imah » 2013 » Nopember

Archives Bulanan: November 2013

Eartec Digicom Wireless headset - The Steadicam Forum

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionEartec Digicom Wireless headset - dipasang dina Steadicam pasaran: Siapkeun ti 4 heatset, 1 master na budak 3. Jelas digital Sistim headset duplex pinuh, kalayan henteu base station diperlukeun. Diwangun dina rechargeable batteries.See on www.steadicamforum.com

Maca deui "

Radio Komunitas ngajalankeun $ 750000 fundraising drive - Arizona Daily Star

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, radio Daily EditionCommunity ngajalankeun $ 750000 fundraising ngajalankeun Arizona Daily Star "Kuring teu bisa mikir sagala grup nu teu bagian badag di kota atanapi geus diwanohkeun kota beuki vigorously ti KXCI," ceuk Michael Keith , CEO sahiji kota Tucson Partnership.See on azstarnet.com

Maca deui "

Pinnacle College upgrades Studio-A Jeung A padet Propinsi Logika AWS ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Editionby raelwv Los Angeles, CA - "Dina pinnacle College kami ngajarkeun siswa sabaraha hal pagawean, teu cara dianggo hal," nyebutkeun Francis Buckley, ngembangkeun manager.See on nativeinstrumentstraining.com

Maca deui "

Mizmor HD Productions purchases Harman urang Studer konsol - 4RFV

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionMizmor HD Productions purchases Harman urang Studer konsol 4RFV Saatos tempo sadaya pilihan, putusan purchasing ieu dumasar kana fasilitas punjul ti konsol Studer jeung jasa / cadangan Mizmor terang eta bakal nampi ti Kilim Electronics .See on www.4rfv.co.uk

Maca deui "

Christie Visual Témbongkeun Téhnologi Powers Putri Cruises 'ditingkatkeun ... - Newsday

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionChristie Visual Témbongkeun Téhnologi Powers Putri Cruises 'ditingkatkeun ... tingali dina www.newsday.com

Maca deui "

Gariswanci Télévisi Mangpaat Artist Digital Matrix telepon di antara kamar jeung kamar System - 4RFV

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionTimeline Télévisi Mangpaat Artist Digital Matrix telepon di antara kamar jeung kamar System 4RFV Riedel Communications geus ngumumkeun yén Gariswanci Televisi anu ngagunakeun hiji Artist Sistim matrix telepon di antara kamar jeung kamar digital dina hub produksi BT Olahraga anyar di London urang Ratu Elizabeth ... tingali dina www .4rfv.co.uk

Maca deui "

SMPTE ngagabung Gerakan #GivingTuesday Nasional pikeun ngarojong ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionDec. 3 Poé méré Nyadiakeun panginget taméng Éta sumbangan Dupi instrumental di Kasuksesan SMPTE s di Atikan sarta Standards Gawé bodas dataran, Ny - Nov.See on www.broadcastbeat.com

Maca deui "

SMPTE Announces Patugas Anyar jeung Gubernur dipilih pikeun Ngawula di ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Edition Daily "The perwira SMPTE sarta gubernur, duanana anyar jeung balik, anu jihat jasa dimimitian dina 2014, ngagambarkeun komitmen lumangsung urang pikeun kaanggotaan, standar, sarta pangajaran, sakumaha ogé kumawula urang pikeun ngawangun rupa-rupa ... Tempo on sportsvideo.org

Maca deui "

BroadcastAsia2014 ka fitur sportscasting - OnScreenAsia

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionBroadcastAsia2014 ka fitur sportscasting OnScreenAsia ... DB Broadcast, Elber, Envivio, Gospell, Harris, Orad, Pilat Media, Playbox, layar Systems, Skyworth, Telestream, Thomson Jaringan, VIZRT na Wohler.See on www.onscreenasia.com

Maca deui "

SSL Matrix 2 ditembongkeun Dina The UK - sonic Propinsi

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionSSL Matrix 2 ditembongkeun Dina The UK sonic Propinsi padet Propinsi Logika na UK distributor Sora Téhnologi Ltd baris hadir dina SSL anyar Matrix 2 pikeun kahiji kalinya di Inggris dina minggu ieu urang Musik Produksi Tembongkeun dina London handap peluncuran na di AES New ... Tempo on www.sonicstate.com

Maca deui "

Belanja Ad TV Dips Méh A Point, Mamah rebound Dina 2014 - MediaPost Communications

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, belanja Daily Ad EditionTV Dips Méh A Point, Mamah rebound Dina jaringan 2014 MediaPost Communications Viacom bakal naek 5% pikeun $ 1.15 milyar; Jaringan waktos Warner, nu ngawengku Turner Broadcasting, bakal tumuwuh 5% kana 1.0 milyar; jeung saluran kabel NBCUniversal ... Tempo on www.mediapost.com

Maca deui "

Smart TV | Gancangan Media Tanda Meredith, Post-Newsweek TV ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, nu boga EditionContent Daily hayang janten di ieu rohangan, dina layar badag, di ruang tamu, ukur sarupa Netflix atanapi Hulu; tapi pamadegan boga tenang moal bisa nganapigasi rupa-rupa téknologi efficiently.Accelerated Media ngawangun on sagala ... Tempo on safetyrazor.info

Maca deui "

A Murah LitePanels Alternatif? A Review Of The Zabolight LED ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, EditionAfter taun Daily make panas ARRI na Lowel lampu, sarta renting LitePanels lamun anggaran diwenangkeun, abdi kapanggih hiji parusahaan nu disebut Zabolight yén ieu nyieun panels LED na fixtures sejenna di hiji price.See laér leuwih murah on fstoppers.com

Maca deui "

Myers mulih deui ka CCW 2013 kalawan Edition panganyarna ngeunaan ProTrack ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionNorthampton, MA - November 6, 2013 - CCW 2013 bakal nangtukeun tahap pikeun Myers - alat pamekar kacida dimangfaatkeun patalimarga siaran, bisnis, jeung software manajemén eusi - mun resmina ngajalankeun nyata ... Tempo dina soundandpicture.com

Maca deui "

LeoNovus Announces pasini Mathew Wilson ka Board Anak ti Direksi - penyiar

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionLeoNovus Announces pasini Mathew Wilson ka Board Anak ti Direksi penyiar Wilson ayeuna teh Wapres, kaayaan husus di Pinetree Capital Ltd, a teguh ibukota investasi na venture diversified kantor pusatna di Toronto, ... tingali on www.broadcastermagazine.com

Maca deui "

Dick Carruthers earns UK Musik Video Award pikeun "Led Zeppelin: Perayaan Day"

Snell dinten ngumumkeun yén filmmaker renowned Dick Carruthers geus earned nu Best Live sinyalna Award di UK Music Awards Video (MVAs) 2013 pikeun "Led Zeppelin: Perayaan Day," nu ieu dumasar kana produksi na tina band urang 2007 reuni manggung di London urang O2 sarena . Salila konsér benefit nu ieu upeti ka pangadeg Atlantik Records Ahmet Ertegun, Carruthers dipake ...

Maca deui "