imah » 2014 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2014

Master Control Room Insinyur pakasaban

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringJob: A Master Control Room (MCR) Insinyur anu diperlukeun pikeun parusahaan jasa siaran ngarah dumasar dina UK.See South East on christy-media.com

Maca deui "

NAB Announces Jadwal Kapamingpinan Akademi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB Announces Kapamingpinan Akademi Jadwal. Radio Dunya: Newberry bakal nyawalakeun filsafat kapamimpinan di presentasi ieu, nu dicandak langsung ti NAB Tembongkeun sessi "40 Rahasia ka suksés Manajemén radio," nurutkeun kana NAB.See on www.radioworld.com

Maca deui "

Siaran Insinyur - Insinyur di Cas (, AS)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Téknik proyék kalawan Téknis Operasi lokasina di, US.QualificationsBachelors di Téknik Eléktro atanapi sejenna canggih teknis atanapi elmu degree.Flexible jam / jadwal ... tingali dina directory.engineeringdaily.net

Maca deui "

Siaran Insinyur (San Francisco, AS)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Téknik proyék kalawan Mlb Advanced Media - Hiburan na Media Industri lokasina di San Fransisco, insinyur siaran US.MLB urang beroperasi jeung mertahankeun sistem siaran, kaasup nu panganyarna dina generasi saterusna multimédia ... (Proyék anyar: ... tingali dina directory.engineeringdaily.net

Maca deui "