imah » 2014 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2014

Jerry Lewis narima Award Hirupna Achievement Ti Carol Burnett di 51st Taunan ICG Publicists Awards

Lionsgate urang Friedman na Wachsberger, 'Skandal urang' Shonda Rhimes, AND urang Linda Bell Blue Ngawulang (Los Angeles, California-Maret 1, 2014) A dijual-kaluar panongton ti Hollywood publisitas sarta pamasaran executives, produser, studio jeung jaringan executives, selebriti terus pencét dikumpulkeun keur International Cinematographers kanu (ICG, IATSE lokal 600) 51st taunan ICG Publicists Awards di Beverly Wilshire Hotel kiwari, chaired ku Henri Bollinger na ...

Maca deui "

Buahna tangkal ek Productions Ltd Announces Dua Dramas Mayor Anyar BBC1 pikeun Agatha Christie urang 125th Perayaan Taun

RLJ Hiburan Oversees rakit Luar Biasa di kamajuan Meuntas Platform, Bringing nu Christie Brand mun audiences Anyar (Silver Springs, Maryland Pébruari 28, 2014) buahna tangkal ek Productions Ltd kiwari (Jumaah 28 Pébruari) announces yén BBC1 geus commissioned dua adaptations drama anyar signifikan pikeun mawa Agatha Christie masterpieces ka generasi anyar:

Maca deui "

Panasonic Unveils Anyar 4K na High-Speed ​​VariCam Models ku ...

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionPanasonic dinten dijieun sababaraha announcements ngeunaan produk anu bakal debut di National Association upcoming sahiji siaran (NAB) Tembongkeun, April 7-10 di Las Vegas Konvénsi Center. Headlining warta nu aya pasangan anu ... Tempo on www.virtual-strategy.com

Maca deui "

NAB: Panasonic mun Nilik 4K VariCam #NABShow

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Magazine Darso, Daily EditionNAB: Panasonic mun Nilik 4K VariCam Hollywood reporter A prototipe geus ditampilkeun dina acara saméméh kaasup 2013 Inter nyiruan di Tokyo.See on www.hollywoodreporter.com

Maca deui "

Langkung Than 200 House Anggota Rojongan Lokal Radio Merdika Act

Washington DC - KOMUNITAS group bipartisan dalapan anggota DPR jeung salah Sénator geus asup kana sakumaha ko-sponsor ti resolusi nu opposes "sagala fee anyar kinerja, pajeg, royalti, atanapi muatan sejenna" dina stasiun radio siaran lokal. Radio Lokal Merdika Act ayeuna ayeuna ko-disponsoran ku koalisi tina Anggota 202 Déwan Perwakilan jeung ...

Maca deui "

Media Journal: Broadcast Pausahaan pananggeuy pikeun Potensi Crackdown FCC

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMedia Journal: Broadcast Pausahaan pananggeuy pikeun Potensi Crackdown FCC Wall Street Journal (blog) megatkeun: kauntungan net AMC Jaringan 'surged keur saparapat kaopat, salaku ngarep nempokeun kawas "The Leumpang Dead "jeung" Mad Lalaki "dipasang iklan kuat ... Tempo on blogs.wsj.com

Maca deui "

Media Fusionâ "¢ Broadcast ngajalankeun - Parobahan nu Jalan gereja Do Garéja

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMedia Fusion ™ Broadcast ngajalankeun - Parobahan nu Jalan gereja Do Garéja Standar Newswire (pencét release) Tackling nu luhur-biaya encoding, UpperRoom partnered kalawan Irvine Teradek.See dumasar www.standardnewswire. com

Maca deui "

Boxx rentang lila zenith, ngurangan reureuh, diwangun-di talkback, tally sarta iris

Boxx TV mun demonstrate a anyar, rentang lila zenith pamancar jeung reureuh ngurangan sarta diwangun-di talkback, tally sarta iris kontrol, pikeun siaran live sarta olahraga Xxth Pébruari 2014, London, Inggris: - Boxx TV bakal showcasing pilihan fitur anyar pikeun lila maranéhna rentang pamancar, zenith, di NAB, anu geus diropéa pikeun ngurangan latency sarta nambahan komunikasi sarta fitur control ...

Maca deui "

SMPTE® Announces Diréktur 2014 Pasini

Appointees Anyar Bawa Jerona Garapan jeung Pangaweruh ka SMPTE urang 'Tilu Rukun': Standards, Kaanggotaan, sarta Atikan bodas dataran, Ny â € "Feb. 27, 2014 â €" The Society of Motion Picture sarta Télévisi Engineers® (SMPTE®), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun direksi 2014 SMPTE. Alan Lambshead, SMPTE standar wakil ...

