imah » wartos » Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan Dolby Atmos kana hambalan Tilu Campur

Sony Pictures Post Layanan Produksi nambihan Dolby Atmos kana hambalan Tilu Campur


AlertMe

Culver Kota, Calif.- Salaku bagian tina perluasan lumangsung sumberdaya na sora, Sony Gambar Post Layanan Produksi geus ditingkatkeun tilu hambalan campuran dina Sony Gambar loba ngarojong sora campur kode pikeun pilem jeung televisi dina immersive format Dolby Atmos. Di antarana teh 344-korsi Cary Grant Teater, studio panggedéna. Sony Gambar kiwari boga tujuh hambalan campuran nu ngarojong Dolby Atmos sarta ngarencanakeun keur boga salapan dina sababaraha taun ka hareup. proyék kahiji nu kadaptar pikeun hiji campuran immersive di bioskop ditingkatkeun nyaeta Sony gambar ' Lancah-Man ™: Jauh ti Imah, Nu ngajadikeun jalan -na pikeun bioskop Amérika Kalér on July 5, 2019.

Sony Gambar Post Layanan Produksi geus ngalaman paménta ngaronjat pikeun nganteurkeun proyék pilem jeung televisi di Dolby Atmos, duanana diantara Sony Gambar Productions jeung jelema di luar Sony kulawarga gambar. "Urang rék nampung sakabéh produsén, sadaya sarat pangiriman jeung sakabeh platform," ceuk Tom McCarthy EVP, Post Fasilitas Produksi, Sony Gambar Hiburan. "Éta ngawengku sandiwara, format badag, tipi disiarkeun, home theater, digital sarta mobile".

The upgrades mangrupakeun bagian tina Sony komitmen gambar Post Produksi Layanan 'janten sumber premiere tina jasa sora hiburan di basisir kulon. "Gaduhan tahap panggedena urang, Cary Grant, dilengkepan pikeun Atmos mangrupakeun draw rongkah ka filmmakers anu hoyong Anjeun gawekeun bakat sora urang jeung ngahargaan rojongan kami nyadiakeun keur seniman kreatif," ceuk Rangga Jiménez, Diréktur Eksekutif, Post Layanan Produksi, Sony Gambar Hiburan.

Sony Gambar Studios 'Cary Grant Teater

karya ieu réngsé dina arah Lane Burch, Diréktur Eksekutif studio urang, Post Produksi Sora Mesin, kalawan rundingan kreatif ti Academy Award®-unggul Re-Rekaman mixer Kevin O'Connell na Supervising Sora Editor Will Payil. Upgrades ka Cary Grant Teater kaasup 46 saluran speaker JBL ngarojong Pergaulan di Dolby Atmos. téater pitur dual 48-fader karanjingan S6 konsol, opat karanjingan Pakakas Pro HDX-3 workstations, a 192-kanal HDX-3 Pro Pakakas recorder, nu misah Pro Pakakas workstation pikeun playback, hiji Harrison Audio X-Range ngawas matrix ku mesin audio 64-kanal X-Range na 512 × 512 X- rentang MADI router, a 4K Sony projector bioskop digital sarta layar bioskop Stewart anyar.

Studio 'Jimmy Stewart Teater ieu ogé ditingkatkeun kana ngarojong duanana Dolby Atmos bioskop jeung hiburan home format spiker. Ieu ciri dual 24-fader karanjingan konsol S6, tilu karanjingan Pro Pakakas HDX-3 workstations, a 192-kanal HDX-3 Pro Pakakas recorder, nu Harrison Audio X-Range monitor matrix ku 64-kanal X-Range Audio Engine jeung 512 × 512 X-Range MADI router, a Sony 4K projector bioskop digital sarta custom Sistim spiker JBL / BSS. Boh Grant na Stewart bioskop ogé ngarojong IMAX 5, 6 sarta format channel 12.

Dolby Atmos upgrades aya dina kamajuan dina studio urang 10-korsi Teater 3, ayana di Panggung 6. Nalika digawé geus réngsé, éta bakal Fitur a 48-fader karanjingan S6 konsol, opat karanjingan pro Pakakas HD workstations, hiji router 512 × 512 Harrison X-Range MADI, a Sony projector 4K sarta Asép Sunandar Sunarya spiker JBL.

Sajaba ti, Sony Gambar Post Layanan Produksi geus diwangun dua téater-gaya studio design sora anyar. Aranjeunna baris utamina dipaké ku Academy Award®-bieu Supervising rai Sora Becky Sullivan jeung Andrew DeCristofaro anu nembe ngagabung tim sora studio urang.

kira-kira Sony gambar Hiburan

Sony Pictures Hiburan (SPE) mangrupakeun cabangna Sony Hiburan Inc., nu cabangna Tokyo basis Sony Corporation. Operasi global SPE urang ngawengku produksi gerak gambar, akuisisi, sarta sebaran; Produksi televisi, akuisisi, sarta sebaran; Jaringan televisi; nyiptakeun eusi digital sarta sebaran; Operasi fasilitas studio; tur ngembangkeun produk hiburan anyar, jasa jeung téknologi. SPE urang Motion Picture Grup ngawengku pilem labél Gambar Columbia, layar gems, Gambar TriStar, Sony Gambar animasi, sareng Sony Gambar klasik. Pikeun émbaran tambahan, mangga buka www.sonypictures.com/corp/divisions.html.

kira-kira Lancah-Man: Jauh Ti Imah

Peter Parker mulih dina lancah-Man ™: Jauh Ti Imah, bab salajengna tina lancah-Man ™: homecoming seri! lingkungan ramah kami Super Pahlawan megatkeun gabung babaturan pangalusna na Ned, MJ, jeung sesa gang dina pakansi Éropa. Sanajan kitu, rencana Peter urang ninggalkeun heroics super balik pikeun sababaraha minggu aya gancang scrapped nalika anjeunna begrudgingly satuju mantuan Nick amukan uncover nu misteri tina sababaraha serangan mahluk unsur, nyieun bencana sakuliah buana!

Diarahkeun ku Jon Watts. Skenario ku Chris McKenna & Erik Sommers. Dumasar kana Marvel Book Komik ku Stan Lee sarta Steve Ditko. Dihasilkeun ku Kevin Feige na Amy Pascal. Louis D'Darwis, Victoria Alonso, Thomas M. Hammel, Eric Hauserman Carroll, Rachel O'Connor, Stan Lee, Avi Arad jeung Matt Tolmach ngawula salaku produser eksekutif. Béntang pilem Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, JB Smoove, Yakub Batalon, Martin Starr, kalawan Marisa Tomei na Jake Gyllenhaal.ony.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!