imah » 2014 » Maret (Kaca 3)

Archives Bulanan: Maret 2014

VER Embraces Emas Gunung PAGlink batre sareng 1,000-Unit Meuli

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

LONDONâ € "PAG dinten announces nu meuli hijian 1000 sahiji na Emas Mount® anyar (3-Stud, snap-On®) cocog, luhur-ayeuna, PAGlink batré ku Equipment Rentals Video (VER), salah sahiji suppliers rental pangbadagna gambar gerak, tivi, siaran jeung téhnologi newsgathering di Amérika Kalér. "PAG geus lila hiji supplier ngarah produk kakuatan pikeun bioskop jeung newsgathering, sarta téhnologi PAGlink na terus ...

Maca deui "

Sora alus pikeun 2014 F1 Usum

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Usum Balap Formula 2014 Usum Sanes Ngan ukur Herald Dramatic Mobil Anyar dina Tarmac, Inovasi Téknis dina Liputan Broadcast ogé ogé nyandak Tempat di Balik Adegan. (Harvington, United Kingdom – 1 Maret 31) Raycom, distributor audio nirkabel profesional pikeun industri siaran, parantos nyayogikeun audio nirkabel taneuh sareng solusi IEM pikeun Presteigne Broadcast Hire kanggo dipaké ...

Maca deui "

Desemble Desain Nunjukkeun Pergaulan Anyar sareng Langsung Nyokot Pikeun Katerangan BrightEye NXT 2.0

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(Grass Valley, California-31 Maret 2014) Desemble Desain ngumumkeun dinten na sékrési NAB tina versi 2.0 parangkat lunak pikeun jalur padamaran BrightEye NXT na. Pamutahiran parangkat lunak, anu disayogikeun teu aya biaya ka nu gaduh Ensemble Designs BrightEye NXT Video Routing Switchers, nyayogikeun sareng ngaleutikan transisi HDMI ogé sumber SDI, kontrol luar nganggo TCP / IP atanapi DB9 ...

Maca deui "

NAB Atikan Yayasan Announces Service ka Amérika Winners

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nasional Association of siaran Yayasan Atikan (NABEF) ngumumkeun winners keur 2014 Perayaan di Service ka Amérika Awards, recognizing layanan masarakat beredar ku siaran lokal. Winners bakal ngahormatan di Perayaan di Service ka Amérika dinner dilaksanakeun Salasa Juni 17 di Museum Gedung Nasional di Washington, DC

Maca deui "

Unas Media Productions Expands Live Multiscreen Streaming Operasi ku Digital Rapids StreamZ Live 4000EX Encoders

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Unas Media Productions berbasis Austria parantos ngembangkeun operasional streaming na ku mésér dalapan saluran dua saluran ChannelZ Live 4000EX encoders Panyandi ngubah eusi premium kalebet profil tinggi, acara olahraga live janten sababaraha format output pikeun panyebaran global dina rupa-rupa online sareng platform mobile Anyar StreamZ Live 4000EX ngawangun dina Digital Rapids 'kabuktian kalenturan, kualitas sareng reliabilitas sareng ...

Maca deui "

YANGAROO nampilkeun "Nyambungkeun ka titik-titik di workflow Kandungan komérsial Anjeun" di NAB Tembongkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Toronto, Kanada - YANGAROO, Inc. (TSX-V: Yoo, OTC: YOOIF), media digital manajemén jeung sebaran parusahaan ngarah, geus ngumumkeun yén Sarah Foss, Présidén, Divisi Advertising baris hadir "Nyambungkeun ka titik-titik di workflow Kandungan komérsial Anjeun "di taun ieu sacara NAB Tembongkeun di Las Vegas. The presentasi, dijadwalkeun pikeun Salasa April 8, 2014 di 10: 30AM bakal lumangsung di Media Advanced ...

Maca deui "

Balukar kreasi Kaluaran kreasi Glitch Balukar Citakan keur Saatos Balukar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

(31 Maret 2014) Minggu ieu, Épék Penciptaan ngumumkeun sékrési Creation Glitch Effect, hiji template After Effect pikeun nyiptakeun répék realisasi digital pikeun realitas video. Cocog sareng CS3 sareng ka luhur, Épék Penciptaan Ngobrol ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngimpor gambarna, sareng langsung ngékspor dugi ka 19 préparasi glitch. Atanapi, pangguna tiasa ngawangun rupa-rupa unik sorangan ku ngagabungkeun ...

Maca deui "