imah » wartos » Software coto gerak gerak Motion iPi Leutik Markerless muterkeun peran integral dina tahap kadua période sawawa ngojay "Dream Corp LLC"

Software coto gerak gerak Motion iPi Leutik Markerless muterkeun peran integral dina tahap kadua période sawawa ngojay "Dream Corp LLC"


AlertMe

Moscow, Rusia - iPi Leuleus resep ngumumkeun yén studio kreatif Los-Angeles Bemo terus ngungkit canggih solusi canggih mocap na, Capture iPi Motion (iPi Mocap), kanggo animasi CG karakter éksténsif dina seri komedi "Impian Corp LLC. "Airing on sawawa ngojay, The live-aksi gaw komedi seri disetél dina fasilitas Dream Terapi teu mirah ngaluarkeun pipa produksi gancang-paced sareng téknologi gerak newak éksténsif pikeun nyieun urutan-animasi bending pikiran anu ngabedakeun antara impian jeung kanyataan.

A hit badag pikeun sawawa ngojay ku 100% langka dina ruksak Omat, usum katilu acara ieu ngumumkeun payun dina Premier usum dua. "Dream Corp LLC" ieu dijieun, diarahkeun jeung eksekutif dihasilkeun ku Daniel Stessen (John Krasinski, Stephen Merchant anu Produser Eksekutif) sareng diproduksi ku Bemo, kalayan usum hiji sareng dua ayeuna aya dina Amazon Prime and YouTube. Usum katilu acara ieu slated dimimitian produksi panas ieu.

Klik Ieuh pikeun nempo sampel kumaha pameuntasan gerak nyantél kana naratif acara éta.

Brandon Parvini, Desainer / Animator kanggo acara na lami deui tina pamaké iPi Mocap, ngécéskeun yén produksi acara na lémpéng gancang sareng gancang, téknologi gerak newak anu nyata-nyata mangrupa kritik ka pipa pos produksi anu ogé ngawengku Cinema 4D, AfterEffects sarta Zbrush.

Dijual Kreatif:
Parvini dicatet yén produksi has dimimitian nalika aranjeunna ningali panarajangan mimiti hiji episode. Lolobana ti kreatifna acara ieu dilakukeun via "shorthand" antara animator, rai sareng Stessen. Tim ngulik Pilihan nada sareng shot sareng nangtukeun rencana réaksi pikeun tiap episode ningali dimana aya kasempetan atanapi rujukan kana karakter atanapi tokoh anu bakal perlu disiptakeun. Seueur pisan waktos tim terang wungkul sapoé méméh upami gerak candak anu diperyogikeun. Kadang-kadang paménta merlukeun newak dina dinten anu sami.

“Kami dibéré kasimpulan arah anu kreatif pikeun digataran karakter CG dumasar kana sakabeh parameter kreatif anu aya,” Parvini nyarios. "Kami lumayan loba amprok-na-gun. Nalika éditan tetep tetep kakonci kami nuju gerakan dina animasi 3D sareng ngarengsekeun pamundut tech sareng kreatif anu datang. Momen dimana Abdi peryogi candak, abdi tarik Kinect, nempatkeun éta dina stool sareng nyandak poto deui aya di meja kuring dina kasarna rohangan suku 4 × 4. "

Manéhna nambahan kakuatan iPi Mocap nyaéta kéngingan makéna sareng integrasi lemes kalayan Cinema 4D, aplikasi 3D pusat studio urang. “IPi Mocap henteu ngabutuhkeun seueur fuss sareng setelan pikeun ngagulung sareng ngarekam, anu ngawujudna bagéan awét sareng teu bisa ditunda tina arsenal pipa urang. Mibanda solusi newak gerak anu akurat sareng ogé gampang damel dina pipa produksi urang, nyorong urang nyandak resiko sareng neuleumkeun Sunan Gunung Djati dina prosés kréatif supaya urang tiasa ngadamel langkung seueur panongton sareng pangalaman visual pikeun sadayana. "

Vérsi 4.1 iPi Motion Capture dirilis dina bulan Désémber 2018 jeun sababaraha perbaikan kéngingkeun tracking real-time pikeun sababaraha sensor jero (disambungkeun kana boh komputer atanapi sababaraha komputer anu disambungkeun via fitur Distrkam disebarkeun iPi Soft), singkronisasi singkronisasi otomatis tina video kaméra aksi dumasar kana deteksi lampu kilat.

"IPi Mocap dirancang pikeun ngijinan seniman pikeun ngagugat tina gagasan kréatif kana produksi sareng téknologi anu murah sareng diaksés tanpa kedah pikeun studio greenscreen mahal sareng cocog sensor," nyebutkeun Michael Nikonov, Ngadegkeun iPi Leutik sareng Arsiték Téknologi Kepala. "Fungsi tracking nyata waktu urang ngamungkinkeun para nasabah nilik hasil tracking gerak ditransferkeun ka karakter 3D dina wanci pagelaran, anu ngaoptimalkeun workflow kanggo Productions gancang-paced kawas 'Dream Corp LLC."

Bedah na kasadiaan:
Kalayan peluncuran iPi Motion Capture Vérsi 4, iPi Soft ngawanohkeun modél lisénsi anu tetep. Lisénsi poverty henteu waktos-dugi sareng ngawengku dua taun kalayan rojongan lengkep sareng software apdet. iPi Motion Capture Vérsi 4 ogé sadia salaku modél basis langganan. Harga dibasajankeun $ 165 pikeun $ 1995 gumantung kana versi software (Express, Basic, Pro) sareng durasi langganan.

Inpo tambahan dina lisénsi iPi Soft sareng bedah geus sadia Ieuh.

Ngeunaan iPi Leuleus:
pamekar basis Moscow, iPi Leuleus, LLC, tumuwuh téhnologi software markerless gerak newak kuat anu ngagunakeun canggih pengolahan citra jeung visi komputer algoritma ngakuan sarta lagu awak manusa. software parusahaan dipaké ku professional kreatif sarta prosumers sabudeureun dunya mun digitize gerak hiji rorongkong manusa, ngajadikeun eta ekspresif dina karakter 3D pikeun video games, komputer dihasilkeun film, kitu ogé pikeun médis, militer jeung aplikasi séjénna. Pikeun émbaran tambahan, dina iPi Leuleus, bedah produk, konfigurasi produk atawa sidang bébas 30 poé mangga buka, www.ipisoft.com.


AlertMe