imah » 2013 » Desember (Kaca 4)

Archives Bulanan: Désémber 2013

SSL Nambihan Msonic Di Finlandia Pikeun Live Network Rakan Jaringan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tingali dina Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Daily EditionSSL Nambahkeun Msonic Di Finlandia Pikeun Live Console Partner Network Live Design Solid State Logic parantos nunjuk penjualan audio pro sareng perusahaan dukungan msonic Light + Sound salaku distributor Live na di Finland.See on liveesignonline. com

Maca deui "

Systems Pamaduan: The Playbox portopolio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tingali dina Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Daily EditionSystems Integrasi: Playbox Portopolio - Jaringan kaulinan siaran khusus darmabakti Éropa, The Player Channel milih PlayBox Technology EdgeBox solusi playout jauh otomatis.Sapat dina www.4rfv.co.uk

Maca deui "

Wöhler recruits Connors

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tingali dina Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Daily EditionWohler ngarekam Sambungan Broadcast Connors ngagabung sareng Wohler tina PlayBox Technology. Sateuacan éta, anjeunna damel pikeun Boxer Systems.See dina www.broadcastnow.co.uk

Maca deui "

NEP ka acquire Global Télévisi Ti katalis

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Unites Dua TV Anjog Produksi Téknis Para ahli jeung Jieun Di sakuliah dunya Hiburan Powerhouse Sydney, NSW, Australia, jeung Pittsburgh - Dec. 18, 2013 - NEP Grup Inc. ( 'NEP') dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diasupkeun kana perjangjian definitif pikeun acquire GTV Holdings Pty Ltd ( 'Global Télévisi' atawa 'Global') ti Gerentes Investment katalis ( 'katalis'). istilah Financial teu diungkabkeun. urus brings ...

Maca deui "

Mastikeun Maximizes Kauntungan Tapeless

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Natal hartina tapi hiji hal nepi ka loba broadcaster kiwari: éta waktu nalika waralaba paling nguntungkeun maranéhanana â € "Saptu wengi behemoths hiburan lampu â €" disimpulkeun ngalir maranéhanana. Taun ieu, BBC urang semi-selebritis menari acara, mastikeun Kita Hayu menari, sigana geus keok dina saacanna sadaya-nalukkeun X-Factor on Inggris urang lianna mainstream bébas-to-hawa penyiar, ITV, dina perang ratings. Sarta bari ...

Maca deui "