imah » wartos » VFX Legion Nyiptakeun 100 + VFX pikeun 'Madam Secretary

VFX Legion Nyiptakeun 100 + VFX pikeun 'Madam Secretary


AlertMe

VFX Legion Nyiptakeun 100 + VFX pikeun 'Madam Secretary

Perusahaan basis LA / BC Nyiptakeun Sadaya Pangaruh Pangaruh visual pikeun Kalima Usum Drama Pulitik sarta Kaluraran Perumahan VFX Ngarecah Nembongkeun Sababaraha CG Nembak anu paling nangtang anu Diobral kanggo Runtuyan BPS.

VFX Legion nembe dibungkus épék visual kanggo usum kalima ti séri CBS urang, 'Madam Secretary.' Perusahaan basis LA sarta LA ngumpul tim seniman langkung 30 pikeun karajinan langkung ti épék visual 100 pikeun acara. Kisaran-rupa parangkat ngerjakeun ngawengku rupa-rupa panémbak anu digedékeun ku komputer, ti layar héjo anu gedé, sareng lukisan tilas kana lingkungan digital anu pijatuna kana masalah geopolitik anu ningalikeun alamat rarius carita.

Musim ieu 'Sekretaris Madam' parantos ngajentrekeun kaluar ti gerbang. Episode premiere dimimitian ku bang, salaku granat anu ditembakna rokét didamel di Kantor Kawung sagampil kasapukan pivotal sakaligus dandalan. Legion simulasi haseup padet, awan ti lebu sareng lebu, nambihkeun kana rusuh ceurik getih salaku perjuangan anu mendakan dina kaayaan-puing jalan.

Creator, Panulis sareng Kepala Produser, drama politikna Barbara Hall ditémbak di New York, sareng ngagolongkeun carita di Washington, DC. Logistik merlukeun Legion pikeun ngalatih lingkungan fotorealistis anu ngayakeun réplikasi ikon monumen, wangunan, sareng tempat di ibukota nasional, sareng rupa-rupa épék visual lianna anu acara kedah. Nu makéna anu digelogkeun komputer ti White House ditempokeun tina perspektif Pennsylvania Avenue, sareng rekreasi digital tina Lincoln Peringatan anu nyingkronkeun seamlessly sareng footage live-tindakan nyaéta diantara épék visual anu ngaktifkeun skenario ngalaan di ibukota bangsa urang.

Plight rahayat Siria mangrupakeun inti dasar musim dinten ieu. Sekretaris Nagara Elizabeth McCord (Téa Leoni) ngusahakeun calo nguruskeun bantuan kamanusaan sareng kapala nagara-nagara. Manehna milarian Menteri luar nagri Cina dina konferensi téknologi dimana manehna mendakan anjeunna asup kana kaulinan VR.

Tim Legion urang nyiptakeun sakumna lingkungan video virtual game CG, lémpas sareng hord bau monster anu bitukeun sareng meupeuskeun udara tengah

Layar héjo / Lingkungan Digital VR Game

anjeunna sumanget kahuruan dina aranjeunna. Cocok gerak pagelaran-Na, seniman ngalihkeun ka avatar pikeun maénkeun kaulinan di dunya maya na. Siklus amprok diluncurkeun sareng animasi pati interaktif anu sumebarna sacara real-time anu simulasi dina Houdini
lajeng rendered di Redshift.

A makéna ngadegkeun lila nyadiakeun 'tiis kabuka' kanggo episode 506, jumping langsung kana haté carita sareng pamandangan anu nganiuh kalayan ratusan Siria nekat anu nyerep wates Turki ngungsi. Asalna ditémbak di New York, produser nyauran VFX Legion kanggo nyorong jumlah lalaki laku, awéwé sareng barudak anu lunta dina tempat praktis. Pelukis mélo studio, kompositer sareng seniman CG ngagedekeun ruruntuyan, ngawangun riungan badag tina pangungsi anu ngeunteungkeun skala Budalan massa.

Badag skala set sxtension

Nalika produser mendakan yén jumlah jalma-jalma anu angkatan kapal deui ngémpélkeun waktos namiami nalika musibah alam ieu diperyogikeun panyekaran na, aranjeunna ngajadwalkeun unit némbak kadua sareng VFX Megapolitan Legion urang David Isyomin dina set ngarékak aksi pikeun mastikeun yén footage Blok sareng CGI. Seniman lajeng Rotoscoped kaluar kabeh payun sareng nambihkeun langit barengan rahayat tambihan deui dina pamandangan.

