imah » 2014 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2014

Digital Nirvana nawarkeun New Media Manajemén Platform di IBC2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fremont, CA - Dina IBC2014 di Amsterdam bulan hareup, Digital Nirvana baris ngawanohkeun Manajemén Media na Platform, nu nawarkeun hiji suite tina aplikasi anu ngamungkinkeun pamaké pikeun moto, edit, dibagikeun, sarta ngatur eusi - sakumaha ogé ngabuktikeun minuhan, monitor jeung nganalisis video . Digital Nirvana bakal némbongkeun platform ieu dina stan di EMEA gateway salila konvénsi IBC - ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan Announces visioner 'Tukangeun Unggal layar' Strategi pikeun Streamlined Broadcast sarta Multi-layar Video Taliwang

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - Aug. 26, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun peluncuran Tukangeun Unggal layar (TM), pendekatan pangiriman video hasil ngahijikeun Tatar tur calakan anu ngagabungkeun dina enggon jeung sumber dumasar-awan ngarojong siaran sarta multi-layar jasa . Tukangeun Unggal Screen ngahimpun nu ingest panganyarna, branding, panempatan ad, encoding / transcoding, sarta téknologi kemasan nyadiakeun hiji infrastruktur video sagala-ngawengku kalawan unggal konci ...

Maca deui "

Dilarang integrates Timecode Buddy Kana Forscene Platform Liwat MovieSlate ios App

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

London - 26 Aug, 2014 - dilarang Panyiaran purwakarta (Tujuan: FBT), nu boga Tujuan-dicutat sarta pamekar ti platform video awan-ngarah pasar Forscene, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus terpadu Forscene kalawan Timecode Systems Limited urang Timecode Buddy via MovieSlate ios aplikasi. MovieSlate nyaéta standar industri pikeun slates produksi jeung sistem Timecode Buddy ngamungkinkeun pamaké reliably jeung gampang ngahasilkeun, ...

Maca deui "

Lyon Video installs Calrec Apollo Audio konsol di newest Mobile Treuk Produksi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Nasional Acara munggaran mobile Unit urang Was Primetime Emmy (R) Awards Beureum Nurani Preshow HEBDEN sasak, UK - AS parusahaan produksi mobile Lyon Video geus dipasang hiji konsol audio Apollo digital ti Calrec Audio dina luar siaran (OB) treuk anyarna, Lyon 14, nyirian konsol 11th Calrec di armada sadaya-Calrec Lyon urang. Lyon 14 ieu Linggarjati nutupan rupa-rupa olahraga ...

Maca deui "

Dejero Kaluaran anyar Compact hirup + Broadcast Server

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Server bungkus fungsionalitas taméng Kana 1U Bentuk Factor pikeun nampa sarta transmisi Prosés Lapang Ti Dejero hirup + kabeungkeut Wireless pamancar Waterloo, Ontario - Dejero dinten ngumumkeun peluncuran pérsi sadaya-anyar rak-dipasang Dejero hirup + Broadcast server na dina kompak, formulir 1U faktor. The hirup + Broadcast Server anyar ngawengku dual-kaleuleuwihan suplai kakuatan sarta razia teuas drive dirancang pikeun ...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan Equipment Nangtung sturdy antarana TV Azteca Station ningkatkeun

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diréktur proyék 40 Operasi Refurbishes Station urang Néng Divisi jeung Gedang DS20 tripod Systems Mexico City, Mexico, August 28, 2014 - Nalika salah sahiji Mexico urang utama jaringan televisi siaran komérsial, TV Azteca, mimitian ngalaman sababaraha renovations stasiun, Moises Perez Trevino, jaringan urang proyék diréktur operasi 40, ieu tasked jeung tantangan ti refurbishing newsroom Project 40 urang jeung Néng anyar ...

Maca deui "

Digigram ka fitur Pilihan Anyar MADI on LX-IP RAVENNA PCIe (R) Card Sora dina IBC2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Optik MADI Interface facilitates jeung Shift Accelerates Studios 'Ti sinkron Audio arah leuwih fleksibel, Kurang ongkosna mahal IP Audio MONTBONNOT, Perancis - Aug. 26, 2014 - Dina IBC2014, Digigram bakal nyorot hiji pilihan anyar optik Multichannel Audio Digital Interface (MADI) pikeun parusahaan LX-IP RAVENNA PCI Express (R) (PCIe (R)) kartu sora. Kalawan pilihan MADI on LX-IP dual-port RAVENNA / AES67 kartu sora anak, ...

Maca deui "