imah » 2014 » Mei

Archives Bulanan: bisa 2014

Master Control Room Insinyur pakasaban

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringJob: A Master Control Room (MCR) Insinyur anu diperlukeun pikeun parusahaan jasa siaran ngarah dumasar dina UK.See South East on christy-media.com

Maca deui "

NAB Announces Jadwal Kapamingpinan Akademi

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB Announces Kapamingpinan Akademi Jadwal. Radio Dunya: Newberry bakal nyawalakeun filsafat kapamimpinan di presentasi ieu, nu dicandak langsung ti NAB Tembongkeun sessi "40 Rahasia ka suksés Manajemén radio," nurutkeun kana NAB.See on www.radioworld.com

Maca deui "

Systems Insinyur, Broadcast Téknik Jobs di Littleton, Colorado - Comcast Cable

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringSystems Insinyur, Broadcast Téknik - Teangan Téhnologi Émbaran Proyék, Télékomunikasi Jobs di Comcast Cable di Littleton, Colorado (Systems Insinyur, Broadcast Téknik t.co/sLWXJ8Jvix...See on www.careerbuilder.com

Maca deui "

Siaran Insinyur (Streaming, Playout) (London, Britania Raya)

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Téknik proyék kalawan ayana di London, Serikat Kingdom.My klien platform jasa delivers jasa sakuliah siaran playout, manajemén eusi, prosés orchestration, ... tingali dina directory.engineeringdaily.net

Maca deui "

NAB miwarang Pangadilan pikeun meungpeuk FCC Putusan Pikeun bar pasatujuan TV Station Joint Penjualan

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNAB miwarang Pangadilan pikeun meungpeuk FCC Putusan Pikeun bar pasatujuan TV Station Joint Penjualan. A "ujian dumasar-kanyataan pasaran dinten ieu bakal némbongkeun yén FCC larangan kapamilikan ngalawan siaran bébas tur lokal anu luntur dina ... Baca on www.deadline.com

Maca deui "

Siaran Insinyur - Insinyur di Cas (, AS)

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Téknik proyék kalawan Téknis Operasi lokasina di, US.QualificationsBachelors di Téknik Eléktro atanapi sejenna canggih teknis atanapi elmu degree.Flexible jam / jadwal ... tingali dina directory.engineeringdaily.net

Maca deui "

Siaran Insinyur (San Francisco, AS)

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringBroadcast Téknik proyék kalawan Mlb Advanced Media - Hiburan na Media Industri lokasina di San Fransisco, insinyur siaran US.MLB urang beroperasi jeung mertahankeun sistem siaran, kaasup nu panganyarna dina generasi saterusna multimédia ... (Proyék anyar: ... tingali dina directory.engineeringdaily.net

Maca deui "

Network Insinyur, Broadcast na AV Systems

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast EngineeringNow Ngiring: Network Insinyur, Broadcast na AV Systems t.co/7Z6hNlDkLa #jobs #usaSee on www.careerjet.co.uk

Maca deui "

BBC S & PP ngajalankeun jasa file DPP

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionBBC S & PP ngajalankeun jasa file DPP. bisnis Digital Media Layanan BBC Studios jeung Post Produksi urang nyaeta fasilitas panganyarna nawarkeun siaran UK jeung pausahaan produksi layanan pikeun ngatur DPP patuh file basis ... Tempo on www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Parity Grup acquires Produksi Golden Square Post

Tempo dina Scoop.it - ​​Magazine Darso Broadcast, Daily EditionParity Grup acquires Golden Square Post Produksi Vfx / pos imah Golden Square geus dijual ka parusahaan disebut Parity Grup, nu nyadiakeun solusi téhnologi pikeun pamaréntah sarta industry.See on www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Perdana Pokus Tech ngajalankeun jelas Media ERP di Sulawesi Tenggara!

* Dina Broadcast Asia 2014, didatangan Perdana Pokus Panyiaran 'stan # 5A8-02 ningali pikeun kahiji kalina dina Sulawesi Tenggara, mimiti di dunya Media ERP (Planning Resource perusahaan) téhnologi platform - jelas bringing babarengan best of MAM, BPM, Hybrid awan sarta prosés bisnis workflows. Jelas visualizes rantay suplai eusi na manages teu ngan eusi tapi bisnis tina kandungan. Jelas ...

Maca deui "

Video Equipment Rentals ngaronjatkeun Posisi kalapa ku Masang Calrec Audio konsol di Flypack Unit Rental

Rental munggaran di Service Ayeuna di 2014 Perancis Buka HEBDEN sasak, UK - May 29, 2014 - audio Global jeung alat video parusahaan rental Video Equipment Rentals (VER) geus ditambahkeun dua konsol digital Calrec Audio kana flypacks rental anu bakal nutupan acara di sakuliah dunya, anu munggaran anu mangrupa 2014 Perancis Buka turnamén ténis lumangsung ayeuna. The konsol Calrec bakal ...

Maca deui "

Siaran Pix nawarkeun VOX Lite Sulih otomatis Control

Billerica, Massachusetts - Broadcast Pixâ "¢ dinten ngumumkeun VOXâ" ¢ Lite, versi skala leutik tina pilihan produksi na populér VOX sora-otomatis anu hade jeung mana wae Flintâ "¢, Graniteâ" ¢ atanapi Micaâ "¢ terpadu switcher produksi. Ieu bakal nunjukkeun di InfoComm 2014 (C5737), nu ngalir Juni 18-20 di Las Vegas, Nev. Kusabab éta dipikawanohkeun dina 2011, VOX geus jadi solusi otomatis populér pikeun radio visual, kitu ...

Maca deui "

VIVA + DTH Service pilih Vibe VS7000 Multi-layar System Thomson Video Jaringan 'pikeun ngirimkeun FIFA Dunya Piala 2014 ka Fans Indonesian

RENNES, Perancis - May 29, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun yén anyar Indonesian langsung-to-imah (DTH) layanan satelit VIVA + geus dipasang a Vibe (TM) VS7000 Sistim video multi-layar dina urutan mawa Piala Dunya FIFA ieu panas urang 2014 mayar-TV pemirsa di Indonésia. A Piala 2014 Dunya dilisensikeun penyiar, VIVA + dibuka produk kahijina, pamungkas Dunya Piala TV, dina April. ...

Maca deui "

Digital Panyimpenan pikeun Media Workflows di 2014 Kreatif Panyimpenan Konférénsi (SM)

Tempo dina Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily EditionDigital Panyimpenan pikeun Media Workflows di 2014 Kreatif Konférénsi Panyimpenan (SM). The kolam renang vast direbut sarta dijieun eusi merlukeun gudang kualitas canggih tur luhur pikeun ngarojong na rohangan ngédit video tur lianna ... Tempo on www.postproductionbuyersguide.com

Maca deui "

Panasonic Varicam 35 Jeung Varicam HS Pikeun Jieun 'Tour' eureun Dina Abelcine LA Jeung VTP Burbank sateuacanna Of Cine Gear Expo

Tasikmalaya, NJ - Panasonic geus ngumumkeun yén anyar VariCam 35 na VariCam HS kaméra na bakal ditilik dina AbelCine LA na VTP Burbank dina mimiti Juni, affording Southern California cinematographers hiji kasempetan pikeun ningali model anyar sateuacanna tina Cine Gear Expo. Winners of honors industri di National Association panganyarna tina siaran acara, anu VariCam 35 incorporates ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!