imah » 2014 » Maret

Archives Bulanan: Maret 2014

MTI Film nawarkeun éta CarryOn Cortex di #NABShow

MTI Film henteu ngan hiji raksasa industri di dunya pilem restorasi na pos produksi, tapi ogé mangrupa panyadia ka produk anyar sleek Powered by Cortex Dailies, ngawanohkeun CarryOn nu! Cairan ieu leuwih tiis, 12TB of raided SSD urang, sarta maca kartu kaméra, ieu complimented kalawan kakawasaan 4K HD-SDI na HDMI pilihan output, 802.11ac WiFi & Bluetooth ...

Maca deui "

Masstech ka acquire PlayBox Produk jeung Téhnologi

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionMasstech ka acquire PlayBox Produk jeung Téhnologi. Toronto-Masstech Grup geus nandatanganan surat hajat ka acquire produk na téhnologi tina PlayBox Téhnologi, panyadia tina saluran-di-a-kotak sistem pikeun television.See on www.tvtechnology.com

Maca deui "

FILMCAST Hirup !: kaméra ningali AT 2014 NAB Témbongkeun

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB Tembongkeun 2014 CamerasSee on filmcastentertainment.blogspot.com

Maca deui "

Disney anu gearing up for hareup TV online, nyebutkeun Disney jeung ABC Télévisi Grup Presiden Anne Sweeney

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringDisney ieu gearing up bisnis siaran na pikeun kahareup didominasi ku online streaming TV, nurutkeun presiden Disney / ABC ... tingali dina www.thedrum.com

Maca deui "

Kasalahan 6 mun Hindarkeun kalayan anjeun salajengna Broadcast Automation ningkatkeun

Tempo dina Scoop.it - ​​kasalahan Broadcast EngineeringSix ulah on hareup proyék pamutahiran automation siaran anjeun tetep hirup museur tur relevant.See on synergybroadcast.com

Maca deui "

Volicon Debuts Review, matuh, sarta Monitor Aplikasi pikeun panitén Media AKAL Platform di 2014 NAB Tembongkeun

BURLINGTON, Massa -. Maret 31, 2014 - Salila 2014 NAB Tembongkeun, Volicon bakal fitur Review anyar, matuh, sarta Monitor aplikasi dina parusahaan panitén (R) Media AKAL Platform (TM). Bari platform sorangan rékaman média stasiun urang ti ingest mun playout, kitu ogé sababaraha siaran dina hawa, tilu aplikasi ieu nyadiakeun parabot kuat pikeun evaluating na validating eusi ...

Maca deui "

CEO Wöhler Carl Dempsey mun Ngawula sakumaha Panelist pikeun IABM Nagara Sarapan Industri di 2014 NAB Tembongkeun

San Fransisco - March 31, 2014 - Wöhler Panyiaran dinten ngumumkeun yén Carl Dempsey, CEO parusahaan, baris ilubiung dina sawala panel salila IABM (publikasi International Association of Broadcasting Manufacturers) Taunan NAB Nagara Sarapan Industri on Senén, April 7, anu poe kahiji tina 2014 NAB Tembongkeun. Dempsey bakal gabung sasama CEOs Brian Cram of Dejero Labs, ...

Maca deui "

Digigram AoIP Distribusi codec IQOYA * SERV / link Ayeuna Ngarojong nepi ka 32 MADI Saluran stéréo na 32 CODEC stéréo di 1-RU

Spasi-Musim Panas Vérsi of Popular IP Audio codec Nyadiakeun High Channel Density jeung stabil, High Quality-Streaming pikeun rupa Aplikasi Broadcast MONTBONNOT, Perancis - March 31, 2014 - Digigram dinten ngumumkeun sékrési renowned parusahaan IQOYA * SERV / link IP audio codec dina spasi-nyimpen anyar desain 1-RU nu ngarojong nepi ka 64 MADI saluran program radio, telepon di antara kamar jeung kamar, sarta commentary ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan na Broadcom mun demonstrate Advanced Pangiriman UHD TV pikeun satelit, Cable, sarta Aplikasi terestrial di 2014 NAB Tembongkeun

RENNES, Perancis - March 31, 2014 - Dina 2014 NAB Tembongkeun, Thomson Video Jaringan na Broadcom bakal demonstrate kiriman 4K Ultra HD (UHD) aliran siaran keur satelit hareup generasi, kabel, sarta aplikasi terestrial via munculna High-Kekecapan Video Coding (HEVC) baku. démo bakal nyorot integrasi-unggul pangajén Vibe (TM) VS7000 multi-layar platform encoding / transcoding Thomson Video Jaringan 'sareng ...

