imah » 2014 » September (Kaca 5)

Archives Bulanan: September 2014

Digigram mun Nyadiakeun Kartu Sora pikeun Inovatif Jelli RadioSpot Programmatic Ad Platform

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Digigram VX222e Sora Card integrates Gampang Kana Jelli urang RadioSpot Platform keur Nyadiakeun Broadcast-Quality Audio ésénsial dina Aplikasi Ad Playout MONTBONNOT, Perancis - 23 Sept., 2014 - Digigram dinten ngumumkeun yén runtuyan VX222e miboga kartu sora geus dipilih ku Jelli pikeun integrasi kana parusahaan RadioSpot (TM) platform iklan programmatic, direkayasa pikeun streamline nu dibeuli na ngajalankeun iklan radio. ...

Maca deui "

2G Digital promotes Dolly Rosell mun Top Penjualan Post

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

BURBANK- Nuluykeun tumuwuhna gancang anak, 2G Digital geus diwanohkeun Dolly Rosell mun Eksekutif Wawakil Présidén Penjualan. Dina peran nya dimekarkeun, Dolly bakal ngawasan jualan nasional, ngatur hubungan jeung klien studio tur nyetel lila jualan istilah jeung tujuan marketing keur parusahaan, ahli dina leyuran ranté suplai digital sarta iTunes luhur-dipeunteun industri urang pikaresep panyadia jasa media digital. "Dolly ...

Maca deui "

DPA Microphones, Lectrosonics na Sora Alat Inangna 'The Sora Summit LA'

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Los Angeles, September 23, 2014 -On Rebo, Oktober 8 dina The Sportsmen urang Lodge di Studio City, CA (www.thesoundsummit.org/la), ngan saméméh mimiti 137th International AES Konvénsi di Los Angeles Konvénsi Center, DPA Microphones, Lectrosonics na sora Alat bakal boga imah The sora Summit LA acara. Tilu pabrik ngawakilan pinnacle sahiji lokasi audio newak samping ...

Maca deui "

Putting nu Real Balik kanyataanana Télévisi

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Ah, televisi kanyataanana ... éta sagampil lamun nasib dipaké naskah. Muhun, sugan lamun nasib éta produser anu éta bit leuwih prihatin kalayan drama ti aspék séjén tina kahirupan salah urang. Teu eta endah kumaha taya rahayat sarta kaayaan dina kanyataanana nempokeun ieu sigana boring? Kusabab, hey - Gusti weruh barang boring pernah kajadian kanyataanana, katuhu? ...

Maca deui "

CCM Broadcast Systems Insinyur (London, Britania Raya)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Siaran Téknik proyék kalawan Atos ayana di London, peran Serikat Kingdom.The nyaéta pikeun gabung hiji tim nu nyadiakeun 24 / 7 365 panutup pikeun BBC ... (New proyék: CCM siaran Systems Insinyur, Company: Atos (London, United Kingdom) Sumber: directory.engineeringdaily.net Tempo on Scoop.it - ​​Broadcast Téknik

Maca deui "

FCC Denies Petisi keur Amateur Radio ngerjakeun jero TV Channel 4

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

FCC Denies Petisi keur Amateur Radio ngerjakeun jero TV Channel 4. Bari abdi tiasa ningali mangpaat mangrupa band radio 4-meter (panjang gelombang ti MHz band 70) kana operator radio amatir, Abdi senang ningali Kantor di FCC urang Téknik ... Sumber: www.tvtechnology.com Tempo on scoop. eta - Téknik Broadcast

Maca deui "

Siaran Insinyur (San Francisco, AS)

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Siaran Téknik proyék kalawan Mlb Advanced Media - Hiburan na Media Industri lokasina di San Fransisco, insinyur siaran US.MLB urang beroperasi jeung mertahankeun sistem siaran, kaasup nu panganyarna dina generasi saterusna multimédia ... (New proyék: ... Sumber: directory.engineeringdaily.net Tempo on Scoop.it - ​​Téknik Broadcast

Maca deui "