imah » 2013 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2013

PESA Xstream delivers Multi-Path IP Streaming di CCW

Huntsville, Alabama - PESA, hiji parusahaan ngarah design custom basis AS jeung manufaktur pikeun audio profésional sarta distribusi sinyal vidéo, bakal demonstrate anyar PESA Xstream multi-jalur IP Perkakas streaming na di Kandungan & Communications Dunya (Booth 718) on Nov. 13- 14, 2013, di Javits Konvénsi Center di New York City. Pausahaan ogé bakal showcase na [...]

Maca deui "

Robin MiniMe®

Idéal pikeun bar, klub, réstoran jeung cahaya ritel, anu MiniMe mangrupa cahaya luminaire épék ditambah kaluaran video pinuh. rapih fixture Ieu leutik,, gancang pindah keur dipingpin disetir ku hirupna lightsource 20,000hour. Kelir, gobos sarta wangun beam keur sakabeh dihasilkeun digital ku server dina dewan média mikro. Custom karya seni, masih foto [...]

Maca deui "

XL Video Cokot Maranéhna Game Dina keur NBA Pra-Usum papanggih di Manchester

Unggal taun, saméméh mimiti usum NBA resmi, pilihan kaulinan pre-musim ramah anu dicoo. Taun ieu, nyanghareupan opener usum on 29th Oktober, 8 kaulinan internasional geus diayakeun di Eropa, Asia jeung Amérika Kidul. XL Video, gawe produser acara, STS touring Productions, disadiakeun layar LED keur Oklahoma [...]

Maca deui "

Sistim gudang panggedena sadunya

Pikir anjeun geus katempo gudang badag. Sigana mah teu nanaon jadi badag saperti kieu SpectraLogic T-Finity monster robotic tape perpustakaan Brad on Broadcast baca deui

Maca deui "

Dina Paguneman: David Cronenberg urang DP Peter Suschitzky

Peter Suschitzky geus difoto film for jajang Boorman, Ken Russell tur utamana Daud Cronenberg, tapi dp-lami 72-taun masih prepares unggal pilem kalawan kecap ditulis. "Ieu dimimitian ku bacaan ati skenario ti," manéhna nyebutkeun dina aksen Inggris santun leuwih telepon ti London, "nyoba pikeun meunangkeun ngarasakeun pikeun, subconsciously, naon dina naskah éta." Suschitzky ...

Maca deui "

Pikeun-A pikeun ilubiung dina upcoming New England Broadcast na Cable Expo

Cypress, CA - pikeun-A Corporation of America bakal on leungeun dina 5th taunan New England Broadcast na Cable Expo, keur lumangsung Nopémber 7th di DCU Center di Worcester, MA. Exhibiting di stan #307, keur-A bakal nembongkeun sababaraha newest na pang populerna solusi na, kaasup theHVS-XT110 na HVS-390HS switchers video na MV-1620HS [...]

Maca deui "

Abe

horor extraordinarily creepy Ieu pondok diwangun sabudeureun krisis emosi a killer robot urang earned deal fitur-pilem kalawan hermansah pikeun panulis-diréktur Rob McLellan. ARRI Alexa Sinématografi nyaeta ku Kate Reid.

Maca deui "

Saluareun: newak gerak stunning ku Vicon pikeun Quantic Dream

investasi Quantic Dream di tambahan kaméra 28 Vicon T160 nyandak beredar raray newak realisme kaulinan video anyar, Cicih: Dua jiwa Oxford, 08 Oktober, 2013 Vicon, spesialis téhnologi gerak newak keur industri hiburan, pertahanan, sains hirup tur rékayasa, ngumumkeun kiwari yen T-Series sistim gerak newak na ieu dipaké dina video hotly diantisipasi [...]

