imah » 2014 » Maret (Kaca 20)

Archives Bulanan: Maret 2014

Nexidia urang Drew Lanham nampilkeun di 2014 PBS Téhnologi Konférénsi na NAB Tembongkeun Broadcast Téknik Konférénsi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Atlanta - March 25, 2014 - Nexidia, pamekar dialog jeung analisis audio produk na téknologi pikeun optimalisasi audio jeung média video, dinten ngumumkeun yén Drew Lanham, Wapres senior na umum manajer di Nexidia urang Média jeung Hiburan division, bakal méré presentasi di 2014 PBS Konférénsi Téhnologi jeung dua presentasi dina Konférénsi Téknik Broadcast teh 2014 NAB Tembongkeun di ...

Maca deui "

Bittree Unveils Anyar siram-Gunung Data Gebang-Ngaliwatan Panels

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

24-posisi, Cat 6, sarta Serat Panels simplify na Neaten Interconnections pikeun Ethernet jeung Data Systems GLENDALE, Calif -. Maret 25, 2014 - Bittree dinten ngumumkeun peluncuran hiji garis anyar data feed-liwat panels siram-Gunung anu bakal nyieun perdana di 2014 NAB Tembongkeun. The 24-posisi Cat 6 feed-liwat panels nyadiakeun lokasi tunggal pikeun siaran, pangiriman, produksi, ...

Maca deui "

Di 2014 NAB Tembongkeun, Thomson Video Jaringan 'Vibe VS7000 ka fitur ngaronjat Density na Fitur Anyar pikeun Multi-layar sarta OTT Taliwang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - March 25, 2014 - Dina 2014 NAB Tembongkeun, Thomson Video Jaringan bakal showcase Vibe (TM) VS7000 platform encoding / transcoding industri-ngarah na disetir ku hiji release sadaya-anyar MediaFlex (TM) sistem operasi video parusahaan . MediaFlex 3.0 delivers perbaikan kinerja sarta kapasitas anyar signifikan kana VS7000, kaasup a kanaékan persen 40 di H.264 dénsitas channel sarta ningkat kualitas video ...

Maca deui "

Joseph Electronics 'ekslusif Kamera Caddy-FP Simplifies HD akuisisi Leuwih Serat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

NILES, gering -. Maret 25, 2014 - Joseph Electronics (Buyung), nu Premier hiji-eureun warung keur industri siaran sarta panyadia serat terminasi jeung serat custom solusi ngaliwatan Joseph Serat Leyuran (JFS), dinten ngumumkeun kasadiaan tina anyar kaméra Series Caddy-FP tina parabot akuisisi serat dioptimalkeun pikeun pamakéan di flypacks sarta sistem siaran portabel lianna. Dirancang pikeun ngurangan setelan ...

Maca deui "

Kanyataanana Cék Systems tees Pareum kalawan Golf Channel jeung BPS Olahraga

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Burbank, California-25 Maret 2014) Channel Golf sareng CBS Sports mimiti usum 2014 PGA dina gaya nganggo solusi grafik ngaropéa sareng desain anu diciptakeun ku Reality Check Systems (RCS). Dipimpin ku produsén Glenn White, RCS ngawangun prasarana siaran éksténsif pikeun naékkeun panglibatan kipas pikeun Liputan Golf Chanel sacara "Sorotan" sareng Acara Juara Acara Accenture, salian ngahasilkeun tracker angin khusus ...

Maca deui "

Cambridge Imaging Systems brings andalannya MAM sarta penerbitan solusi NAB 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Partnerships Anyar ngamungkinkeun Pelanggan Ngadamel Skala Bisa Scalable, Aman Workflows (Cambridge, United Kingdom – 25 Maret 2014) Dina NAB 2014 Cambridge Imaging System bakal nampilkeun kelas dunya anu dumasar-awan sareng média dumasar software manajemén sareng nyebarkeun solusi. Sistem Cambridge Imaging ogé nembé ngumumkeun gawé bareng konci sareng perusahaan kalebet kuantum, FileCatalyst sareng Objek Matrix anu bakal ngabantosan para klien pikeun ngawangun aliran kerja anu aman, aman ka tungtung-to-end. ...

Maca deui "