Maca deui "

Miranda urang iTX Powers Playout pikeun AMV urang Westar Satelit Services

rupa-rupa leyuran Miranda tur kabel Belden outfit fasilitas kontrol master anyar Montréal, 27 Pébruari, 2014 - Miranda Panyiaran, a Belden Brand, a panyadia global solusi terpadu pikeun ngahasilkeun, playout sarta pangiriman sistem pikeun siaran televisi jeung operator multi-sistem, announces pamasangan na iTX platform playout terpadu marengan NVISION routing, Densità © pamrosésan sinyal na konektipitas Belden ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan museurkeun kana delivering Dunya-Kelas Quality Video on Sakur layar di 2014 NAB Tembongkeun

Industri-Anjog Video skéma Leyuran Ti Multi-layar OTT kana siaran Ultra HD Dinten urang nu ditantang pikeun nganteurkeun deui eusi na multi format jasa dina paling biaya-éféktif, rubakpita-efisien manner mungkin, tanpa compromising kualitas gambar HD konsistén tinggi nu pemirsa nyangka kana unggal platform na alat. Di 2014 NAB Tembongkeun, Thomson Video Jaringan bakal demonstrate sababaraha inovasi anu ningkatkeun panuduh ...

Maca deui "

Harmonik ka fitur Inovatif, fleksibel Broadcast na Leyuran Multiscreen di 2014 NAB Tembongkeun

Highlights Di antarana hiji Groundbreaking Téhnologi démo Jeung Poténsial mun Redefine nu Broadcast Video Pangiriman ékosistem San Jose, Calif â € "Feb. 27, 2014 â €" Di stan SU1210 di 2014 NAB Tembongkeun, harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, bakal demonstrate runtuyan solusi nu ngaoptimalkeun produksi jeung kiriman jasa video tinggi-nilai dina siaran teh, ...

Maca deui "

Zacuto Announces Canon C300 / 500 Z-Panimu pikeun Pra-urutan

(Chicago, Illionis Pébruari 27, 2014) Saatos sasih desain tur nguji, Zacuto bangga ka ngembarkeun sékrési a Z-Panimu tilik hi-res jeung asesoris nu ngalengkepan husus ka Canon C300 na C500. Aranjeunna nawiskeun setelan rusuh, desain Recoil lightweight, handles sturdy, kurung 'helm' anyar-to-pasar na hiji sapatu tiis inovatif clamping Gunung. The Zacuto C300 / 500 Z-Panimu teu ngan hiji ...

Maca deui "

FUJIFILM urang 55X ngadeukeutkeun Pikeun ageung shooting tempat na Lightweight Cabrio ngadeukeutkeun Jieun NAB2014 Debut

(Wayne, New Jersey Pébruari 27, 2014) Dua lenses ti optik Alat Divisi of FUJIFILM Amérika Kalér Corporation bakal nyieun debut NAB maranéhna taun - nu Premier PL 14-35mm Cabrio sudut lega lénsa [ZK2.5 × 14] sarta XA55x9.5 lensa HDTV Telephoto Box Style. inovasi NAB2014 séjén ti Alat Divisi optik bakal ngumumkeun teu lila. Taun ieu oge nandaan ulang 80th FUJIFILM urang, ...

Maca deui "

Anevia appoints Fransisco Pinto Neto salaku Diréktur Penjualan Latin America Ka kantor kantor LATAM anyar dina sà £ o Paulo

Paris, Perancis, February 27, 2014 - Anevia, pamingpin di streaming sarta infrastruktur solusi video pikeun OTT, TV hirup jeung video-on-paménta, announces perluasan neraskeun Operasi global na jeung janjian tina Fransisco Pinto Neto salaku Diréktur Penjualan Latin Amérika. Anjeunna huluna kantor LATAM karek dibuka Anevia di sà £ o Paulo. Fransisco Pinto Neto, 52 yuswa, mangrupakeun jualan téhnologi ...

Maca deui "

Panasonic Debuts 4K kaméra / Recorder, Varicam 35, Kalawan Anyar Super 35MM MOS sénsor, AVC-Ultra CODEC Pikeun 4K

Produksi Gambar pamungkas pikeun Bioskop jeung Drama Episodic; Narabas Modular Desain nyandak Docking Boh 4K atanapi 2 / 3 inci Kamera Kepala pikeun Module Rekaman Sarua (Tasikmalaya, New Jersey Pébruari 27, 2014) Panasonic dinten diumumkeun kaméra 4K / recorder, VariCam® 35, éta incorporates a super karek-dimekarkeun sensor gambar 35mm MOS na kulawarga AVC-ultra parusahaan ti cODEC video. gambar luhung kaméra anyar urang nanganan di ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!