Maca deui "

Footage.net Announces Daptar Final of Archives Artikel pikeun NAB '14

Sabelas Dunya-Kelas Footage Pausahaan Dupi milu dina Artikel Program Footage Arsip Footage.net urang di NAB 2014. Unggal Company Badé Nyadiakeun A tawarkeun diskon husus éksklusif pikeun NAB Hadirin

Maca deui "

AmberFin Unveils Unik adaptif Cadence Koreksi Algoritma Dina iCR Platform di NAB 2014

Real Solusi Dunya ka Campuran Cadence Kandungan empowers Pajeg generating Internet, Cibeureum jeung Workflows Digital (Basingstoke, Britania Raya-Maret 31, 2014) Dina NAB 2014, on stan SU8505 AmberFin, pamekar ngarah tina ingest média berbasis file, transcoding jeung kontrol kualitas solusi keur boga, siaran, organisasi olahraga jeung imah pos-produksi, bakal unveil na adaptif Cadence Corrector (Priangan), sistem software basis unik keur koréksi ...

Maca deui "

NAB Pernyataan dina FCC Orde Ngeunaan pasatujuan Sharing penyiar

Washington DC - Dina respon ka sora kiwari ku FCC nyatujuan hiji urutan ngeunaan pasatujuan babagi penyiar, pernyataan di handap bisa attributed ka NAB Eksekutif Wawakil Présidén Communications Dennis Wharton:

Maca deui "

'Perlu keur Speed' Facilis TerraBlock Turbocharges Post Produksi pikeun Bandito Dadang

parusahaan produksi indie Bandito Dadang disadap Facilis Téhnologi urang TerraBlock 24D salaku hiji solusi gudang dibagikeun dina set pikeun ngagancangkeun produksi 4K pos pikeun "Perlu keur Speed," sutradara témbal Waugh urang nu dirilis dina bioskop on March 14, 2014. Dihasilkeun ku DreamWorks Gambar jeung dibintanginya Harun Paul, adaptasi pilem ti séri Electronic Arts 'tina "Kudu pikeun Speed" video kaulinan kieu racer jalan ...

Maca deui "

Desain ensemble nembongkeun Pergaulan jeung nyandak langsung Pikeun BrightEye NXT 2.0 Routers #NABShow

March 31, 2014 Jukut Valley, California - Kacapi sareng Angklung desain dinten ngumumkeun pelepasan NAB tina software versi 2.0 keur na garis BrightEye NXT of Compact Routers. The pamutahiran software, disadiakeun dina euweuh muatan ka boga Kacapi sareng Angklung desain BrightEye NXT Video Routing Switchers, nyadiakeun larut jeung transisi nyokot langsung ti HDMI ogé sumber SDI, kontrol éksternal ...

Maca deui "

"Game of Thrones" ngéléhkeun Program TV lokasi Pinunjul "Nu Rusiah Kahirupan of Walter Mitty" ngéléhkeun Film lokasi Feature Pinunjul di 1st Taunan lokasi Gerentes kanu of America Awards

Alexander Payne, Haskell Wexler, témbal Dewees na Sheri Sadikin Nampa Special Honors Billy Kristal na Cheryl Boone Isaacs Diantara Presenters

Maca deui "

Naskah kuno ngembarkeun Solusi workflow pikeun Phantom Flex4K kaméra

(London, Britania Raya-Maret 31, 2014) Kodék, pamingpin industri dina rekaman atah jeung workflow, anu gawé bareng Visi Panalungtikan nyadiakeun hiji workflow mantap sarta kuat pikeun kaméra Phantom Flex4K. Geus loba dipaké di sakuliah dunya jeung loba kaméra béda, Kodék Kolong mangrupakeun alat workflow mobile nu ngarojong transper gancang tina originals kaméra digital ti ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!