imah » 2013 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2013

PESA Xstream delivers Multi-Path IP Streaming di CCW

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Huntsville, Alabama - PESA, hiji parusahaan ngarah design custom basis AS jeung manufaktur pikeun audio profésional sarta distribusi sinyal vidéo, bakal demonstrate anyar PESA Xstream multi-jalur IP Perkakas streaming na di Kandungan & Communications Dunya (Booth 718) on Nov. 13- 14, 2013, di Javits Konvénsi Center di New York City. Pausahaan ogé bakal showcase na [...]

Maca deui "

Robin MiniMe®

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Idéal pikeun bar, klub, réstoran jeung cahaya ritel, anu MiniMe mangrupa cahaya luminaire épék ditambah kaluaran video pinuh. rapih fixture Ieu leutik,, gancang pindah keur dipingpin disetir ku hirupna lightsource 20,000hour. Kelir, gobos sarta wangun beam keur sakabeh dihasilkeun digital ku server dina dewan média mikro. Custom karya seni, masih foto [...]

Maca deui "

Dina Paguneman: David Cronenberg urang DP Peter Suschitzky

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Peter Suschitzky geus difoto film for jajang Boorman, Ken Russell tur utamana Daud Cronenberg, tapi dp-lami 72-taun masih prepares unggal pilem kalawan kecap ditulis. "Ieu dimimitian ku bacaan ati skenario ti," manéhna nyebutkeun dina aksen Inggris santun leuwih telepon ti London, "nyoba pikeun meunangkeun ngarasakeun pikeun, subconsciously, naon dina naskah éta." Suschitzky ...

Maca deui "

Pikeun-A pikeun ilubiung dina upcoming New England Broadcast na Cable Expo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cypress, CA - pikeun-A Corporation of America bakal on leungeun dina 5th taunan New England Broadcast na Cable Expo, keur lumangsung Nopémber 7th di DCU Center di Worcester, MA. Exhibiting di stan #307, keur-A bakal nembongkeun sababaraha newest na pang populerna solusi na, kaasup theHVS-XT110 na HVS-390HS switchers video na MV-1620HS [...]

Maca deui "

Abe

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

horor extraordinarily creepy Ieu pondok diwangun sabudeureun krisis emosi a killer robot urang earned deal fitur-pilem kalawan hermansah pikeun panulis-diréktur Rob McLellan. ARRI Alexa Sinématografi nyaeta ku Kate Reid.

Maca deui "

Saluareun: newak gerak stunning ku Vicon pikeun Quantic Dream

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

investasi Quantic Dream di tambahan kaméra 28 Vicon T160 nyandak beredar raray newak realisme kaulinan video anyar, Cicih: Dua jiwa Oxford, 08 Oktober, 2013 Vicon, spesialis téhnologi gerak newak keur industri hiburan, pertahanan, sains hirup tur rékayasa, ngumumkeun kiwari yen T-Series sistim gerak newak na ieu dipaké dina video hotly diantisipasi [...]

Maca deui "