imah » 2014 » Januari

Archives Bulanan: Januari 2014

Game Creek Video Trusts PESA pikeun Routing perlu di Super Saeful XLVIII

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Huntsville, Alabama-January 31, 2014) PESA, a ngarah basis AS desainer sarta produsén tina audio profésional sarta konektipitas video, dinten ngumumkeun Game Creek Video, hiji parusahaan produksi mobile HD dumasar dina Hudson, NH, baris ngagunakeun PESA video na audio routers pikeun sinyalna Rubah ngeunaan Super Saeful XLVIII di Stadion MetLife di New Jersey on Minggu, Feb. 2. Game Creek Video ieu ngagunakeun ...

Maca deui "

Jessenius Fakultas Slowakia urang Kedokteran invests di Quantel pikeun produksi video médis S3D

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

purchases Top universitas Pablo Rio kanggo video pangajaran stereoscopic (Newbury, Britania Raya-January 31, 2014) sakola Slowakia urang ngarah médis, Jessenius Fakultas Kedokteran, geus dipilih Quantel Pablo Rio 4K kualitas luhur warna na software pagawean pikeun ngarékam jeung pagawean ti stereoscopic video 3D prosedur médis. Fakultas, hiji panangan panalungtikan Comenius Universitas Bratislava urang, ogé geus dibeuli a Neo Nano ...

Maca deui "

CalDigit Promosi Thunderbolt Station

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Placentia, California-January 31, 2014) Dinten CalDigit, perusahaan tina pilihan pikeun industri kreasi eusi, announces a promotion anyar dina CalDigit Thunderbolt ™ Station. Nasabah anu Kawas CalDigit on Facebook antara Januari 31st 2014 - Pébruari 7th 2014 bakal nampa diskon $ 10 / £ 10 / € 10 dina CalDigit Thunderbolt ™ Station liwat CalDigit Online Store. Promosi CalDigit Thunderbolt ™ Station

Maca deui "

Intercoms: Naon on Market nu

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionRiedel Communications Artist matrix digital telepon di antara kamar jeung kamar nyadiakeun platform keur aplikasi telepon di antara kamar jeung kamar jeung distribusi sinyal data TCP / IP analog sarta audio digital sarta. Sistim nu diwangun ku jaringan dumasar-serat ... Tempo on sportsvideo.org

Maca deui "

Teradek kubus Stream Reader Pitur Telestream Wirecast Pro ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionTeradek urang kubus H.264 Encoders kiwari kaasup haratis Stream Reader plugin for Telestream Wirecast Pro sarta NewTek TriCaster. Ieu bébas colokan-di ngidinan Anjeun pikeun make sagala salah sahiji model Teradek kubus impor video HD hirup ... Tempo on provideocoalition.com

Maca deui "