imah » 2014 » Agustus (Kaca 30)

Archives Bulanan: Agustus 2014

RSG Média jeung Xytech Gabung Angkatan pikeun streamline nu Chain Supply Digital

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Solusi gabungan dilaksanakeun di Salah sahiji America urang panggedéna Spanyol-Basa Broadcast Jaringan (New York, NY / Misi Hills, CA) - RSG Media, purveyor sahiji sistem média bisnis manajemen hak dominan sarta Xytech, pamingpin di fasilitas software manajemén pikeun siaran jeung industri media, dinten ngumumkeun hiji partnership téhnologi integral tina produk andalannya pausahaan '. Pikeun nu boga eusi nyokot on tugas kompléks ...

Maca deui "

A Thread umum urang Clay Staub ngarahkeun Kampanye peluncuran pikeun Universal Studios 'hina Me: Minion Mayhem Ride

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Diréktur manglaku épék visual na acumen mun Peta titik blending pikaresepeun Daud & Goliath urang hirup jeung CG Minions. Los Angeles-A Thread umum urang Clay Staub geus diarahkeun kampanye anyar pikeun Universal Studios jeung Los Angeles agénsi Daud & Goliath anu nyorong patrons taman pikeun "manggihan Minion jero anjeun." A adun caang jeung bubbly of Peta hirup, épék visual jeung komputer .. .

Maca deui "

Bannister Lake Simplifies Di-Air Branding workflow pikeun siaran

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

software Anyar bl Brando 2.0 ngaronjatkeun kumaha siaran nyieun, jadwal jeung ngatur elemen branding keur tunggal jeung multichannel playout arsitéktur Cambridge, ON, Kanada, August 6, 2014- grafik spesialis automation Bannister Lake geus ngarilis generasi kadua ti bl Brando, hiji data-euyeub , dumasar-web solusi software nu simplifies kumaha siaran dinamis ngasupkeun sarta terus ngapdet bug, promos, snipes, sponsor pesen, média sosial ...

Maca deui "

TV TEM di Brazil Expands Leuwih-The-Air DTV Network kalawan GatesAir

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Fase tilu tina rollout kaayaan-lega ngalegaan layanan HDTV kualitas luhur ka 139 kota di kaayaan São Paulo CINCINNATI, August 6, 2014 - GatesAir, pamingpin global di leuwih-nu-hawa solusi siaran keur televisi jeung radio, anu ngembangna ISDB TV TEM urang -Tb jaringan televisi digital nutupan hiji kota 139 tambahan dina kaayaan São Paulo. Pamasangan ayeuna nandaan fase katilu ...

Maca deui "

SIM Digital promotes Eleanor O'Connor ka Présidén, PS cahaya & Divisi Pakem

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Bakal ngawasan cahaya na Pakem operasi di sakuliah dunya keur supplier gancang-tumuwuh tina pilem jeung televisi peralatan sarta jasa. Vancouver-The SIM Grup, a supplier ngarah produksi na pos-produksi peralatan sarta jasa kana fitur jeung televisi industri, dinten announces kampanye Eleanor O'Connor kana karek-dijieun pos Présidén, PS cahaya & Divisi cekelan. Manehna baris ngatur sakabeh cahaya ...

Maca deui "

Siaran Aturan kapamilikan mawi di Rationale, Analisis NAB Neangan

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

[ad_1] Home » Newsroom » Broadcast Ownership Rules Lacking in Rationale, NAB Analysis Finds FOR IMMEDIATE RELEASE August S, 2014 Duopoly broadcast TV markets don’t result in larger advert charges, financial research concludes WASHINGTON, DC — The rationale underlying a number of many years-previous media possession guidelines that broadcast tv stations solely compete towards themselves in native markets is just ...

Maca deui "

NAB sarwa Opat sesi di 2014 Romadhon di Brazil

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Home »Newsroom» NAB sarwa Opat sesi di 2014 Romadhon di Brazil Pikeun Gancang ngaleupaskeun Agustus S, 2014 kontak Ann Marie Cumming 202-429-5350 sasuai jeung kuring Saleha Williams ti NGUMBARA Kreatif ngahasilkeun Program Pendidikan pikeun NAB Tembongkeun kolaborasi prakarsa Washington, AH - Nasional Association of siaran (NAB) baris ngahasilkeun perioda 4 dina Expo Romadhon di São ...

Maca deui "

ASCAP na BMI idin Decrees tetep Dipikabutuh keur Ngamajukeun Fair jeung Cekap Blangkon Musik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Home »Newsroom» ASCAP na BMI idin Decrees tetep Dipikabutuh keur Ngamajukeun Fair jeung Cekap Blangkon Musik Pikeun Gancang ngaleupaskeun Agustus S, 2014 Washington DC - The idin Decrees jajahan nu lisénsi hak karya efisiensi musik ku ASCAP na BMI protections perlu hadir pikeun licensees tina poténsi anti agrésif ngalaksanakeun ku organisasi hak efisiensi (pro) jeung protections maranéhna ...

Maca deui "