imah » 2014 » Januari (Kaca 30)

Archives Bulanan: Januari 2014

ukcameraman Filmmaking Tumbu: Inter nyiruan 2013

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tingali dina Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Daily EditionInter BEE 2013: Newsshooter ceramah kaméra 8K sareng Astrodesign in Film School - Filmmaking. Inter BEE 2013: Redaktur Newsshooter.com Dan Chung gaduh tampilan kaméra Astrodesign 8K anu dirancang pikeun penyiar Jepang… Tingali dina filmmakinglinks.blogspot.com

Maca deui "

CES: FCC Kursi warns Komisi Badé Simpen Panon on AT & T ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tingali dina Scoop.it - ​​Majalah Broadcast Beat, Daily EditionGordon Smith, presiden Association Nasional Broadcasters, hadir dina sidang éta. Ngomongkeun sareng The Hollywood Reporter saatos réngsé, anjeunna ngulang deui kasalihat yén ngabagi spéktrum tiasa ngawatesan éta… Tingali dina www.hollywoodreporter.com

Maca deui "

Pamimpin na Phabrix Instrumén Test dipilih pikeun Winter Olahraga Acara

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cypress, California, AS, January 10, 2014: Pamimpin LV5770 instrumen tés multi-monitor geus dipilih pikeun ngarojong hirup siaran tinggi-harti tina acara olahraga 2014 usum panglegana. Hijian 55 bakal dipaké nalika pre-transmisi alignment tina kaméra jeung tumbu lianna dina eusi ranté produksi pikeun mastikeun kualitas sinyal pangluhurna mungkin dijaga sapanjang program tina acara. The ...

Maca deui "

VIDI Mitra Ku Thomson Video Jaringan mun Resell lengkep Video skéma Produk kulawarga di Jerman

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis â € "Jan. 10, 2014 â €" Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén nagara éta geus nandatanganan kontrak reseller kalawan VIDI, hiji propaider ladén bebas global dumasar di Jerman. Ngaliwatan partnership anyar, VIDI bakal distributor tina garis nu lengkep Thomson Video Jaringan 'tina solusi komprési video jeung usaha média Jerman. Kalawan leuwih ti 25 taun pangalaman nyadiakeun profésional ...

Maca deui "

VidOvation Expands kulawarga VidOptic serat optik Transmission Produk

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

kapamimpinan harga-pagelaran dirancang pikeun aplikasi kritis merlukeun kinerja video kualitas luhur jeung reliabilitas sakuliah SD / HD-SDI, broadband, sarta RF jaringan optik Irvine, California - VidOvation, a panyadia téhnologi ngarah tina video jeung komunikasi data sistim kana tipi siaran, olahraga , perusahaan pasar audio-visual, sarta pamaréntah, ngumumkeun yén maranéhna téh ngembangna garis produk VidOptic maranéhna sistem angkutan serat optik husus dirancang pikeun ...

Maca deui "

Frankie Ngabantu Trizz Pindahkeun ka arah Virtual Studio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Streamlining nu Prosés Lahirna Ad kalawan Cekap Video Review Barcelona, ​​Spanyol: Jan. 9, 2014 ... Frankie, anu gampang-to-pamakéan dumasar browser-alat review video ti maker of cineSync, mangrupakeun bagian tina hiji workflow dunya-Manjang anyar dijieun ku Trizz ngahasilkeun kampanye komérsial na inovatif. Ti kantor na di Barcelona, ​​Trizz migunakeun Frankie mun collaboratively ngamekarkeun spot jeung produser, tarjamahan sarta ...

Maca deui "

Langit Luhur Scrapers Siapkeun Pikeun Dazzling Karyadi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Final pos-produksi réngsé pikeun séri mimiti doc faktual, nuturkeun exploits graviti-defying nu paling daring, pagawe pangropéa-tingkat tinggi di AS. BTV réngsé pinuh pos-produksi pikeun doc faktual, Ngalanglang nu graviti defying exploits of Abseilon Layanan Gedong; parusahaan beberesih America panggedéna tinggi-naékna. 3D na 2D deliverables anu réngsé di TV London tur Brighton dumasar ...

Maca deui "

Bioskop Qube Nambahkeun Dhukungan pikeun Auro 11.1 ku Sistem Sora Barco

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

XP-D sareng XP-I Digital Cinema Server Pelaksanaan Formula Audio Bioskop Anyar Burbank, CA: Bioskop Qube parantos dilisensikeun pikeun ngadukung Auro 11.1 ku playback Barco dina server bioskop XP-D sareng XP-I anu utama. Auro 11.1 ku Barco nyayogikeun pamiarsa film-akustik sareng akustik 3D paling alami. Pameran ayeuna gaduh hartos pikeun nyebarkeun sistem sora anyar ieu ti Barco ...

Maca deui "