imah » 2014 » Agustus

Archives Bulanan: Agustus 2014

Digital Nirvana nawarkeun New Media Manajemén Platform di IBC2014

Fremont, CA - Dina IBC2014 di Amsterdam bulan hareup, Digital Nirvana baris ngawanohkeun Manajemén Media na Platform, nu nawarkeun hiji suite tina aplikasi anu ngamungkinkeun pamaké pikeun moto, edit, dibagikeun, sarta ngatur eusi - sakumaha ogé ngabuktikeun minuhan, monitor jeung nganalisis video . Digital Nirvana bakal némbongkeun platform ieu dina stan di EMEA gateway salila konvénsi IBC - ...

Maca deui "

Thomson Video Jaringan Announces visioner 'Tukangeun Unggal layar' Strategi pikeun Streamlined Broadcast sarta Multi-layar Video Taliwang

RENNES, Perancis - Aug. 26, 2014 - Thomson Video Jaringan dinten ngumumkeun peluncuran Tukangeun Unggal layar (TM), pendekatan pangiriman video hasil ngahijikeun Tatar tur calakan anu ngagabungkeun dina enggon jeung sumber dumasar-awan ngarojong siaran sarta multi-layar jasa . Tukangeun Unggal Screen ngahimpun nu ingest panganyarna, branding, panempatan ad, encoding / transcoding, sarta téknologi kemasan nyadiakeun hiji infrastruktur video sagala-ngawengku kalawan unggal konci ...

Maca deui "

Dilarang integrates Timecode Buddy Kana Forscene Platform Liwat MovieSlate ios App

London - 26 Aug, 2014 - dilarang Panyiaran purwakarta (Tujuan: FBT), nu boga Tujuan-dicutat sarta pamekar ti platform video awan-ngarah pasar Forscene, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus terpadu Forscene kalawan Timecode Systems Limited urang Timecode Buddy via MovieSlate ios aplikasi. MovieSlate nyaéta standar industri pikeun slates produksi jeung sistem Timecode Buddy ngamungkinkeun pamaké reliably jeung gampang ngahasilkeun, ...

Maca deui "

Lyon Video installs Calrec Apollo Audio konsol di newest Mobile Treuk Produksi

Nasional Acara munggaran mobile Unit urang Was Primetime Emmy (R) Awards Beureum Nurani Preshow HEBDEN sasak, UK - AS parusahaan produksi mobile Lyon Video geus dipasang hiji konsol audio Apollo digital ti Calrec Audio dina luar siaran (OB) treuk anyarna, Lyon 14, nyirian konsol 11th Calrec di armada sadaya-Calrec Lyon urang. Lyon 14 ieu Linggarjati nutupan rupa-rupa olahraga ...

Maca deui "

Dejero Kaluaran anyar Compact hirup + Broadcast Server

Server bungkus fungsionalitas taméng Kana 1U Bentuk Factor pikeun nampa sarta transmisi Prosés Lapang Ti Dejero hirup + kabeungkeut Wireless pamancar Waterloo, Ontario - Dejero dinten ngumumkeun peluncuran pérsi sadaya-anyar rak-dipasang Dejero hirup + Broadcast server na dina kompak, formulir 1U faktor. The hirup + Broadcast Server anyar ngawengku dual-kaleuleuwihan suplai kakuatan sarta razia teuas drive dirancang pikeun ...

Maca deui "

Gedang Kamera Rojongan Equipment Nangtung sturdy antarana TV Azteca Station ningkatkeun

Diréktur proyék 40 Operasi Refurbishes Station urang Néng Divisi jeung Gedang DS20 tripod Systems Mexico City, Mexico, August 28, 2014 - Nalika salah sahiji Mexico urang utama jaringan televisi siaran komérsial, TV Azteca, mimitian ngalaman sababaraha renovations stasiun, Moises Perez Trevino, jaringan urang proyék diréktur operasi 40, ieu tasked jeung tantangan ti refurbishing newsroom Project 40 urang jeung Néng anyar ...

Maca deui "

Digigram ka fitur Pilihan Anyar MADI on LX-IP RAVENNA PCIe (R) Card Sora dina IBC2014

Optik MADI Interface facilitates jeung Shift Accelerates Studios 'Ti sinkron Audio arah leuwih fleksibel, Kurang ongkosna mahal IP Audio MONTBONNOT, Perancis - Aug. 26, 2014 - Dina IBC2014, Digigram bakal nyorot hiji pilihan anyar optik Multichannel Audio Digital Interface (MADI) pikeun parusahaan LX-IP RAVENNA PCI Express (R) (PCIe (R)) kartu sora. Kalawan pilihan MADI on LX-IP dual-port RAVENNA / AES67 kartu sora anak, ...

Maca deui "

Andrew Demeter: Media Anyar, kemungkinan Anyar - pameget Pulitik sinyalna & IBC 2014

Visionaries teu boga janten geniuses. Bari attending IBC 2014 di Amsterdam tur ningali sagala kamajuan téhnologis nu endah, inget yen pikeun visi suksés nu peryogi hiji gagasan, atmosfir katuhu pikeun ide tumuwuh, sarta drive. Ningkat jeung téknologi ngembangna ngawenangkeun kemungkinan anyar ka rentang steadily ngaronjatkeun urang. Media anyar teu kabeh video ucing ...

