imah » 2014 » April

Archives Bulanan: April 2014

CCI Leyuran ngagabung Roster Of SSL Live konsol Mitra

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionCCI Leyuran ngagabung Roster Of SSL Live konsol Mitra Live Desain Olympia, WA - padet Propinsi Logika mangrupa pleased ngembarkeun janjian sora na téhnologi video ahli, CCI Leyuran, mun na USSee on livedesignonline .com

Maca deui "

ONSIGHT drive na Warna Mistika jeung pagawean Suites kalawan Precision grading Panels

(London, United Kingdom April 30, 2014) The Precision grading Panel pikeun SGO Mistika geus kabuktian janten hit badag di National Association of penyiar urang Konvénsi (NAB) di Las Vegas April ieu. Dina jam ti lawang acara, fasilitas pioneering London parusahaan ONSIGHT ditempatkeun hiji supados dua Panels Precision pikeun mantuan ngajalankeun maranéhanana kaayaan-of-nu-seni Mistika grading jeung pagawean suites ...

Maca deui "

ONSIGHT drive na Warna Mistika jeung pagawean Suites kalawan Precision grading Panels

(London, United Kingdom April 30, 2014) The Precision grading Panel pikeun SGO Mistika geus kabuktian janten hit badag di National Association of penyiar urang Konvénsi (NAB) di Las Vegas April ieu. Dina jam ti lawang acara, fasilitas pioneering London parusahaan ONSIGHT ditempatkeun hiji supados dua Panels Precision pikeun mantuan ngajalankeun maranéhanana kaayaan-of-nu-seni Mistika grading jeung pagawean suites ...

Maca deui "

The 2014 BMSB International Symposium on Broadband Systems Multimedia tur Broadcasting

The 2014 BMSB International Symposium on Broadband Systems Multimedia tur Broadcasting geus ngalegaan Pendaftaran Manuk Awal nepi Méi 15th, 2014! pameran bakal dilaksanakeun di Beijing International Convention Center on June 25-27, 2014. Kanggo inpo nu leuwih lengkep dina exhibts jeung symposium kabuka mangga buka: www.pco-online.com/bmsb2014/index.html Wilujeng sumping di BMSB 2014 * The IEEE International Symposium on Broadband Multimedia ...

Maca deui "

Hawthorne Ngaran langsung Lauren Ann Bronchtein salaku Diréktur VP & Akun

(Los Angeles, California April 30, 2014) Hawthorne langsung, respon brand agénsi iklan layanan pinuh, geus ngaranna Lauren Ann Bronchtein salaku Wawakil Présidén & anyar Diréktur Akun. Manehna bakal dumasar di markas Los Angeles parusahaan. Bronchtein baris ngalaporkeun ka George Leon, SVP Hawthorne langsung urang Media sarta Manajemén Akun. pengumuman ieu dijieun dinten ku Kapala Hawthorne langsung urang Operasi ...

Maca deui "

Editor Dave Bradley Of Shootersnyc nembongkeun Pareum Comedy Bakat Pikeun Summer urang Hawa

(New York, New York-April 30, 2014) Editor Dave Bradley of ShootersNYC mendemonstrasikan bakat-Na pikeun motong spot comedic ku komérsial anyar hilarious pikeun "Summer urang Hawa" disebut "Manly kasalahan". Bradley digawé sakali deui kalayan panjang-waktos kolaborator, Diréktur Adam Santang of No Haseup Pilem, dina titik anyar, sakumaha ogé kalawan agénsi creatives ti The Richards Grup di Dallas. Pikeun ...

Maca deui "

Matt Egan, Filmworkers qurban "Modern. Kidul. Musik ". Kalawan Hayden Panettiere na Belk

CHICAGOâ € "Matt Egan geus diarahkeun béntang Nashville Hayden Panettiere dina ad anyar pikeun Belk anu mangrupa bagian ti fashion brand urang" Modern. Kidul. Musik ". Kampanye. Filmworkers disadiakeun jasa pos produksi pikeun komérsial glamorous, dihasilkeun ku Pilem koin-Dioperasikeun, nu ngarebut éta aktris anjog kana lokasi di Nagara Musik Aula karek-direnovasi Inohong pikeun némbak burit. tempat evokes ...

Maca deui "

Vitamin nyiptakeun hiji Karajaan És pikeun Coors Lampu

studio produksi Hybrid ngumbara jero desain anyar "édisi husus" kaléng dina kampanye anyar ti CommonGround. CHICAGOâ € "Vitamin Gambar transports pemirsa kana alam Asezare populata ku tumbling glaciers sarta katirisan cair dina dua anyar, bintik pinuh-animasi pikeun Coors Lampu. Katimu ku Chicago agénsi Commonground, anu commercials ngenalkeun seniman-dirancang kaléng édisi husus disadiakeun pikeun waktos kawates. Titik mimiti, Crevice, ...

