imah » 2014 » Maret (Kaca 10)

Archives Bulanan: Maret 2014

NMX Kajadian na NAB Tembongkeun Tim ka host New Media lounge

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNMX Kajadian na NAB Tembongkeun Tim ka host New Media lounge Las Vegas Blog (Blog) "Urang kasampak maju ka gawé bareng NMX mun nyieun hiji lingkungan di NAB Tembongkeun mana média anyar professional connect with peers & leuwih jéntré ngeunaan naon NAB Tembongkeun geus nawarkeun, "... Tempo on www.lasvegasnvblog.com

Maca deui "

Bexel ngahubungkeun Academy Awards (r) mibanda Serat Network éksténsif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Parusahaan serat optik infrasturktur eliminates tantangan logistik pikeun Global siaran (Burbank, Calif.) - Bexel, hiji unit ti Vitec Grup urang Divisi Layanan sarta panyadia sakuliah dunya ngarah tina jasa siaran na leyuran, disadiakeun conduit pikeun siaran live ti 86th Awards Akademi (r), kitu ogé sakabéh nu Productions global ancillary ti loka, sareng serat logistik-defying ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan 'Anyar TimePlanner Aplikasi pikeun System Management XMS brings Agility mun Manajemén Service Plan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - March 28, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén nagara éta bakal debut TimePlanner, hiji aplikasi anyar nu mangrupakeun bagéan tina XMS (TM) Network System Management, di 2014 NAB Tembongkeun. Sangkan scheduling na automation parobahan rencana layanan kompléks, TimePlanner teu ngan saukur mere pamaké XMS kalenturan maranéhna kudu ngatur parobahan rencana layanan gancang, ...

Maca deui "

Soaring jualan keur Sistim Piara revolusioner Vinten Radamec urang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bury St Edmunds - Vinten Radamec®, a Grup Company Vitec, sarta pamimpin dunya dina sistim rojongan kaméra robotic, geus narima pesenan signifikan tina siaran di sakumna dunya handap pelepasan panganyarna ngeunaan Sistim navigasi na kacida diantisipasi Absolute Positioning System (Piara). The Piara revolusioner mangrupakeun positioning Sistim dirancang ngahijikeun seamlessly kalawan Fusion pedestals robotic Vinten Radamec urang, delivering unrivaled ...

Maca deui "

YANGAROO Nyadiakeun Pangiriman dipaténkeun Awan-Dumasar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

YANGAROO terus dijadikeun panyadia layanan ngarah keur Panyiaran Radio sarta Télévisi, Musik, jeung industri Award ku nyadiakeun éndah tur dipaténkeun Digital Media Distribusi System (DMDS) platform, leyuran software awan-base nu ngidinan pikeun aman, gancang, sarta ongkos-éféktif cara pikeun ngatur sarta monetize audio anjeun sarta file video pikeun pangiriman! téhnologi dumasar-awan 100% nu YANGAROO 's éta inovatif ...

Maca deui "

NAB Tembongkeun alamat nu Future of 4K nyoko

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NAB Tembongkeun bakal Fitur sesi, bengkel na panels dina peran ngaronjatkeun standar tinggi-harti ultra pikeun mintonkeun televisi 4K jeung téhnologi produksi dina industri média jeung hiburan. Diayakeun April 5 -10 di Las Vegas, NAB Tembongkeun nyaeta konferensi taunan panglegana sarta Expo pikeun professional anu nyieun, ngatur jeung ngadistribusikaeun hiburan peuntas sagala platform.

Maca deui "

NAB Pernyataan dina Channel Sharing Laporan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Washington DC - Dina respon kana laporan dileupaskeun kiwari ngeunaan pilot project examining babagi channel ku dua stasiun televisi siaran di pasar sarua salaku bagian tina spéktrum siaran incentive lelang, pernyataan di handap bisa attributed ka NAB Wawakil Présidén Eksekutif Komunikasi Dennis Wharton:

Maca deui "

RE: Visi Balukar Kaluaran ReelSmart Motion Blur 5 kalayan rojongan GPU pikeun Saatos Balukar, Final Cut Pro, Media komposer, Motion, Nuke, premiere Pro, ngeruk, sarta Vegas Pro

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(San Fransisco, California-Maret 28, 2014) RE: Visi Balukar, épék acclaimed nyolok-di pamimpin industri jeung makers of Academy Award unggul software, announces sékrési ReelSmart Motion Blur ™ Vérsi 5 kalayan rojongan GPU pikeun: Adobe® Saatos Balukar ®; Apple®; Final Cut Pro®; Avid® Media Composer®, Symphony® na Newscutter®; The Foundry Nuke ™; Adobe premiere Pro®; Assimilate Scratch®; sarta Sony® Vegas® Pro. ReelSmart Motion Blur ...

Maca deui "