imah » 2014 » Mei (Kaca 3)

Archives Bulanan: bisa 2014

Digital Sputnik hurung langit di Cine Gear 2014!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tallinn, Éstonia, sarta Hollywood, AS, 29th Méi 2014 - Digital Sputnik bakal terang nepi langit di Cine Gear Expo di Los Angeles ku drone mountable DS LED Lampu Heli System maranéhanana. Dina ko-operasi kalawan intuitif hawa, maké maranéhanana Hideung Armored Drone, DS LED System Lampu nawarkeun kaluaran unparalleled sarta kalenturan dina cahaya hawa. Ayeuna a drone leutik ...

Maca deui "

Profil: Craig Harper, Sony

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

A deeply agama lalaki jeung industri Samaun dina widang siaran, Craig Harper nyaeta uniquely mumpuni pikeun posisi anjeunna ngan katampa kalayan Sony. Pikeun leuwih 25 taun (20 sahiji nu geus di siaran, sering ngayakeun sababaraha posisi di waktu nu sami), kalungguhan dual éta husus hiji; nyandak peran na newest - anjeunna katampa posisi hiji kalawan Sony ...

Maca deui "

Portability na Performance of New Pikeun-A XT Series Switchers gains Perhatosan ti Sakola, gereja, Produksi Co sarta Mayor siaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Cypress, CA - Kusabab bubuka na kana pasar taun kamari, keur-A urang HVS-XT produksi video switcher runtuyan geus kabuktian fit populér pikeun rupa-rupa aplikasi. konsumén kiwari Pikeun-A Series XT switchers ngawengku: sakola, imah ibadah, pausahaan produksi jeung Jaringan siaran utama. The HVS-XT100 hadir kalawan panel Unit jeung kontrol utama misah, sedengkeun HVS-XT110 ciri anu kompak, terpadu ...

Maca deui "

A Thread umum urang Peter Dietrich Mangpaat Toel Lampu pikeun nganteurkeun hiji Pesen Strong ngeunaan Kangker Kulit

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina kampanye panganyarna HyConnect urang keur Amérika Akademi Dermatology titik poék dina padang rumput hejo hiji fungsi minangka kiasan pikeun melanoma. Los ANGELESâ € "Diréktur Peter Dietrich of A Thread ilahar migunakeun humor mun meunang jalma mikir sacara serius ngeunaan hiji materi palajaran pikasieuneun dina kampanye anyar pikeun Amérika Akademi Dermatology na Chicago agénsi HyConnect. Dina padang rumput hejo ...

Maca deui "

Kauntungannana Video Systems mun Témbongkeun 4Kase, a Hotspot, Di-siapkeun Dailies System, di Cine Gear

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sistim basis Mac nyadiakeun solusi terpadu pikeun dailies processing, redaksi jeung leuwih dina pakét mobile. BURBANKâ € "Kauntungan Video Systems bakal showcase 4Kase, mobile anyarna, pos-produksi jeung sistem na rohangan ngédit pikeun pamakéan dina nangtukeun di Cine Gear Expo Juni 6-7, dina The Studios di Cangkuang di Hollywood. AVS nu debut hiji prototipe 4Kase di NAB dina April, bakal demonstrate model produksi ...

Maca deui "

BenQ urang 70 "Interactive 6-Point Toel Témbongkeun #InfoComm2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Pintonan layar digital interaktif BenQ parantos némbongan dina rasa anu béda dina sababaraha taun! Ayeuna, kalayan perkenalan sareng debut ngajadwalkeun RP700 + di InfoComm 2014 aranjeunna nyayogikeun tampilan touch 70 ″ 6-point touch, anu mendukung 1920 × 1080 definisi tinggi kalayan 4000 hebat: ratio kontras 1! Baris tampilan tampilan interaktif anu BenQ ngan terus ningkat teu ukur dina ...

Maca deui "

SIM Digital ka showcase Anyar Kamera Gear na More di Cine Gear

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Hadirin anu diondang hadir pihak Cine Gear taunan parusahaan. Los Angeles-The SIM Grup kudu ayana signifikan di Cine Gear Expo Juni 6-7, di Los Angeles, showcasing panganyarna dina sistim digital kaméra, cekelan jeung cahaya parabot, jeung téhnologi workflow produksi. Di antara panas, produk anyar dina tampilan bakal ARRI Alexa XT na Phantom ...

Maca deui "