imah » 2014 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2014

Turki urang Nasional Public penyiar milih Litepanels (TM) - TV Téhnologi

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionTurkey urang Nasional Public penyiar milih Litepanels (TM) - Téhnologi TV: CHATSWORTH, Calif.See on www.tvtechnology.com

Maca deui "

Tivo ka acquire Digitalsmiths, A Anjog Awan-Dumasar Service Papanggihan Kandungan - Pasar aplikasi

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionTivo ka acquire Digitalsmiths, A Anjog Awan-Dumasar Kandungan Papanggihan Service - aplikasi Market: "The Digitalsmiths akuisisi muka kasempetan anyar pikeun commercialize sarta nyebarkeun jasa jeung téknologi dumasar awan TiVo urang ka operator, dina pisan ... Tempo on www.appmarket.tv

Maca deui "

Game Creek Video Trusts PESA pikeun Routing perlu di Super Saeful XLVIII

(Huntsville, Alabama-January 31, 2014) PESA, a ngarah basis AS desainer sarta produsén tina audio profésional sarta konektipitas video, dinten ngumumkeun Game Creek Video, hiji parusahaan produksi mobile HD dumasar dina Hudson, NH, baris ngagunakeun PESA video na audio routers pikeun sinyalna Rubah ngeunaan Super Saeful XLVIII di Stadion MetLife di New Jersey on Minggu, Feb. 2. Game Creek Video ieu ngagunakeun ...

Maca deui "

Logickeyboard Anyar pikeun Blackmagic DaVinci ngabéréskeun 10

Loba Paréntah geus robah di versi ngabéréskeun 10 panganyarna. Mun anjeun anu Blackmagic warna ngabéréskeun grading artis, Logickeyboard ™ boga keyboard anjeun geus ngantosan.

Maca deui "

Jessenius Fakultas Slowakia urang Kedokteran invests di Quantel pikeun produksi video médis S3D

purchases Top universitas Pablo Rio kanggo video pangajaran stereoscopic (Newbury, Britania Raya-January 31, 2014) sakola Slowakia urang ngarah médis, Jessenius Fakultas Kedokteran, geus dipilih Quantel Pablo Rio 4K kualitas luhur warna na software pagawean pikeun ngarékam jeung pagawean ti stereoscopic video 3D prosedur médis. Fakultas, hiji panangan panalungtikan Comenius Universitas Bratislava urang, ogé geus dibeuli a Neo Nano ...

Maca deui "

CalDigit Promosi Thunderbolt Station

(Placentia, California-January 31, 2014) Dinten CalDigit, perusahaan tina pilihan pikeun industri kreasi eusi, announces a promotion anyar dina CalDigit Thunderbolt ™ Station. Nasabah anu Kawas CalDigit on Facebook antara Januari 31st 2014 - Pébruari 7th 2014 bakal nampa diskon $ 10 / £ 10 / € 10 dina CalDigit Thunderbolt ™ Station liwat CalDigit Online Store. Promosi CalDigit Thunderbolt ™ Station

Maca deui "

Intercoms: Naon on Market nu

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionRiedel Communications Artist matrix digital telepon di antara kamar jeung kamar nyadiakeun platform keur aplikasi telepon di antara kamar jeung kamar jeung distribusi sinyal data TCP / IP analog sarta audio digital sarta. Sistim nu diwangun ku jaringan dumasar-serat ... Tempo on sportsvideo.org

Maca deui "

Teradek kubus Stream Reader Pitur Telestream Wirecast Pro ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionTeradek urang kubus H.264 Encoders kiwari kaasup haratis Stream Reader plugin for Telestream Wirecast Pro sarta NewTek TriCaster. Ieu bébas colokan-di ngidinan Anjeun pikeun make sagala salah sahiji model Teradek kubus impor video HD hirup ... Tempo on provideocoalition.com

Maca deui "

NAB Tembongkeun Mitra kalawan Brasil Society Téknik Télévisi ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionNAB Tembongkeun panitia ngumumkeun dinten a partnership strategis anyar jeung Brasil Society Téknik Televisi (Romadhon) pikeun kolaborasi dina "Romadhon Expo," Romadhon urang konferensi sarta perdagangan acara taunan, diayakeun di Brazil. Tempo dina provideocoalition.com

Maca deui "

Harman urang Studer Unveils Anyar watesna Series Processing Engine jeung Vista C

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionHARMAN urang Studer Unveils Anyar watesna Series Processing Engine jeung Vista X ... tingali dina news.google.com

Maca deui "

Kabeungkeut sélular: Meunangkeun Best nembak

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionBonded sélular: Meunangkeun Best nembak - Téhnologi TV:. Jon Landman, Wapres tina jualan keur Teradek di Irvine, Calif, ngusulkeun yén sistem transmisi video sélular boga kagunaan poténsi nu buka saluareun sia warta liveshots deui ti ... Tempo on www.tvtechnology.com

Maca deui "

SMPTE Konférénsi & Pameran

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionSMPTE Konférénsi & Pameran 2015, bakal diayakeun di Sydney, Australia dina 21-24 Jul 2015 di Sydney Konvénsi & Center Pameran. acara Premier pikeun suppliers ka gambar gerak jeung rékayasa televisi industries.See on 10times.com

Maca deui "

Nyebrang wates: NAB urang Jason Stookey

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMost anyar, Nasional Association of siaran geus ngumumkeun yén nagara éta bakal kolaborasi jeung Brazillian Society Téknik Televisi jeung konvénsi na, anu Romadhon Expo, engké taun ieu. taun ka tukang sacara Romadhon Expo Drew ... Tempo on www.expoweb.com

Maca deui "

Softube konsol 1 ka Di antarana padet Propinsi Logika SL4000E Modél ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, pengumuman Daily EditionAlongside Softube urang tina mixer konsol 1, parusahaan geus ngumumkeun yén konsol 1 bakal ngawengku modél anyar Softube ngeunaan salah sahiji konsol campur kode paling Palasik di dunya - dina padet Propinsi Logika SL4000E.See on www.content-technology.com

Maca deui "

"Jack Ryan: KONGRES recruit" mulih deui ka The Big Screen Ku DaVinci ngabéréskeun

(Fremont, California-January 30, 2014) Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén badag anggaran Thriller "Jack Ryan: KONGRES recruit" geus réngsé dina DaVinci ngabéréskeun ku Company 3 London. Kenneth Branagh geus diarahkeun 'reboot tina waralaba pilem nenjo, dumasar laris pangarang Tom Clancy urang' Gambar Cangkuang karakter Jack Ryan '. Kabéh Gambar kahadean Cangkuang Gambar.

Maca deui "

ARRI Ayeuna Nyandak Amira pesenan, Harga Mimitian Dina $ 39,999.00

(New York, Amérika Sarikat-January 30, 2014) ARRI announces dinten nu bedah geus diatur pikeun kaméra dokumenter-gaya anyar na, AMIRA. Pemesanan ayeuna keur dicokot. Harga pikeun kaméra kalawan tilik mimiti dina $ 39,999.00 na konsumén bisa milih ti rupa-rupa fitur sarta aksesori pilihan pikeun ngawangun pakét idéal maranéhanana. Kalenturan tina konfigurasi anu tombol pikeun ARRI urang ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!