imah » 2014 » Juli

Archives Bulanan: Juli 2014

Foundry The: nyumbang ka Cukang lantaranana Cikal!

The Foundry (developer tina pangajén unggul software dipaké dina sababaraha Hollywood Blockbusters) geus dicokot minat husus dina ngabalukarkeun fabulous ku nyumbangkeun software kit sizable kana pikiran istiméwa akademi seni digital lokasina di Sherman Oaks, Calif. Pikiran luar biasa nyaéta nirlaba anu specializes di ajar dewasa ngora kalawan Gangguan Autisme Spéktrum (ASD) bersaing pikeun gawean di nuntut ...

Maca deui "

Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd. ka host Raffle Acara amal di IBC 2014

Anjog Kamera Rojongan Company Masihan Balik ngahargaan 60th ulang Amsterdam, July 31, 2014-Gedang Huluna diangken (Éropa) Ltd., pamingpin dina produksi innovating solusi rojongan kaméra, ieu hosting hiji acara raffle amal di IBC 2014 (Aula 11 , Nangtung 11.D30) pikeun mengenang ulang 60th parusahaan. Kulawarga-diadegkeun, kaméra parusahaan rojongan parabot Australia-milik bakal nawiskeun sampanye a ...

Maca deui "

ABS cahaya Grid ningkatkeun ngaronjatkeun Studio versatility, Ngurangan Waragad Energi keur TV Tacoma

SEATAC, WA -. The studio produksi keur TV Tacoma, saluran aksés pamaréntah porsi Kota Tacoma jeung Pierce County, Nyeuseuh, nyaeta pisan caang tur leuwih serbaguna saprak profésional video na sistim audio teguh integrasi Advanced Broadcast Leyuran (ABS) ditingkatkeun teh grid cahaya fasilitas urang. ABS dihapus kabeh lampu Pijer na diganti aranjeunna kalayan ampir 70 Brightline terangan saimbang (5600K) fluoresensi na LED ...

Maca deui "

Wöhler Nyadiakeun Solusi pangimeutan Adat ka Perancis televise

Wöhler Kolaborasi Ku Audiopole sareng Perancis televise mendemonstrasikan Agility na Speed ​​dina Rapat pamaké Syarat San Fransisco - Juli 30, 2014 - Wöhler Panyiaran dinten ngumumkeun yén nagara éta geus gawé bareng jeung mitra lokal Audiopole sareng Perancis televise nyadiakeun solusi gancang pikeun kaperluan ngawaskeun husus Perancis televise ' . Kalawan babarengan, éta tilu pausahaan dicirikeun pungsionalitas tambahan ngawaskeun audio nu Perancis ...

Maca deui "

Diréktur Eva Michon ngagabung antek Media

Los ANGELES- antek Media geus ditandatanganan filmmaker multi Sarbini Eva Michon pikeun ngagambarkeun ekslusif di commercials. A juru dongéng visual skillful kalawan rasa whimsical humor, Michon geus earned puji considerable pikeun digawé nya di video musik na film fashion, anu kaasup karya dimungkinkeun pikeun désainer kayaning Calla, Xuping Tartan, Sapuluh Leuwih Genep sarta Rita Liefhebber. pilem fitur-panjang heula nya, Pupusna ...

Maca deui "

Killer lagu nambihan Munculna Pita frékuénsi pikeun Anak "Artis Series"

spesialis musik Produksi inks pasatujuan lisénsi jeung buzz pita Langka Monk na Misun. Panta Monica, Arék Calif.-Killer, supplier industri urang ngarah pra-diberesihan musik produksi, ieu ngembangna na broadening ruang lingkup Artist groundbreaking na Series sareng fokus kana munculna bakat. Pausahaan ieu ngaleupaskeun sababaraha lagu anyar ti seniman breakout, kaasup karya ti Portland alt rockers ...

Maca deui "

Sonnet Ayeuna pengiriman barang Award-Unggul Anyar xMac Pro Server

Anyar 4U Rackmount dipager aman Imah nu panganyarna Mac Pro, nyambungkeun Tilu PCIe ékspansi Kartu Liwat Thunderbolt 2, sarta Nyadiakeun 5.25 inci Mobile rak ékspansi Irvine, Calif -. July 29, 2014 - Sonnet ayeuna ongkos xMac (TM) Pro Server anyarna ku Thunderbolt (TM) 2-to-PCI Express (R) (PCIe () R) sistem ékspansi na 4U rackmount dipager keur generasi panganyarna tina Mac Pro (R) komputer. ...

