imah » 2013 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2013

Pangimeutan RF pikeun Télévisi kalawan @tektronix MPEG Analyzer

Mastikeun kualitas layanan (QoS) pikeun programing televisi anu nangtang pikeun loba alesan. Siaran ngagunakeun rupa arsitéktur jaringan pikeun nganteurkeun program TV. Kalolobaan jaringan ieu kaasup satelit pikeun Sebaran - ogé katelah ingest - ASI atanapi IP sapanjang fasilitas sarta mindeng RF jeung ngarep - ogé katelah egress. Kualitas dinten ieu ...

Maca deui "

Témbongkeun Me nu SMPTE! @smpteconnect

Leungeun-handap masarakat teknis ngarah dina industri gerak Imaging nyaeta SMPTE (The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur). Kalawan kaanggotaan sumebar ka sakuliah dunya dina sawidak opat nagara béda, éta boga ratusan anggota (kaasup cameramen, konsultan, désainer, kang rai, pendidik, insinyur, pamaké sawah, pabrik, direksi teknis, jeung technicians). Lamun ditéang informasi ngeunaan komprési, enkripsi, atawa jaringan di ...

Maca deui "