imah » 2013 » Oktober (Kaca 3)

Archives Bulanan: Oktober 2013

Orlando Video Production Company, Edgefactory OMNIMEDIA meunang Emmy Award - SBWire (siaran pers)

Orlando Video Production Company, Edgefactory OMNIMEDIA meunang Emmy Award SBWire (siaran pérs) National Academy of Television Arts (Artslmu-Scienceslmu Pengetahuan (NATAS) nyaéta organisasi jasa profésional anu dikaitkeun kana kamajuan seni sareng élmu… Tingali www.sbwire.com

Maca deui "

Twitter / LumaForge: LumaForge, Magma, Areca, ...

LumaForge, Magma, Areca, Blackmagic Design @ SMPTE 2013 t.co/2SYmAZR8mpSee dina twitter.com

Maca deui "

SMPTE 2013: HEVC, Ultra HD Lengkah ka sorotan…

Nalika Konferénsi sareng Pameran Téknis Taunan 2013 SMPTE dibungkus di Los Angeles, jelema anu diondang kedah nyaan langkung seueur kanggo pikir ngeunaan hormat ka dua téknologi konci, HEVC komprési sareng "Beyond HD" jasa TV, anu sahenteuna janji pikeun ngarobah ... Tempo dina www. uhdtvmagazine.com

Maca deui "

Jeremy Clapin sareng Seni 'Palmipedarium'

Animator Perancis Jeremy Clapin munggaran nyepeng perhatian dunya festival sareng aslina Skhizein na asli pisan lucu sareng lucu sareng poék 2008, anu meunang pangajén dina Annecy sareng Cannes Film Festival.See dina www.animationmagazine.net

Maca deui "

2013 IBA / SBE IT Insinyur Insinyur Ngagalan / Insinyur Pendaftaran

IBA na SBE ngumpulna pikeun kahiji dina 2013 IBA Workshop Engineer IT Taunan. Miluan kami! Tingali dina events.r20.constantcontact.com

Maca deui "

CCW Show museurkeun kanyataanana meunang 4K ka bumi

Aya seueur minat pikeun nyiptakeun kontén dina 4K tapi naon waé anu bakal dianggo kéngingkeun ka bumi? [EMAIL PROTECTED] maca deui

Maca deui "

Ngajanten di Autodesk 360 Contest - Autodesk 360 Landing

Pareumkeun ciptaan anjeun dina Autodesk Rendering Image Contest kanggo kasempetan pikeun meunang iPad, kartu kado $ 500, sareng nu sanesna. t.co/QzWcyrbXykSee on autodesk360innovates.com

Maca deui "

Video teknisi Proyék

Pagawean Video Technician di Burbank at Deluxe Entertainment - judul damelan: Video Technician, ieu Full TimeJob di Burbank, CA (Post Produksi Produksi Video teknisi - Deluxe Entertainment - Burbank, CA: Ayeuna kami gaduh lawang pikeun ... Tempo dina www. Entertainmentcareers.net

Maca deui "

BWM Nganggo Frankie Video Review Téhnologi pikeun Ngagawekeun Bank Animal Animasi

Ngederhanakeun TV Produksi komérsial sareng Kénjén Jauh Sydney, Australia: Oct. 30, 2013 ... The agénsi Australia BWM nembe ngandelkeun téknologi review video interaktif Frankie pikeun marios sacara saéstuna komérsial TV komérsial dinamis kanggo Bank Queensland (BOQ). BWM, ayana di Sydney, sanggup ngaliwat eusi animasi sareng klien maranéhna […]

Maca deui "

Arsipédia nunjukkeun Médis Puter munggaran dina kahijina dina Konférénsi Taunan AMIA

29, 2013 - Teknologi Téhnologi, hiji perusahaan anyar anu téknologi sareng aplikasi ngaungkeun jurang antara produsén eusi sareng arsipna tanpa kaleungitan kualitas, dinten ngumumkeun yén éta bakal nunjukkeun produk sareng téknologi di Asosiasi Ngaléngkah Arsivis Gambar (AMIA) Konperénsi Taunan Nov. 6-9 di Richmond, Va. […]

Maca deui "

Nick Kroll to Host 2013 Gotham Independent Film Awards

Pelawak sareng aktor Nick Kroll diumumkeun siang ieu salaku host tina 2013 Gotham Independent Film Awards, anu bakal lumangsung di Cipriani Wall Street di Manhattan dina bulan Désémber 2. Kroll sigana paling dikenal pikeun maénkeun Ruxin dina sitkom FX The League, sareng ogé béntang dina Kroll Show, anu ngamimitian ditayangkan di Comedy Central saméméhna ieu ...

Maca deui "

Wawancara Panyabutan Deb Stacie Passon Ngeunaan Konsultasi sareng Makarya IFP Narrative

Ieu mangrupikeun pos tamu ku panulis / sutradara Deb Shoval, anu fitur debut AWOL milu dina 2013 IFP Narrative Labs. Salapan bulan ka tukang, kuring calik sareng Stacie Passon anu henteu bérés pisan, panulis / sutradara Concussion, pikeun sababaraha kecap hikmah dina nyieun anggaran rendah, indie fitur pertama. Potongan nasihat anu pangsaéna? Kéngingkeun AWOL kana IFP ...

Maca deui "

CCW 2013: Nirvana Digital kanggo Tampilkeun Live Stream sareng Software Monitoring Broadcast, Ditambahkeun Solusi Repurposing Kandungan

Newark, CA - Solusi pemantauan média stream live Nirvana Digital, software monitoring siaran, sareng sistem repurposing kontén pikeun distribusi multi-platform bakal payun sareng pusat dina Kandungan & Komunikasi World Expo (CCW) anu bakal datang. Dilaksanakeun ti Nopémber 13-14th di Jacob Javits Center di New York City, CCW mangrupikeun konvénsi taunan anu ditumpes dina […]

Maca deui "

Sistim gudang panggedena sadunya

Pikir anjeun geus katempo gudang badag. Sigana mah teu nanaon jadi badag saperti kieu SpectraLogic T-Finity monster robotic tape perpustakaan Brad on Broadcast baca deui

Maca deui "

Pintonan Témbongkeun BVE North pikeun Téhnologi anu Dilarang

Enhancements New to FORscene Forbidden Technologies ngarepkeun nunjukkeun demonstrasi FORscene di handap ieu di BVE North 2013: * Dua jalur tambahan ngalacak alungan kalayan dukungan pikeun saluran alfa animasi, anu tiasa dianggo pikeun bahan cutaway, pikeun nyiptakeun gambar-gambar, atanapi pikeun panempatan logo. * Ngarékam sora sora langsung kana garis FORscene. * Ngaronjatkeun kapasitas kanggo loading […]

Maca deui "

Lagu Prairie: Felix Van Groeningen dina Ngarecah Circle Coken

The Broken Circle Breakdown parantos teu aya sentimen pisan. Éta sacara témpél melodramatik sareng sadayana anu langkung saé pikeun éta. Dongéng anu jembar dekade anu lega, disetél dina ampir subraik anu énggal tapi saé anu nyababkeun subkultur Éropa. Pilem film film Belgian Felix Van Groeningen énggal, anu meunangna hadiah ganda di Tribeca taun ieu, kaleungitan sareng cinta sareng iman di tengah carita Walanda ...

Maca deui "