Maca deui "

Sohonet Appoints Amrik Parker ka Pupuhu Eksekutif

Parusahaan Terus Global Geographic Tumuwuh jeung Pasar ékspansi London tur Los Angeles: Sohonet, anu ahli ngarah di konektipitas na infrasturktur-sakumaha-a-Service (IaaS) pikeun Industri média sarta hiburan, nya pleased ngembarkeun pengangkatan Amrik Parker ka Pupuhu Eksekutif , kaahlian anu baris neruskeun pituduh parusahaan dina usaha pengembangan global na. Cihideung ngagabung Sohonet handap mangrupakeun akusisi sukses Unicorn ...

Maca deui "

The 2014 Nasional Mahasiswa Electronic Media Konvénsi undur!

Ti pamingpin warta siaran na nepi ka Kaluaran pencét tanggal, Broadcast Darso brings anjeun nu pang anyarna di informasi industri! * The CBI urang 2014 Nasional Mahasiswa Electronic Media Konvénsi (NSEMC) lumangsung Oktober 23 - 25 di Seattle. sataun mangsa panungtungan urang konvénsi di San Antonio ditandaan pangbadagna acan na ieu ragrag urang NSEMC bakal malah leuwih badag sarta leuwih hadé! "The ...

Maca deui "

Dejero ngajalankeun hirup + Carrier System

Unik tur serbaguna Carrier System keur hirup Hotspot Company urang + pamancar sejen Ngajadikeun ngagampangkeun Than Pernah ngahontal Sumber tina megatkeun News Waterloo, Ontario - Juli 29, 2014 - Dejero,-unggul pangajén pencipta platform industri urang pangkuatna sarta serbaguna produk newsgathering mobile , kiwari ngumumkeun peluncuran tina Dejero hirup + carrier, sistem pamawa terjal jeung modular keur ...

Maca deui "

Taman gumantung ka Forscene pikeun ngagancangkeun Edit workflow pikeun 'Di Yorkshire Beus'

London - Juli 29, 2014 - dilarang Panyiaran purwakarta (Tujuan: FBT), Tujuan-dicutat boga sarta pamekar ti platform video awan-ngarah pasar Forscene, ngumumkeun yén-unggul pangajén UK parusahaan produksi The Garden dipaké Forscene mun nyepetkeun logging na jeung ngedit workflow dina dalapan bagian kanyataanana siri "dina Beus Yorkshire," pintonan eta ngahasilkeun sapanjang kalawan GroupM Hiburan keur ...

Maca deui "

Heuvelman Mangpaat Riedel Gear mun Jieun Integrated A / V, Data, sarta telepon di antara kamar jeung kamar Solusi pikeun Rabobank hoki Dunya Piala 2014

Sangkan Transpor Sadaya Sinyal Leuwih Hiji Cable, Riedel Equipment Nyata ngurangan pajeulitna lengkep Media, Data, sarta Komunikasi infrasturktur SOEST, Walanda - Juli 29, 2014 - Riedel Komunikasi, panyadia of pioneering video real-time, audio, data, jeung jaringan komunikasi , kiwari ngumumkeun yén Walanda 'Heuvelman Sora & Visi BV dipake parabot Riedel nyadiakeun hiji sistem TETRA digital interconnected na ...

Maca deui "

Taya Horsing Kira Jeung Cobham urang Nano HD TX

Cobham, pangiriman RF parusahaan spesialis, geus ngumumkeun deployment sukses na pamancar nirkabel Nano HD TX salaku bagian tina fasilitas kaméra nirkabel dipasang ku Broadcast RF pikeun sinyalna of Royal Ascot jeung Epsom Derby, anu jewels makuta balap kuda Britania, pikeun channel 4 Racing. A, sistem kaméra pamancar wijaksana leutik ieu dipasang ku Broadcast RF ...

Maca deui "

Paménta customer drive Tilu Éropa hires Anyar pikeun TMD

TransMedia Dinamika (TMD) panyadia ngarah sistem manajemen asset média pikeun aset digital sarta fisik, dinten dikonfirmasi tilu pasini anyar pikeun markas UK TMD di respon kana ngembangna UK maranéhna JEUNG KOPERASI bisnis Éropa. Nigel Thomas geus ngagabung Divisi Éropa TMD urang salaku Manajer Project. Salaku Industri seasoned profésional kalayan loba taun pangalaman dina leyuran software siaran keur ...

Maca deui "

Apache Digital muka

Apache Digital muka: The fasilitas anyar nawarkeun dua suites warna na dibuka ku dua veterans ti The Mill. Apache Digital bakal dijalankeun ku produser Eksekutif na Diréktur Ngatur LaRue Anderson, urut ep dina The Mill. Sumber: www.postproductionbuyersguide.com Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Edition

Maca deui "

AlphaDogs Service Station Digital Nyadiakeun Solusi Alternatif

AlphaDogs Service Station Digital Nyadiakeun Solusi Alternatif Pikeun delivering ... Persiapan pikeun deliverables pos-produksi nyaeta mindeng hiji pangalaman overwhelming na tedious. Sumber: www.postproductionbuyersguide.com Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Darso Magazine, Daily Edition

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!