Maca deui "

Karikil Beach Systems mitra kalayan RRsat di IBC mun némbongkeun Hiji-gaul Multichannel Playout Solusi

Weybridge, Inggris. 28th Agustus 2014: RRsat Global Communications Network Ltd., a panyadia global ngarah tina tungtung-to-tungtung jasa media digital sarta sebaran eusi, moal pasangan kalayan spesialis automation karikil Beach Systems di bulan hareup urang IBC mun demonstrate a palaksanaan anyar automation Marina salaku salah eureun solusi playout multichannel kanggo saluran sadaya tingkat pajeulitna. Ti virtual jauh ...

Maca deui "

SMPTE Confers 'sasama' Status on Dalapan Anggota Gerak-Imaging Téhnologi Industri

Pamingpin Industri Ngawulang ku SMPTE Terus Jieun Global Dampak dina Produksi, Taliwang, sarta Témbongkeun tina Eusi bodas dataran, Ny - Aug. 21, 2014 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), nu pamimpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén nagara éta geus dibales SMPTE sasama kaanggotaan ...

Maca deui "

Musik Campur Mobile Streamlines Di-lokasi Audio Rekaman Workflows Jeung Sonnet urang Echo Express III-R na xMac mini Server

Ci na Hotspot Thunderbolt (TM) -to-PCIe (R) Systems Card ékspansi Gabung Array of Sonnet Equipment Sangkan produser audio Mobile mun Gawé di Kekecapan Maximum Irvine, Calif -. Aug. 20, 2014 - Musik Campur Mobile (M3), hiji Emmy (R) jeung Grammy (R) panyadia Award-unggul tina fasilitas audio mobile pikeun tinggi-profil acara hiburan hirup jeung siaran, geus deployed Sonnet Panyiaran 'Echo (TM) Express III-R na xMac (TM) mini Server ...

Maca deui "

Nexidia na Telestream ngembarkeun Pamaduan of Nexidia QC caption Verifikasi Alat Kana Vantage workflow Automation Lingkungan

Atlanta - Aug. 27, 2014 - Nexidia, pamekar dialog jeung analisis audio produk na téknologi pikeun optimalisasi média audio sarta video, sarta Telestream (R), panyadia anjog tina parabot media digital na leyuran workflow, dinten ngumumkeun hiji partnership nu mere Telestream pamaké Vantage a kadali kualitas unik sarta terpadu (QC) solusi pikeun caption sarta verifikasi basa. Nexidia QC (TM), Nexidia urang unggul-pangajén ...

Maca deui "

Pasatujuan Tanda ioGates Long-Istilah Partnership Kalayan Denmark Broadcasting Corporation

ioGates mun Nyadiakeun penyiar Nasional Jeung Mudah-to-Paké Profesional-Kelas Awan-Dumasar Video-Sharing Platform kopenhagen, Denmark - Aug. 27, 2014 - ioGates, a panyadia tina parabot dumasar-awan keur babagi, ngarobah, jeung dikabaran payil media profésional dina panganteur Web basajan-to-pamakéan, geus nandatanganan kontrak partnership tilu taun jeung Denmark Broadcasting Corporation (DR). Dina perjanjian, ioGates baris nyadiakeun DR jeung ioGates-Powered sorangan ...

Maca deui "

Digital Siaga Systems DASDEC Rojongan nambihan keur DM Téknik Ngalihkeun Alat

LYNDONVILLE, Ny - Aug. 26, 2014 - Digital Siaga Systems, division tina Monroe Electronics, dinten ngumumkeun pamutahiran ka na runtuyan DASDEC (TM) hardware / software platform olahtalatah darurat fléksibel. Migawé bareng kalayan Téknik DM, sistem DASDEC kiwari ngarojong DM Téknik Multi-Station Relay adaptor (MSRA) jeung Multi-Station Relay Expander (MSRE) Alat ngaganti. produk ieu disambungkeun via kabel serial ...

Maca deui "

SMPTE Announces 2014 Honorees na Award Winners

Taunan SMPTE Honors & Awards Upacara Highlights Visi, kapinteran, Persib, sarta kumawula ka Motion Picture sarta Télévisi Industries bodas dataran, Ny - Aug. 26, 2014 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE (R)), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari wangsit teh anggota industri beredar anu bakal ...

Maca deui "

CueScript nambahna Visual Panyiaran India (VTI) kana sabak na Ngembang of distributor Di sakuliah dunya

Cirebon, India, August 26, 2014 - CueScript, a panyadia of nyababkeun solusi kreatif kalayan desain-euyeub fitur pikeun sakabéh kaperluan produksi siaran, nyaéta pleased mawa on Visual Panyiaran India (VTI), a supplier sarta Sistem integrator utama alat siaran merek di India, sakumaha distributor a. perjanjian expands jangkauan global CueScript urang, mere konsumén di wewengkon ieu aksés lokal pikeun ...

Maca deui "