imah » Lahirna eusi » audio » 10 Hirup Unggal Drone Pilot Kedah Apal Ngeunaan Ujian Bagian 107

10 Hirup Unggal Drone Pilot Kedah Apal Ngeunaan Ujian Bagian 107


AlertMe

Jadi maneh geus mutuskeun pikeun gabung jajaran tumuwuh tina pilots drone profésional.

Loba pilots underestimate naon nu diperlukeun keur lulus ujian. Aranjeunna yakin maranéhna terang sagalana ngeunaan ngalayang ieu mesin luar biasa.

Sanajan kitu, ujian ngandung hiji host pangaweruh husus nu teu biasana dikaitkeun lamun datang ka piloting drone a.

Artikel ieu bakal mere Anjeun hiji yayasan gede ngawangun ti nalika Nyiapkeun pikeun ujian pikeun mantuan ngamaksimalkeun Chances anjeun ngalirkeun pertama kalina.

Hayu urang ngamimitian:

1. Umur na fisik / Kondisi Mental

Anjeun bakal kedah janten lami sahenteuna 16 taun sarta boga formulir valid of idéntifikasi poto - lisénsi supir urang sampurna. Mun anjeun teu ngajalankeun, kartu idéntifikasi kaayaan-dikaluarkeun ogé jalan. Pastikeun yén sajaba poto anjeun, sakabéh émbaran anjeun dieja neuleu na teu robah saprak anjeun dilarapkeun nyandak ujian.

Kusabab operasi aman tina drone anjeun kritis, hal anu penting nu jadi dina kaayaan fisik jeung méntal anu beroperasi drone anjeun aman.

Sanajan kitu, loba jalma ditumpurkeun nu nyungsi nu piloting drones mangrupakeun jalan gede gaduh bisnis full-waktu atanapi samping sorangan manggung maranéhanana. Operasi kadali leres tur keur sanggup tetep drone nu aya dina garis visual salah ngeunaan tetempoan (VLOS) mangrupakeun tanggung jawab sagala pilot urang. The FAA teu kapikiran lamun pilot drone migunakeun korsi roda.

2. Kaahlian Inggris Dupi penting

Anjeun kudu bisa ngarti basa Inggris cukup ogé pikeun ngarti kana proctor jeung ujian. Mun Inggris Anjeun teu nepi ka tara, sikat nepi kana kaahlian basa méméh ngusahakeun ujian.

Di sisi séjén, lamun ngartos kana bahan ulikan jeung patarosan sampel disadiakeun pikeun nyiapkeun ujian, kaahlian Inggris Anjeun kedah kacukupan. Tapi jadi siap - test nyaeta rada teknis jeung bisa hésé pikeun speaker pituin basa Inggris ogé.

3. Travel, Biaya na Study Time

Kusabab anjeun nyieun komitmen $ 150 dina hiji FAA-disatujuan puseur nguji, Anjeun pasti hoyong diajar. Jeung diajar ogé.

Ujian sabenerna nyertakeun peraturan, operasi, épék cuaca jeung laporan, rupa-rupa grafik na peta, jsb Kalolobaan jalma mimiti diajar dua atawa tilu minggu saméméh tanggal ujian maranéhanana, putting di sabudeureun 15 atanapi 20 jam pangajaran.

waktos Anjeun bisa jadi béda gumantung kana pangaweruh awal anjeun jeung / atawa kumaha gancang maneh assimilate informasi.

4. Naon Dina Test ka?

Anjeun bakal boga dua jam pikeun ngalengkepan ujian 60-sual. A skor lulus téh ukur 70% kitu anu sakuduna masihan anjeun kamar engapan saeutik.

test bakal kaasup patarosan on:

  • Peraturan pertaining ka drones
  • Efek cuaca on drones
  • klasifikasi Airspace
  • palarangan hiber
  • Épék obat jeung alkohol
  • operasi bandara
  • Jeung sababaraha wewengkon lianna

5. Sababaraha Praktek Patarosan

Di dieu hiji patarosan prakték sababaraha pikeun mantuan mere Anjeun mangrupakeun ide hadé kumaha tes bakal worded:

Dina drone operasi hiber komersial, saha jawab komunikasi prosedur darurat ditangtoskeun - The panitén visual kalungguhan, klien atawa pilot jauh di muatan?