Maca deui "

Audionamix maturan Anyar ADX TRAX Rencana langganan

Bedah Ayeuna Ngawengku Unlimited separation Minutes Los Angeles - Audionamix, pamingpin global dina separation sumber audio, geus diwanohkeun rencana langganan anyar pikeun unik,-unggul pangajén software TRAX ADX anak, anu gancang misahkeun mixes pinuh kana dua file audio kualitas luhur: vokal jeung instrumental. The bedah anyar anu dirancang papanggih rupa-rupa kaperluan proyék, mere masarakat audio pro sababaraha ...

Maca deui "

Desainer / animator Erik Edmondson ngagabung Filmworkers Nashville

NASHVILLEâ € "Award-unggul desainer gerak grafik na animator Erik Edmondson geus ngagabung tim kreatif di Filmworkers, Nashville. Datangna Edmondson, anu gawé ngawengku commercials, desain disiarkeun, perlakuan judul na grafik, bakal ngidinan Filmworkers rék dilegakeun menu miboga jasa, nambahan rarancang jeung animasi jeung kurban produksi pos inti na, nu ngawengku ngedit, koreksi warna, épék visual jeung redaksi pagawean. ...

Maca deui "

WHYY mulih deui ka ProTrack

Pondokgedé, MA April 29, 2014 - Myers, pamekar terhormat di software manajemén siaran, nyaéta pleased ngembarkeun yen WHYY bakal balik ka sistem Manajemén Broadcast Myers ProTrack pikeun ngatur operasi siaran tipi na. WHYY nyaeta panyadia média umum anjog Philadelphia urang, porsi tenggara Pennsylvania, kidul New Jersey sarta sakabéh Delaware pikeun ampir 60 taun. -Unggul pangajén staf WHYY urang ...

Maca deui "

Instalasi Vegas PBS upgrades Volicon panitén

Nevada Station Apdet Volicon Téhnologi sadar Poténsial Full Meuntas minuhan, Billing, sarta Aplikasi Review BURLINGTON, Massa -. April 30, 2014 - Volicon dinten ngumumkeun yén Vegas PBS Channel 10, salah sahiji paling diawaskeun stasiun PBS America urang per kapita, geus ditingkatkeun panitén na (R) ngawaskeun video tur instalasi logging ngamangpaatkeun pinuh ku kamampuhan euyeub téknologi Volicon urang. Vegas PBS ...

Maca deui "

Nexidia Média jeung Hiburan Divisi hires Chad Rounsavall mun Diterangkeun Penjualan

Atlanta - April 30, 2014 - Nexidia, pamekar dialog jeung analisis audio produk na téknologi pikeun optimalisasi média audio sarta video, dinten ngumumkeun eta geus hired Chad Rounsavall salaku wakil presiden tina jualan keur Nexidia Média jeung Hiburan division. Dina peran anu, Rounsavall tanggung jawab ngadegkeun tur menata jaringan jualan domestically di Amérika Kalér bari Nyiapkeun ...

Maca deui "

Audionamix maturan Anyar ADX TRAX Rencana langganan

Bedah Ayeuna Ngawengku Unlimited Minutes separation (Los Angeles, California April 30, 2014) Audionamix, pamingpin global dina separation sumber audio, geus diwanohkeun rencana langganan anyar pikeun unik,-unggul pangajén software TRAX ADX anak, anu gancang misahkeun mixes pinuh kana dua file audio kualitas luhur: vokal sarta instrumental. The bedah anyar anu dirancang papanggih rupa-rupa kaperluan proyék, méré audio pro ...

Maca deui "

Stasion Hearst Télévisi WPBF nyampurnakeun Produksi Control Room ningkatkeun Jeung BeckTV

BeckTV Ngabantu West korma Beach Station ka transisi mulus tur Painlessly mun Fasilitas sarta Equipment Anyar Tanpa Disrupting Broadcast Operasi Austin, Texas - April 29, 2014 - BeckTV, salah sahiji Amérika Serikat 'Premier rarancang-ngawangun sistem integrators, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus réngsé pamutahiran ti kamar kontrol jeung core teknis di Hearst Télévisi stasiun WPBF in Bandung Kulon korma ...

Maca deui "

Presteigne Tames nu Thames pikeun sinyalna Balap Parahu

Taneuh-megatkeun Wireless bolong Téhnologi ngarebut Sadaya The Aksi of Clash Taunan (Crawley, West Sussex April 30, 2014) Saban tim April ngalambangkeun dua universitas pangkolotna di Inggris, Oxford sarta Cambridge, papanggih dina Thames keur salah sahiji tantangan toughest di rowing. Hiji acara kawentar, lomba taun, nu ieu katutupan ku BBC Olahraga, nempo Oxford ngaku hiji emphatic 11-panjangna ...

Maca deui "