imah » 2014 » Pebruari (Kaca 2)

Archives Bulanan: Pébruari 2014

SMPTE® Announces Diréktur 2014 Pasini

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Appointees Anyar Bawa Jerona Garapan jeung Pangaweruh ka SMPTE urang 'Tilu Rukun': Standards, Kaanggotaan, sarta Atikan bodas dataran, Ny â € "Feb. 27, 2014 â €" The Society of Motion Picture sarta Télévisi Engineers® (SMPTE®), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun direksi 2014 SMPTE. Alan Lambshead, SMPTE standar wakil ...

Maca deui "

Miranda urang iTX Powers Playout pikeun AMV urang Westar Satelit Services

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

rupa-rupa leyuran Miranda tur kabel Belden outfit fasilitas kontrol master anyar Montréal, 27 Pébruari, 2014 - Miranda Panyiaran, a Belden Brand, a panyadia global solusi terpadu pikeun ngahasilkeun, playout sarta pangiriman sistem pikeun siaran televisi jeung operator multi-sistem, announces pamasangan na iTX platform playout terpadu marengan NVISION routing, Densità © pamrosésan sinyal na konektipitas Belden ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan museurkeun kana delivering Dunya-Kelas Quality Video on Sakur layar di 2014 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Industri-Anjog Video skéma Leyuran Ti Multi-layar OTT kana siaran Ultra HD Dinten urang nu ditantang pikeun nganteurkeun deui eusi na multi format jasa dina paling biaya-éféktif, rubakpita-efisien manner mungkin, tanpa compromising kualitas gambar HD konsistén tinggi nu pemirsa nyangka kana unggal platform na alat. Di 2014 NAB Tembongkeun, Thomson Video Jaringan bakal demonstrate sababaraha inovasi anu ningkatkeun panuduh ...

Maca deui "

Harmonik ka fitur Inovatif, fleksibel Broadcast na Leyuran Multiscreen di 2014 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Highlights Di antarana hiji Groundbreaking Téhnologi démo Jeung Poténsial mun Redefine nu Broadcast Video Pangiriman ékosistem San Jose, Calif â € "Feb. 27, 2014 â €" Di stan SU1210 di 2014 NAB Tembongkeun, harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, bakal demonstrate runtuyan solusi nu ngaoptimalkeun produksi jeung kiriman jasa video tinggi-nilai dina siaran teh, ...

Maca deui "

FUJIFILM urang 55X ngadeukeutkeun Pikeun ageung shooting tempat na Lightweight Cabrio ngadeukeutkeun Jieun NAB2014 Debut

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Wayne, New Jersey Pébruari 27, 2014) Dua lenses ti optik Alat Divisi of FUJIFILM Amérika Kalér Corporation bakal nyieun debut NAB maranéhna taun - nu Premier PL 14-35mm Cabrio sudut lega lénsa [ZK2.5 × 14] sarta XA55x9.5 lensa HDTV Telephoto Box Style. inovasi NAB2014 séjén ti Alat Divisi optik bakal ngumumkeun teu lila. Taun ieu oge nandaan ulang 80th FUJIFILM urang, ...

Maca deui "

Zacuto Announces Canon C300 / 500 Z-Panimu pikeun Pra-urutan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Chicago, Illionis Pébruari 27, 2014) Saatos sasih desain tur nguji, Zacuto bangga ka ngembarkeun sékrési a Z-Panimu tilik hi-res jeung asesoris nu ngalengkepan husus ka Canon C300 na C500. Aranjeunna nawiskeun setelan rusuh, desain Recoil lightweight, handles sturdy, kurung 'helm' anyar-to-pasar na hiji sapatu tiis inovatif clamping Gunung. The Zacuto C300 / 500 Z-Panimu teu ngan hiji ...

Maca deui "

Anevia appoints Fransisco Pinto Neto salaku Diréktur Penjualan Latin America Ka kantor kantor LATAM anyar dina sà £ o Paulo

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Paris, Perancis, February 27, 2014 - Anevia, pamingpin di streaming sarta infrastruktur solusi video pikeun OTT, TV hirup jeung video-on-paménta, announces perluasan neraskeun Operasi global na jeung janjian tina Fransisco Pinto Neto salaku Diréktur Penjualan Latin Amérika. Anjeunna huluna kantor LATAM karek dibuka Anevia di sà £ o Paulo. Fransisco Pinto Neto, 52 yuswa, mangrupakeun jualan téhnologi ...

Maca deui "

Panasonic Debuts 4K kaméra / Recorder, Varicam 35, Kalawan Anyar Super 35MM MOS sénsor, AVC-Ultra CODEC Pikeun 4K

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Produksi Gambar pamungkas pikeun Bioskop jeung Drama Episodic; Narabas Modular Desain nyandak Docking Boh 4K atanapi 2 / 3 inci Kamera Kepala pikeun Module Rekaman Sarua (Tasikmalaya, New Jersey Pébruari 27, 2014) Panasonic dinten diumumkeun kaméra 4K / recorder, VariCam® 35, éta incorporates a super karek-dimekarkeun sensor gambar 35mm MOS na kulawarga AVC-ultra parusahaan ti cODEC video. gambar luhung kaméra anyar urang nanganan di ...

Maca deui "