imah » 2014 » September

Archives Bulanan: September 2014

VariCam 35: A Tingal Kadua

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

The VariCam 35 nyaeta Panasonic urang anyar 4K kaméra / recorder. The petunjuk kahiji mecenghul di NAB 2012 - spoiler ngageter! produk ieu ucul-off dewan gambar na boga produser sarta cameramen sapuk lusting sanggeus eta! Ngabantu tetep Productions tinggi-tungtung Anjeun pilari amis. Teu sepi ngahontal dataran nu acan? Lajeng masihan diri a leg-up ka ngahontal eta jangkung rarified kelas munggaran ...

Maca deui "

The HPA Announces 2014 Winners Téknik Awards kaunggulan tur HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

MACOM, Nvidia, Wöhler / Cinnafilm pikeun Téknik kaunggulan, naék-CDL, DigitalFilm Tangkal Garner Honors pikeun Kreativitas sarta Inovasi (Los Angeles, CA) - The Hollywood Post Alliance (r) geus ngumumkeun panarima tina organisasi 2014 Téknik kaunggulan Award sarta HPA hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi. panghargaan kasebut dimekarkeun pikeun mikawanoh kaunggulan teknis jeung inovasi kreatif nu terus ngajalankeun ...

Maca deui "

Artel Video Systems ka showcase Sorangan DigiLink Media Angkutan di SMPTE 2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

WESTFORD, Massa -. Sept. 30, 2014 - Dina SMPTE 2014, stan 105, Artel Video Systems, a panyadia global ngarah tina solusi angkutan média kualitas-siaran, bakal showcase JPEG 2000 fungsionalitas komprési, disiarkeun video-leuwih-IP, sarta terpadu kamampuan routing sinyal dina andalannya DigiLink platform angkutan média na. Nembe ngahormatan ku Téhnologi sarta Téknik Emmy (R) Award ku National Academy of Télévisi Seni ...

Maca deui "

Animasi Renegade Goes Retro dina Kampanye Lucu pikeun Wienerschnitzel

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

cleverly quirky, bintik musik-disetir DGWB urang parody westerns, pilem pantai, musicals Hollywood tur leuwih! GLENDALE, Calif.-Renegade animasi nyokot Wienerschnitzel deui ka '60s dina, kampanye iklan animasi anyar keur ranté réstoran. Katimu ku Oranyeu County, California agénsi DGWB, anu commercials nganggo animasi retro na jingles mun membangkitkan 1961 asal Wienerschnitzel urang. Hiji titik spoofs vintage TV Westerns salaku panas ...

Maca deui "

Dalet mangrupakeun salah sahiji Manufacturers munggaran pikeun Earn DPP / AMWA sertifikasi ku Dalet AmberFin Transcoding Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Dalet ngahormatan di IBC2014 pikeun rarancang jeung deployment of BT Olahraga urang fasilitas-lega AS-11 dumasar-file workflow Paris, Perancis - September 30, 2014 - Dalet Digital Media Systems, a panyadia anjog sahiji solusi software basis pikeun organisasi media, ngumumkeun yén on Séptémber 13, 2014, pausahaan ieu diantara salah sahiji pabrik munggaran di dunya boga produk a (AmberFin Platform ...

Maca deui "

Jamuna Televisi jadi marga Live Newsgathering di Bangladés Jeung Solusi AVIWEST ​​DMNG PRO180

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - 30 Sept., 2014 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén Jamuna Televisi, saluran warta televisi 24-jam di Bangladés, geus deployed parusahaan DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA 3G / 4G solusi video uplink pikeun ngaronjatkeun pangiriman transmisi video hirup pikeun megatkeun sinyalna warta. Ngamangpaatkeun digital solusi newsgathering mobile AVIWEST ​​urang, Jamuna Télévisi ...

Maca deui "

TMD mun demonstrate manajemén kempelan, otomatis putusan-pembuatan sarta integrasi jeung jasa awan di AMIA2014

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Anjog spesialis manajemén kempelan pikeun arsip audiovisual museurkeun kana palaksanaan praktis téknologi canggih nyadiakeun kasempetan pikeun manajer kumpulan TMD, a panyadia ngarah tina solusi manajemen kempelan kana arsip organisasi bakal demonstrate kumaha téknologi canggih bisa nyadiakeun sistem manajemen lengkep pikeun duanana aset digital sarta fisik di Asosiasi pikeun Pindah Archivists Gambar konferensi taunan, AMIA (sabana, ...

Maca deui "