imah » jobs » Tech Ad & Spesialis Operasi

Bubuka proyék: Ad Tech & Spesialis Operasi


AlertMe

posisi: Tech Ad & Spesialis Operasi
pausahaan: Sinclair Broadcast Grup
location: Seattle WA US

Sinclair Digital keur néangan hiji Tech Ad jeung Spesialis Operasi kana gabung tim urang. Penjualan jeung Operasi kami tim mangrupa kritik ka strategi sharing urang. Tujuanana kami téh neruskeun tumuwuhna ieu kalayan produk anyar, téknologi inovatif tur diversify aliran sharing urang. peran ieu kritis kana kasuksésan departemen salaku Ad Tech & Operasi Spesialis nyadiakeun rojongan teknis jeung kaahlian sangkan ngaéksekusi teleb Q & A ku ngungkulan jeung isu resolving cross-device.The Ad Tech & Spesialis Operasi kudu biasa dipake dina dinamis, gancang-paced, lingkungan tinggi-tech na completing rupa-rupa pancén dina paralel.
tanggung jawab:
  • Paké DoubleClick Pikeun Penerbit (DFP) kana lalulintas sarta nguji kreatif, jadwal tur atur kampanye iklan, sarta nyadiakeun ngalaporkeun keur kampanye iklan digital
  • Koordinat kalayan personil internal sarta klien pikeun mastikeun executions kampanye iklan flawless pikeun Programmatic & langsung
  • Ngungkulan isu nu patali jeung tag, discrepancies ngalaporkeun / pangiriman, sarta implementations cross-alat
  • Nyetél, uji sarta junun minuhan on bentang sharing jeung industri tren makro programmatic kami
  • aktivasina produk, bantuan, QA & bantuan ngungkulan kalawan aktivasina produk, QA & ngungkulan
  • Kamampuhan pikeun digawé di lingkungan tim pikeun mantuan dina kamajuan strategi digital
  • interaksi poean kalayan anggota tim Penjualan, Ad tim ops, sarta Produk pikeun mastikeun ops Ad konsisten tur lemes
syarat:
  • Pamahaman kumaha Iklan nu dikirimkeun dinten sakuliah rupa format ad na layar, kaasup nu workings tina hiji server ad
  • ngungkulan kuat jeung kaahlian masalah-ngarengsekeun
  • A minimum sataun pangalaman trafficking di DFP atanapi platform ad porsi séjén
  • pangaweruh Gawe ti HTML, XML na JavaScript, prebid.js atawa sarimbag kombinasi atikan jeung pangalaman
  • Pinter jeung tag video vast na VPAID
  • Pangalaman jeung debugging na HTML parabot proxy kaasup Pakakas pamekar nalangsa, Chrome jeung Firebug
  • Kamampuh pikeun ngatur sababaraha pancén dina lingkungan gancang paced na deadline disetir
  • Fleksibel, sikep personable; pamuter tim

Ngeunaan parusahaan

Aya sababaraha pausahaan nu bisa nyadiakeun breadth na jero ngeunaan dampak panongton jeung lingkup pagawean anu Sinclair tiasa. Sinclair Digital ieu transforming kumaha tipi dihasilkeun, disebarkeun, sarta dikonsumsi. Kami tim inovasi pikeun parusahaan siaran televisi panggedéna jeung paling diversified di nagara éta, kalawan stasiun televisi beuki lokal ti saha jeung afiliasi jeung sakabeh jaringan utama. Tim multidisciplinary urang jalan babarengan pikeun nyieun solusi elegan jeung masalah kompléks sabudeureun delivering paling dipercaya, empathic, ngalakonan, warta kualitas, informasi, tur hiburan ka web, mobile, siaran, sarta leuwih-nu-luhur distribution (OTT) media ka audiences sakuliah nagara. portopolio digital kami ngagabungkeun jaba, aktip mobile, leuwih deui-luhur (OTT) aktip, a manajemén jeung penerbitan eusi platform, sarta kana pangalaman pamaké seamless. Urang ngajalankeun lean, mindahkeun kalawan agility, sarta nyandak bangga dina piagam urang pikeun transformasi nu Sinclair Broadcast Grup ti parusahaan siaran-centric kana perusahaan omni-platform bari ngajaga sumanget wirausaha perusahaan urang.

Sinclair Broadcast Grup, Inc. bangga janten hiji Dunungan Sarua Kasempetan jeung Narkoba Free gaw.

kaahlian diperlukeun

Garapan diperlukeun


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)