imah » wartos »


AlertMe

Matrox UK Ngumumkeun AVIXA-Certified, AV-over-IP Edisi Webinar Series

Dimimitian 26 Mei, program latihan Matrox Knowledge Net nawiskeun wawasan para profesional profésional ngeunaan topik panganyarna, tren, sareng amalan anu pangsaéna dina AV networked.

Montréal - 21 Mei 2020 - Matrox® suksés ngumumkeun 2020 Program Latihan Matrox Net Net-over-IP Program: gratis, lima-bagéan séri wéb online pikeun professional AV anu khusus atanapi ngajajah AV networked. Ngajalankeun ti tanggal 26 Mei dugi ka tanggal 11 Juni, program Renewal Unit (REFU) Sertifikasi AVIXA® Certified Unit (RU) dirancang pikeun masihan wawasan pamiarsa kana tren utama industri sareng prakték pangsaéna pikeun mastikeun optimal distribusi AV-over-IP optimal sareng prestasi dina lingkungan naon waé.

Webinars Net Pangetahuan Matrox

Dipimpin ku para ahli industri urang, program latihan atikan tambahan bakal ngajalajah konsép anu pang populerna sareng sering ditanyakeun pikeun aplikasi AV-over-IP nyata-dunya. Sesi seminar anu informatif sareng aktipitas nyaéta:

  • Salasa 26 Mei: Dasar AV di luhur IP
  • Kemis, 28 Mei: Ngartos Skala Gambar anu disebarkeun
  • Salasa, 2 Juni: Ngalamar sareng Ngartos Harta Gambar sareng Sampling
  • Kemis, 4 Juni: Ngartos Kompresi di AV / IP
  • Kemis, 11 Juni: Ngalanglang protokol streaming

Masing-masing webinar bakal sayogi dina dua sesi poean, tabuh 9:00 énjing sareng 5:00 PM BST.

Pikeun wincikan wéb sareng pendaptaran lengkep, kunjungan dina Kaca Pangetahuan Matrox Pangetahuan.

Level Up AVIXA! wéb

Matrox UK ogé bakal milu aub dina séri munggaran Level Up AVIXA! wéb. Presentasi haratis, mingguan hiji-jam dirancang pikeun saha waé anu museurkeun kana téknologi pendidikan AV, utamina jalma anu akreditasi CTS sareng milarian kéngingkeun sks pembaharuan nuju ngajaga sertifikasina. Dina acara online taun ieu, Matrox bakal nampilkeun "Scaling in AV."

  • Salasa 9 Juni 11:00 AM: Scaling in AV - Upami Sederhana, Naha Naha Leres Anu Salah?

Pikeun ngadaptar pikeun sési, kunjungan Level Up AVIXA!

Ngeunaan Matrox Graphics Inc.

Matrox Graphics mangrupikeun produsén global anu dipercaya, kualitas luhur ASIC, dewan, pakakas, sareng parangkat lunak. Dirojong ku kaahlian desain imah sareng dukungan pelanggan anu khusus, produk Matrox nganteurkeun gambar panémbong, penyambungan, panyebaran, sareng tampilan. Téknik produk bermutu ageung ti saprak 1976, téknologi Matrox dipercaya ku para profesional sareng mitra sadunya. Matrox nyaéta perusahaan anu diayakeun pribadi di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.matrox.com/graphics.


AlertMe