imah » 2014 » April (Kaca 4)

Archives Bulanan: April 2014

Transmisi controller / Broadcast Insinyur / West Yorkshire

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringApply online pikeun transmisi controller / Broadcast Insinyur / West Yorkshire jobs in Bandung Kulon Yorkshire di CV-Library.co.uk (Artikel proyék: Transmission controller / Broadcast Insinyur / West Yorkshire, West Yorkshire: Transmission Co ... tingali on www.cv-library.co.uk

Maca deui "

Sci-fi epik "wani" pikeun premiere di Basisir Newport Festival Film

(Beach Newport, California April 28, 2014) "wani" nu swashbuckling sci-fi Thriller ngeunaan hiji trio bajak laut hawa buronan, bakal nyieun sandiwara premiere dunya na di Festival Film Newport Beach on April 28th. Diarahkeun ku Robin Phillips na dibintanginya Gil Darnell, Jason Hice jeung Andrew Varenhorst, anu 23-menit pilem, ditembak tur rengse dina 4K na featuring leuwih ti épék visual 130 ...

Maca deui "

Ieu Offical: The DSLR Sony 4K a7s ngumumkeun dina #NABShow Wrap Up

Loba filmmakers profésional sarta photographers digital geus ngantosan kaméra DSLR 4K nu ngahasilkeun sensitipitas ultra luhur nepi ka ISO 409,600, warna kasatiaan tinggi, video kaluaran 4K HDMI, tur ngarekam 120fps / 720p. Sony geus pasti dijieun Santika badag ku nambahkeun sapotong ieu éndah téhnologi 4K ka kantos kasohor pigura pinuh eunteung-kirang garis kaméra maranéhanana, hiji pengumuman dijieunna di ...

Maca deui "

INSP ka host IEEE BTS 'Bridging nu Gap' Seminar Pelatihan Juni

PISCATAWAY, NJ - April 28, 2014 - The IEEE Broadcast Téhnologi Society (BTS) ngumumkeun yén INSP, a panyadia anjog program televisi hiburan kulawarga, moal boga imah hiji sési upcoming ti masarakat "Bridging nu Gap" Tangtu latihan teknis. Buka mun disiarkeun professional, tangtos bakal nyadiakeun instruksi husus dina duanana IT na téknologi video. Seminar dua poé komprehensif bakal nyandak ...

Maca deui "

Sora Alat Video panganyarna Jeung pangrékam Audio Ayeuna pengiriman barang

PIX 270i, PIX 250i na 970 Ayeuna Sadia (Reedsburg, Wisconsin-April 28, 2014) Sanggeus mimiti dijadikeun perdana resmi maranéhanana di taun ieu sacara NAB Tembongkeun, Sora Nu sejen, spesialis di produk audio jeung video pikeun ngahasilkeun, announces na PIX 270i, PIX 250i sarta 970 ayeuna ongkos. Sanggeus peluncuran suksés ngan sababaraha minggu ka tukang, produk rak-dipasang ieu ayeuna aya ngaliwatan ...

Maca deui "

Dimetis na Artel Video Systems ngembarkeun Pamaduan Partnership

Artel urang DigiLink Platform Integrated Kana Dimetis BOSS link Manager (R) DIETZENBACH, Jerman - April 28, 2014 - Dimetis (www.dimetis.de), hiji software supplier ngarah nyadiakeun Rojongan System Operasi (OSS) solusi, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diasupkeun kana hubungan integrasi strategis kalayan Artel Systems Video, a panyadia global ngarah kualitas-siaran solusi angkutan média pikeun IP, serat langsung, jeung jaringan optik junun. ...

Maca deui "

Blonder indung Eksekutif Wawakil Présidén pikeun Gabung Layanan komérsial Panel Diskusi di CableFAX Digital & Tech Summit

Heubeul sasak, NJ - April 28, 2014 - Blonder indung Laboratorium, Inc. (NYSE MKT: BDR) dinten ngumumkeun yén Eksekutif Wawakil Présidén parusahaan Emily Nikoo bakal ilubiung salaku anggota panel salila CableFAX urang Digital & Tech Summit, May 21, di Yale Club di New York City. Nikoo bakal gabung otoritas sasama Industri Doug Vogel, manajer produk senior di Comcast, sarta ...

Maca deui "

CityCable 11 Boosts Efficiencies Operasional na Quality Di-Air Ku NVerzion Automation

Salt Lake Kota - April 28, 2014 - NVerzion, a panyadia anjog tina parabot motong-ujung pikeun siaran digital jeung automation stasiun televisi, dinten ngumumkeun yén CityCable 11, umum, saluran televisi atikan, sarta aksés pamaréntah ngajalankeun ku Kota of Scottsdale di Arizona, geus ditingkatkeun sistim automation na mangsa hijrah panganyarna ka infrastruktur kabeh-HD. NVerzion urang Cibalong Level Automation ...