(Waleran: The pilot jauh di muatan)

Naon kelas airspace ieu pakait jeung bandara dikurilingan ku dashes bulao dina bagan - Kelas D, Kelas C atanapi Kelas B?

(Waleran: Kelas D)

Dua patarosan geus diadaptasi tina tés prakték séjén tapi indikasi kasebut nu kedah acutely sadar aturan, prosedur na peta / bagan Konvénsi.

6. Kabéh Of Émbaran Ieu penting Pikeun Operasi Éféktif

Loba pilots anu geus ngalayang pikeun lila bisa ningali sababaraha pangaweruh diperlukeun salaku extraneous. Tapi nalika operasi komersil, nya eta pikeun ngabantuan anjeun sarta anjeun klien 'pikeun anjeun janten acutely sadar informasi ieu.

Contona, upami hiji klien poténsi hayang anjeun ngapung leuwih area nu husus pikeun mariksa hiji munara sél, tingali mana tatanén maranéhanana roaming, atawa peta kaluar cornfields maranéhanana, anjeun kedah tiasa ngabejaan yen klien (maké jéntré teknis) naha maneh bisa ngapung leuwih atawa henteu, atawa lamun kudu meunang otorisasina ulah hiber teh.

klien nu teu bisa ngajawab pertanyaan anu, sanajan maranéhna sorangan munara, peternakan, atawa lahan.

Jeung Waspada lamun klien nyoba ngabejaan Anjeun yen éta oke, anjeun hiji anu kamungkinan bakal leungit lisénsi anjeun, jadi fined, atawa malah méakkeun saeutik waktos di jail pikeun hiber diidinan di kelas salah sahiji airspace dina jarak salah .

7. Dimana Pikeun Cokot Pitulung Tambahan

Salian rupa situs drone, anu FAA boga sababaraha publikasi Ieuh nu tiasa nganggo pikeun mantuan Anjeun ngamimitian. Aya sababaraha item maca ngaliwatan, tapi maranéhna ogé ngawengku hiji pituduh nguji sarta kavling patarosan prakna kitu nu kudu mangrupakeun ide nu sae tina naon nyangka lamun ujian dinten gulungan sabudeureun.

8. Naon kajadian Saatos Test ka?

Anjeun kudu narima skor anjeun dina ngeunaan 48 jam (teu kaasup weekends) sanggeus nyokot ujian.

Lamun lulus, nu lajeng bisa nerapkeun keur sertifikasi pilot jauh Anjeun liwat situs FAA sarta ménta sertifikasi samentara anjeun. sertifikasi permanén anjeun bakal dikirim ngaliwatan surélék tur Butuh waktu sababaraha minggu nepi ka anjog.

9. Naon Mun kuring gagal Test ka?

Ulah salempang, anjeun tiasa ngareubut balik test teh sahenteuna 14 poé sanggeus hiji saméméhna. Mangsa antosan dua-minggu téh méré anjeun cukup waktu pikeun diajar di wewengkon anu masihan gangguan anjeun.

Hanjakal, anjeun kudu mayar fee $ 150 deui, jadi pastikeun yén anjeun geus miboga pangaweruh nu lasut.

10. Anjeun perlu Recertify

Kabéh pilots jauh diwajibkeun recertify unggal dua taun. Sarta eta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngajadwalkeun recertification Anjeun ogé saméméh hiji anjeun ayeuna ngalir kaluar kitu anu euweuh résiko tina hiji Selang di sertifikasi.

Ieu kedah masihan nu mangrupakeun ide nu sae tina naon nyangka lamun rék nyandak ujian Bagian 107. Najan kitu, oge pastikeun pariksa kaluar kaweruh éksténsif dina FAA sarta FAQ maranéhanana. Buku ieu ogé bakal masihan nu hiji malah leuwih di-jero pamanggih cara nyiapkeun ujian na lulus kalawan kelir ngalayang.

Ngeunaan Author Nu

Tandaan Sheehan dimimitian Drone Otoritas kuring babagi pangaweruh sarta ngabantu urang meunang nu leuwih seueur tina hobi endah kieu sarta profesi.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!