imah » wartos » 1606 Studio Marang Taun Ulang Taun Enam sareng Gawé pikeun BMW, UCSF Kaséhatan, Carl Jr sareng Langkung-langkungna.

1606 Studio Marang Taun Ulang Taun Enam sareng Gawé pikeun BMW, UCSF Kaséhatan, Carl Jr sareng Langkung-langkungna.


AlertMe

Studio kreatif gaduh opat éditan édisi anu beroperasi sareng kapasitas sareng rencana numutkeun.

SAN FRANCISCO— Genep bulan saatos peluncuran na, butik produksi produksi pasca 1606 Studio parantos réngsé awal mimiti ngawangun dina rohangan dina yuswa yuswa abad tilas di lingkungan Pantai San Fras. Éta ogé parantos dibunuh proyék pikeun Agénsi Bay Area Goodby, Silverstein & Mitra, DDB, BBDO, Duncan Channon, GTB, Argonaut, Novio sareng anu sanésna, sareng merek kaasup Google, Facebook, LinkedIn sareng Clifbar.

Diadegkeun ku produser eksekutif Jon Ettinger, redaktur / sutradara Doug Walker sareng éditor Brian Lagerhausen sareng Connor McDonald, 1606 Studio ayeuna gaduh opat suitor redaksi kreatif sareng suite pagawean pasca produksi. Éta ngarencanakeun pas kanggo nambihan kamar panyunting kalima sareng kamar pagawean kadua, ogé dua suite grafis gerak.

Ettinger nyarioskeun yén perusahaan kedah ngalih gancang-gancang pikeun nyampurnakeun sistem na ngédit kusabab panyebaran proyék anu dugi kana waktosna diluncurkeun dina bulan Maret. "Alih pisan ieu tiasa disayogikeun sareng seueur pagawéan kaluar ti gerbang, boh ti jalma-jalma anu kantos urang damel sareng jaman baheula sareng klien anyar," saur Ettinger. "Éta nunjukkeun kapercayaan dina tim kami sareng naon anu urang cobian ngawangun."

Proyék panganyarna 1606 ngalangkungan titik anyar pikeun BMW tina Goodby, Silverstein & Mitra. Diédit ku McDonald, éta mangrupikeun sakelompok sedan BMW anu didorong di sekitar liliwatan balapan ku supir anu nganggo monitor denyut jantung. Grafik nunjukkeun spésiés-per menit séwang-séwangan nalika mobil ngagancangkeun sareng ngaluncur. "Ieu cara novel pikeun ngémutan nyetir," saur McDonald. "Laju redaksi nguatkeun pesen ku kéngingkeun laju sareng inténsitas nalika manah supir ngéléhkeun langkung gancang."

Proyék pangker Walker urang mangrupikeun titik pikeun kampanye "Redefining Kemungkinan" Novio pikeun padamelan Bay Area di UCSF Kaséhatan. Walker tiasa motong ampir belasan bintik pikeun kampanye saprak éta mimiti di 2016. Anu anyar nunjukkeun saurang lalaki anu ngajalankeun jalan satapak nalika énjing-énjing. Nalika anjeunna ngagem kaméra, janten écés yén anjeunna gaduh kaki prostitusi. UCSF Kaséhatan ngajalankeun program latihan anu komprehensif pikeun amputees. "Ieu kampanye éndah anu aya hubunganana," saur Walker. "Unggal titik nyarioskeun carita hébat dina cara anu sederhana tapi émosional."

Proyék panganyarna Langerhausen nyaéta titik pikeun Jr. Jr. kaluar ti Erich & Kallman, anu nembé namina Badan Badan Taun: Kulon ku Jaman Pariwara. Titik kasebut ngenalkeun tambahan ka menu réstoran réstoran, burger anyar anu hargana murah, aktor sora sora maca "$ 249.00" tinimbang "$ 2.49." "Éta pikaresepeun pikeun digawe sareng tim kreatif agénsi éta. , ”Saur Langerhausen. "Éta ngagaduhan pendekatan kolaborasi anu panjangna leres sareng anu leres. Kami ngarepkeun mawa aranjeunna pikeun proyék-proyék hareup. ”

Ningali payun, Ettinger ngarepkeun genep bulan ka hareup 1606 janten langkung sibuk kénéh. "Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun agénsi sareng merek nganggo pilihan anu fleksibel, pilihan kreatif pikeun ngahasilkeun kontén," saur Ettinger. "Kami nawiskeun pendekatan seger anu ngaluarkeun sababaraha halangan pikeun kolaborasi kreatif, sareng éta jalan."

1606studio.com


AlertMe