komunikasi antara kantor NHSI sareng program Film anu ayeuna sareng langkung saé.

Ngawas kaséhatan sarta kaamanan sadaya muridna (80 +) jeung staf (20 +)

Ngatur eusi program sakabéh jeung struktur

Syarat na Kualifikasi:
Calon idéal mangrupa pendidik ngalaman / artis kalayan pangalaman administrasi éksténsif jeung kaahlian manajemén sarta markisa pikeun gawé bareng rumaja. Calon kudu boga latar dina produksi pilem.

pangajaran:
Gelar sarjana muda atawa saluhureuna dina Film, Atikan Seni, Atikan atanapi Administrasi Seni, preferably gelar Master urang, atanapi pangalaman profésional sarimbag

pangalaman:
2 + taun pangalaman di ajar nonoman

2 + taun dina produksi pilem

Pangalaman menata sarta supervising tim a

Timer ngamotivasi

kereatip

Akalna pendidik / Artist

Kuat etos

Komitmen pikeun gawe babarengan

komunikasi:
Alus kaahlian komunikasi lisan jeung tulisan.

kaahlian interpersonal kuat

Pangalaman damel sareng sababaraha kapribadian.

Kaahlian Organisasi kuat

Perhatian ka jéntré

Gaji sarta Mangpaat:
Gaji saluyu jeung Garapan

Aplikasi deadline: 1 / 20 / 2017

Salaku per kawijakan Northwestern Universitas, posisi ieu merlukeun cek tukang kriminal. Ngalamar suksés bakal perlu ngalebetkeun ka cek tukang kriminal saméméh pagawean.

Northwestern Universitas mangrupa Sarua Kasempetan, satuju Dunungan Aksi sadaya kelas ditangtayungan, kaasup veterans na individu kalawan disabilities. Awéwé, ras jeung étnis minoritas, individu kalawan disabilities, sarta veterans didorong panawaran. Ngiring nya kontingen kana eligibility digawekeun di Amérika Serikat.

Tanggal Posted: 1 / 4 / 2017


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)