imah » 2014 » September

Archives Bulanan: September 2014

VariCam 35: A Tingal Kadua

The VariCam 35 nyaeta Panasonic urang anyar 4K kaméra / recorder. The petunjuk kahiji mecenghul di NAB 2012 - spoiler ngageter! produk ieu ucul-off dewan gambar na boga produser sarta cameramen sapuk lusting sanggeus eta! Ngabantu tetep Productions tinggi-tungtung Anjeun pilari amis. Teu sepi ngahontal dataran nu acan? Lajeng masihan diri a leg-up ka ngahontal eta jangkung rarified kelas munggaran ...

Maca deui "

The HPA Announces 2014 Winners Téknik Awards kaunggulan tur HPA Hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi

MACOM, Nvidia, Wöhler / Cinnafilm pikeun Téknik kaunggulan, naék-CDL, DigitalFilm Tangkal Garner Honors pikeun Kreativitas sarta Inovasi (Los Angeles, CA) - The Hollywood Post Alliance (r) geus ngumumkeun panarima tina organisasi 2014 Téknik kaunggulan Award sarta HPA hakim Award pikeun Kreativitas sarta Inovasi di Post Produksi. panghargaan kasebut dimekarkeun pikeun mikawanoh kaunggulan teknis jeung inovasi kreatif nu terus ngajalankeun ...

Maca deui "

Artel Video Systems ka showcase Sorangan DigiLink Media Angkutan di SMPTE 2014

WESTFORD, Massa -. Sept. 30, 2014 - Dina SMPTE 2014, stan 105, Artel Video Systems, a panyadia global ngarah tina solusi angkutan média kualitas-siaran, bakal showcase JPEG 2000 fungsionalitas komprési, disiarkeun video-leuwih-IP, sarta terpadu kamampuan routing sinyal dina andalannya DigiLink platform angkutan média na. Nembe ngahormatan ku Téhnologi sarta Téknik Emmy (R) Award ku National Academy of Télévisi Seni ...

Maca deui "

Profésional Systems Wireless Highlights Range of RF Leyuran keur DPR Ibadah Kajadian di WFX 2014

Dallas, TX, September 30, 2014 - Systems Wireless Profesional (PWS), a Masque Sora Company jeung ahli dina supplying sarta ngarojong sistem wireless keur acara live sarta siaran, bakal showcase rentang miboga solusi RF di WFX 2014 (Booth 1023), kaasup na anteneu hélik na Domed hélik anteneu, Analisis intermodulasi Software System (IAS), GX Series of Combiners na DB Series of ...

Maca deui "

Animasi Renegade Goes Retro dina Kampanye Lucu pikeun Wienerschnitzel

cleverly quirky, bintik musik-disetir DGWB urang parody westerns, pilem pantai, musicals Hollywood tur leuwih! GLENDALE, Calif.-Renegade animasi nyokot Wienerschnitzel deui ka '60s dina, kampanye iklan animasi anyar keur ranté réstoran. Katimu ku Oranyeu County, California agénsi DGWB, anu commercials nganggo animasi retro na jingles mun membangkitkan 1961 asal Wienerschnitzel urang. Hiji titik spoofs vintage TV Westerns salaku panas ...

Maca deui "

Dalet mangrupakeun salah sahiji Manufacturers munggaran pikeun Earn DPP / AMWA sertifikasi ku Dalet AmberFin Transcoding Platform

Dalet ngahormatan di IBC2014 pikeun rarancang jeung deployment of BT Olahraga urang fasilitas-lega AS-11 dumasar-file workflow Paris, Perancis - September 30, 2014 - Dalet Digital Media Systems, a panyadia anjog sahiji solusi software basis pikeun organisasi media, ngumumkeun yén on Séptémber 13, 2014, pausahaan ieu diantara salah sahiji pabrik munggaran di dunya boga produk a (AmberFin Platform ...

Maca deui "

Jamuna Televisi jadi marga Live Newsgathering di Bangladés Jeung Solusi AVIWEST ​​DMNG PRO180

Saint-GRÉGOIRE, Perancis - 30 Sept., 2014 - AVIWEST, a panyadia global sistem kontribusi video, dinten ngumumkeun yén Jamuna Televisi, saluran warta televisi 24-jam di Bangladés, geus deployed parusahaan DMNG PRO180 na DMNG PRO180-RA 3G / 4G solusi video uplink pikeun ngaronjatkeun pangiriman transmisi video hirup pikeun megatkeun sinyalna warta. Ngamangpaatkeun digital solusi newsgathering mobile AVIWEST ​​urang, Jamuna Télévisi ...

