imah » 2014 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2014

Foundry The: nyumbang ka Cukang lantaranana Cikal!

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The Foundry (developer tina pangajén unggul software dipaké dina sababaraha Hollywood Blockbusters) geus dicokot minat husus dina ngabalukarkeun fabulous ku nyumbangkeun software kit sizable kana pikiran istiméwa akademi seni digital lokasina di Sherman Oaks, Calif. Pikiran luar biasa nyaéta nirlaba anu specializes di ajar dewasa ngora kalawan Gangguan Autisme Spéktrum (ASD) bersaing pikeun gawean di nuntut ...

Maca deui "

Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. ka host Raffle Acara amal di IBC 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog Kamera Rojongan Company Masihan Balik ngahargaan 60th ulang Amsterdam, July 31, 2014-Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd., pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, ieu hosting hiji acara raffle amal di IBC 2014 (Aula 11 , Nangtung 11.D30) pikeun mengenang ulang 60th parusahaan. Kulawarga-diadegkeun, kaméra parusahaan rojongan parabot Australia-milik bakal nawiskeun sampanye a ...

Maca deui "

ABS cahaya Grid ningkatkeun ngaronjatkeun Studio versatility, Ngurangan Waragad Energi keur TV Tacoma

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SEATAC, WA -. The studio produksi keur TV Tacoma, saluran aksés pamaréntah porsi Kota Tacoma jeung Pierce County, Nyeuseuh, nyaeta pisan caang tur leuwih serbaguna saprak profésional video na sistim audio teguh integrasi Advanced Broadcast Leyuran (ABS) ditingkatkeun teh grid cahaya fasilitas urang. ABS dihapus kabeh lampu Pijer na diganti aranjeunna kalayan ampir 70 Brightline terangan saimbang (5600K) fluoresensi na LED ...

Maca deui "

Wöhler Nyadiakeun Solusi pangimeutan Adat ka Perancis televise

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Wöhler Kolaborasi Ku Audiopole sareng Perancis televise mendemonstrasikan Agility na Speed ​​dina Rapat pamaké Syarat San Fransisco - Juli 30, 2014 - Wöhler Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus gawé bareng jeung mitra lokal Audiopole sareng Perancis televise nyadiakeun solusi gancang pikeun kaperluan ngawaskeun husus Perancis televise ' . Kalawan babarengan, éta tilu pausahaan dicirikeun pungsionalitas tambahan ngawaskeun audio nu Perancis ...

Maca deui "

Diréktur Eva Michon ngagabung antek Media

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los ANGELES- antek Media geus ditandatanganan filmmaker multi Sarbini Eva Michon pikeun ngagambarkeun ekslusif di commercials. A juru dongéng visual skillful kalawan rasa whimsical humor, Michon geus earned puji considerable pikeun digawé nya di video musik na film fashion, anu kaasup karya dimungkinkeun pikeun désainer kayaning Calla, Xuping Tartan, Sapuluh Leuwih Genep sarta Rita Liefhebber. pilem fitur-panjang heula nya, Pupusna ...

Maca deui "

Killer lagu nambihan Munculna Pita frékuénsi pikeun Anak "Artis Series"

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

spesialis musik Produksi inks pasatujuan lisénsi jeung buzz pita Langka Monk na Misun. Panta Monica, Arék Calif.-Killer, supplier industri urang ngarah pra-diberesihan musik produksi, ieu ngembangna na broadening ruang lingkup Artist groundbreaking na Series sareng fokus kana munculna bakat. Pausahaan ieu ngaleupaskeun sababaraha lagu anyar ti seniman breakout, kaasup karya ti Portland alt rockers ...

Maca deui "

Sonnet Ayeuna pengiriman barang Award-Unggul Anyar xMac Pro Server

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anyar 4U Rackmount dipager aman Imah nu panganyarna Mac Pro, nyambungkeun Tilu PCIe ékspansi Kartu Liwat Thunderbolt 2, sarta Nyadiakeun 5.25 inci Mobile rak ékspansi Irvine, Calif -. July 29, 2014 - Sonnet ayeuna ongkos xMac (TM) Pro Server anyarna ku Thunderbolt (TM) 2-to-PCI Express (R) (PCIe () R) sistem ékspansi na 4U rackmount dipager keur generasi panganyarna tina Mac Pro (R) komputer. ...

Maca deui "

Sohonet Appoints Amrik Parker ka Pupuhu Eksekutif

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Parusahaan Terus Global Geographic Tumuwuh jeung Pasar ékspansi London tur Los Angeles: Sohonet, anu ahli ngarah di konektipitas na infrasturktur-sakumaha-a-Service (IaaS) pikeun Industri média sarta hiburan, nya pleased ngembarkeun pengangkatan Amrik Parker ka Pupuhu Eksekutif , kaahlian anu baris neruskeun pituduh parusahaan dina usaha pengembangan global na. Cihideung ngagabung Sohonet handap mangrupakeun akusisi sukses Unicorn ...

Maca deui "