imah » 2014 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2014

Universitas New Hampshire delivers Émbaran Siaga Darurat aman pikeun Alat Mobile Jeung Triveni Digital Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Princeton, NJ - June 30, 2014 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén universitas New Hampshire (UNH), di partnership kalawan New Hampshire Public Televisi (NHPTV) jeung New Hampshire Departemen Kasalametan (NH DOS), geus deployed a publik statewide jasa kaamanan datacasting dumasar kana hiji solusi téhnologi terpadu ti Triveni Digital. Leveraging standar ATSC A / 153 Mobile DTV, anu ...

Maca deui "

Alexa XR / XT Ngarojong Anyar Apple ProRes 4444 XQ

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

* (Munich, Jérman-Juni 30, 2014) ARRI ieu announcing rojongan pikeun anyar Apple ProRes 4444 XQ, versi-kualitas pangluhurna ProRes to date, nu dirancang pikeun ngawétkeun jéntré luar biasa di imagery rentang luhur-dinamis ngaliwatan high- mungkas video pos-produksi. ProRes 4444 XQ bakal sadia dina Software Update Packet hareup pikeun kaméra Alexa. "Gawe sareng ProRes geus gede pikeun ...

Maca deui "

Profésional Wireless Systems 'Frékuénsi Koordinasi hits Catetan Katuhu keur Kompetisi nyanyi Popular Telemundo urang, La Voz Kids

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Orlando, FL Juni 30, 2014 - Nalika Telemundo urang kacida dipeunteun nyanyi kompetisi La Voz Kids ditajong kaluar musim kadua di Universal Studios Orlando, Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur hirup jeung acara siaran, éta dina leungeun nyadiakeun sagala parabot nirkabel sarta koordinasi frékuénsi pikeun acara populér. ...

Maca deui "

Kaluaran Simian diropéa iPhone App "Simian Go!"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Groundbreaking aplikasi iPhone, nu geus narima ulasan rave industri, mana salah hambalan satuluyna ku sangkan pamaké pikeun ngaksés payil media instan, ti mana iraha wae. Laguna Niguel, Calif.â € "Simian, pamingpin global dina workflow kreatif sarta manajemén média évolusionér solusi, geus dileupaskeun versi panganyarna tina aplikasi na groundbreaking iPhone, Simian Go !, nu ngajadikeun eta malah leuwih gampang pikeun pamaké pikeun ...

Maca deui "