Legion nambihan kana realisme pangomom anu dibangkitkeun ku komputer karaton présidén di Nikaragua sareng seuneu digital, lebu sareng unsur-unsur séjén anu simulasi di Houdini. Timnya diwangun kana aset anu aya di perpustakaan ActionVFX, ngaleungitkeun peryogi nyiptakeun tiap anu ditémbak sacara keuna

CG ditémbak tina pangungsi treking ka wates

sarta ngamaksimalkeun biaya-efektivitas. Skenario anu séjén anu difokuskeun sareng global warming nyebut pesawat angkutan militer C-130 hercules anu disiptakeun ku komputer ngalangkungan Hurricane anu simulasi di Houdini, dibébaskeun di Redshift sarta dibédakeun di Maya.

Episode épék disetir anu paling visual dina usum, nyababkeun judul 'Proxy War,' diperyogikeun alih

Wireframe tina pesawat

belasan nembak kompleks - ti set set ageung sareng lancar-cangkang anu diléngkok ku komputer di Suriah, sareng lukisan palsu wincikan anu nangtung pikeun gedong anu tiasa dibongkar di latar tukang. Lingkungan digital nyaeta setelan pikeun barudak maén bal nalika seuri maranéhanana kabukti ka teror nalika aranjeunna ngadangu sora bom cluster sateuacan sateuacan dampak. Hiji pamandangan ngabuka aparat pajabat leumpang ngaliwatan pesawat CG MiG via satelit teras ngarengsekeun sabab leupaskeun bom cluster.

'Sekretaris Madam' caang lampu dina masalah anu dikaluarkeun tina salasahiji dinten ayeuna di episode nu muka sareng awéwé Méksiko sarta sonas muda anu kaléngut lami sapanjang maranéhanana ngaliwatan Desert Sonoran ends ku jalan ngahontal AS. Saatos jaminan bantosan ti patroli wates, pamandangan bakal nutup ku indungna ditangkep saatos putra janten papan beus nuju tempat nuju jalan ditahan. Lingkungan anu kasadaran, tempatna pikeun tempat gurun lemah sareng tempat parkir kantor sheriff AS, dijieun ku Legion urang Matt Painter Marc Adamson sareng Compositor Eugen Olsen. Ruy Delgado diatur kaméra sadaya léngkah pertandingan dina adegan.

Ngeunaan VFX pasukan:
Dumasar kana Burbank sareng British Columbia, VFX Legion husus pikeun nyadiakeun acara televisi episodik sareng film fitur sareng épék visual kualitas luhur anu meunang paling nganggo unggal anggaran. Dibuka di 2013 sareng pipa anu berpijun dina inti na, Pangadeg, CD, Senior Visual Effects Supervisor, James David Hattin, sareng tim manajemen Samaun studio urang, dukungan staf gawé ku koléktif seniman 80 + terampil VFX salaku hiji unit tunggal, ngalantosan tangtangan éta tina jumlahna shot tinggi na deadlines kedap pikeun sababaraha proyék.

Karya legionna ngawengku serial TV, sapertos 'Kumaha Kéngingkeun Sareng Murder,' 'Madam Secretary,' '' Skandal, 'Suits,' 'El Chapo,' 'Eye Candy,' 'Revolution,' and 'Gone,' to ngaranan sababaraha. 'Hardcore Henry,' 'Sinister 2,' 'The Purge: Year Election' sareng 'The Purge: Anarki' nyaéta diantara sks film studio. Pausahaan ayeuna mungkus gawé dina film pitur anyar kaluar tina Blumhouse Productions. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang VFX Legion sareng jasa na didatangan , [EMAIL PROTECTED] atanapi nelepon 818.736.5855.

sks:

Proyék: Runtuyan TV: 'Madam Secretary' / Usum 5 (BPS)

Pausahaan produksi:
Barbara Aula Productions, LA
Wahyu Hiburan
Studi Televisi CBS

Pausahaan VISUAL EFFECT: VFX Legion LA / SM
Diréktur kreatif / VFX Megapolitan: James David Hattin
VFX Produser / Kapala Produksi: Nate Smalley
VFX Koordinator: Lexi Sloan
Koordinator VFX: Amanda VanDeCar
VFX Di-Setél Megapolitan: David Isyomin
VFX Di-Setél Megapolitan: Eric Pascarelli
VFX produser Eksekutif: Reid Burns
CG Megapolitan: Rommel S. Calderón
CG Balukar Artis: Eric Ebling
Panapak: Ruy Delgado
Digital Matte Painter: Bayu Adam Adamson, Eric Mattson
CG Artis: Trevor Harder, Mark Hennessy-Barrett, Alex Keller, Bryan Shepperd, Chris Strauss
Komposer: Nick Guth, H Haden Hammond, Austin Hiser, Christopher Klassen, Brad Moylan, Milton Muller, Eugen Olsen, Dan Short, Kyle Spiker


AlertMe