imah » 2014 » Agustus (Kaca 3)

Archives Bulanan: Agustus 2014

Mediaproxy Kaluaran LogServer Suite ti Produk di IBC 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Mediaproxy Pty. Ltd., pamingpin industri pikeun siaran minuhan logging, ngawaskeun eusi jeung analisis stream angkutan keur ngaleupaskeun Vérsi 9 of LogServer suite na produk di IBC 2014. Versi panganyarna ngagambarkeun pelepasan paling serbaguna, mantap sarta inovatif, delivering engine core encoding anyar jeung karek dirancang interfaces pamaké sakuliah sakabéh rentang, nu deui raising nu ...

Maca deui "

Mariner xVu (TM) Ayeuna pangimeutan leuwih ti 20 Million Alat

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Leuwih 75 Milyar Kajadian Per Taun keur TV jeung Video operator Éta bersaing dina Quality Saint Yohanes, New Brunswick, Kanada - Mariner, pamingpin global dina Software diartikeun pangimeutan (SDM) pikeun IP Video (TM), dinten ngumumkeun yén nagara éta anu ningali pasar kuat tumuwuh jadi pausahaan TV jeung hiburan ngamangpaatkeun Mariner xVu (TM) ningali na ngajawab masalah jeung ngajalankeun handap ...

Maca deui "

Taiwan urang Chunghwa Telecom Pikeun Laku sidang Pangiriman 4K Kandungan Jeung Broadpeak HEVC Server Panyiaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

RENNES, Perancis - Aug. 27, 2014 - Broadpeak, a panyadia anjog sahiji jaringan pangiriman eusi (CDN) téknologi sarta hirup jeung video-on-demand (VOD) server pikeun kabel, IPTV, OTT, sarta TV hibrid operator di sakuliah dunya, kiwari ngumumkeun yén Chunghwa Telecom, anu operator telekomunikasi ngarah di Taiwan, geus dipilih solusi Broadpeak ngawasa hiji proyék sidang pikeun layanan streaming 4K HEVC anyar. Ngamangpaatkeun ...

Maca deui "

Hirup India milih Ahir-to-Ahir Sumbangan Solusi Ti harmonik pikeun ngaronjatkeun Konéktipitas jeung Video Quality

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ngaliwatan Advanced skéma Téhnologi, harmonik urang elips (R) 3100 Encoders na ProView (TM) 7100 IRDs nyirorot ngurangan biaya Bandwidth pikeun Aplikasi Sumbangan San Jose, Calif - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén hirup India, hiji penyiar utama dumasar di India, geus dipilih hiji solusi kontribusi tungtung-to-tungtung tina harmonik pikeun ngaronjatkeun kualitas video na ngaoptimalkeun konektipitas antara ...

Maca deui "

Aka NYC brings "Sakali" ka Ramat via Kampanye di Vulture.com

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dina Broadway heula, agénsi nyiptakeun hub video pikeun situs média hiburan Majalah urang. New York-The Tony-unggul Broadway musik Sakali minggu ieu ngajalankeun munggaran-di-na-jenis kampanye pituin iklan di tandem kalawan New York Magazine na Vulture.com nu video musik na kandungan ekslusif séjén patali jeung acara nu diulas dina dedicated hub on ramatloka hiburan majalah urang. Bagian tina ...

Maca deui "

GB Labs ngajalankeun sistem 4K dit anyar

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Total platform gudang pikeun produksi pilem 4K - dina set launching di IBC 2014, GB Labs '4K duo Di-siapkeun mangrupakeun changer kaulinan pikeun tinggi tungtung produksi lokasi 4K. Ieu delivers hiji kilat stasiun ingest gancang, hiji platform gudang UltraHD sarta speed tinggi solusi data LTO cadangan aman. Pikeun kahiji kalina, éta muka nepi potensi proyék 4K ...

Maca deui "

GB Labs HyperSpace brings tingkat kinerja SSD mun sistem gudang HDD Nas

HyperSpace
  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

HyperSpace 4K Panyimpenan akselerator ngajalankeun di IBC 2014 Jeung téhnologi HyperSpace anyarna, GB Labs brings siaran sarta fasilitas pos hiji téhnologi gudang generasi saterusna pikeun IBC 2014.HyperSpace ngagunakeun, téhnologi enhancement SSD taneuh-megatkeun unik pikeun ngagancangkeun Spasi nagara golongan Sistim 1 HDD Nas mun kadar unbelievable kinerja. Ieu nyadiakeun pamaké kapasitas rentang HDD jeung ultra luhur ...

Maca deui "

Harmonik ngahontal Anyar Encoding milestone Jeung Saluran 100,000 of Electra (TM) Encoder shipped

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

San Jose, Calif - Aug. 26, 2014 - harmonik. (NASDAQ: HLIT), pamingpin di sakuliah dunya dina infrastruktur pangiriman video, dinten ngumumkeun yén parusahaan geus surpassed 100,000 saluran shipped kalawan Electra (TM) siaran encoder kulawarga na. Ieu reinforces posisi harmonik urang salaku panyadia-ngarah pasar solusi komprési video. Kusabab peluncuran taun 2004, platform Electra geus deployed ku siaran, satelit, ...

Maca deui "