Maca deui "

Marquis mun Rakan kalawan Datos Media Panyiaran di Broadcast bit

(Pangbroune, Berkshire April 28, 2014) Marquis Broadcast, spesialis di workflows eusi na software integrasi média pikeun pasangan kalayan reseller newest na Datos Media Panyiaran di bit acara Broadcast di Madrid 20-22 Méi. Di International Audio-Visual Téhnologi Trade Tembongkeun, Marquis 'staf bakal on Datos' stan 6D28 mun demonstrate kamampuhan panganyarna tina arsip jeung dimeunangkeun Project solusi na ...

Maca deui "

Fox Jaringan installs Video NGUMBARA ClearView 4K Video Quality Analyzer pikeun 4K workflow Tés

Kamampuan unprecedented ngamungkinkeun Fox mun Bandingkeun Asli 4K Kandungan Sisi ku Sisi Jeung disandikeun Bahan Campbell, Calif -. April 28, 2014 - Video NGUMBARA Inc., panyadia tina audio jeung kualitas video ukur jeung analisis sistem-ngarah pasar, kiwari ngumumkeun yén Fox Jaringan boga dipasang a ClearView 4K analyzer kualitas video di na rékayasa jaringan jEUNG KOPERASI lab di Los Angeles. The ...

Maca deui "

Dalapan diangkat ka Ngawula on NAB Board Radio

Washington DC - NAB dinten ngumumkeun yén Pupuhu Déwan Radio Don Benson ngaranna dalapan appointees ka Board Radio NAB, jeung persetujuan ti Komite Eksekutif Radio sarta Pupuhu Joint Board Charles Warfield. Ieu ogé ngumumkeun yén NRG Media Présidén jeung CEO Mary Quass ieu unanimously kapilih ku Board Radio ka Seat Wawakil Kursi munggaran.

Maca deui "

"Kuring, Frankenstein": Rising Sun Gambar Ngabantu Bawa Balik ka Dead

Adelaide, Australia-Dina Selatan I Lakeshore Hiburan urang, diréktur Frankenstein Stuart Beattie nawarkeun hiji dongéng darkly cerebral numana monster tina novél Mary Shelley (didieu ngaranna Adam sareng dicoo ku Harun Eckhart) geus cageur nepi ka poé modern sarta jadi embroiled dina konfrontasi deadly antara hiji campuran tina gargoyles grisly na setan. Gawe bareng dina pengawasan James McQuaide, anu ...

Maca deui "

New York Yankees Pasang Leyuran Front emper Digital pikeun migrasi, Atur, sarta Nangtayungan Tim urang berharga Media Aset

LAFAYETTE, Colo -. April 28, 2014 - Front emper Digital, pamingpin global dina manajemen neundeun eusi dumasar-awan (CSM) solusi, dinten ngumumkeun yén New York Yankees baseball franchise geus dipasang sistem DIVArchive (R) CSM ngokolakeun média berharga aset tim urang dina workflows produksi nuntut na. Tim ieu ogé maké SAMMA (R) videotape Sistim migrasi ka migrasi na ...

Maca deui "

@midnight pucuk @Hollywood Center Studios

hit acara komedi Tengah urang ngagabungkeun hiji spasi shooting bersejarah jeung tech tinggi wizardry produksi pikeun nganteurkeun laughs dina dasar poean. Hollywoodâ € "Hollywood Center Studios ayeuna nyadiakeun panggung jeung produksi fasilitas pikeun @midnight, kaulinan / hit talk show acara hibrid hosted ku Chris Hardwick sarta dihasilkeun ku Bobodoran Atawa maot keur Comedy Tengah. Acara nu airs Senén throughThursday on Comedy ...

Maca deui "

"NKRI" Diréktur Daud Semel ngagabung antek Media keur assignments Panyiaran Radio sarta Télévisi

Los Angelesâ € "Diréktur Daud Semel, anu televisi sks kaasup NKRI, Amérika Blora Story jeung House MD jeung Jalma of Minat jeung JJ Abrams geus ditandatanganan kalawan basis Monica Santa antek Media keur ngagambarkeun di commercials. Ieu kahiji waktos Semel geus neruskeun gawé di iklan. Hiji dua-waktos Emmy nominee, Semel nu panganyarna diarahkeun ka pilot BPS, Sekretaris Madame, dibintanginya Tea Leoni. Semel ...

Maca deui "

2G Digital nambahna nagen Currin mun Diterangkeun Development Usaha

BURBANKâ € "Digital spesialis ranté suplai 2G Digital geus hired Samaun eksekutif pos produksi nagen Currin salaku Wawakil Présidén Development Usaha. Currin brings leuwih ti 15 taun pangalaman dina pilem jeung produksi pos televisi, kaasup jualan senior na tulisan pamasaran kalayan DELUXE, Perdana Pokus na laser Pasifik Media. Dina peran anyar nya, manéhna baris ngamekarkeun pasar anyar pikeun 2G ...

Maca deui "