imah » 2013 » Desember (Kaca 5)

Archives Bulanan: Désémber 2013

TV éta hiji kasuksésan ngalirkeun di 2013

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionCNN TV éta hiji kasuksésan streaming di 2013 CNN Netflix geus garnered genep nominasi Golden Globe, nempatkeun éta payun jaringan televisi siaran BPS, Néglasari (anu unggal miboga lima nominasi) jeung ABC (anu kapaksa opat) .See on edition.cnn.com

Maca deui "

KVIE-TV Rebuilds Master Control pikeun workflow Kekecapan Jeung NVerzion Automation System

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Salt Lake Kota - Dec. 17, 2013 - NVerzion, a panyadia anjog tina parabot motong-ujung pikeun siaran digital jeung automation stasiun televisi, dinten ngumumkeun yén stasiun anggota California PBS KVIE-TV geus diwangun deui kadali master na kalawan sistem automation NVerzion. Sistem NVerzion tumerapna perbaikan software sarta téknologi hardware modern anu nyirorot ningkatkeun laju workflow dumasar-file KVIE-TV na ...

Maca deui "

CIMM na SMPTE masalah RFI Industrywide

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Grup Solicit Industri Input on deukeut kana beungkeutan Identifiers Kandungan Unik jeung Media Ngadegna a UPC pikeun Sadaya Kandungan Program Profesional jeung Iklan belah teung New York - Dec. 17, 2013 - The Koalisi pikeun Inovatif Media pangukuran (CIMM) sarta Masarakat keur Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (SMPTE) dinten ngumumkeun aranjeunna geus ngaluarkeun Request industrywide formal keur ...

Maca deui "

TV Globo Mangpaat Volicon panitén (R) dina Skala Global mun simplify pangimeutan minuhan sarta Analisis kalapa

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BURLINGTON, Massa -. Dec. 17, 2013 - Volicon dinten ngumumkeun yén Brazil urang TV Globo, salah sahiji jaringan TV dagang panggedéna di dunya, anu maké panitén (R) Media AKAL Platform keur nangkep eupan nasional dikirimkeun sakuliah Brazil urang 27 nyatakeun ogé nagara 125 di Amérika, Eropa, jeung Afrika nu dilayanan ku saluran TV Globo International. The Volicon panitén ...

Maca deui "

The Ikegami HDK-97ARRI: Digital Bioskop meets Produksi Broadcast

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pamikiran ngabogaan qualities bioskop digital kayaning Rendering warna alami, rentang dinamis istiméwa ongkos pigura kutang kawas 23.98p pikeun penyiar teh seemed technologically "alam eta" di teu jadi kaliwat kajauhan. The Ikegami HDK-97ARRI kaméra badag-format CMOS kiwari sasak nu bioskop digital atribut sensor Super 35mm industri pilem ka évolusi anyar gaya Néng ...

Maca deui "

Harman urang Studer fungsi Up 'Haute asakan' - 4RFV

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionHARMAN urang Studer fungsi Up 'Haute asakan' 4RFV Audiopole, anu distributor Perancis pikeun Harman urang Studer, geus disadiakeun nagara urang munggaran Vista 5 M3 mun audiovisual panyadia jasa teknis Euro Media.See on www.4rfv .co.uk

Maca deui "

Bexel promotes Nagreg Bragg mun VP of Global Penjualan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Burbank, CA) Bexel, hiji unit ti Vitec Grup urang Divisi Layanan sarta panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran na leyuran, geus ngaranna Wapres Nagreg Bragg of Penjualan Global. "Pamahaman komprehensif Nagreg urang Operasi dinten-ka poé urang jeung hubungan customer na kuat nyieun anjeunna hiji patandingan sampurna pikeun peran anyar ieu," ceuk Bexel Présidén jeung General Manajer Halid Hatic. "Anjeunna ...

Maca deui "