imah » 2013 » Desember

Archives Bulanan: Désémber 2013

Bioskop badag ngajalankeun hiji multiplexing di Rajkot, Gujarat - Indonesia PRwire (pencét release)

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionBig bioskop ngajalankeun hiji multiplexing di Rajkot, Gujarat India PRwire (pencét release) Reliance MediaWorks mangrupakeun salah sahiji ngarah India Media & Entertainment ( "M & Kue") pausahaan, sareng ayana di sakuliah sababaraha usaha kaasup paméran sandiwara tina ... Tempo on www.indiaprwire.com

Maca deui "

Litepanels Freefall pikeun Douglas nempo Eagle urang Spot Cell Phone

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionVan Nuys, California - Nalika Emmy, Grammy, Peabody (jeung leuwih) Award musisi unggul Douglas nempo Eagle henteu nyieun musik, anjeunna nepi dina hawa, hartina, sabab hiji kaméra hawa operator. Salah sahiji hawa panganyarna na ... Tempo on soundandpicture.com

Maca deui "

Veset: Ngajadikeun Awan Broadcasting kanyataanana a

Veset geus nyieun hiji bentang seru di dunya siaran dinten ieu ku cara ngagerakkeun payun migunakeun basa awan infrastruktur komputasi inovatif pikeun solusi muter-kaluar kontrol master anjeun, sakumaha ogé, sahingga anjeun ngatur distribusi eusi anjeun ti naon bagian tina dunya kalawan aksés Internét. The Veset demarkasi geus ngembang kana tempat kaulinan pisan metot tina nambahkeun scalable awan muter-kaluar ...

Maca deui "

Asesoris tech keur Video Cam Pecinta

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Asesoris EditionTech keur Video Cam Pecinta - I kaeusi ransel ieu penggir nu dua kaméra, lila lénsa 70-200mm, dua lenses leutik, hiji mikropon leungeun-dilaksanakeun sarta cahaya Litepanels LED unit.See on www.cio-today.com

Maca deui "

Entercom Communications nyumbangkeun Salem, Oregon, Stasion Radio ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Magazine Darso, stasiun radio Daily EditionThe parusahaan nampi sababaraha panghargaan, kaasup sababaraha Edward R. Murrow Awards pikeun kaunggulan dina siaran journalism ogé Nasional Association of siaran '(NAB) Marconi Award ... tingali dina www .entercom.com

Maca deui "

2014 NAB Tembongkeun - The World urang B2B panggedéna Electronic Media Tembongkeun ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionNAB ngabagéakeun CCW na SATCON ka kulawarga acara. ... NAB Tembongkeun Apdet Asup nepi ka nampa apdet surélék. © 2013 Nasional Association of siaran. Sadaya hak disimpen. Ngalanggan Tembongkeun Release teh NAB News Gebang · Patarosan? Tempo on www.nabshow.com

Maca deui "

The Émbaran Anyar Ngeunaan Dua puluh Mimiti Abad Fox Nyarita (NASDAQ: FOXA)

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionThe Émbaran Anyar Ngeunaan Dua puluh Mimiti Abad Fox Nyarita (NASDAQ: FOXA) FinancialsTrend Company ogé ngabogaan profil média diversified kayaning warta bisnis, olahraga, hiburan umum sarta sebaran pilem na programming.See on www.financialstrend.com

Maca deui "

A rencana pikeun ngamimitian 4K nyiarkeun taun hareup jeung test 8K ku 2016 ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionA rencana pikeun ngamimitian 4K nyiarkeun sataun tur test hareup 8K ku Olimpiade 2016 dijieun Ultra gear HD omongan Pameran International Broadcast Equipment Jepang. 2013 Bee Pameran Inter - H 2013. Toshiyuki Minami - timbalan ... Tempo on laamc.wordpress.com

Maca deui "

BARABOOM! Studio ngajalankeun di Culver Kota

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionBARABOOM! Studio ngajalankeun di Culver Kota - "Urang nyadiakeun parabot nu ngidinan ka ékspérimén jeung gagasan test saméméh maranéhna anjog kana set atawa jadi aub dina prosés pos-produksi mahal". Pikeun The Mustahil, ... Tempo on www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Dolby Atmos pikeun The Hobbit: The Desolation of Smaug kalawan DVS jeung Park Jalan ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionDolby Atmos pikeun The Hobbit: The Desolation of Smaug kalawan DVS jeung Park Jalan ... tingali dina www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Digging Kana jas Patén Anyar HD Radio

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionDigging Kana jas Patén Anyar HD Radio - Kusabab 1996 patén geus shuffled diantara rupa-rupa grup tech jeung pausahaan ngayakeun, sarta lobana reassignments gancang gancangan di 2013.See on www. radioworld.com

Maca deui "

Euweuh ketukan The JBL Synchros S700 headphone

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionNothing ketukan The JBL Synchros S700 headphone - Loba panalungtikan ieu spearheaded ku Dr. Sean Olive, Diréktur Harman ngeunaan akustik Panalungtikan sarta Presiden kaliwat tina Audio Téknik Society.See on www.fastcodesign .com

Maca deui "

A * béntang urang Institute pikeun Infocomm Panalungtikan Élmuwan Principal ieu Conferred 2014 ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionA * béntang urang Institute pikeun Infocomm Panalungtikan Élmuwan Principal ieu Conferred 2014 ... SYS-con Media (pencét release) Dr.See on news.google.com

Maca deui "

SSL ngabagéakeun Mankin Media Pikeun AS Live konsol Network Distribusi - Live Desain

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionSSL ngabagéakeun Mankin Media Pikeun AS Live konsol Distribusi Network Reka Live padet Propinsi Logika ieu nambahkeun ka na USSee on livedesignonline.com

Maca deui "

10 contenders tetep di VFX Oscar® Balap

10 contenders tetep di VFX Oscar® Balap Tempo on www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Siaran salempang ngeunaan imah 'Zero TV' - Daily Démokrat

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, EditionBroadcasters Daily salempang ngeunaan imah 'Zero TV' - Sedengkeun acara Birokrat jeung jaringan nyieun duit tina kabiasaan nempoan grup ieu urang ngaliwatan poéna kalawan panyadia video online ti iklan dina situs web sorangan jeung aktip, siaran wungkul ... Tempo on www.dailydemocrat.com

Maca deui "