imah » wartos » MediaKind ngaluncurkeun solusi dumasar-awan anu mantep pikeun nganteurkeun nilai langkung seueur pikeun Panyadia Layanan TV, Pamilik Eusi, Broadcasters sareng Operator.

MediaKind ngaluncurkeun solusi dumasar-awan anu mantep pikeun nganteurkeun nilai langkung seueur pikeun Panyadia Layanan TV, Pamilik Eusi, Broadcasters sareng Operator.


AlertMe

MediaKind ngaluncurkeun solusi dumasar-awan anu mantep pikeun nganteurkeun nilai langkung seueur pikeun Panyadia Layanan TV, Pamilik Eusi, Broadcasters sareng Operator.

  • Permohonan khusus khusus, solusi rangkep diumumkeun salaku 'Aquila Streaming', 'Cygnus 360° Kajadian ',' Cygnus Kontribusi 'sareng' Distribusi Cygnus '
  • Gulung awal ngatasi kontén siaran inti sareng kasus panggunaan, ogé ngamungkinkeun penyebaran gancang sareng efisien OTT streaming sareng jasa video gelar 360
  • Sadaya opat solusi ngungkitkeun arsitektur dumasar wadah MediaKind sareng orchestrasi Kubernetes

FRISCO, TEXAS - Séptémber 10 2019 - Ahead of IBC2019, MediaKind, pamimpin téknologi média global, parantos ngaluncurkeun rentang munggaran aplikasi rangkep khusus aplikasi ti portopolio MediaKind Universe - Aquila Streaming, Cygnus 360 ° Kajadian, Cygnus Contribution sareng Cygnus Distribution . Pengumuman bungkusan solusi munggaran MediaKind pikeun ngabutuhkeun kabutuhan khusus pikeun kontribusi siaran inti sareng aplikasi distribusi sareng pikeun nganteurkeun jasa streaming OTT immersive, multichannel HD atanapi saluran UHD tunggal, terpencil 'di bumi' produksi sareng kontén pidéo gelar 360, utamina sakitar peristiwa live.

Solusi anu paling ageung ieu ngamungkinkeun panyadia jasa, operator, pamilik eusi sareng penyiaran ngaluncurkeun panawaran anyar tanpa peryogi prasarana tambahan atanapi tim operasional dina situs, bari tetep nahan kalenturan pikeun ngatur konténna nyalira. Bungkusan anu diciptakeun ngagambarkeun léngkah mimiti dina strategi anu langkung lega MediaKind pikeun nawiskeun solusi lengkep pikeun kontribusi siaran inti sareng distribusi, judul média multi tujuan, panyimpen cekap sareng pangiriman sareng pangalaman konsumen anu dibédakeun anu langsung ngalangkungan tantangan saé bentang média ayeuna.

Mark Russell, Kapala Strategi sareng Perusahaan Pengembangan Parusahaan, MediaKind, saurna: "Industri média beuki mindahkeun ka arah basis awan, software-ditetepkeun, salaku-a-Service pikeun ngahontal, narik, sareng nahan perhatian para konsumen modern. . Ngaliwat peluncuran bungkusan solusi kami, anu ngamungkinkeun para palanggan ngirangan belanja CAPEX, pikeun ngaoptimalkeun panggunaan arsitéktur sistem anu aya sareng kalenturan pikeun ngintip jasa anyar sareng-sareng diperyogikeun, kalebet tawaran langsung OTT sareng 360-gelar video. Ngagambar warisan anu sugih sareng berkepanjangan dina rohangan media, urang ngaréaksikeun transisi pasar ieu ku cara nyayogikeun pangiriman halus kualitas luhur, pangalaman immersive ka sadaya lingkungan ningali. "

Jasa OTT langsung-ka-konsumen

Akuila Streaming

Aquila Streaming mangrupikeun konvergen, basis awan OTT sareng jalanna siaran solusi anu ngamungkinkeun kontén nampi, ditranskodasi, multipliked, rangkep, énkripsi sareng diurus naha henteu direncanakeun, salaku solusi dina premis, saluran salaku-a-Service atanapi salaku panawaran pribumi awan. Solusi fleksibel ieu nyayogikeun operator nganggo solusi 'one-stop' pikeun gancang ngaluncurkeun jasa OTT tanpa kompromi kana kualitas ahir pikeun konsumen. Kalayan Aquila Streaming, undakan hiji sareng dua operator tiasa ngatur sareng ngoperasikeun live konverpét OTT sareng siaran langsung kalayan langkung gampang sareng ogé tiasa mupangat tina aliran pendapatan énggal sareng inovatif kalayan sisipan iklan dinamis pribadi sareng sasaran.

