imah » 2014 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2014

SMPTE ka host sesi dina fasilitas IP-Dumasar jeung Standar AXF di CCW + SATCON

SMPTE Presiden-milih Robert Seidel sarta S. Merrill Weiss, Kursi sahiji Grup ngagawekeun SMPTE on AXF, Mamah sedeng Panel Diskusi bodas dataran, Ny - Oct. 30, 2014 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE ( R)), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, industri hiburan, sarta teknologi, kiwari ngumumkeun partisipasi na di CCW + SATCON, Nov. ...

Maca deui "

ChyronHego Produk dina Kandungan sarta Komunikasi Dunya (CCW):

Komunikasi eusi na Dunya (CCW) Nilik ChyronHego Booth 1321 Pikeun kahiji kalina dina CCW, ChyronHego baris hadir tilu tina solusi pang populerna na keur grafik kreasi eusi, komunikasi, sarta tampilan: alat analisis produksi olahraga cet sakumaha dipintonkeun dina GS2 Multi- Toel studio sistim touch layar, sarta Metacast (R), salah sahiji solusi grafik nu pang populerna di dunya jeung konsumén siaran dina ...

Maca deui "

Bullet RCS 'facilitates Real-Time Twitter Pamaduan pikeun AS Midterm Pemilihan Debat Broadcast

Nyanghareupan pamilu midterm 2014 AS, kanyataanana Cék Systems (RCS) gawé bareng jeung tim pamaréntah sarta pamilu (@gov) dina Twitter pikeun ngaropea salah sahiji Twitter Bullet workstations grafik mobile RCS 'pikeun pamakéan dina siaran Chicago peuting urang 2014 Sénat AS Calon forum ku lokal Chicago Affiliate WTTW11 (@wttw). Duaan on Oktober 29, 2014 di 7: 00pm CDT, Twitter na ...

Maca deui "

Karir Palatih: pikasieuneun barang - Kumaha ngajalankeun stake a Ngaliwatan Heart of Network anjeun

Dina sumanget Lebaran, nu Karir Palatih mere sababaraha petunjuk mantuan on kumaha teu nyingsieunan kaluar jaringan Anjeun dina kontak sareng sambungan. Ku Pamela Kleibrink Thompson Lebaran téh waktu tukang sihir, werewolves na vampires. Anjeun perlu leupas tina vampir ku nyetir stake hiji liwat haté na. Anjeun tiasa hasten nu demise sahiji jaringan berharga Anjeun ngan ...

Maca deui "

Tedial - Media Systems workflow

Sakapeung, hiji pausahaan aya ku garis produk spektakuler jeung dinamis anu perlu boga perhatian leuwih saeutik digambar keur eta alatan kreasi tinggi-haliber na. Tedial mangrupa salah sahiji golongan pausahaan! Mertimbangkeun ieu: Hiji shift dramatis dina téhnologi leuwih dékade kaliwat geus transitioned Industri Media hardware basis kami hiji kalawan infrastruktur IT-centric. Mun anjeun kawas ...

Maca deui "

Pilem Lab New York ka Tutup

fasilitas pengolahan gambar gerak panungtungan New York urang proudly serviced filmmakers ti Martin Scorsese na Woody Allen mun Darren Aronofsky na Spike Lee. New York-Film Lab New York, panungtungan gambar gerak laboratorium processing pilem di New York City, bakal cease operasi sakumaha Désémber 19, 2014. Pausahaan, diwangun dina 2011 salaku joint venture antara Technicolor-PostWorks New York sarta ...

Maca deui "

Net America urang Latin salajengna ngalegaan Volicon panitén System pikeun nampung Ngembang Cable and Services VOD

Panitén rpm facilitates pangimeutan Real-Wayah sareng ngungkulan ti Ratusan Saluran, Pranata mangsa sahiji Saratna Aksés Énkripsi BURLINGTON, Massa -. Oct. 29, 2014 - Volicon dinten ngumumkeun yén ngarah Amérika Latin operator sambungan kabel net geus deui dilegaan panitén na (R) Jauh Program ngawas (rpm) ngawaskeun video digital sarta sistem logging. Anu dihasilkeun deployment rpm-400 ayeuna nyandak ngawaskeun efisien tina jasa 260 - ...

Maca deui "

Primestream CCW 2014 Produk Nilik

Didatangan Primestream di CCW 2014, Nov. 12-13, Booth 961 Produk on Témbongkeun di CCW 2014: garpu Produksi Suite v4.6 Dina CCW 2014, Primestream (R) baris nembongkeun garpu (TM) Produksi Suite v4.6, versi panganyarna tina software acclaimed na platform pikeun ngatur éta automation tina workflows siaran paling kompléks. Kalawan modul anyar, fungsionalitas, sarta integrations jeung hardware siaran ngarah jeung software ...

