imah » wartos » Facilis Téhnologi Announces Line Produk Anyar di NAB

Facilis Téhnologi Announces Line Produk Anyar di NAB


AlertMe

Hudson, MA (April 16th, 2019) - Di NAB 2019, Facilis, Mangrupa supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi, ngumumkeun na hub anyar garis Tanjungjaya Panyimpenan dimekarkeun husus pikeun nungtut média workflows produksi. Diwangun salaku hiji platform sagemblengna anyar, Facilis Hub ngawakilan évolusi tina Facilis System File dibagikeun jeung virtualization block-tingkat jeung kinerja multi konektipitas diperlukeun dina lingkungan kreatif dibagikeun.

"Hub Tanjungjaya Panyimpenan mangrupa produk sagala-anyar, dumasar kana hub Server populér urang nu diwangun dina 2017. Ieu jawaban ka requests konsumén urang 'pikeun chassis server langkung kompak, handap-ongkos hibrid (SSD na HDD) pilihan, sareng awan terpadu jeung fitur arsip LTO, "ceuk Jim McKenna, Penjualan VP jeung Marketing di Facilis. "Urang nganteurkeun sakabéh ieu kalawan anyar hardware, leuwih kuat; pilihan kapasitas drive anyar jeung katingal anyar pikeun duanana sistem na panganteur software ".

Facilis mangrupa hiji-hijina dibagikeun jaringan gudang anu ngamungkinkeun duanana block-mode Serat Channel na konektipitas Ethernet sakaligus, sarta pangabisa pikeun nyambung ngaliwatan métode boh ku idin sarua, rekening pamaké, sarta penampilan desktop. Ieu vastly simplifies aksés pamaké, sambungan resiliency sarta idin jaringan. "Sistem bisa ngonpigurasi janten salaku kabuka salaku drive langsung-napel atawa dinamis segmented kana jilid rupa-ukuran anu mawa idin individual pikeun dibaca jeung nulis aksés," nyebutkeun McKenna. "Manajemen Kandungan kreasi workflow geus pernah geus jadi basajan".

Facilis obyék awan

Obyek Awan mangrupa sistem disk-cache terpadu pikeun awan na LTO cadangan tur arsip nu ngawengku nepi ka 100TB gudang awan pikeun hiji ongkos keu low. A pituin Facilis Maya Jilid bisa nembongkeun Awan, pita sarta spinning disk data dina struktur diréktori sami, dina desktop klien.

"A masalah badag pikeun konsumén urang geus menata sababaraha interfaces pikeun rupa lokasi data maranéhanana. Kalawan Objék Awan, file di sababaraha lokasi reside dina struktur diréktori sami jeung nu dilacak ku tracking FastTracker asset kami dina database sarua sakumaha sagala asset média aktif, "nyebutkeun McKenna. "Objék Awan utilizes téhnologi Objék Panyimpenan mun virtualize a Facilis volume kalayan awan na LTO lokasi. Dina ngalakonan ieu, urang ngidinan aksés ka payil éta aya boh sagemblengna kana piringan, sagemblengna dina Awan atawa on LTO, atawa malah sawaréh on disk jeung sawaréh di awan. Ieu bener neundeun obyék dina desktop Anjeun! "

unggal Facilis server hub Tanjungjaya Panyimpenan hadir kalawan korsi taya nu Facilis FastTracker aplikasi tracking asset. Obyek Software Awan jeung pakét Panyimpenan geus sadia pikeun paling Facilis server ngajalankeun Vérsi 7.2 atawa saluhureuna. hubungan [EMAIL PROTECTED] kanggo inpormasi lengkep.

Facilis Panyimpenan Parobahan Tanjungjaya Produk:

Facilis 8

Kalawan speeds 1GB / detik ngaliwatan baku dual-port 10Gb, sarta pilihan kawas 40Gb Ethernet jeung konektipitas Serat Channel, anu Facilis fitur 8 aya di odds kalawan harga Éntri-tingkat na. Facilis 8 nyaéta sadia dina 32, 48, sarta 64TB.

Facilis hub 16

The 2GB / detik 16-drive hub 16 boga sakabeh kakuatan tina saméméhna server generasi 24D, ku handap harga / TB sarta pilihan expandability hadé. Sadia dina 64, 96, sarta 128TB.

Facilis Hub Hybrid 16 & SSD Models

Hub Hybrid 16 nawarkeun téhnologi SSD canggih jeung an, grup dumasar-HDD kapasitas tinggi terpadu di waragad leuwih handap model Hybrid saméméhna. Pikeun speeds malah gancang dina faktor formulir leutik, anu Facilis Hub 8S jeung hub 16S nawiskeun speeds premium SSD 3 na 4GB / detik dina hiji titik harga langkung affordable ti kantos.

Facilis hub Salah

Sareng dua atanapi leuwih hub 16 atawa server hub 32 napel ngaliwatan Controllers 32Gb Serat Channel, Facilis Hub Hiji konfigurasi bisa diwangun pinuh kaleuleuwihan, kalawan multi-server rubakpita aggregated kana titik tunggal konektipitas jaringan. Hub Salah ieu diwangun pikeun nganteurkeun video bitrate tinggi mun workgroups badag bari ngajaga kasadiaan tinggi na integritas data. Hub Hiji dimimitian dina jam 128TB nyaeta expandable mun 1PB.

"Urang téh bungah mawa Facilis Hub Tanjungjaya Panyimpenan ka pasar. Simkuring yakin ieu bakal ngidinan urang jeung mitra kami ka alamat sarat tumuwuh tina Media & Hiburan pasar leuwih éféktif batan kantos méméh ", nyebutkeun Shane Rodbourn, Sr. VP jeung General Manajer tina Facilis.