Maca deui "

Kumaha Free Manuk nyandak hiber di Reel FX

Reel FX geus salawasna geus ngeunaan storytelling. Diadegkeun dina 1993 ku fokus kana commercials jeung proyék pondok-formulir, pausahaan geus ngadorong ka arah narratives longform kantos saprak. Ayeuna, jeung sékrési impending sabtu minggu ieu kahiji pinuh-panjangna Reel ... beuki »

Maca deui "

MAXON Showcases bioskop 4D Toolset di Anjog animasi, VFX na Kajadian Industri Game

Salila bulan MAXON Nopember, para pamekar ngarah tina modeling profésional 3D, lukisan, animasi jeung ngajadikeun leyuran, bakal milu dina acara industri di Amérika Kalér nu nawiskeun seniman sarta kasempetan pamekar jeung ngalenyepan solusi software 3D na kuat - bioskop 4D, CINEWARE sarta BodyPaint 3D - dianggap keur kualitas gambar spektakuler jeung [...]

Maca deui "

8th Taunan HPA Awards ngembarkeun Presenters

Tiket kawates Sadia pikeun Gala malem Honoring kaunggulan di Post (Los Angeles, CA) Hollywood Post Alliance (r) - pergaulan perdagangan keur komunitas pos produksi - geus ngumumkeun hiji lineup Industri stellar of presenters keur Awards HPA minggu hareup. acara bakal bentang di The Skirball Center Budaya di Los Angeles, CA, on November [...]

Maca deui "

Myers Announces nu Rollout of ProTrack v6.07

Perbaikan AND fitur anyar ditawarkeun boh Radio & édisi TV Pondokgedé, MA - Myers - alat pamekar kacida dimangfaatkeun patalimarga siaran, bisnis, jeung software manajemén eusi - dinten ngumumkeun kasadiaan saharita di v6.07, a pamutahiran signifikan pikeun ProTrack, software andalannya parusahaan suite. Diwangun dina mesin manajemén database SQL leuwih kuat, [...]

Maca deui "

Sherpas bioskop brings "Kana Mind" Dunya Tour ka Los Angeles

fitur panganyarna ti filmmakers Kanada, repped di AS ku antek Media, ogé dijadwalkeun layar di Tokyo, Paris, Munich, Moscow, Wina jeung kota gedé lianna di sakumna dunya. Los Angeles- Kana Pikiran teh, pilem anyar Sherpas Bioskop urang ngeunaan usaha hiji skier anonim urang nanjak jeung ski gunung pamungkas, moal layar dua kali dina [...]

Maca deui "

Handap Diterangkeun warisan urang: Barbara Kopple on ngajalankeun Ti Crazy

Ngaran Hemingway mawa loba asosiasi wilanganana, "enteh" jeung "gifted" teu sahenteuna diantara aranjeunna. Tapi ti jero pilari kaluar, tempoan tebih kirang sensationalized slides kana fokus. Likening perangkat nya Kennedy, pedaran preferential Mariel Hemingway ngeunaan nasab dirina bisa dijumlahkeun up jadi A musibat "kulawarga sejenna Amérika nu tadi musibat pikareueuseun ieu." - ti diri, ...

Maca deui "

Blackmagic Desain Announces UltraStudio 4K kalawan Thunderboltâ "¢ 2 Téhnologi

Fremont, CA, AS - Oktober 31, 2013 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun model anyar UltraStudio 4K, leyuran video mimiti di dunya di antarana téhnologi Thunderbolt 2 super gancang. The UltraStudio 4K anyar ngagantikeun modél saméméhna sarta geus sadia kiwari ti resellers Blackmagic Desain sakuliah dunya keur hijina AS $ 995. Pangajén unggul UltraStudio [...]

Maca deui "

The Rekaman Academy® produser & Insinyur Wing® jeung UK urang Association of Profesional Rekaman Layanan Dilaksanakeun "The Campur" di 135th AES Konvénsi

Panta Monica, Calif (Oktober 30, 2013) -. Dina Jumaah, Oktober 18, 2013, salila 135th AES Konvénsi di New York City, The Rekaman Academy® produser & Insinyur Wing® jeung UK urang Association of Profesional Rekaman Services (APRS) diayakeun hiji acara judulna "The Campur" di leuweung Kota Studios on West 27 St. di New York. The [...]

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!