Maca deui "

Dilarang Tech SATIS 2014 Produk Nilik

Didatangan dilarang Panyiaran purwakarta di SATIS 2014, Nov. 18-20, di Stand A45 dilarang dina SATIS 2014: perbaikan New ka Video Post-Produksi Platform SATIS 2014 Forscene Awan-Dumasar bakal ningali nuturkeun kamajuan Forscene anyar, paling diideuan ku eupan balik ti pamaké: * New Forscene panganteur pamaké katingal sarta ngarasakeun (digolongkeun 2014) * High-res codec anu nyandak tampilan dinamis tina high- atanapi ...

Maca deui "

Vitamin Gambar ngahasilkeun Hasil Horrifying pikeun Knott urang Ladang pikasieuneun

tim studio produksi Hybrid kalawan Cramér-Krasselt pikeun siaran creepy, web na kampanye sosial. Chicago-Lamun kampanye iklan anyar pikeun Knott urang Berry Ladang mangrupa indikasi naon, datang ka taunan acara Ladang pikasieuneun Knott urang teh taman urang bade meunang bejesus nu sieun kaluar sahijina. Chicago studio produksi hibrid Vitamin Gambar dihasilkeun paket multi platform keur agénsi Cramér-Krasselt. Ieu ngawengku ...

Maca deui "

DigitalGlue ngéléhkeun Tilu Anyar ageung-Skala kontrak minuhan

Anjog Broadcast Leyuran Integrator Badé Ngalakukeun Penjualan Online and Services Logistik pikeun Deployments dina Mayor Network, EstrellaTV, sarta Fortune 500 Financial Institusi Laguna NIGUEL, Calif -. Oct. 28, 2014 - DigitalGlue, hiji industri-ngarah sistem integrator nyadiakeun solusi komprehensif pikeun digital sebaran eusi video, dinten ngumumkeun yén nagara éta dileler tilu kontrak minuhan badag skala. DigitalGlue baris nyadiakeun hardware, preconfiguration, sarta ...

Maca deui "

Siaran Pix Announces Olahraga kebat pikeun Affordable High-Ahir Live Produksi

Billerica, Massachusetts - Broadcast Pix ™ dinten ngumumkeun na Olahraga kebat, paket terpadu pageuh sahiji parusahaan granit ™ X badag skala switcher produksi terpadu, ReVue Sistim gerak lambat, jeung FX3D real-time platform 3D grafik. kebat teh nyadiakeun switching canggih, multi-kaméra replay, sarta grafik 3D dipiharep ku pemirsa olahraga marengan tabungan ongkos signifikan. "Produksi olahraga Live nyaéta komitmen sataun-buleud ...

Maca deui "

Artel Video Systems ngabagéakeun Brad Buchholz salaku Wawakil Présidén Keuangan

Artel Expands Eksekutif Tim, Positioning Company pikeun Future Tumuwuh WESTFORD, Massa -. Oct. 29, 2014 - Artel Video Systems, a panyadia global ngarah tina solusi angkutan média kualitas-siaran, dinten ngumumkeun janjian tina Brad Buchholz sakumaha Wapres keuangan. Buchholz brings kabeungharan pangaweruh jeung hiji skillset finansial éksténsif pikeun Artel, kalawan leuwih ti 30 taun finansial ...

Maca deui "

SIM Grup NU NGADEGKEUN Rob Sim dibere DGC urang husus Kahirupan Kaanggotaan Award

Toronto -The Direksi kanu Kanada dibere na 2014 DGC husus Kahirupan Anggota Award pikeun Grup Présidén SIM jeung CEO Rob Sim di DGC Awards Gala taunan di Toronto. pangajén kasebut dibere unggal taun ka individu, anggota atanapi non-anggota, anu kontribusi beredar ka industri geus miboga dampak mangpaat utama dina anggota kanu na kanu. ...

Maca deui "

Sportsnet kabukti mun Orad TD Control

Oktober 30, 2014 - Sportsnet, anu penyiar nasional Kanada ekslusif teh NHL, geus maké Orad TD Control pikeun ngatur distribusi eusi studio keur kaayaan-of-nu-seni anyar na The groundbreaking ngawangun-kaluar ciri myriad a "hoki Tengah Studio". tina surfaces tampilan eusi kaasup hiji lantai LED nu nembongkeun video game jeung grafik, jeung tahap utama ku 3.3m x 11.6m masif ...

Maca deui "

Piksel Power merek channel anyar pikeun Irlandia - UTV Irlandia manjangkeun pamakéan miboga BrandMaster

Piksel Power, nu supplier inovatif ngeunaan grafik siaran na leyuran playout, nyaéta pikeun nyadiakeun dua switchers BrandMaster branding mun UTV di Belfast, pikeun Broadcast Center anyar na. UTV geus migunakeun BrandMasters sarta Sistem piksel Power grafik séjén pikeun layanan na aya kana Irlandia Kalér salaku bagian tina jaringan ITV, sarta geus mawa platform téhnologi sami leuwih ka na ...

Maca deui "