imah » 2014 » Juni (Kaca 30)

Archives Bulanan: Juni 2014

Gedang kaméra ngarojong parabot nangtung jangkung antarana THE TRIPODS emas di ACS Nasional panghargaan Pikeun Sinématografi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi Kamampuan Ngaluarkeun Kaméra Perusahaan Perusahaan Charitable Raffle di Black Tie Gala BRISBANE, QLD, AUSTRALIA, JUNE 17, 2014â € "Miller Camera Support Equipment, pamimpin produksi produsén kaméra ngadukung, nembé ngahadiran 43rd Australia Cinematographers Society (ACS) Penghargaan Nasional pikeun Sinematografi janten tuan rumah raffle amal, ti mana sadayana hasil nyumbang ka Motion Picture Industry ...

Maca deui "

Témbongkeun NAB muka 2015 nelepon Pikeun speaker

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Washington DC - usulan Diomongkeun ayeuna keur katampa keur 2015 NAB Tembongkeun diayakeun April 11-16, 2015, di Las Vegas, Nevada. Salian Expo panglegana téknologi média sarta hiburan, NAB Tembongkeun nawarkeun kasempetan pendidikan unparalleled yén demonstrate kumaha inovasi dina média digital bisa ngahasilkeun bisnis jeung karir kasempetan anyar. NAB Tembongkeun nyiar presenters kalawan seger ...

Maca deui "

Pati kasohor di Broadcasting Juni 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Tragedi struck dunya nyiarkeun bulan ieu. Dua tina greats geus kaliwat jauh - John Wilson, longtime Pupuhu lajeng Présidén IBC undur coil fana ieu Jumaah Tukang Juni 13th, dituturkeun Minggu Juni 15th ku Casey Kasem - nyatet penyiar jeung kapribadian radio / TV. Hiji Officer tina Orde Kalolobaan Alus tina Kakaisaran Britania (OBE), John Wilson ...

Maca deui "

Serikat TV Ghana Deploys TVUPack IP Newsgathering Leyuran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Broadcast Broadcast Afrika ageung Ngadamel Kamampuan ENG, Nganteurkeun Pidéo Langsungna Berita Ngaganggu sareng Acara Olahraga Tina Sababaraha Lokasi di Ghana MOUNTAIN VIEW, CA - TVU Jaringan, pamimpin téknologi global dina solusi live IP newsgathering parantos ngumumkeun yén United TV, jaringan siaran 24-7 di Ghana, parantos nyebarkeun solusi uplink sélulér TVUPack pikeun dilegakeun usaha live newsgathering jaringan. Salaku ...

Maca deui "

FCC Ngaluarkeun Notis Peringatan Ka sababaraha Radio Amateurs

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

FCC Ngaluarkeun Notifikasi Peringatan Ka sababaraha Radio Amateurs: - Biro penegak FCC parantos ngajantenkeun sababaraha bewara peringatan anu dikaluarkeun dina sababaraha sasih anu kapengker pikeun amatir radio. - eHam.net mangrupikeun situs Wéb khusus pikeun radio ham (radio amatir).

Maca deui "