imah » 2014 » Pebruari

Archives Bulanan: Pébruari 2014

Jerry Lewis narima Award Hirupna Achievement Ti Carol Burnett di 51st Taunan ICG Publicists Awards

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Lionsgate urang Friedman na Wachsberger, 'Skandal urang' Shonda Rhimes, AND urang Linda Bell Blue Ngawulang (Los Angeles, California-Maret 1, 2014) A dijual-kaluar panongton ti Hollywood publisitas sarta pamasaran executives, produser, studio jeung jaringan executives, selebriti terus pencét dikumpulkeun keur International Cinematographers kanu (ICG, IATSE lokal 600) 51st taunan ICG Publicists Awards di Beverly Wilshire Hotel kiwari, chaired ku Henri Bollinger na ...

Maca deui "

Panasonic Unveils Anyar 4K na High-Speed ​​VariCam Models ku ...

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionPanasonic dinten dijieun sababaraha announcements ngeunaan produk anu bakal debut di National Association upcoming sahiji siaran (NAB) Tembongkeun, April 7-10 di Las Vegas Konvénsi Center. Headlining warta nu aya pasangan anu ... Tempo on www.virtual-strategy.com

Maca deui "

NAB: Panasonic mun Nilik 4K VariCam #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Magazine Darso, Daily EditionNAB: Panasonic mun Nilik 4K VariCam Hollywood reporter A prototipe geus ditampilkeun dina acara saméméh kaasup 2013 Inter nyiruan di Tokyo.See on www.hollywoodreporter.com

Maca deui "

Langkung Than 200 House Anggota Rojongan Lokal Radio Merdika Act

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Washington DC - KOMUNITAS group bipartisan dalapan anggota DPR jeung salah Sénator geus asup kana sakumaha ko-sponsor ti resolusi nu opposes "sagala fee anyar kinerja, pajeg, royalti, atanapi muatan sejenna" dina stasiun radio siaran lokal. Radio Lokal Merdika Act ayeuna ayeuna ko-disponsoran ku koalisi tina Anggota 202 Déwan Perwakilan jeung ...

Maca deui "

Media Journal: Broadcast Pausahaan pananggeuy pikeun Potensi Crackdown FCC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMedia Journal: Broadcast Pausahaan pananggeuy pikeun Potensi Crackdown FCC Wall Street Journal (blog) megatkeun: kauntungan net AMC Jaringan 'surged keur saparapat kaopat, salaku ngarep nempokeun kawas "The Leumpang Dead "jeung" Mad Lalaki "dipasang iklan kuat ... Tempo on blogs.wsj.com

Maca deui "

Boxx rentang lila zenith, ngurangan reureuh, diwangun-di talkback, tally sarta iris

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Boxx TV mun demonstrate a anyar, rentang lila zenith pamancar jeung reureuh ngurangan sarta diwangun-di talkback, tally sarta iris kontrol, pikeun siaran live sarta olahraga Xxth Pébruari 2014, London, Inggris: - Boxx TV bakal showcasing pilihan fitur anyar pikeun lila maranéhna rentang pamancar, zenith, di NAB, anu geus diropéa pikeun ngurangan latency sarta nambahan komunikasi sarta fitur control ...

Maca deui "