imah » 2014 » Mei (Kaca 10)

Archives Bulanan: bisa 2014

Gedang Kamera Rojongan Equipment nawarkeun Cineline 70 Kepala diangken tur Air tripod Systems ka Pasar Asian di Broadcast Asia 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Marina Bay Sands, Singapura, bisa 22, 2014â € "Gedang Kamera Equipment Rojongan, pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, baris ngawanohkeun Cineline 70 Kepala na anyar diangken, kitu ogé na rentang Air tripod System, nu ngawengku Air Galunggung System (3001) jeung Air Karbon Serat System (3005), ka pasar Asian pikeun kahiji kalina dina Broadcast Asia ...

Maca deui "

Turner Studios milih Pablo Rio pikeun warna kualitasna alus sarta pagawean

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog produksi AS sarta fasilitas jasa kreatif invests di basis Atlanta Quantel Turner Studios, a division produksi-layanan pinuh ku Turner Broadcasting System, Inc. (TBS, Inc.) geus dibeuli a Pablo Rio kualitas luhur warna na sistem pagawean. Sistim bakal nyadiakeun produksi pos komprehensif sarta jasa kreatif pikeun sakabéh Turner urang Hiburan Jaringan kaasup TBS, TNT, TCM, Kartun Network jeung Turner Olahraga. ...

Maca deui "

Myers mun némbongkeun di 2014 PMDMC

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pondokgedé, MA Méi 22, 2014 - Myers, pamekar terhormat di software manajemén siaran, geus ngumumkeun yén maranéhna bakal exhibiting di upcoming Konférénsi Public Development Média jeung Marketing (PMDMC). PMDMC nyaeta konferensi panggedena média umum urang lumangsung Juli 10-12, 2014 di Hyatt Kabupaten di Denver, Colorado. Myers bakal exhibiting di stan #317. PMDMC ieu devoted kana isu ...

Maca deui "

iPad Jauh controller pikeun Metus INGEST

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Houston, TX - Metus INGEST Jauh controller mangrupakeun aplikasi iPad anyar dirancang masihan siaran sarta masangkeun pausahaan produksi kontrol lengkep ngaliwatan proyék ingest multi-kanal maranéhanana. Nyambungkeun nirkabel ka rekaman INGEST, encoding jeung streaming sistem, hiji iPad kiwari bisa nirkabel pemicu sadaya prosés konci kaasup newak, ngarereuhkeun, eureun, atawa payil pamisah tiap channel INGEST via basajan ...

Maca deui "

NUGEN Audio urang VisLM Ayeuna Ngarojong 7.1 Sakuliling Audio

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Vérsi panganyarna Ngarojong perlu minuhan of the Game Audio produser sakumaha Aranjeunna ngajalankeun Produksi 7.1 judul Leeds, UK - May 21, 2014 - Pikeun minuhan sarat loudness ngembang industri kaulinan, NUGEN Audio dinten ngumumkeun yén industri-ngarah na VisLM loudness Pangukuran plug- dina ayeuna ngawengku rojongan pikeun 7.1 Sakuliling audio keur Xbox (R) Hiji konsol jeung Standards audio ngagawekeun ...

Maca deui "

TMD promotes solusi workflow lengkep di BCA 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

TransMedia Dinamika (TMD), panyadia anjog sistem manajemen asset pikeun aset digital sarta fisik, bakal demonstrate kamampuhan panganyarna tina platform-unggul pangajén na Mediaflex mun nyieun, enrich, toko, ngatur, nyebarkeun jeung monetise eusi media dina Nangtung 5E4-05 . Tony Mekarwangi, CEO TMD urang baris hadir "Kumaha mun hasil ngarancang jeung nerapkeun sistem MAM anu lumaku pikeun anjeun bisnis" di ...

Maca deui "

The New Jukut Valley dina BroadcastAsia 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Jukut Valley highlights finesse hareup-siap dina téhnologi siaran di Stand 5B3-01 jukut Valley, a Belden Brand, ditambah panganyarna ka portopolio Belden Inc. sahiji merek téhnologi komunikasi pangalusna-di-kelas, bakal némbongkeun rentang komprehensif na produksi live inovatif , produksi warta sarta téknologi playout on Nangtung 5B3-01 di BroadcastAsia 2014, keur lumangsung di Marina Bay Sands, Singapura, June 17-20. Kuatna ...

Maca deui "

Piksel Power mere Anjeun promo AS $ 1

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Praktis, affordable, kreatif sarta dipercaya solusi branding, gandeng jeung playout ti pamingpin industri dina siaran grafik piksel Power, nu supplier inovatif ngeunaan solusi siaran playout kalawan grafik terpadu, nyaeta ka showcase playout sarta parabot kreasi promo otomatis di BroadcastAsia (17 - 20 Juni, Marina Bay Sands, Singapura, nangtung 5D1-05). presentasi bakal kaasup kaulinan-ngarobah piksel OnDemand ...

Maca deui "