Maca deui "

TMD mun demonstrate manajemén kempelan, otomatis putusan-pembuatan sarta integrasi jeung jasa awan di AMIA2014

Anjog spesialis manajemén kempelan pikeun arsip audiovisual museurkeun kana palaksanaan praktis téknologi canggih nyadiakeun kasempetan pikeun manajer kumpulan TMD, a panyadia ngarah tina solusi manajemen kempelan kana arsip organisasi bakal demonstrate kumaha téknologi canggih bisa nyadiakeun sistem manajemen lengkep pikeun duanana aset digital sarta fisik di Asosiasi pikeun Pindah Archivists Gambar konferensi taunan, AMIA (sabana, ...

Maca deui "

Systems Interra na TMD partnership semén

TMD, anu panyadia anjog sistem manajemen asset pikeun aset digital sarta fisik, dinten ngumumkeun hiji partnership kalawan Interra Systems nu mere konsumén maranéhna pinuh workflows terpadu pikeun manajemén sarta verifikasi QC of payil media. TMD geus terpadu platform Interra Baton QC kana produk manajemén asset média Mediaflex® -na pikeun ngarojong kualitas dumasar-file ngecék siaran, média jeung ...

Maca deui "

Fluendo acquires LongoMatch

Analisis Olahraga Software Alat bisa terpadu kana Suite International Company urang Multimedia of Produk New York - Fluendo (www.fluendo.com), hiji parusahaan internasional anu nyandak multimédia sarta vidéo dina rupa-rupa alat jeung sistem operasi, geus kaala LongoMatch (www. longomatch.org), alat software cross-platform anu ngamungkinkeun pamaké nedunan analisis real-time dina olahraga video game eupan. software LongoMatch ngamungkinkeun pamaké tag ...

Maca deui "

grafik piksel Power putusan Skotlandia

Piksel Power nyadiakeun ladenan rarancang sakumaha ogé integrasi data pikeun sinyalna STV urang tina referendum kamerdikaan referendum konstitusional Skotlandia urang on 18 Séptémber 2014 réngsé nepi deukeut teuing ka nelepon sateuacanna. Charting hasil sakumaha aranjeunna sumping grafik dina anu husus dijieun tina piksel Power, dikaitkeun langsung ka database jeung dikawasa ku presenters maké tablet dedicated ...

Maca deui "

Nu ol 'Blackmagic Pickathon

Portland, Oregon hosted nu Musik Festival Pickathon di awal Agustus; yén acara anu sarua maénkeun deui 22nd September ieu Freemont, California. pencinta musik dirawat ka bevy of Blackmagic beauties di musik Festival Pickathon, pikeun mantuan ningkatkeun pangalaman indrawi ieu. Ieu garapan lima Blackmagic Studio Kaméra sapanjang kalayan genep ATEM Live Produksi Switchers, sarta sababaraha alat Blackmagic lianna ...

Maca deui "

ILOOK: The Ngan Leuwih The Internet Televisi (OTT) Provider di Town!

Konsep OTT geus mekar sapanjang taun sarta ayeuna aya hiji Avenue leres pikeun urang mangpaatkeun pinuh ku ILOOK! TVapp seru ieu dampak jelas leuwih panyadia kabel, satelit jeung televisi Telecom padahal, eta bisa boga imah hiji angka taya jaringan TV. Dina istilah basajan, saha bisa ngawangun tur beroperasi jaringan TV monetized ...

Maca deui "

Vinten na Vizrt Bawa Ryder Piala mun Kahirupan

Bury St Edmunds, UK - Vinten®, bagian tina Vitec Videocom, hiji parusahaan Vitec Grup, geus disadiakeun pan Vinten disandikeun na sirah Dengdekkeun ka Langit Olahraga keur dipake dina studio salila Piala Ryder upcoming. The Vinten Visi 250E ciri anu kotak nu bisa nyadiakeun data posisional jeung lensa pikeun realitas maya (VR) software ngolah sarta bakal dipaké ...

Maca deui "

Lodaya Aspék Mangpaat Aframe pikeun ngahontal Produksi Cekap sarta kolaborasi dina "Peaky Blinders"

Laju footage babagi, kesederhanaan of reviewing footage ti mana Aids di rusuh tur efisien pos-produksi tina acara Boston AND London Séptémber 25, 2014 - Caryn Mandabach Productions jeung Lodaya Aspék Productions geus dipaké platform produksi video awan Aframe urang dina drama gangster hit "Peaky Blinders". Aframe sangkan dailies digital sarta karya lianna dina prosés bisa dirakit, ...

Maca deui "

Rally Racing Film Lampu nangtang Leuweung Lagu sareng Zylight F8 LED Fresnel

Los Angeles - Kanggo pilem kalulusan-Na, murid cinematographer Sverre Sørdal, saha latihan di Sakola Studi Film sarta Télévisi Nasional (NFTS) dina Beaconsfield, UK, teu nyandak jalan gampang. Gantina, anjeunna ditémbak pilem ngeunaan balap rally dina lagu di tengah leuweung nu ku jadwal shooting pisan kedap tur cahaya pisan unpredictable. Diarahkeun ku Nick ...

Maca deui "
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!