360 video darajat salaku aplikasi OTT streaming

Cygnus 360° kajadian

Diwangun dina téknologi anu meunang panghargaan MediaKind dina kiriman pidéo gelar 360, Cygnus 360 ° Acara dirancang pikeun ngaktifkeun operator sareng pamilik kontén kanggo ngalengkepan jasa langsung anu aya sareng video 360-gelar salaku penawaran jasa tambahan. Ti hiji sumber kontribusi anu kualitas luhur, MediaKind tiasa ngolah sareng nganteurkeun video gelar 360 derajat langsung kana resolusi anu cocog (dugi ka 8K) sareng format pésta langsung sacara langsung ka aplikasi operator liwat CDN umum, ogé via platform média sosial. Solusi na ogé nyertakeun dukungan téknis 24 / 7 sapanjang pementasan sareng siaran acara, ngirangan résiko pangiriman sareng kabutuhan staf terampil dina situs.

Kontribusi siaran sareng distribusi

Kontribusi Cygnus

Solusi anu kacida fleksibel ieu, anu ditarjamahkeun di pasar pikeun éntuk sareng tukeur kontén, nyayogikeun kualitas luhur, laten lemah, sareng tunjuk kontribusi langsung dumasar-to-point satelit atanapi jaringan IP, kalebet ingest anu tiasa dipercaya kana awan umum. Tautan kontribusi langsung kalebet dukungan HDR via satelit atanapi langkung serat, nawiskeun kalenturan kanggo ngadukung panganteur IP dina panganteur IP sareng standar panyalindungan kontén. Sumbangan Cygnus ogé ngamungkinkeun jauh jauh tina ongkos atanapi di solusi produksi bumi nganggo HEVC pikeun maksimalkeun efisiensi bandwidth.

Distribusi Cygnus

Solusi distribusi primér anu épéktip ieu ngamungkinkeun operator sareng penyiar nyebarkeun kontén langsung liwat satelit sareng jaringan IP. Distribusi Cygnus ngamungkinkeun ingress aman, dipercaya sareng egress live video sareng audio tina instansi awan umum ogé angkutan anu dipercaya dina awan éta sorangan. Nalika dipasangkeun sareng panarima modular MediaKind sareng Diréktur MK, kontrol jeung parangkat lunak manajemén aksés aksés kondisional sareng 128-bit enkripsi, Cygnus Distribution nyayogikeun panawaran anu fleksibel sareng futureproof anu ngajamin nilai anu luhur, kontén premium di sakumna sadaya jaringan distribusi. Kitu ogé pikeun masang sisipan iklan régional sareng lokal, solusi anyar rangkep ieu muka jalur ka arah émosi résiko rendah ti satelit pikeun distribusi jaringan IP.

tungtung

Ngeunaan MediaKind di IBC2019

Di IBC2019, MediaKind (# 4.A01) bakal nunjukkeun kumaha éta ngamungkinkeun pamilik eusi sareng asal, penyiar, sareng panyayogikeun jasa TV pikeun terus mekar sareng adaptasi pikeun ngaréspon panganyarna dina édisi media. Dumasar téma acara IBC tina 'Destination Media', sémah anu nangtung di MediaKind bakal ngalaman lebar tina solusi sareng jasa generasi na hareup, MediaKind Universe, sareng ningali nilai anu ngamungkinkeun ku sababaraha pelanggan dunya nyata. aplikasi panyebaran. Dina acara éta, MediaKind bakal nunjukkeun kumaha téknologi sareng solusi anu meunang pangajén ngabantosan para nasabah ngirimkeun pangalaman immersive ka sadayana, di mana waé. Kanggo inpo langkung lengkep, punten kunjungan Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.mediakind.com.


AlertMe