imah » 2014 » Oktober

Archives Bulanan: Oktober 2014

SMPTE ka host sesi dina fasilitas IP-Dumasar jeung Standar AXF di CCW + SATCON

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

SMPTE Presiden-milih Robert Seidel sarta S. Merrill Weiss, Kursi sahiji Grup ngagawekeun SMPTE on AXF, Mamah sedeng Panel Diskusi bodas dataran, Ny - Oct. 30, 2014 - The Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE ( R)), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, industri hiburan, sarta teknologi, kiwari ngumumkeun partisipasi na di CCW + SATCON, Nov. ...

Maca deui "

ChyronHego Produk dina Kandungan sarta Komunikasi Dunya (CCW):

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Komunikasi eusi na Dunya (CCW) Nilik ChyronHego Booth 1321 Pikeun kahiji kalina dina CCW, ChyronHego baris hadir tilu tina solusi pang populerna na keur grafik kreasi eusi, komunikasi, sarta tampilan: alat analisis produksi olahraga cet sakumaha dipintonkeun dina GS2 Multi- Toel studio sistim touch layar, sarta Metacast (R), salah sahiji solusi grafik nu pang populerna di dunya jeung konsumén siaran dina ...

Maca deui "

Tedial - Media Systems workflow

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Sakapeung, hiji pausahaan aya ku garis produk spektakuler jeung dinamis anu perlu boga perhatian leuwih saeutik digambar keur eta alatan kreasi tinggi-haliber na. Tedial mangrupa salah sahiji golongan pausahaan! Mertimbangkeun ieu: Hiji shift dramatis dina téhnologi leuwih dékade kaliwat geus transitioned Industri Media hardware basis kami hiji kalawan infrastruktur IT-centric. Mun anjeun kawas ...

Maca deui "

Pilem Lab New York ka Tutup

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

fasilitas pengolahan gambar gerak panungtungan New York urang proudly serviced filmmakers ti Martin Scorsese na Woody Allen mun Darren Aronofsky na Spike Lee. New York-Film Lab New York, panungtungan gambar gerak laboratorium processing pilem di New York City, bakal cease operasi sakumaha Désémber 19, 2014. Pausahaan, diwangun dina 2011 salaku joint venture antara Technicolor-PostWorks New York sarta ...

Maca deui "

Net America urang Latin salajengna ngalegaan Volicon panitén System pikeun nampung Ngembang Cable and Services VOD

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Panitén rpm facilitates pangimeutan Real-Wayah sareng ngungkulan ti Ratusan Saluran, Pranata mangsa sahiji Saratna Aksés Énkripsi BURLINGTON, Massa -. Oct. 29, 2014 - Volicon dinten ngumumkeun yén ngarah Amérika Latin operator sambungan kabel net geus deui dilegaan panitén na (R) Jauh Program ngawas (rpm) ngawaskeun video digital sarta sistem logging. Anu dihasilkeun deployment rpm-400 ayeuna nyandak ngawaskeun efisien tina jasa 260 - ...

Maca deui "

Primestream CCW 2014 Produk Nilik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Didatangan Primestream di CCW 2014, Nov. 12-13, Booth 961 Produk on Témbongkeun di CCW 2014: garpu Produksi Suite v4.6 Dina CCW 2014, Primestream (R) baris nembongkeun garpu (TM) Produksi Suite v4.6, versi panganyarna tina software acclaimed na platform pikeun ngatur éta automation tina workflows siaran paling kompléks. Kalawan modul anyar, fungsionalitas, sarta integrations jeung hardware siaran ngarah jeung software ...

Maca deui "

Dilarang Tech SATIS 2014 Produk Nilik

  • Bagikeun Kaca di Twitter
  • Bagikeun Halaman di Facebook
  • Bagikeun Kaca di LinkedIn
  • Pin dina Pinterest

Didatangan dilarang Panyiaran purwakarta di SATIS 2014, Nov. 18-20, di Stand A45 dilarang dina SATIS 2014: perbaikan New ka Video Post-Produksi Platform SATIS 2014 Forscene Awan-Dumasar bakal ningali nuturkeun kamajuan Forscene anyar, paling diideuan ku eupan balik ti pamaké: * New Forscene panganteur pamaké katingal sarta ngarasakeun (digolongkeun 2014) * High-res codec anu nyandak tampilan dinamis tina high- atanapi ...

Maca deui "