imah » 2014 » Juni

Archives Bulanan: Juni 2014

West Marin urang KWMR celebrates 15 taun, expands kana San Geronimo Valley

West Marin urang KWMR celebrates 15 taun, expands kana San Geronimo Valley. Stasion muterkeun loba kalungguhan lianna: nyiarkeun warta na emergencies, ti jalan katutup tangkal downed mun ngabejaan tsunami; nyadiakeun hiji eclectic ...

Maca deui "

Universitas New Hampshire delivers Émbaran Siaga Darurat aman pikeun Alat Mobile Jeung Triveni Digital Leyuran

Princeton, NJ - June 30, 2014 - Triveni Digital dinten ngumumkeun yén universitas New Hampshire (UNH), di partnership kalawan New Hampshire Public Televisi (NHPTV) jeung New Hampshire Departemen Kasalametan (NH DOS), geus deployed a publik statewide jasa kaamanan datacasting dumasar kana hiji solusi téhnologi terpadu ti Triveni Digital. Leveraging standar ATSC A / 153 Mobile DTV, anu ...

Maca deui "

alat FYI, Silicondust asupkeun nyambung hirup partnership TV

Silicondust geus diasupkeun alat nu disambungkeun live TV partnership Rapid tv warta data sapertos ieu lajeng aggregated kana format ngaropéa pikeun sagala rupa klien televisi kaasup AT & T, Microsoft, Ericsson, Néglasari Universal, Disney, Sony, Papanggihan, Triveni Digital ...

Maca deui "

Alexa XR / XT Ngarojong Anyar Apple ProRes 4444 XQ

* (Munich, Jérman-Juni 30, 2014) ARRI ieu announcing rojongan pikeun anyar Apple ProRes 4444 XQ, versi-kualitas pangluhurna ProRes to date, nu dirancang pikeun ngawétkeun jéntré luar biasa di imagery rentang luhur-dinamis ngaliwatan high- mungkas video pos-produksi. ProRes 4444 XQ bakal sadia dina Software Update Packet hareup pikeun kaméra Alexa. "Gawe sareng ProRes geus gede pikeun ...

Maca deui "

Profésional Wireless Systems 'Frékuénsi Koordinasi hits Catetan Katuhu keur Kompetisi nyanyi Popular Telemundo urang, La Voz Kids

Orlando, FL Juni 30, 2014 - Nalika Telemundo urang kacida dipeunteun nyanyi kompetisi La Voz Kids ditajong kaluar musim kadua di Universal Studios Orlando, Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur hirup jeung acara siaran, éta dina leungeun nyadiakeun sagala parabot nirkabel sarta koordinasi frékuénsi pikeun acara populér. ...

Maca deui "

Kaluaran Simian diropéa iPhone App "Simian Go!"

Groundbreaking aplikasi iPhone, nu geus narima ulasan rave industri, mana salah hambalan satuluyna ku sangkan pamaké pikeun ngaksés payil media instan, ti mana iraha wae. Laguna Niguel, Calif.â € "Simian, pamingpin global dina workflow kreatif sarta manajemén média évolusionér solusi, geus dileupaskeun versi panganyarna tina aplikasi na groundbreaking iPhone, Simian Go !, nu ngajadikeun eta malah leuwih gampang pikeun pamaké pikeun ...

Maca deui "

Filmworkers ngajalankeun "Churchill urang Studio" kanggo Balukar Visual sarta CG

Rob Churchill mingpin Unit kreatif anyar, anu proyék munggaran mangrupa titik sadaya-CG pikeun Cedar Fair. CHICAGOâ € "Nuluykeun mode ékspansi anak, Filmworkers geus kabentuk di-imah Unit kreatif anyar, Churchill urang Studio, fokus kana ...

Maca deui "

DTV America dimimitian Rollout of Digital Siaga Systems 'DASDEC EAS / CAP Systems

DTV America dimimitian Rollout of Digital Siaga Systems 'DASDEC EAS / CAP Unit: Téhnologi TV

Maca deui "

Nelepon pikeun speaker - 2015 NAB Tembongkeun

Nelepon pikeun speaker | sesi | 2015 NAB Tembongkeun http://t.co/0Tmj56mCT7

Maca deui "

NAB Tembongkeun alamat nu Future of 4K nyoko

NAB Tembongkeun alamat nu Future of 4K nyoko (NAB Tembongkeun alamat nu Future of 4K nyoko http://t.co/nWJyCDakoS)

Maca deui "

Senior Project Insinyur pakasaban | Christy Media Leyuran

Proyék: Senior Project Insinyur ditéang keur peran perm, ngarojong hardware & software dumasar sistim siaran parusahaan. Location: London.

Maca deui "

Proyék Insinyur siaran Purwokerto di Seattle, Washington - Sinclair siaran Grup, Inc.

Siaran Purwokerto Insinyur - Teangan Téknik Jobs, Media - Jurnalisme - Pikiran Rakyat Jobs, Instalasi - Maint - ngalereskeun Jobs di Sinclair siaran Grup, Inc.

Maca deui "

Komunikasi-Octane tinggi - Téhnologi TV

Téhnologi TV: Dina Grand Prix Monako, Riedel Communications draws on suite miboga Artist intercoms matrix digital tetep drivers na crews disambungkeun.

Maca deui "

Beureum TX ngagabung The Jauh Rekaman Network - Téhnologi TV

Téhnologi TV: Broadcast audio spesialis Beureum TX geus ngagabung prakarsa rekaman live Jauh Rekaman Network anjog Éropa urang.

Maca deui "

fines FCC Bay Shore lalaki $ 25K keur jamming frékuénsi darurat

Komisi Federal Communications geus fined a Bay Shore lalaki $ 25,000 pikeun sababaraha kali jamming ...

Maca deui "

KTWU-TV pilih NVerzion Automation Platform

KTWU-TV pilih NVerzion Automation Platform. TV Téhnologi: kelas ieu diwangun kana hiji arsitektur kabuka, sahingga KTWU ngarojong parabot konci aya di fasilitas siaran, kaasup jadi pangladen media harmonik Spéktrum, Utah ilmiah Utah-100 / UDS ...

Maca deui "