imah » wartos » Tilu Media asup ka DPP

Tilu Media asup ka DPP


AlertMe

Manchester, Inggris - 14 Juli 2020 - Tilu Media, hiji parusahaan téknologi téknologi, dinten ngumumkeun éta parantos ngagabung sareng DPP, jaringan bisnis industri média, kalayan tujuan pikeun ngalegaan pendaptaran na sareng ngahasilkeun perspektif anu béda pikeun forum.

Asalna didirikeun ku siaran Inggris, kalebet BBC, ITV sareng Channel 4, pikeun standarisasi pangiriman program tapeless, DPP parantos ngalegaan lingkupna pikeun janten hub bisnis pikeun industri média, ngarengsekeun masalah sareng nyiptakeun kasempetan énggal.

Tilu Media, diadegkeun dina taun 1999 pikeun nawiskeun téknologi sareng kaahlian pasar pikeun siaran sareng organisasi data di sakuliah dunya, gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kumaha sektor média berkembang. Perusahaan parantos dirobih deui, saatos ngawangun reputasi dina proyék konsultasi skala ageung pikeun panyiaran sareng telcos, kalebet ITV, BBC Studios, AMC Networks sareng BT. Ngagabungkeun DPP bakal tiasa Tilu Media sanés ngan ukur ngalangkungan jangkauan dina industri tapi ogé nawiskeun kaahlianana dina evolusi pasar media digital anu saé.

Tilu prakarsa Média dumasarkeun kana prinsip Simplify, Optimize, Deliver, anu ngawartosan boh jasa konsultasi na sareng pamekaran lumangsungna produk Manajemén Kandungan Bisnis, XEN: Pipeline. Perusahaan ngahususkeun kana ngarobih bisnis pikeun ngajalankeun efisiensi sareng ngamaksimalkeun poténsi pendapatan, ngagunakeun jero sareng lébarna élmu pangaweruh pikeun nyiptakeun solusi anu inovatif tapi pragmatik. Salaku perpanjangan alami, XEN: Pipa diwangun dumasar kana pamahaman kapraktisan anu aya dina proyék ieu. Éta dirarancang pikeun ngajadikeun otomatis sareng ngaoptimalkeun ranté pasokan tina pamanggihan sareng idéntifikasi file sareng objék, ékstraksi, koléksi sareng transformasi metadata multilayered, dugi ka nyiptakeun, nyiapkeun sareng ngirim file, aset atanapi bungkus ka titik akhir anu parantos ditangtoskeun. .

"Kami resep pisan janten anggota DPP," koméntar Three Media Founder sareng Managing Director, Debra Slater. "Kami parantos ningali kumaha DPP parantos janten integral kana pasar pangiriman siaran salami salapan taun ka pengker sareng terang yén urang tiasa nguntungkeun tina janten bagian tina jaringan na anu berkembang. Kusabab unggal sektor tina ranté suplai média terus mekar kalayan gancang, urang ogé nampi kasempetan pikeun nelepon kana pangalaman éksténsif urang sareng industri unik pikeun nambihan nilai pikeun inisiatif DPP énggal. "

Sutradara Urusan DPP Mark Harrison nyatakeun, "DPP bungah pisan ngabagéakeun Tilu Media salaku anggota. Kami yakin yén kaahliannana dina desain inovatif sareng pamekaran proyék parobahan strategis skala ageung pikeun penyiaran global bakal ngabuktikeun pisan berharga sabab urang neruskeun padamelan DPP pikeun nganteurkeun ranté pasokan kontén global anu saderhana sareng langkung efektif. "

###

Ngeunaan DPP
DPP Ltd mangrupikeun jaringan bisnis industri média. Éta mangrupikeun perusahaan sanés-nguntungkeun kalayan kaanggotaan internasional anu ngalangkungan ranté pasokan média sadayana, ngalangkungan perusahaan téknologi global, perusahaan produksi, agénsi digital, pemasok, panyayogi jasa, fasilitas produksi pos, platform online, penyiar, distributor sareng sanés- organisasi nirlaba.

DPP ngagem kapinteran koléktif kaanggotaan pikeun ngahasilkeun wawasan, ngaktifkeun parobahan sareng nyiptakeun kasempetan pasar.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep - www.thedpp.com

Ngeunaan Tiga Media
Tilu Media, perusahaan téknologi spesialis, nyayogikeun solusi transformasi sareng inovatif pikeun perusahaan média sareng perusahaan siaran via jasa konsultasi tingkat na sareng XEN: Sistem Manajemen Konten Bisnis Pipeline. Asalna diadegkeun dina taun 1999, Three Media ngawangun reputasi ku nganteurkeun proyék skala ageung pikeun ngarah perusahaan média global kalebet BT, ITV, AMC Jaringan sareng BBC Studios.

Tilu nagara golongan tilu mupuni konsultasi dina ngahususkeun usaha, nawiskeun sababaraha jasa ti évaluasi, rékayasa ulang, desain, modél, sareng data sareng integrasi pikeun maksimalkeun kamampuan. Konsumén sadayana parantos ngalangkungan referrals, ngamankeun tingkat kasuksésan 100% kalayan ekstensi proyék. Pangalaman anu panjang sareng jero nyababkeun Tilu Media ngembangkeun XEN: Pipeline, sistem Manajemén Kandungan Bisnis anu ngoptimalkeun sumber daya, ngirangan biaya sareng ngahasilkeun aliran pendapatan anyar dina ranté suplai eusi sareng alur kerja anu aya.

Sederhana, Optimalkeun sareng Nganteurkeun. Ieu sanés mangrupikeun slogan tapi ngémutan naon anu dilakukeun ku Three Media. Nalika solusi média mekar, urang ogé.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep - www.three-media.tv 

Pencét Kontak
Page Melia PR 
Fiona Blake
Tel: + 44 (0) 7990 594555
surélék: [email dijaga]


AlertMe