imah » 2014 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2014

MTI Film nawarkeun éta CarryOn Cortex di #NABShow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MTI Film henteu ngan hiji raksasa industri di dunya pilem restorasi na pos produksi, tapi ogé mangrupa panyadia ka produk anyar sleek Powered by Cortex Dailies, ngawanohkeun CarryOn nu! Cairan ieu leuwih tiis, 12TB of raided SSD urang, sarta maca kartu kaméra, ieu complimented kalawan kakawasaan 4K HD-SDI na HDMI pilihan output, 802.11ac WiFi & Bluetooth ...

Maca deui "

Masstech ka acquire PlayBox Produk jeung Téhnologi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMasstech ka acquire PlayBox Produk jeung Téhnologi. Toronto-Masstech Grup geus nandatanganan surat hajat ka acquire produk na téhnologi tina PlayBox Téhnologi, panyadia tina saluran-di-a-kotak sistem pikeun television.See on www.tvtechnology.com

Maca deui "

Volicon Debuts Review, matuh, sarta Monitor Aplikasi pikeun panitén Media AKAL Platform di 2014 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BURLINGTON, Massa -. Maret 31, 2014 - Salila 2014 NAB Tembongkeun, Volicon bakal fitur Review anyar, matuh, sarta Monitor aplikasi dina parusahaan panitén (R) Media AKAL Platform (TM). Bari platform sorangan rékaman média stasiun urang ti ingest mun playout, kitu ogé sababaraha siaran dina hawa, tilu aplikasi ieu nyadiakeun parabot kuat pikeun evaluating na validating eusi ...

Maca deui "

CEO Wöhler Carl Dempsey mun Ngawula sakumaha Panelist pikeun IABM Nagara Sarapan Industri di 2014 NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Fransisco - March 31, 2014 - Wöhler Panyiaran dinten ngumumkeun yén Carl Dempsey, CEO parusahaan, baris ilubiung dina sawala panel salila IABM (publikasi International Association of Broadcasting Manufacturers) Taunan NAB Nagara Sarapan Industri on Senén, April 7, anu poe kahiji tina 2014 NAB Tembongkeun. Dempsey bakal gabung sasama CEOs Brian Cram of Dejero Labs, ...

Maca deui "

Digigram AoIP Distribusi codec IQOYA * SERV / link Ayeuna Ngarojong nepi ka 32 MADI Saluran stéréo na 32 CODEC stéréo di 1-RU

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Spasi-Musim Panas Vérsi of Popular IP Audio codec Nyadiakeun High Channel Density jeung stabil, High Quality-Streaming pikeun rupa Aplikasi Broadcast MONTBONNOT, Perancis - March 31, 2014 - Digigram dinten ngumumkeun sékrési renowned parusahaan IQOYA * SERV / link IP audio codec dina spasi-nyimpen anyar desain 1-RU nu ngarojong nepi ka 64 MADI saluran program radio, telepon di antara kamar jeung kamar, sarta commentary ...

Maca deui "